adios_le_pidos Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Τώρα μπορείς να κλάψεις ελεύθερα για το πέναλτι Εσένα προστατεύουνε μην πάθεις τίποτα από το κλάμμα έτσι και χάσετε. Χαρείτε την βρώμα.
PostHelper Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ο Κουρμπέλης κλωτσάει τον πεσμένο Μήτρογλου και παίρνει κίτρινη, ενώ είναι καθαρά για κόκκινη. Άντε γεια ρε πονεμένε, άντε γεια. μια κιτρινη χαριστηκε στον μανιατη που εβαλε το χερι του στο προσωπο του αλλου. μετα του χαρισαν ακομη μια σε καθαρο φαουλ σε αντιπεθεση του αστερα οπου εκανε φραγμα. ειπα να δω λιγο ελληνικο ποδοσφαιρο κ μου φυγαν τα ματια παλι. θεαμα μηδεν κ το κορακι απτα κλασικα που δεν αφηνουν τον ολυμπιακο να μην τα σαρωσει ολα.
LRoi Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Εμένα δεν με νοιάζει το κύπελλο, ας το πάρει ο Αστέρας. Είναι καλύτερος, το θέλει περισσότερο. Αλλά κάτι μετεωρίτες που σκάσατε σήμερα εδώ μέσα με 0 και 1 μνματα, για εσάς και μόνο γουστάρω να σας βλέπω να σκούζετε. 1
revolver1990 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Κανονικά αν οι Ολυμπιακοί έχουν μπέσα και αξιοπρέπεια πρέπει να πάνε αύριο να σαπίσουν το παιδοβούβαλο που έχει η ομάδα τους για πρόεδρο.Δρα ανενόχλητος ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις για τα στημένα.Ντροπή.
HERTHAN Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Εγω εχω παψει ν'ασχολουμε με διαιτησια χρονια τωρα(γιατι εχω παψει να παρακολουθω Ελληνικο Πρωταθλημα αλλα τελικο θα δω για τον χαβαλε) γιατι δεν νομιζω οτι αξιζει να μαλωνουμε γενικως φιλοι,γνωστοι,αγνωστοι κ.α. γιατι δεν βγαινει ακρη ποτε και ειναι καλυτερα να το διασκεδαζεις. Αλλα το σημερινο εχει πολυ πλακα και θελω μονο να παρακολουθησω την κουβεντα γιατι θα εχει πολυ ενδιαφερον. Δεν αντεχετε παντως με τιποτα.....!
linuslost Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Πω πω τι πόνο έχουν όλοι.... Τι μαλακιες κάνει αυτός ο Μιτσελ, πήγε θυμήθηκε τον Πινο 3 μήνες μετά αντί να βάλει βλαχοδημο η φετφα.
alexdelpiero Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δεν μιλαω σχεδον ποτε για διαιτησια αλλα αυτο το πεναλτι και η αποβολη του μανιατη μπορει να ειναι και καθοριστικη.Κριμα για τον Αστερα και τον Τσιωλη.
adios_le_pidos Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Πω πω τι πόνο έχουν όλοι.... Τι μαλακιες κάνει αυτός ο Μιτσελ, πήγε θυμήθηκε τον Πινο 3 μήνες μετά αντί να βάλει βλαχοδημο η φετφα. Εμείς έχουμε πόνο, εσύ το παίρνεις πάντα με την αξία σας αλλά και δίχως την αξία σας. Καλύτερα ο "πόνος" μας παρά η βρώμα σας με τα ξεφτιλίκια της διαιτησίας για να πάρετε τον τίτλο σώνει και καλά.
kirileman Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Εμένα δεν με νοιάζει το κύπελλο, ας το πάρει ο Αστέρας. Είναι καλύτερος, το θέλει περισσότερο. Αλλά κάτι μετεωρίτες που σκάσατε σήμερα εδώ μέσα με 0 και 1 μνματα, για εσάς και μόνο γουστάρω να σας βλέπω να σκούζετε. Ούτε εμένα με νοιάζει. Ας το πάρει ο Ολυμπιακός.
HERTHAN Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Πω πω τι πόνο έχουν όλοι.... Χαιρομαι που χαιρεσαι...!
Bourdoulas Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω αν φταίει ο Γιάχος αλλά σίγουρα ο διαιτητής γραμμής είναι ανίκανος. Εδώ οι σχολιαστές δεν το είδαν με την πρώτη. Εντάξει το πανηγύρι που όλοι οι παίκτες πάνε στον διαιτητή πάνω και κλαίγονται πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή. Κρίμα για τον Αστέρα. Έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα με την διαιτησία πραγματικά. Και αυτός ο Πίνο τεράστιος μ@@@κας. Όλο στο χορτάρι βρίσκεται για να πάρει φάουλ.
Bourdoulas Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Σαν το άλλο παλτό τον βραζιλιάνο που πήραμε με 10 εκ.
LRoi Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ούτε εμένα με νοιάζει. Ας το πάρει ο Ολυμπιακός. Είσαι μεγάλος προφήτης αγόρι μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις