Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποχή

Άδειο γήπεδο μέχρι να φύγει(αν θέλετε να τον διώξετε δλδ)

Σας βολεύει να τον διώξουμε, εεεεε ?

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Κρατηστε τον και βρειτε κι αλλον εναν που να στηνει τα ευρωπαικα ματς.

Ελληνες ειμαστε θα την βρουμε την ακρη και καπως θα γινει.

Δημοσ.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν συντάσσονται αναγκαστικά με τον μαρινάκη και με τον Σάββα αλλά και τι μπορούν να κάνουν;Αν μας λύσεις την απορία εδώ θα είμαστε να σου απαντήσουμε,

Οντως, τωρα που το σκεφτηκα δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Ειναι αναγκασμενοι να παρουν το διαρκειας και στο τρελο κεφι να φωναξουν κανα συνθημα για τον προεδρα μπας και ιδρωσει ο πισινος του. Και τοτε θα αγορασει καποιον Μασαδο στις εκπτωσεις και ο ουρανος ειναι φωτεινος και παλι. Ασε τις ερωτησεις σε εμας και αναρωτησου αν πραγματικα γουσταρεις τετοιους μαφιοζους στην ομαδα σου. Ουτε ο πρωτος ειναι, ουτε ο τελευταιος. Το να δυσανασχετεις μετα απο τετοιες βραδιες δεν μου λεει κατι. Το εχουμε ξαναδει το εργο απειρες φορες.

Σας βολεύει να τον διώξουμε, εεεεε ?

...

Δημοσ.

Ημουν στο γήπεδο και για το πέναλτυ απο το τηλέφωνο το μάθαμε.Δυο τύποι και όχι φύγανε ΑΜΕΣΩς μόλις επιβεβαιώθηκε το πέναλτυ βρίζοντας.Δεν άκουσα όλα καθ ακριβώς τι είπαν οι συγκεκριμένοι.Ο διαιτητής ήταν σε αυτούς η αιτία.

Προσωπικά δεν έίδα την τελετή στο τέλος.Ντροπή.Μαυρη μέρα για την ομάδα μας.Πιο πούστικα πεθαίνουμε.

Και πολλοί παίκτες μας τον ... είναι απλά ντροπή να φοράνε την φανέλα μας.

Δημοσ.

Κρατηστε τον και βρειτε κι αλλον εναν που να στηνει τα ευρωπαικα ματς.

Ελληνες ειμαστε θα την βρουμε την ακρη και καπως θα γινει.

Να σου πω... έχεις απόλυτο δίκιο. Μας χρειάζεται και ένας τέτοιος . Να κάνει παράγκα και στην ΟΥΕΦΑ, στη πιο αγνή από όλες τις διοργανώσεις !!!

Δημοσ.

Παντως δεν αρκει ενας οπαδος του ολυμπιακου να νοιωθει αηδιασμενος για αυτα που γινονται φετος.

Επρεπε να νοιωθει αηδιασμενος για αυτα που γινονται τα τελευταια 15 χρονια και βαλε...

Αυτα που γινονται τωρα ειναι πταισματα σε συγκριση με αυτα που εχουν γινει στο παρελθον.

Απλα τωρα λογω ελλειψης ανταγωνισμου εχουν το θαρρος καποιοι και το λενε και δημοσιως... Δυστυχως δεν αρκει αυτο...

• Like 2
Δημοσ.

Ενώ ο παο στο μπάσκετ κατι ομορφιές έχει να επιδείξει.

Οι καλύτεροι ήταν Ομπράντοβιτς ,Ζαβλανός,Βορεάδης,Σχοινάς και Διαμαντίδης.

Αλλά εκεί δικαιοσύνη.Ετσι ε?

Δημοσ.

Εγω θα το ξαναπω. Απο το σεπτεμβρη εδω θαναι παλι και θα πανηγυριζουν οταν θα κερδιζουν τη βεροια με το κορακι

Και θα λενε το γνωστο τροπαριο: ασχολειθητε με την ομαδα σας, η διαιτησια σας φταιει παλι, παρτε παικτες ποιοτητας και ολα τα συναφη.

κατεβηκαν γιαχος και τριτσωνης στα αποδυτηρια του αστερα να ζητησουν συγγνωμη !!!! Ο τριτσωνης μαλιστα ειπε σας πηρα στο λαιμο μου. Εχουν και θρασσος. Τον μαμαμε τον αλλο και με μια συγγνωμη δε τρεχει μια.

Θα αρχισει απο αυριο παλι η προπαγανδα οτι πηραν το κυπελο οι καλυτεροι ποιοτικα παικτες, η καλυτερη ομαδα, ο αστερας δεν εκανε ευκαιρια (βλεπε σχολια παραπανω - ασχετα αν ο καρολ εβγαλε ενστικτωδως τη κεφαλια του σανκαρε - τετοια φαση εκανε ο ΟΣΦΠ;) και παει λεγοντας. 

Τα ιδια δε λεγανε και μετα το οφσαιτ που καλυπτα και εγω τον Κατσουρανη στο καραισκακη; Ολοι αηδιασαν, γεμισε το ιντερνετ μηνυματα και απαξιωσεις προς τον ΟΣΦΠ, αλλα μετα παλι τα ιδια. Ο κατακαημενος ο Σισσε προκαλεσε και μπηκαν ολοι μεσα να τον δειρουν. και μετα παλι η διαιτησια δε φταιει πουθενα και να ασχοληθουμε με τις ομαδες μας.

Η προπαγανδα καλα κρατει

Και γω μετα θα ειμαι γραφικος βαζελος (που δεν ειμαι αλλα ειμαι υποβιβασμενος πλεον) και θα πρεπει να ασχοληθω με την Αεκουλα !!!!

Δημοσ.

Πικραμένε να σε ρωτήσω και να βάλω ανω τελεία εγώ.

Ο Παο και η διοικηση του τι κάνουν ώστε να τους γλεντάει χβρίς τύψεις στο παρασκήνιο ο χοντρος?

Δημοσ.

Εύχομαι να βγει ο Αστέρας Champions League, να κάνει κάποιο θαύμα και να περάσει στους ομίλους, για να φάει τουλάχιστον λεφτά της τηλεόρασης από τον βλάκα τον Μαρινάκη. Καλά που αποφάσισα να πάω για μπάσκετ αντί να δω το σίχαμα.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ? Σοβαρα τωρα ..

Επειδη ετρεχα σε κατι θεληματα και δεν ειδα ολο το ματς καλα μπορει καποιος να μου πει τι εχασα ?

Γιατι ολο αυτο το κακο ? 

Δημοσ.

ρε φιλε mtzs φετος κραζουμε την ομαδα σχεδον ολη την χρονια.. 

Την απαντηση σου την πηρες στο ακριβως προηγουμενο και επομενο ποστ απο το δικο σου.

Μολις επιβεβαιωθηκα !!!! Ακριβως οτι εγραψα

Με εξοργιζει το γεγονος ρε φιλε οτι εφετος δε φτανει οτι ξερει απ τον Αυγουστο οτι θα παρει πρωταθλημα, αλλα κανει πλακα με τους πεθαμενους (ΑΕΚ, ΠΑΟ) ωστε να τους ξεφτυλισει εντελως και συν τοις αλλοις δεν αφηνει να παρει ενα κυπελλακι μια τοπικη ομαδα. τουλαχιστο να τη παιξει 50-50 να δουμε αμα μπορει. Οχι ετσι ομως, νισαφι πια

Δημοσ.

γιατι ο ΘΡΥΛΟΣ κατεκτησε το 26ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του, σημειώνοντας επίσης το 16ο του νταμπλ και οι αλλοι πεφτουν

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...