ANHLIKOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Στιγμή μιζέριας: Απαράδεκτοι Μεγερι, Μητρογλου... Ο Μητρογλου τοσο περπατημα δεν εχει ριξει ουτε οταν βγαζει το σκυλο βολτα! -Υποκλίνομαι σε Σιοβα, Κοντρερας - Ο Μανωλας προσπάθησε αλλα δεν ειναι διώξιμο αυτο για επαγγελματία παίκτη το καντήλι μου μεσα!
Cossutius. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Προσέξτε αυτό που θα σας γράψω τώρα. Οι Αγγλοι σπορκαστερ το είπαν ξεκάθαρα. "Δε περιμέναμε τόσο δυνατό στην τακτική τον Ολυμπιακό. Το τελικό σκορ τον αδικεί."
zeniath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Φαίνεται καθαρά ότι ο Μήτρογλου δεν το έχει. δε πα να έβαλε γκολ το θέμα είναι ότι 90 λεπτά περπατάει λες και πάει πάνω-κάτω βόλτα στο Μπουρνάζι. Θα μου πεις ποιόν να βάλεις ότι δεν έχεις κανέναν άλλο; Όταν δεν καλύπτεις την απουσία του Μιραλάς όμως... Ο Αμπντούν κατσίκι όπως πάντα πηδάει πηδάει και χάνει τις μπάλες μόνος του. Χολέμπας το πάλεψε αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε αριστερό μπακ. Ο Μασάδο θα γίνει τρελή παιχτούρα μην τον βρίζετε, θα δείτε σε λίγο καιρό. Ο Ντιαγκιτέ φάνηκε (άσχετα αν κουράστηκε αυτό είναι λογικό σε πρώτο ματς) ότι δεν χάσαμε τα λεφτά μας, θα δούμε στο μέλλον πως θα εξελιχθεί. Ο Σιόβας πάρα πολύ καλός και πολύ ευχάριστη έκπληξη, όπως και ο Κοντρέρας που πήγε και αυτός καλά σήμερα. Φουστέρ έτρεξε, προσπαθούσε να ξεκουράζει λίγο την άμυνα αφού ήταν ο μόνος που -έστω και λίγο- κράταγε την μπάλα. Ο Γκρέκο δεν του βγήκε και πολύ αλλά το προσπάθησε. Μανωλάς 'ντάξει, ναι μεν 2 διαφορετικές θέσεις αλλά δεν είναι ότι έπαιζε καλά στην πρώτη, έκανε πράματα αλλά σε γενικές γραμμές λιγάκι απογοητευτικός, πόσο μάλλον όταν ακόμα θυμάσε Αβρααμ-Ολοφ-Μαρκανο και τώρα βλέπεις ότι βλέπεις... Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν πάντως ο Μήτρογλου. Δεν μου αρέσει να ελπίζω για Γιουρόπα από το 2ρο ματς αλλά θα είμαστε τυχεροί αν βγούμε....
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω πως το οτι ο Μητρογλου δεν πίεζε ηταν περισσότερο θεμα τακτικής παρα βαρεμάρας η οτιδήποτε αλλο. Ο Ολυμπιακός περίμενε την Αρσεναλ έκλεινε χώρους και προσπαθούσε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Για εμενα ήταν πολυ καλός. Ο Αμπντουν ήταν ο μόνος απο τις αλλαγές που βοήθησε τον Ολυμπιακο. Του Ιμπαγασα δεν του βγήκε τιποτα ενώ ο Παντελιτς... άστο καλύτερα... καλύτερα να έβαζε Ντιογκο. Ο Σιοβας σήμερα για εμένα μόνο έκπληξη δεν ήταν. Ο άνθρωπος κανει μπαμ οτι το κατέχει το τόπι, αρκει να μην τον κάψουμε.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μια μέτρια ομάδα έχασε απο μια που έκανε τα βασικά μέσα στο γήπεδο. Πολύ απλό. Ενώ είχε στηθεί καλά ο Ολυμπιακός, δεν είχε πλάνο ανάπτυξης στην επίθεση. Τουλάχιστον αν είχαμε άμυνα ένα Χ το παίρναμε. 1
MJBulls23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Προσέξτε αυτό που θα σας γράψω τώρα. Οι Αγγλοι σπορκαστερ το είπαν ξεκάθαρα. "Δε περιμέναμε τόσο δυνατό στην τακτική τον Ολυμπιακό. Το τελικό σκορ τον αδικεί." Ναι ισως επρεπε να ειναι απλως 2-1. Ή ισως και 1-1. Ομως ειναι 3-1. Εχω βαρεθει να ακουω τα ΑΝ. Και αυτο το "το τελικο σκορ τον αδικει" ειναι ενα τεραστιο ΑΝ. Οχι άλλα αν........ Και 700 χρονια να παιζει ο Ολυμπιακος με Αγγλικες ομαδες νικη δεν προκειται να κανει. 11 ηττες σε 11 παιχνιδια και 3-34 γκολ!!!! Δεν υπαρχουν αυτα. Αν και με Ισπανικες και Γερμανικες ομαδες περιπου τα ιδια ισχυαν και για τον Παναθηναικο επισης αλλά εσπασαν μερικα τα τελευταια χρονια. Ο Ολυμπιακος εκανε καλη αμυνα παντως σημερα. Αλλά μόνο αυτο. Το επιθετικο του παιχνιδι με αναγουλιαζει..... ---------------------------------------------------- http://www.gazzetta....lytera-erxontai Μαρινάκης: «Τα καλύτερα έρχονται»! Ενθουσιασμένος με την εμφάνιση, αλλά πικραμένος με την ήττα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος! «Σας έχω πει πως ο Ολυμπιακός στα δύσκολα ανταποκρίνεται. Έχει καλούς παίκτες, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και μας αδικεί το αποτέλεσμα, τουλάχιστον μας άξιζε μια ισοπαλία, γιατί όχι στο α΄ μέρος να είχαμε προηγηθεί. Είμαι ευχαριστημένος με τους νέους παίκτες, τους κερδίσαμε, έτρεξαν πολύ, ανταποκρίθηκαν σε ένα δύσκολο αγώνα. Στα επόμενα ματς θα είμαστε καλύτεροι, είμαι αισιόδοξος, συγχαρητήρια στους παίκτες και τον υπέροχο κόσμο που δεν σταμάτησε να μας υποστηρίζει» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στάθηκε στους νέους παίκτες, αλλά στο ακόμα καλύτερο μέλλον «Είδανε νέους Έλληνες να παίζουν καλά και να μην υστερούν από μεγάλους παίκτες της Άρσεναλ. Υποστηρίζω τους Έλληνες, είχαμε πολλές ελλείψεις, όμως παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το 3-1 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, θα μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη. Τα καλύτερα έρχονται». Ω ρε παραμυθι που πουλαει. Δεν ειναι να απορεις που ειναι τοσο πλουσιος με τοσους που το αγοραζουν. Εκτός και αν δεν ξερει καθολου μπαλα και νομιζει οτι το να αμυνεσαι καλα ειναι καλο ποδοσφαιρο. Τελοσπαντων παντως το να χανεις με 3-1 και να λες οτι δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα και θα μπορουσες ακομα και την νικη αγγιζει τα ορια της βλακειας των Αρειανων. Δεν τα φτανει βεβαια γιατι εκει μιλαμε για μυθικη βλακεια. Που χανανε 4-1 στο ημιχρονο, χασαμε 2 κλασικοτατα τετ α τετ, στο 2ο παιζαμε πασες με τον τερματοφυλακα και ριξαμε 4 ταχυτητες, και μιλανε για αδικο αποτελεσμα και μαγικη εικονα το 4-1. Κολλησαν και τον κατα τα άλλα λογικο Κατσαβακη που μιλησε αυτολεξει για το οτι εαν μειωνανε σε 4-2 με μια φαση στο 1ο ημιχρονο τοτε θα το παιρνανε το ματς!! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2012 από MJBulls23
konstantinos77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μεγαλο πραγμα το κομπλεξ παντως ρε παιδι μου ....
Ethiops Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει δεν μου αρέσει να προκαλώ (πολύ), αλλά όταν έχεις την χειρότερη Arsenal της τελευταίας 15ετίας και παίζεις πίσω από την σέντρα για 70-80 λεπτά με αποτέλεσμα να τρως τριάρα, ποιος αδικήθηκε και ποιος μπήκε και ξεσκόνισε τους κουραμπιέδες. Να 'χαμε να λέγαμε.
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μια μέτρια ομάδα έχασε απο μια που έκανε τα βασικά μέσα στο γήπεδο. Πολύ απλό. Ενώ είχε στηθεί καλά ο Ολυμπιακός, δεν είχε πλάνο ανάπτυξης στην επίθεση. Τουλάχιστον αν είχαμε άμυνα ένα Χ το παίρναμε. Εντάξει δεν μου αρέσει να προκαλώ (πολύ), αλλά όταν έχεις την χειρότερη Arsenal της τελευταίας 15ετίας και παίζεις πίσω από την σέντρα για 70-80 λεπτά με αποτέλεσμα να τρως τριάρα, ποιος αδικήθηκε και ποιος μπήκε και ξεσκόνισε τους κουραμπιέδες. Να 'χαμε να λέγαμε. Μήπως δεν έχουμε αντίληψη της πραγματικότητας? Έχουμε καταλάβει με τι ομάδα παίζαμε? Οι παίχτες της Αρσεναλ κοστίζουν δέκα και βάλε φορές περισσότερο από τους δικούς μας. Για τον Καθορλα έχουν δώσει 20 μύρια, για Ποντολσκι και Ζιρουντ κοντά άλλα τόσα, Ζερβινιο, Τσαμπερλειν, Αρτετα κόστισαν όσο όλες οι μεταγραφές που έχει κάνει ο Ολυμπιακός τα τελευταία 20 χρόνια. Το πρωτο ημιχρονο το εχει δει κανεις? Το ματς που κανει ο Ολυμπιακος είναι για σεμινάριο για το πως πρέπει να παίζει μια μικροτερου μπατζετ ομαδα εναντια σε μια μεγαλύτερου. Και δεν μιλάω μονο αμυντικά αλλα και επιθετικά. Ακουγα τωρα και λιγο ραδιο στο αμάξι. Τι αρρώστια ειναι αυτη που εχουμε ρε παιδι μου. Μιλάμε είμαστε άρρωστοι οχι αστεία.
LRoi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει δεν μου αρέσει να προκαλώ (πολύ), αλλά όταν έχεις την χειρότερη Arsenal της τελευταίας 15ετίας και παίζεις πίσω από την σέντρα για 70-80 λεπτά με αποτέλεσμα να τρως τριάρα, ποιος αδικήθηκε και ποιος μπήκε και ξεσκόνισε τους κουραμπιέδες. Να 'χαμε να λέγαμε. Αυτή είναι η χειρότερη Άρσεναλ της δεκαπενταετίας? Ρώτα την Τσέλσι να σου πει τί ακριβώς έγινε την τελευταία αγωνιστική στο νησί. Το ότι μέχρι το 93 το σκορ ήταν ανοιχτό και χαλαρά θα μπορούσε να γίνει ισοφάριση και τελικά το παιχνίδι τελείωσε 3-1 επειδή είχε φύγει όλη η ομάδα μπροστά για την ισοφάριση σου λέει τίποτα? Χαλαρά από τα πιο πλασματικά σκορ ever και αυτό οφείλεται στον Ζαρντίμ που κάνει rotation στους τερματοφύλακες και παίζει ο Μέγερι Ευρώπη χωρίς παιχνίδια στα πόδια του με αποτέλεσμα να πέφτει πάντα μα πάντα σε δεύτερο χρόνο και να δείχνει να τα έχει χαμένα στην αναμπουμπούλα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μήπως δεν έχουμε αντίληψη της πραγματικότητας? Έχουμε καταλάβει με τι ομάδα παίζαμε? Οι παίχτες της Αρσεναλ κοστίζουν δέκα και βάλε φορές περισσότερο από τους δικούς μας. Για τον Καθορλα έχουν δώσει 20 μύρια, για Ποντολσκι και Ζιρουντ κοντά άλλα τόσα, Ζερβινιο, Τσαμπερλειν, Αρτετα κόστισαν όσο όλες οι μεταγραφές που έχει κάνει ο Ολυμπιακός τα τελευταία 20 χρόνια. Το πρωτο ημιχρονο το εχει δει κανεις? Το ματς που κανει ο Ολυμπιακος είναι για σεμινάριο για το πως πρέπει να παίζει μια μικροτερου μπατζετ ομαδα εναντια σε μια μεγαλύτερου. Και δεν μιλάω μονο αμυντικά αλλα και επιθετικά. Ακουγα τωρα και λιγο ραδιο στο αμάξι. Τι αρρώστια ειναι αυτη που εχουμε ρε παιδι μου. Μιλάμε είμαστε άρρωστοι οχι αστεία. Mιλας για την τακτικη που οταν την επαιζε ο ΠΑΟ απεναντι σε μεγαλες ευρωπαικες ομαδες την αποκαλουσατε "τσουκου-τσουκου αντιποδοσφαιρο και κωλοφαρδια", σωστα? Επισης εσεις που μιλατε περι τεραστιας τακτικης νικης, παροτι ησασταν οντως καλα στημενοι, μην ξεχνατε οτι την Αρσεναλ χθες την κοουτσαρε ενας καραφλας και οχι ο Βενγκερ. Στο Α ημιχρονο ειδικα πρεπει να ειδε πολλα ονειρα απτο βαθυ του υπνο. 1
adi32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ο Ντιακιτε φαινεται σκυλος και δε μασαει Λεγανε οτι ειναι εντελως ατεχνο ξυλο αλλα ειδα οτι και τη μπαλα ξερει να κραταει και να την καλυπτει και πασα μπορει να δωσει Αν παιξει στη θεση του νομιζω μαζι με το Μανιατη θα κανουν σουπερ δουλεια στο κεντρο Αν γυρισει καλα ο Αβρααμ μαζι με τον Κοντρερας θα κανουν δυνατο κεντρο αμυνας Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε ουτε δεξι ουτε αριστερο μπακ (για Ευρωπη) Επισης Γκρεκο Μασαδο πολυ λιγοι επισης για Ευρωπη Τα ακρα δηλαδη της ομαδας ειναι ανυπαρκτα και αμυντικα και επιθετικα
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Mιλας για την τακτικη που οταν την επαιζε ο ΠΑΟ απεναντι σε μεγαλες ευρωπαικες ομαδες την αποκαλουσατε "τσουκου-τσουκου αντιποδοσφαιρο και κωλοφαρδια", σωστα? ... Καμία σχέση με τσουκου τσουκου αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο. Το τσουκου τσουκου είναι το γνωστό παίζω φουλ άμυνα, οι άλλοι χάνουν 15 ευκαιρίες και στο τέλος με ένα τσαφ βάζω γκολ και παίρνω την νίκη. Δεν έπαιζε πάντα τσουκου τσουκου ο ΠΑΟ απλα στις επιτυχείς του αντιπάλου πρεπει κατι να βρεις να πεις για να τις μειώσεις. Δες σήμερα τα πράσινα πρωτοσέλιδα πχ...
MJBulls23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μεγαλο πραγμα το κομπλεξ παντως ρε παιδι μου .... Τεραστιο πραγμα η ασαφεια ελλειψει επιχειρηματολογιας.... Αλλά τι να πεις? Αφου αυτα που ειπα ηταν η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μαζι με ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. Που την βλεπουν ολοι και την δεχονται.Οποτε δεν μπορεις να προσπαθησεις να την αλλαξεις. Αρα δεν μπορεις να αντιπαρατεθεις στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αυτα που ειπα, απαντωτας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. Οποτε το ριχνεις στις προσβολες(κομπλεξ κλπ). Φυσικα με εμενα αυτο δεν περναει και το επισημαινω ωστε να το δουνε ολοι πόσο κενος επιχειρηματων εισαι. Δεν ξερω αν εισαι και απο αυτους που αγοραζουν το παραμυθι που σας πουλαει ο ΜΑρινακης. Αλλά μαλλον εισαι τι ρωταω, η απαντηση σου τα ειπε ολα.... Εντάξει δεν μου αρέσει να προκαλώ (πολύ), αλλά όταν έχεις την χειρότερη Arsenal της τελευταίας 15ετίας και παίζεις πίσω από την σέντρα για 70-80 λεπτά με αποτέλεσμα να τρως τριάρα, ποιος αδικήθηκε και ποιος μπήκε και ξεσκόνισε τους κουραμπιέδες. Να 'χαμε να λέγαμε. Περυσι ηταν η χειροτερη Αρσεναλ της 15ετιας. Φετος ηταν η 2η χειροτερη ή η 3η. Περυσι ηταν και ΦΟΒΕΡΑ ντεφορμε η Αρσεναλ οταν την συναντησε ο Ολυμπιακος εκει μεσα. Περυσι ηταν η μεγαλη ευκαιρια για νικη του Ολυμπιακου, οπου η Αρσεναλ παρεπαιε εκεινο τον καιρο, και σε αμυνα και σε επιθεση και σε οργανωση παιχνιδιου στα παντα. Και ομως εχασε. Φετος μπορει να μην πεταει φωτιες αλλά δεν ειναι εκεινο το πανηγυρι το περσινο. Αν και παλι ευκαιρια ηταν αλλά και ο Ολυμπιακος δεν ειναι και σε καμια σουπερ φορμα, πραγμα που σε συνδιασμομε το ευκολο 5/5 του πρωταθληματος δειχνει το επιπεδο που εχει κατελθει(απο το ηδη τραγικο των προηγουμενων ετων) το Ελληνικο πρωταθλημα.
margaritagr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Συγγνωμη εσυ που λες για χαλια αρσεναλ μηπως ειδες το ματς με την τσελσι? Διοτι εγω που το ειδα ελεγα θεε μου θα φαμε καμια 5ρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις