Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ο Μπαρτζώκας ειναι ένας Ελληνας ταλαντουχος προπονητής που έχει την ευκαιρία να κάνει ότι δεν κατάφερε το μεγαθήριο Ιωαννίδης πριν 15 χρόνια, χωρίς να έχει την ομαδάρα που είχε φτιάξει τότε ο Ιωαννίδης,

Το οτι διέλυσε προχθές τη ΤΣΣΚΑ ειναι ένα μεγάλο ατου.

Ειναι στο χέρι του να κλείσει σωστά τα 3 ατου της Ρεαλ και να πάρει τον τίτλο.

Δημοσ.

Πάντως έχω την αίσθηση οτι με Μπάρτσα αν παίζαμε καλά θα κάναμε περίπατο.Αλλά και την Ρεαλ μπορούμε να την κερδίσουμε αν παίξουμε τόσο καλή άμυνα όπως με Τσσκα ή τουλάχιστον επιβάλλουμε τον ρυθμό και έλεγχουμε τα αμυντικά ρημπάουντ.Λόγου χάρη ο Ρεγιες είναι πολύ καλός στα επιθετικά.

Δημοσ.

Θα το δειξει ο ΑΝΤ1 τελικα ρε παιδια ?

Δεν εχω ασχοληθει και στο τελος θα ψαχνω να βρω αδεια θεση και δε θα βρισκω..

Και το μπασκετ αυριο που το δειχνει ?

Δημοσ.

θΑ είμαι στο γήπεδο εγώ αλλά ναι θα το δείξει ο Αντέννα στις 20.30.

Στο μπάσκετ ο τελικός Νετ και Νόβα στις 22.00

Δημοσ.

Ο Ρέγιες δεν παίζει να ξανακάνει τέτοια εμφάνιση μέσα σε δύο μέρες. Γενικά αυτοί χθές κατανάλωσαν πολύ περισσότερη ενέργεια απ' ότι εμείς, αφού σε μεγάλα διαστήματα κυνηγούσαν.

Δημοσ.

Ποιος Ρέγες ρε? Αυτός που τον είχε κάνει ταναπου ο Γιουρούσης το 2009 και στα 3 ματς της προημιτελικής φάσης?

Δημοσ.

Λένε οτι η Ρεαλ κυρίως τρέχει και χρησιμοποιεί τα φυσικά προσόντα των παικτών της και οτι δεν παίζει με τακτική,με μυαλό κ.α.Αμα τις επιβάλλουμε τον ρυθμό εικάζω οτι θα τους κερδίσουμε ευκολα μάλιστα.Ατού είναι και δυο γκαρντ τους Γκιουλ και Ροντρίγκεζ αν θυμάμαι καλά τα ονόματα τους.Οχι η κλαίουσα ο Φερναντεζ έτσι.

Βρε Ρου σε παρακαλώ όχι άλλη φωτο με τις κακοάσημες Βρετανές.Ωραία πόδια αλλά δεν ....βλέπονται οι φάτσες τους.
Δημοσ.

Έχεις δίκαιο capten-, χάλια, ούτε να τις φτύσω...

Ο Ροντρίγκεζ είναι το κλειδί, τους αλλάζει όλο το παιχνίδι.

Εγώ νομίζω ότι το κλειδί είναι ο Κάρολ, γιατί ο τρόπος που σουτάρει μας δυσκολεύει πολύ και ο Σπανούλης δεν φημίζεται για την ταχυτητά του στα αμυντικά του καθήκοντα.

Θα πρέπει να κολλήσει κάποιος πάνω του και να μην τον αφήσει να πάρει ανάσα. Κατσίβελης με γρήγορα πόδια ίσως, με εναλλαγές με Σλούκα και ίσως και λίγο Πέρκινς για 2-3 άμυνες.

Δημοσ.

Δύο φορές το έκανε ο Τεόντοσιτς φέτος, και δεν τον μάρκαρε κανείς. Φέτος δεν πρέπει να τους βεί ούτε ένα ελεύθερο σούτ, όπως χθές με την ΤΣΣΚΑ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...