HERTHAN Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 <p>Τι εγραφα πιο πανω για τον σαββα;</p> <p>Δεν θελω να ξανακουσω κιχ απο τους οπαδους του ολυμπιακου για τον Μαρινακη !!!!!!!</p> <p>Να τους χαιρεστε ολους</p> Η σαπιλα η ιδια.Οποιοσδηποτε μιλαει ετσι για οπαδους/φιλαθλους απο οποιαδηποτε ομαδα θα πρεπει να τον σαπιζουν εκεινη την ωρα. Αισχος για ολα τα ατομα που μας εχουν κανει να μην βλεπουμε ποδοσφαιρο στην χωρα μας. Να πανε να γ.@#%...@..%..ολοι τους.
leepap Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ότι να ναι.Είμαστε ολυμπιακοί από το 1980 και θα μας πουν να γίνουμε βάζελοι επειδή κράζουμε κάποιον που ανέλαβε την ομάδα μας και μέσα σε ένα χρόνο πιάστηκε να στήνει παιχνίδια και να την αποδυναμώνει κατά 90%Τι άλλο πρέπει να κάνει δηλαδή για να τον κράξουμε; Είμαστε Ολυμπιακοί από το 1980 , αλλά ποτέ δε ντραπήκαμε για την ομάδα μας.
man of steel Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Αν δεις σε παραπάνω post γράφω πως δεν ντρέπομαι για την ομάδα μου αλλά για τον πρόεδρο της.Τεσπα το αφήνω σίγουρα είσαι νεότερος από μένα και δεν έχεις δει μπάλα σε καλές εποχές μέσα δεκαετία 80 αρχές 90 κλπ για αυτό και δεν έχει νόημα να το συνεχίσω.
Rabican Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 αν εχει λιγο τσιπα ο χοντρος θα βγει να πει οτι το κυπελο δεν το πηρε η καλυτερη ομαδα και τιμητικα θα το δωσει στον αστερα. ελεος.....
mtzs Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 αν εχει λιγο τσιπα ο χοντρος θα βγει να πει οτι το κυπελο δεν το πηρε η καλυτερη ομαδα και τιμητικα θα το δωσει στον αστερα. Χαχαχαχαχαχα Τσιπα ο χαπακιας Το ανεκδοτο της ημερας !!!
kronos281 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Το καλο ειναι πως πλεον ακομα και οι ολυμπιακοι (οι πιο πολλοι μιας και ανιατες περιπτωσεις δεν γιατρευονται με τιποτα) εχουν σιχαθει και αηδιασει με την ξεφτιλα που διαδραματιζεται. Το κακο ειναι πως αρχισαν να το καταλαβαινουν πολυ αργα και σε μια χρονια που επαιζαν στο πρωταθλημα μονοι τους λογω ανυπαρξιας ολων των αλλων. Το θεμα ειναι πως αυτη η ξεφτιλα διαδραματιζεται πανω απο 15 χρονια. Και αυτα που εγιναν φετος δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστα στα εγκληματα που εγιναν ολα αυτα τα χρονια. Δυστυχως χαμπαρι αρχισατε να το παιρνετε φετος και ο λογος πιστευω ειναι αυτος που ειπα παραπανω. Πως δεν υπαρχει ανταγωνισμος. Αλλιως θα συνεχιζατε να πανηγυριζετε τα καλπικα οπως κανατε μεχρι τωρα... 1
leepap Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Αν δεις σε παραπάνω post γράφω πως δεν ντρέπομαι για την ομάδα μου αλλά για τον πρόεδρο της.Τεσπα το αφήνω σίγουρα είσαι νεότερος από μένα και δεν έχεις δει μπάλα σε καλές εποχές μέσα δεκαετία 80 αρχές 90 κλπ για αυτό και δεν έχει νόημα να το συνεχίσω. Θέλεις να τα βγάλουμε έξω ( τα χρονάκια μας ) να τα μετρήσουμε, να δούμε ποιος έχει δει καλύτερη μπάλα ?
mtzs Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Το να σπρώχνεις τον άλλο με την κοιλιά θεωρείται επίθεση και κόκκινη, τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου ο τσικινης μολις ειπε οτι η φαση του αστερα που ζητησε πεναλτυ ακριβως πριν το πεναλτυ του ολυμπιακου ηταν προεκταση του χεριου και θα επρεπε να δωθει πεναλτυ. και γι αυτο μοκο;
man of steel Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Θέλεις να τα βγάλουμε έξω ( τα χρονάκια μας ) να τα μετρήσουμε, να δούμε ποιος έχει δει καλύτερη μπάλα ? Δεν χρειάζεται σε κόβω από τον τρόπο που απαντάς.΄Καλή σου συνέχεια
Armored Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Επιστροφη στις ριζες για τον θρυλο! Αυτον ξερουμε, αυτον αγαπησαμε! Τι φαιναλ 4 και αηδιες.. Δεν σας ταιριαζουν αυτα. Σε λιγα χρονακια το μονο που θα θυμομαστε ειναι αλλη μια ευκολη επικρατηση του θρυλου. Απο προπερσυ που εγινε το μεγαλο μπαμ (σε βιδωσα), για οσους δεν φοραν ωτοασπιδες,γυαλλια και παρωπιδες, περιμενω να δω ποτε θα ξυπνησετε. Μια μειοψηφια, τα 100 κοπροσκυλα που λεει και η προεδραρα σας, σαν να ξυπνησε απο τον ληθαργο. Οι περισσοτεροι ειναι βαθια νυχτωμενοι. Δυσκολα επανερχεσαι μετα απο τοσο σανο. Καλη χωνεψη και για το σημερινο. pitpaok23:17 | 11-05-2013αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα (η επισημη γλωσσα του ολυμπιακου)Λολ.
zeniath Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ο τσικινης μολις ειπε οτι η φαση του αστερα που ζητησε πεναλτυ ακριβως πριν το πεναλτυ του ολυμπιακου ηταν προεκταση του χεριου και θα επρεπε να δωθει πεναλτυ. και γι αυτο μοκο; όχι νομίζω ότι είπα για 2 πέναλτυ που έπρεπε να πάρει ο Αστέρας, εγώ μόκο δεν κάνω, εσείς κάνετε όμως
man of steel Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Επιστροφη στις ριζες για τον θρυλο! Αυτον ξερουμε, αυτον αγαπησαμε! Τι φαιναλ 4 και αηδιες.. Δεν σας ταιριαζουν αυτα. Σε λιγα χρονακια το μονο που θα θυμομαστε ειναι αλλη μια ευκολη επικρατηση του θρυλου. Απο προπερσυ που εγινε το μεγαλο μπαμ (σε βιδωσα), για οσους δεν φοραν ωτοασπιδες,γυαλλια και παρωπιδες, περιμενω να δω ποτε θα ξυπνησετε. Μια μειοψηφια, τα 100 κοπροσκυλα που λεει και η προεδραρα σας, σαν να ξυπνησε απο τον ληθαργο. Οι περισσοτεροι ειναι βαθια νυχτωμενοι. Δυσκολα επανερχεσαι μετα απο τοσο σανο. Καλη χωνεψη και για το σημερινο. pitpaok 23:17 | 11-05-2013 αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα αβαβα (η επισημη γλωσσα του ολυμπιακου) Λολ. Νομίζεις έχουμε κράξει και στο παρελθόν ακόμα και μέσα στο γήπεδο.Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν συντάσσονται αναγκαστικά με τον μαρινάκη και με τον Σάββα αλλά και τι μπορούν να κάνουν;Αν μας λύσεις την απορία εδώ θα είμαστε να σου απαντήσουμε,Τώρα για σανό δεν ξέρω αν τον προτιμάς εσύ λόγω του ότι είναι χόρτο όπως και το τριφύλι
leepap Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δεν χρειάζεται σε κόβω από τον τρόπο που απαντάς.΄Καλή σου συνέχεια Την ηλικία μου μπορείς να την δεις στο προφίλ μου. Εχω δει και εγω φοβερή μπαλα , αλλά οχι μόνο τα 80'ς και τα 90'ς. Και πολύ πρόσφατα επί Βαλβέρδε (με Κοκκαλη και με Μαρινάκη προεδρους). Καλή συνέχεια και σε σένα.
Pa0ki Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Νομίζεις έχουμε κράξει και στο παρελθόν ακόμα και μέσα στο γήπεδο.Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν συντάσσονται αναγκαστικά με τον μαρινάκη και με τον Σάββα αλλά και τι μπορούν να κάνουν;Αν μας λύσεις την απορία εδώ θα είμαστε να σου απαντήσουμε, Αποχή Άδειο γήπεδο μέχρι να φύγει(αν θέλετε να τον διώξετε δλδ)
mtzs Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μαρινακης: Με τιτιβισματα αλλων ομαδων δεν ασχολουμαστε. Το καλοκαιρι θα κανουμε οτι πρεπει Συνεχιστε να τρωτε κουτοχορτο. http://www.insomnia.gr/topic/458076-ολυμπιακός/?p=52351502 Ακριβως οτι εγραψα παραπανω. Ρε πως τα ξερω ο ατιμος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις