Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμα πω οτι το αυριανο το φοβαμαι αρκετα λογω του οτι, μετα τη μεγαλη εμφανιση χτες, ισως ξεμεινουν στο θριαμβο και αποπροσανατολιστουν, ειμαι εντελως λαθος;

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

αμα πω οτι το αυριανο το φοβαμαι αρκετα λογω του οτι, μετα τη μεγαλη εμφανιση χτες, ισως ξεμεινουν στο θριαμβο και αποπροσανατολιστουν, ειμαι εντελως λαθος;

Kαι εγώ έχω τον ίδιο φόβο,  κρατάω όμως τους συγκρατημένους πανηγυρισμούς και δηλώσεις μετά τον ημιτελικό.

Δημοσ.

Έχεις δίκαιο capten-, χάλια, ούτε να τις φτύσω...

Την αριστερη αν της κοψεις το κεφαλι και της βαλεις κανενα αλλο που να φοριεται θες αδεια οπλοφοριας για να την κυκλοφορησεις πλεον.

Η δεξια πασχει απο νευρικη ανορεξια.

Γενικα εχουν εντυπωσιακα μπουτια και γαμπες, καμια δεν μας χαλαει, αλλα 2 μαζορετες απο ΣΕΦ η ΟΑΚΑ να επαιρε η bwin θα μιλαγαμε ανετα για παραπανω κυβικα απο δαυτες που τις διαλεξαν με μοναδικο σκοπο να πεισουν τους Ρωσσους οτι οι Εγγλεζες ειναι ψηλοτερες :D

Δημοσ.

Την δεξιά κάντε την ότι θέλετε. για την ξανθιά δεν σηκώνω κουβέντα.

Χώρια που αν σου ρίξει ένα βλέμμα, όπως καρφώνει τον Σκοπιανό, σε έχει πετάξει κατάχαμα και ψάχνεις να βρεις τι σε χτύπησε.

αλλα 2 μαζορετες απο ΣΕΦ η ΟΑΚΑ να επαιρε η bwin θα μιλαγαμε ανετα για παραπανω κυβικα απο δαυτες που τις διαλεξαν με μοναδικο σκοπο να πεισουν τους Ρωσσους οτι οι Εγγλεζες ειναι ψηλοτερες :D

Όχι δα

333_pilixou.jpg

Δημοσ.

Σαν ξερολούκουμο τον κοιτάει η ξανθιά..αχαχαχα

Το τελευταίο 24ώρο έχουν καεί αμέτρητες κάρτες γραφικών από το βλέμμα της.

• Like 1
Δημοσ.

333_pilixou.jpg

Μη μου βγάλει τώρα αυτήν την μουτσούνα γκομενάρα γιατί θα πλακωθούμε

Μόνο ότι κρατάει τα 3 αγγούρια κάνει ενδιαφέρουσα την photo :D

Δημοσ.

Ας περιμένουμε λίγο, εκεί στην Κύπρο βέβαια δεν φημίζονται και για τα γούστα τους στις ωραίες γυναίκες (γιατί απλά δεν υπάρχουν :P )

Δημοσ.

Εκτος απο την χειροτερη που βρηκατε να βαλετε, υπαρχουν και αυτες
mazoretes.jpg

και αυτες

-27.jpg

Γιαυτο πειτε στις Εγγλεζουλες aka πιο ασχημες γυναικες της Ευρωπης να πανε μια βολτα στη γωνια να δουν αν ερχονται οι Ελληνιδες :D Καλο το βλεμα της ξανθιας στην καραφλα του Αντιτς, αλλα ρωτησε τον Αντιτς αν προτιμα σακουλες Μαρινοπουλος ή Βασιλοπουλος :D

Δημοσ.

Ο Αστέρας μας κάνει μια γαμάτη αντεπίθεση με ωραίο συνδιασμό και εμείς παίζουμε ακόμα με γιόμες...

2 προπονητές και οι 2 τους αφήνουν να παίζουν με αυτο το τρόπο, μέχρι να μπει ο Ιμπα και να παίξουν σωστά...ημαρτον!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...