LRoi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ρισκάρει να φάει καμιά 8άρα όμως και μετά δεν ξέρω από που θα γυρίσει το αεροπλάνο και που θα προσγειωθεί.
gchris7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Το ρισκο με Ντιακιτε μου θυμίζει το ρίσκο με Μαρκανο αντι Αβρααμ πέρυσι Μακάρι βέβαια να παίξουμε όσο καλά όσο τότε και ας κάνει και 1-2 λάθη ο Ντιακιτε όπως είχε κάνει και ο Μαρκανο. Edit: Wait... Ιμπαγασα εκτός, Γκρεκο μέσα? Το μαμησε το πράμα.
alexis333 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Περιμενε ρε φιλε τι μου θες τον Ιμπαγασα μεσα ? Θες να τον κουρασει ? Εχει να παιξει δυσκολο ματς με την Τριπολη.Επαιξε και 90λεπτο με τον Ατρομητο. Ο τυπος ειναι τρελος. Δεν υπαρχει περιπτωση. Η ενδεκαδα σημερα : Μεγιερι , Ντιακιτε , Κοντρερας , Μανωλας , Χολεμπας , Σιοβας , Μανιατης , Γκρεκο , Φουστερ , Μασαντο , Μητρογλου. Κι ο Θεος βοηθος ..
gchris7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Τι να πεις. Παίρνει μεγάλο ρίσκο. Αν φάμε 4-5 γκολακια άντε μετά να το συμμαζέψει το πράγμα. Αυτός που θα τρίβει τα χέρια του πάντως είναι ο Μαρινκης. Ολο το φταίξιμο θα πέσει στον Ζαρντιμ
Anubis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Νταξει να παιξω το 4-1? Εχει ωραια αποδοση στο στοιχημα
gchris7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Νταξει να παιξω το 4-1? Εχει ωραια αποδοση στο στοιχημα Βάλε λίγα ακόμα "Πολλά ερωτηματικά για τις επιλογές του Πορτογάλου, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ενδεχομένως ο Γκρέκο να παίξει στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Μασάντο στον άξονα."
Anubis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Βάλε λίγα ακόμα Οσο πιο πολυ το ανεβασω τοσο πιο πολυ ανεβαινει η αποδοση και εχω καλυτερο cover. πχ 5-0 @34 5-1 @41! Και το αρσεναλ αρσεναλ για πιο safe!
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εχει πεσει γραμμη να γραψουν την ευρωπη στα.... Δεν εξηγειται αλλιως Sent from my new iPad using Insomnia
SlimData Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Τι εντεκάδα είναι αυτή ρε? Πολλά με λίγα σας βλέπω εκτός κι αν κοιμηθεί ο θεός... Πόσα τσαφ θα κάνει ο μανωλάκος απόψε?
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Κάτι μου λέει πως θα έχουμε εκπληξούλα απόψε!
Cossutius. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Eπειδη δεν έχω τηλεοραση εδω που είμαι και το βλέπω μεσω νετ, ο Αγγλος σπορκαστερ μολις ειπε οτι ο διαιτητής χαρίστηκε στον παιχτη της Αρσεναλ για το δολοφονικο μαρκάρισμα. Καθαρή κοκκινη λέει. Αυτοι οι συνδυασμοί της Αρσεναλ και οι κάθετες ομως...μαγία. Χαζους μας έχουν κάνει.
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Κλείσε στόματα αγόρι μου Ζαρντίμ, κλείσε στόματα!!! Στα διάλα ρε Μασάδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:
SlimData Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ο βενγκερ νομίζει ότι έχει την μπάρτσα και δεν έχει βάλει παίχτη να πατάει περιοχή στον άξονα. Όσο παίζει έτσι, θα νομίζει ο kirile ότι κλείνει στόματα ο ζαρντιμ
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ο βενγκερ νομίζει ότι έχει την μπάρτσα και δεν έχει βάλει παίχτη να πατάει περιοχή στον άξονα. Όσο παίζει έτσι, θα νομίζει ο kirile ότι κλείνει στόματα ο ζαρντιμ Τρου, τρου! Edit: Τώρα που θα το βάλουμε, θα νομίζεις ότι είναι 1-0 αντί για 0-1. ... Μέγιερι αλλού για αλλού!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις