MJBulls23 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Αν ήμουν Μαρινάκης θα το έστηνα το ματσάκι. Χρειάζομαι το δευτεραθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινό να βγει Ευρώπη και να μαζέψει για εμένα όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, γιατί αρχίζουν και ζορίζουν τα πράγματα και δε λέει σε 3 χρόνια να παίζω Ιούλιο. Μέχρι και λεφτά για μεταγραφές θα του έδινα. Έχω κάνει στο πλάι του σατανά του Κόκκαλη και ξέρω! Σωστα ολα αυτα που λες(παροτι το λες(ή απλως πετας τα δηλητηριασμενα βελη σου ετσι για καζουρα) υποτιμητικα -"δευτεραθλητη", "να μαζεψει για εμενα", κλπ), αλλά δεν σκεφτονται ολοι τοσο μακροπροθεσμα οπως εσυ και εαν χασει ο Ολυμπιακος απο τον Παναθηναικο ειναι σιγουρο οτι θα φαει τεραστιο κραξιμο ο Μαρινακης και θα υπαρξουν διαμαρτυριες και μια αναστατωση στην ομαδα, οποτε δεν πιστευω να γινει με τιποτα.
kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Με ένα μαϊμού πέναλτι πετυχαίνεις με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια. Και βγάζεις τον ΠΑΟ στα play off, και αδικημένος το παίζεις για ατέλειωτη σουρεάλ ευχαρίστηση. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Rabican Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 εγω παντως επαιξα 5 ευρω στο διπλο!!!!χαχαχαχαχ In greek paragka we trust!!!
LRoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Με την εντεκάδα που κατεβάζει ο Μίτσελ, το Χ θα είναι έκπληξη. Χοντρέ πούλα
LRoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μανιάτης, Φέισα, Φουστέρ, Γκρέκο, Αμπντούν, Τζιμπούρ. Οι επιλογές στο κέντρο είναι τουλάχιστον αστείες.
MJBulls23 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μανιάτης, Φέισα, Φουστέρ, Γκρέκο, Αμπντούν, Τζιμπούρ. Οι επιλογές στο κέντρο είναι τουλάχιστον αστείες. 3-0
LRoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Με οργανωτή τον Γκρέκο; Γελάνε και οι γραμμές του γηπέδου...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μην φοβασαι,ο αλλος εχει μπει τοσο χεσμενα που ειναι σαν να παιζεις με τον θρασυβουλα.Οταν το φαει ο παο το γκολ τοτε θα ανοιχτει.
adi32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 ειδα και το Τζιμπουρ μολις ωραιος ο Μανωλας ωραιες σεντρες κανουν βαλε τον Ιμπαγασα να τελειωνουμε Αν δεν μπορεσουν να κερδισουν αυτο το τσιρκο να πανε μαζι με το Μιτσελ για φουντο ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕ
LRoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ωραίο κέντρο Μίτσελ, όπως τα έλεγα, μόνο βαλτός θα έβαζε Γκρέκο, Φέισα σε αυτό το παιχνίδι
Cossutius. Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 To ματς θελει Ιμπαγάσα και Μητρόγκολ...Μα πάλι τον Φέισα? 2η φορά που απο μλκια του Φεισα πάνε να κάνουν αντεπιθεση...Ντε και καλά ο Σερβος στο παιχνιδι..
Cossutius. Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ω ΡΕ ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο Ζεκα!!! Καλά που ειναι άσχετος!!! Εχουν 2 τετ α τετ και εμεις μονο γιομες και ένα στημένο. Να χαρω παιχνιδάρα. Βάλε μέσα τον Ιμπα και προχώρα σε μεταγραφές λέμε. Δε γινεται με Γκρέκο και Φέισα μέσα...απλά δε γινεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις