Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγχαρητηρια ,ειδα μονο 1η περιοδο αλλα φανηκε ,τι εγινε ο Τεοντοσιτς, δε του κατσανε τα τριποντα απο τη μεση του γηπεδου σημερα??

Αντε γεια ρωσακια

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

"το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό, είχαν πολυ δύναμη στο παιχνίδι τους και μας ανάγκασαν να παίξουμε πολύ φτωχά στην επίθεση. Αυτό μας έκανε να παίξουμε ατομικά, εμείς μια ομάδα που καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχαμε τις περισσότερες ασίστ. Μας ανάγκασαν παίξουμε πολύ αργά. Έλεγξαν τον ρυθμό. Είναι μια σκληρή ήττα μετά και από όσα έγιναν πέρσι… Τους εύχομαι πραγματικά να παίξουν ακόμα ένα τέτοιο εξαιρετικό παιχνίδι και το λέω αυτό γιατί είναι δύσκολο να καταφέρει μια ομάδα να παίξει έτσι σε συνεχόμενα παιχνίδια. Εμείς δύο φορές δεν τα καταφέραμε, μακάρι να είναι πιο τυχεροί από μας τότε"."

Μεσίνα

Το boldαρισμενο δινει μεγαλυτερη αξία στη νικη μας. Δεν έχασαν μόνοι τους. Τους ανάγκασε ο Ολυμπιακός να χάσουν.

Και όχι με νίκη θρίλερ αλλά με διαφορά :-)

Μπράβο!!

• Like 1
Δημοσ.

Eλληνας προπονητής σε τελικό. Μακάρι να το πάρει να ειναι ο πρώτος.

Τελικα ηταν υπερτιμημενοι οι Ζοτς/Ντουντα ή ειναι τοσο καλοι οι Αρτζι/Μπαρτζωκας ή ο προπονητης δεν παιζει και τοσο μεγαλο ρολο ή ειναι θεμα τυχης οι φετινες (καλες) πορειες (και) των 2 ελληνικων ομαδων?

Τροφη για συζητηση απο εναν επικριτη του Αρζτι κατα κυριο λογο, αλλα και του Μπαρτζωκα ιδιαιτερα στις αρχες που κοιμοταν με το ροτεισον.

Δημοσ.

Οι ομάδες του Ζότς πήγαιναν κάθε φορά ως φαβορί στο Φ4. Ο Ντούντα κατάφερε να δώσει ομοιογένεια σε μια ομάδα που ήταν εντελώς διαφορετική απο αυτή της προηγούμενης σεζόν. Π.χ αν ο Μπαρτζώκας είχε να διαχειριστεί τον Ολυμπιακό του 2011/12, δεν νομίζω οτι θα έφτανε πέραν του Τοπ 16.

Δημοσ.

Οι ομάδες του Ζότς πήγαιναν κάθε φορά ως φαβορί στο Φ4. Ο Ντούντα κατάφερε να δώσει ομοιογένεια σε μια ομάδα που ήταν εντελώς διαφορετική απο αυτή της προηγούμενης σεζόν. Π.χ αν ο Μπαρτζώκας είχε να διαχειριστεί τον Ολυμπιακό του 2011/12, δεν νομίζω οτι θα έφτανε πέραν του Τοπ 16.

Μπολονα+Βερολινο σε καμια των περιπτωσεων δεν ημασταν φαβορι (ειδικα Μπολονια παιζαμε μεσα στην εδρα μιας απτις καλυτερες ομαδες ολων των εποχων της Ευρωλιγκας), αλλα ουτε και Αθηνα απεναντι στη διαστημικη εκεινη την επριοδο ΤΣΣΚΑ ημασταν φαβορι , απλως ειχαμε την εδρα. Θα ελεγα 55-45 την Αθηνα υπερ μας, στα αλλα 2 ημασταν αουτσαιντερ, σαφως.

Δημοσ.

Ειδικά στο Βερολίνο και αν ήσουν φαβορί. Πέκοβιτς-Νίκολας-Σάρας-Σπανούλης-Μπατίστ-Διαμαντίδης κτλ. Γαλαξίας αστέρων. Ακόμα και στην Μπολόνια είχες Μποτιρόγκα και Κουτλουαϊ.

Δημοσ.

Ειδικά στο Βερολίνο και αν ήσουν φαβορί. Πέκοβιτς-Νίκολας-Σάρας-Σπανούλης-Μπατίστ-Διαμαντίδης κτλ. Γαλαξίας αστέρων. Ακόμα και στην Μπολόνια είχες Μποτιρόγκα και Κουτλουαϊ.

Γελαει ο κοσμος με το περι Μπολονια. Ειχα ΜΟΝΟ Μποντιρογκα (Κουτλουαι lol τυπικος 3π ρολιστας), και ειχαν την καλυτερη φουρνια παιχτων της δεκαετιας μαζεμενη και στην καλυτερη ηλικια ολους...Mιλαμε για Τζινομπιλι, Αντερσεν, Σμοντις, Ριγκοντο, Γιαριτς και ρολιστα τον Μπετισοροβιτς ας πουμε. dream team Ευρωπης μπορεις να την πεις αν θες! Και πηγαινα εγω με Ντεγιαν να τους κοντραρω μεσα στην εδρα τους... Και τους το πηρε ο Ζοτς με πλει μεικερ τον Καλαιτζη, 5ρι τον Λαζο τον Παπαδοπουλο και 4ρι τον Τζονι Ροτζερς. Γελαει ο κοσμος στην ιδεα οτι ηταν φαβορι ο ΠΑΟ στη Μπολονια...

Μιλαμε για ομαδα που λιγες μερες μετα, εχασε μεσα στο ΟΑΚΑ (και αποκλειστηκε εν συνεχεια) απο τον ΟΣΦΠ του Ζουρου αν δεν με απατα η μνημη μου. Ε οχι και φαβορι με την Κιντερ...

Δημοσ.

Κουτλουαϊ κλασσικός σκόρερ παλαιάς κοπής που ήταν ανάμεσα στους πρώτους τότε με νούμερα που άγγιζαν τους 20PPG κάποιες χρονιές. Μποτιρόγκα no comment, και ο Λάζος τότε στα καλύτερα του. Και φυσικά Ομπράντοβιτς. Απόλυτο αουτσαϊντερ σαν το περσυνό του ΟΣΦΠ δεν πήγατε ποτέ σε κανένα F4. Μέχρι και φέτος ως πρωταθλητές πήγαμε ως αουτσαϊντερς, πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Πρεπει να ησουν μικρος τοτε δεν μπορω να τα εξηγησω αλλιως αυτα που γραφεις. Ο ΟΣΦΠ περυσι εκανε υπερβαση οχι επειδη ειχε να νικησει το μεγαθηριο της ΤΣΣΚΑ (το οποιο ο γερασμενος και τελειωμενος περσινος ΠΑΟ το επαιξε ανετα στον ημιτελικο), αλλα επειδη γυρισε το -19. Αυτο ηταν το επικο της υποθεσης και οχι οτι ησουν το τρελο τρελο τρελο αουτσαιντερ. Αν δεν αντιλαμβανεσαι τι σημαινει Τζινομπιλι, Αντερσεν, Σμοντις, Ριγκοντο, Γιαριτς, Μετσιροβιτς ΜΕΣΑ στην Ιταλια και τους συγκρινεις με Κιριλενκο-Κρστιτς οκ πασσο.

Ειχα εναν Ντεγιαν και εναν Αλβερτη για να τους παιξω ολους αυτους και το παιχνιδι μου το οργανωνε ο Καλαιτζης και παρουσιαζα φροντ λαιν με τον Παπαδοπουλο! Ο Λαζος σε ποια καλυτερα του ηταν τοτε? Ενα παιχνιδι επαιξε στη ζωη του, στην Μπολονια, παλταδουρα ηταν παντοτε κατα τ'αλλα. Ο Κουτλουαι ηταν ενας τυπικος σουτερ 3ποντων και για την ακριβεια ηταν μια τριχα απτα απαυτα του Ριγκοντο ή του Τζινομπιλι που ειχαν οι απο κει... Ρε εδω ματσαρα τον 37χρονο ξυλοκοπο, τον Τζονι τον Ροτζερς με τον Αντερσεν...

Δημοσ.

<p>Ειδικά στο Βερολίνο και αν ήσουν φαβορί. Πέκοβιτς-Νίκολας-Σάρας-Σπανούλης-Μπατίστ-Διαμαντίδης κτλ. Γαλαξίας αστέρων. Ακόμα και στην Μπολόνια είχες Μποτιρόγκα και Κουτλουαϊ.</p>

Μην λεμε οτι θελουμε και μας γελαει ο κοσμος.

Σε καμια απο τις 2 δεν ειμασταν φαβορι και το θυμαμαι πολυ καλα.

Ειδικα στην Μπολονια δεν μας ειχαν καν για τελικο και ηταν ισως η πιο @@δατη κουπα που εχει παρει ποτε ομαδα σε final 4.Πιστευω πως ομαδα σαν εκεινη την Κιντερ με τετοιους παικτες και στην εδρα της κιολας την κερδιζεις μια στα δεκα χρονια.Απλα κι εγω που εχω δει το ματς αλλες 40 φορες απο τοτε ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι τους κερδισαμε.

Δημοσ.

Πρεπει να ησουν μικρος τοτε δεν μπορω να τα εξηγησω αλλιως αυτα που γραφεις. Ο ΟΣΦΠ περυσι εκανε υπερβαση οχι επειδη ειχε να νικησει το μεγαθηριο της ΤΣΣΚΑ (το οποιο ο γερασμενος και τελειωμενος περσινος ΠΑΟ το επαιξε ανετα στον ημιτελικο), αλλα επειδη γυρισε το -19. Αυτο ηταν το επικο της υποθεσης και οχι οτι ησουν το τρελο τρελο τρελο αουτσαιντερ. Αν δεν αντιλαμβανεσαι τι σημαινει Τζινομπιλι, Αντερσεν, Σμοντις, Ριγκοντο, Γιαριτς, Μετσιροβιτς ΜΕΣΑ στην Ιταλια και τους συγκρινεις με Κιριλενκο-Κρστιτς οκ πασσο.

Του '92 είμαι, δεν έβλεπα καν σπόρ τότε :P

Δημοσ.

Οχι παντα....Μπολονια και Βερολινο δεν νομιζω πως ειμασταν φαβορι.

Γελαει ο κοσμος με το περι Μπολονια. Ειχα ΜΟΝΟ Μποντιρογκα (Κουτλουαι lol τυπικος 3π ρολιστας), και ειχαν την καλυτερη φουρνια παιχτων της δεκαετιας μαζεμενη και στην καλυτερη ηλικια ολους...Mιλαμε για Τζινομπιλι, Αντερσεν, Σμοντις, Ριγκοντο, Γιαριτς και ρολιστα τον Μπετισοροβιτς ας πουμε. dream team Ευρωπης μπορεις να την πεις αν θες! Και πηγαινα εγω με Ντεγιαν να τους κοντραρω μεσα στην εδρα τους... Και τους το πηρε ο Ζοτς με πλει μεικερ τον Καλαιτζη, 5ρι τον Λαζο τον Παπαδοπουλο και 4ρι τον Τζονι Ροτζερς. Γελαει ο κοσμος στην ιδεα οτι ηταν φαβορι ο ΠΑΟ στη Μπολονια...

Μιλαμε για ομαδα που λιγες μερες μετα, εχασε μεσα στο ΟΑΚΑ (και αποκλειστηκε εν συνεχεια) απο τον ΟΣΦΠ του Ζουρου αν δεν με απατα η μνημη μου. Ε οχι και φαβορι με την Κιντερ...

Ειχα εναν Ντεγιαν και εναν Αλβερτη για να τους παιξω ολους αυτους και το παιχνιδι μου το οργανωνε ο Καλαιτζης και παρουσιαζα φροντ λαιν με τον Παπαδοπουλο! Ο Λαζος σε ποια καλυτερα του ηταν τοτε? Ενα παιχνιδι επαιξε στη ζωη του, στην Μπολονια, παλταδουρα ηταν παντοτε κατα τ'αλλα. Ο Κουτλουαι ηταν ενας τυπικος σουτερ 3ποντων και για την ακριβεια ηταν μια τριχα απτα απαυτα του Ριγκοντο ή του Τζινομπιλι που ειχαν οι απο κει... Ρε εδω ματσαρα τον 37χρονο ξυλοκοπο, τον Τζονι τον Ροτζερς με τον Αντερσεν...

Μην λεμε οτι θελουμε και μας γελαει ο κοσμος.

Σε καμια απο τις 2 δεν ειμασταν φαβορι και το θυμαμαι πολυ καλα.

Ειδικα στην Μπολονια δεν μας ειχαν καν για τελικο και ηταν ισως η πιο @@δατη κουπα που εχει παρει ποτε ομαδα σε final 4.Πιστευω πως ομαδα σαν εκεινη την Κιντερ με τετοιους παικτες και στην εδρα της κιολας την κερδιζεις μια στα δεκα χρονια.Απλα κι εγω που εχω δει το ματς αλλες 40 φορες απο τοτε ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι τους κερδισαμε.

Κοιτα για τι πραγμα μπορει να τσακωθει-ερθει σε αντιπαραθεση ενας γαυρος και ενας βαζελος (δεν μιλαω προσωπικα,γενικα μιλαω) για το ποια απο την ομαδα του ειναι ή δεν ειναι αουτσαιντερ..Ελεος ρε παιδια,χαχαχα.. Ελεος..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...