Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ειναι τρομερη αυτη η ομαδα. Ο μπασκετικος ολυμπιακος εχει τρομερη ψυχη κι ακομα κι οι 15π δεν ειναι τιποτα για να τους καλυψει.

Επιτελους ο Παουελ φαινεται να μοαινει στο κλιμα.

Ειναι μεγαλη επιτυχια γι αυτη την ομαδα που χε τοσες αναποδιες απ την αρχη, με τη φυγη του τρελλου, μετα με τους τραυματισμους(κυριως του Μαντζαρη), την κοπωση, την πιεση και την αμφισβητηση. 1000 μπραβο σε ολους!!!!!!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εμείς για το ματς της ζέλας δε μιλήσαμε, αυτοί έχουν βγάλει αφρούς όπως και για κάθε παιχνίδι μας.

Έλα Zeniath, αντικειμενικά οι μεν πάνε στους δε και οι δε στους μεν και τα πρήζουν ανέκαθεν.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Παουελ πρεπει να αξιοποιησει αυτο το ας το πουμε καλο σουτακι που εχει απο μακρυα και να τραβαει εξω τον αντιπαλο σεντερ .Πρεπει ομως να δουλευτει σαν συστημα γιατι καποιες φορες που γινεται φαινεται οτι γινεται τυχαια επειδη πχ τελειωνει ο χρονος .Συν αυτο που ειπες εσυ γιατι ειναι με προσωπο καλυτερος στο καλαθι οχι κατι φοβερο βεβαια απλα οταν δεν ειναι τραγικος και καλουλης οπως σημερα ειναι οκ και βοηθαει .

Δημοσ.

Έλα Zeniath, αντικειμενικά οι μεν πάνε στους δε και οι δε στους μεν και τα πρήζουν ανέκαθεν.

Αντικειμενικά μιλάω ρε, στο thread του Ολυμπιακού δεν έγραψε κανείς τίποτα. Τι σκατά κάνανε στου βάζελου δεν τσέκαρα. Εγώ δε λέω για την κλάψα εδώ αλλά για την κλάψα που ρίχνουν στο άλλο thread από ανθρώπους που λένε ότι δε γράφουνε εδώ αρνούνται αλλά η κλάψα κλάψα. Σε αυτούς πάει ο χαρακτηρισμός της ζέλας, εσύ είσαι ένα καλό γλυκό χνουδοτό βαζελάκι :P

Δημοσ.

Μην ασχολείστε. Αυτοί ακόμα νομίζουν οτι αποκλείστηκαν λόγω της διαιτησίας, και ο Ολυμπιακός πήγε σπρωχτός στο Φ4. Είναι γενικό φαινόμενο αυτό, όχι μόνο στο Insomnia.

• Like 2
Δημοσ.

εμείς για το ματς της ζέλας δε μιλήσαμε, αυτοί έχουν βγάλει αφρούς όπως και για κάθε παιχνίδι μας. δλδ τι, να μην τους πληγώσουμε τα αισθήματα;

άσε ρε μαν, μας έχουν πρήξει σε κάθε αγώνα κοιτάνε αν το μυτοτσίμπιδο του θυρωρού ήταν στην σωστή εργαλειοθήκη για να βρουν από κάπου να πιαστούν και εσύ λες να μην τους ειρωνευτούμε;  αυτούς που έλεγαν ότι στήθηκε η κλήρωση για να μην μας αποκλείσουν και να συναντηθούμε στον τελικό μόνο;

σιγά μην τρέφουμε και αισθήματα για την ζέλα έλεος

κερδίσαμε, γυρίσαμε έναν αγώνα που όλοι θεωρούσαν χαμένο, και θα φωνάζουμε και θα γουστάρουμε, σιγά μην ζητήσουμε και άδεια να χαιρόμαστε για τον Θρύλο

Τώρα είδα τα από εκεί. Συνέχισε αβέρτα, μπασκετικός πολιτισμός over. :D

Δημοσ.

Και μην ξεχνάμε οτι στην ουσία χάσαμε μόνο σε ένα απο τα 5 μάτς. Γιατί και στο τέταρτο στην ουσία απο 2 αβίαστα λάθη χάθηκε το παιχνίδι. Βέβαια αυτό δεν λέει κάτι, απλά η πρόκριση ήταν μάλλον πιο εύκολη απ' οτι φαίνεται. Το κλειδι στη χρονιά ήταν η 2η θέση στο Top 16, το να παίζαμε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς.

• Moderators
Δημοσ.

εσύ είσαι ένα καλό γλυκό χνουδοτό βαζελάκι :P

Άχου το! :P

Καλά, δεν θα σε βρω σε κανένα online game; Εκεί να δεις τι καλό, γλυκό και χνουδωτό που είμαι. :P

Δημοσ.

Και εγω γαβρος ειμαι  ....αλλα μου καιγεται η καρδια να εχει σηκωσει κουπα ευρωπαικη στο ποδοσφαιρο η Γαλατα.....τωρα να ειναι στο δρομο και η φενερμπαχτσε.....και εμεις να ασχολουμαστε με το ποιος θα σηκωσει το κατσαρολι στο Λονδινο :blink: .... εμεις η ο βαζελος....(παει αυτος βεβαια...)

Δημοσ.

Και εγω γαβρος ειμαι  ....αλλα μου καιγεται η καρδια να εχει σηκωσει κουπα ευρωπαικη στο ποδοσφαιρο η Γαλατα.....τωρα να ειναι στο δρομο και η φενερμπαχτσε.....και εμεις να ασχολουμαστε με το ποιος θα σηκωσει το κατσαρολι στο Λονδινο :blink: .... εμεις η ο βαζελος....(παει αυτος βεβαια...)

Δυστυχώς οι ποδοσφαιρικές τους ομάδες έχουν προϋπολογισμούς που τους επιτρέπουν να κάνουν τέτοιες πορείες. Εμείς με τι ρόστερ θα χτυπήσουμε UEFA;

Δημοσ.

Μην ασχολείστε. Αυτοί ακόμα νομίζουν οτι αποκλείστηκαν λόγω της διαιτησίας, και ο Ολυμπιακός πήγε σπρωχτός στο Φ4. Είναι γενικό φαινόμενο αυτό, όχι μόνο στο Insomnia.

Γενικο φαινομενο ε?Κοιτα να δεις εγω δηλαδη που ειμαι Παναθηναικος και ουτε ειπα οτι χασαμε λογω διαιτησιας ουτε εβγαλα κανενα κομπλεξ απεναντι στον Ολυμπιακο, πρεπει να ειμαι ειδος προς εξαφανιση βαζελος ε?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...