leepap Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 2 χρόνια περίμενε και θα πάρει πολλά μαζεμένα απο αυτά που αξίζεις.... μπορεί και 1 θα δείξει Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία !!!
Anubis13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Τι εγραφα πιο πανω για τον σαββα; Δωσε δηλωση σαββα!
zeniath Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Για τα μπουκετίδια του Περόνε και του Σανκαρέ κανένας δεν είδα να έχει πρόβλημα όμως ή δικαιολογούνται;
adios_le_pidos Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αγωνηστικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος (πολύ καλύτερος) αλλά γκολ δεν έβαλε πέρα από το 1. Ούτε με 10 έπρεπε να μείνουμε και αν δείτε ακόμα και το Gazzeta που έχει για τίτλο "Αηδίασε όλη η Ελλάδα" λέει για την αποβολή που δεν έδωσε στον Ντε Μπλάσις ενώ αντίθετα ούτε κουβέντα για τον Χολέμπας που μόνο οι τσουγμένοι το λέτε. Ο Αστέρας στο 2ο ήταν καθαρά υποδεέστερος και γκολ δεν έβαλε. Ναι δεν του έδωσαν πέναλτυ, αλλά όταν κάποιος λέει ότι αγωνηστικά δεν το άξιζε σημαίνει τι έκαναν από φάσεις. Τα πέναλτυ δεν είναι θέμα αγωνιστικής κατάστασης αν δε το καταλαβαίνετε δε θα κάτσω να σας το εξηγήσω. Ο γιατρός έχει πει να σου λέμε πάντα ναι. Ότι πείς εσύ πουλάκι μου. Το είπε το Gazzetta ( που ο χοντρός δεν έχει επιρροή, ούτε τα λεφτά να επηρρεάσει αυτούς τους αψεγάδιαστους τιμιότατους αθλητικογράφους ). Πάλι καλά που δεν είχε ξένη μετάδοση το παιχνίδι να έβλεπε ο κόσμος την βρώμα σας καθώς και να ακούγατε μερικοί που το παίζετε τρελίτσα και κανέναν αντικειμενικό Άγγλο εκφωνητή... Μπες τώρα στο blog του Σάββα να μάθεις τις εξελίξεις 1
mtzs Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δωσε δηλωση σαββα! Δεν θελω να ξανακουσω κιχ απο τους οπαδους του ολυμπιακου για τον Μαρινακη !!!!!!! ενώ αντίθετα ούτε κουβέντα για τον Χολέμπας που μόνο οι τσουγμένοι το λέτε. Εσυ δηλαδη δεν εχεις ματια να δεις; πρεπει να μας το πει το γκαζετα; Σηκωνεται τον βαραει εσκεμμενα και ο αλλος πεφτει. αυτο τι ειναι δηλαδη; κιτρινη απλα; Ας σοβαρευτουμε 1
man of steel Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μετά την λέρα που λέγεται Μαρινάκης πρέπει να μας κάνει την χάρη και ο Σαββας.Έφτασε σε ηλικία όπου το αλτσχαιμερ επικρατεί
leepap Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Οσοι ντρέπονται για την ομάδα τους, να πάνε να γίνουν βάζελοι !!!
Pa0ki Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 + .....γιατί 2ος Μαρινάκης δεν θα υπάρξει μετά τον Κόκκαλη :')
zeniath Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Το να σπρώχνεις τον άλλο με την κοιλιά θεωρείται επίθεση και κόκκινη, τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου υ.γ. ούτε το contra.gr γράφει τίποτα για τον Χολέμπας, κανένας δε λέει τίποτα για αποβολή εκτός από ζέλες, κούλες και λοιπούς συγγενείς
dismemberer Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Οσοι ντρέπονται για την ομάδα τους, να πάνε να γίνουν βάζελοι !!! Σορρυ ρε αδερφε μου αλλα αυτα τα 2 παιζουν μονο? Επειδη εχω ξενερωσει με τα σημερινα ξεφτιλικια πρεπει να παω να γινω βαζελος? Τι λογικη ειναι αυτη?
leepap Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Σορρυ ρε αδερφε μου αλλα αυτα τα 2 παιζουν μονο? Επειδη εχω ξενερωσει με τα σημερινα ξεφτιλικια πρεπει να παω να γινω βαζελος? Τι λογικη ειναι αυτη? Μα εκει μόνο θα βρει γαλήνη. Αφού οι βάζελοι δε ντρέπονται ποτέ για την ομάδα τους. Γι' αυτούς πάντα φταίει ο Ολυμπιακός !!!
man of steel Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Οσοι ντρέπονται για την ομάδα τους, να πάνε να γίνουν βάζελοι !!! ότι να ναι.Είμαστε ολυμπιακοί από το 1980 και θα μας πουν να γίνουμε βάζελοι επειδή κράζουμε κάποιον που ανέλαβε την ομάδα μας και μέσα σε ένα χρόνο πιάστηκε να στήνει παιχνίδια και να την αποδυναμώνει κατά 90%Τι άλλο πρέπει να κάνει δηλαδή για να τον κράξουμε;
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Οι πραγματικοί γαύροι είναι στο Λονδίνο αυτά από μένα. Πάω για NBA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις