kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Όλη η ομάδα παίζει ανέλπιστα καλά και ο Βαλντέζ πίσω τρομπάρει! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!! Κλείσε τους το σπίτι αγορίνα μου, κλείστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cossutius. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ναι ρε κάγκουρα...Ναιιιιιιιιιιιιιι!!!! (Μλκ, οι 2 μας θα πανηγυρίζουμε?? )
adi32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ετσι ρε Μητρογκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ Πετα εξω το Μασαντο και ριξε τον Ιμπαγασα να παρουμε τη νικη Ψοφιοι ειναι
Andy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 παμε διαολε!!!!!!τι ανελπιστη εμφανιση ειναι αυτη σημερα?
gchris7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μωρή προπονηταρα Ζαρντιμ! Εξαιρετικός ο Ολυμπιακος στο 1ο ημίχρονο. Πολυ καλύτερος απο Αρσεναλ! 1
Rabican Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 η ιδεα μου ειναι η ο μεγιερι στο γκολ δεν εβλεπε καθολου γιαυτο αργησε να πεσει..; το εκανε πισω απο παιχτη ο ζερβινιο και περασε κατω απο τα ποδια του...
alexis333 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Eπειδη δεν έχω τηλεοραση εδω που είμαι και το βλέπω μεσω νετ, ο Αγγλος σπορκαστερ μολις ειπε οτι ο διαιτητής χαρίστηκε στον παιχτη της Αρσεναλ για το δολοφονικο μαρκάρισμα. Καθαρή κοκκινη λέει. Αυτοι οι συνδυασμοί της Αρσεναλ και οι κάθετες ομως...μαγία. Χαζους μας έχουν κάνει. Eνοειται πως ηταν κοκκινη. Αγγλια αυτο ειναι καρακοκκινη ετσι οπως πηγε το τραιιιι ....
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Η ομαδα ειναι καλη!!! Φουστερ, σιοβας, μανιατης εξαιρετικοι. Ακομα κι ο Γκρεκο θετικος. Ο Μας;σο εχασε τεραστια ευκαιρια και στα καπακια σουταρε αντι να δωσει πασα. Πρεπει ν ανεβει Sent from my new iPad using Insomnia
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μωρή προπονηταρα Ζαρντιμ! Έτσι, να τα λέμε αυτά!!!
Tilemaxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Καλός είναι ο Μασάντο με τους δύο ανασταλτικούς απο πίσω. Ο Ιμπαγάσα θα μπεί μετά το 70΄. Πάντως αν είχαμε και δύο άκρα...
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Σιγα μη την εδινε τη κοκκινη το κορακι Sent from my new iPad using Insomnia
gchris7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Καλός είναι ο Μασάντο με τους δύο ανασταλτικούς απο πίσω. Ο Ιμπαγάσα θα μπεί μετά το 70΄. Πάντως αν είχαμε και δύο άκρα... Ξεκίνησε λίγο νωχελικά ο Μασαντο αλλά μετά ανέβηκε πολύ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ΜΟυ φαινετε πως στους πελατες του γαυρου πρεπει να συμπληρωθει και η αρσεναλ,μιλαμε γι κηδιες,μεσα στο καραισακη τους εχετε κερδισει και εγω δεν ξερω ποσες φορες ,και μεσα στο emirates παντα τους κοντραρετε στα ισια.Δεν ξερω,μαλλον τον υποτιμουν πολυ τον γαυρο.
alexis333 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Καλα η αληθεια ειναι πως παιζουμε φουλ αμυνα και αυτοι δεν εχουν τροπο να μας βαλουν γκολ με τα στιλιαρια που εχουν μαζεψει. Και πισω ειναι για τον π@*%ο καβαλα .. Εχω δει καμποσα ματς αρσεναλ φετος στην πρεμιερ και μιλαμε μπαζει. Ακομα και ο Τορες σκοραρε προχτες με πλασεδακι στον αερα κι ολας.Αφου ο Κολσιενι τον μαρκαρε με τον κωλο. Πολυ καλος Σιοβας. Κατι μου λεει πως θα τον ταιριαξει ΤΕΛΕΙΑ στο 4-3-3 αντι σου Φεισα που ηθελε παλιοτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις