Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ομως, παγια αποψη μου για το μπασκετ ειναι να περιμενουμε Απριλη και Μαη για να εχουμε ολοκληρωμενη γνωμη για καθε παικτη, διοτι οι σεζον για αυτες τις ομαδες ΤΩΡΑ κρινονται. Αρα και οι παικτες.

Αυτό ακριβώς θα έγραφα. Η σαιζόν τώρα αρχίζει για όλους τους παίχτες και από εδώ και πέρα θα κριθούν. Στα κρίσιμα λοιπόν, Παπ, Πρίντεζης δηλώνουν παρόντες, ο Σπανούλης ψάχνεται ακόμα και ο Χάινς είναι ο σταθερότερος παίχτης της χρονιάς σε όλη την Ευρώπη IMHO.

εγώ δεν θα το δω από κοντά το ματσάκι την Κυριακή, αλλά καλά που υπάρχει και το HD της nova, σαν να μαι εκεί θα είναι. :)

Καμία σχέση όμως... και 3d να είχες, δεν συγκρίνεται...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Θελω να πω κατι για το μπασκετ με τα μεχρι στιγμης δεδομενα απο τον δευτερο γυρο και μετα...Αυτη την στιγμη σε οτι αφορα τους συσχετισμους μεταξυ Ολυμπιακου Παο  οφειλω να ομολογησω οτι εμενα μου αρεσει πιο πολυ το μπασκετ που παιζει ο Παναθηναικος ,ειδικα αυτο που ειδα στους 2 αγωνες του στην Βαρκελωνη .Ο Παναθηναικος στην αρχη ηταν καφενειο ,εφταιξε σιγουρα και η μεταβατικη περιοδος της φυγης του παντζαριου .Με τις διορθωτικες κινησεις ομως που εγιναν και με την δουλεια που κανει ενας ανθρωπος φιλοτιμος οταν ολοι οι ασχετοι και οι μπασκετομανες τον κοροιδευαν για τα αγγλικα του και τωρα το εχουν γυρισει στην παλαβη ,βλεπω οτι ο Παναθηναικος εχει δυναμωσει και τουλαχιστον σε αυτη την φαση τον βλεπω και σε καλυτερη μοιρα απο τον Ολυμπιακο,αυτη ειναι η γνωμη μου .Η φαση στο τριποντο του Διαμαντιδη ηταν επικη οχι μονο για το σουτ αλλα και στο γεγονος οτι φανηκε απο την αρχη οτι θα αναλαβει αυτος την ευθυνη καθως και στον τροπο που επαιξε με τα ποδια τον χοντρο για να αποφυγει το κοψιμο .Μαγκια ..

Οσο για τους Αγγελοπουλους καλα θα κανουν να αφησουν τις φαμφαρες και τις ενστασεις και τις διαμαρτυριες και στο μελλον να φερουν κανενα αξιοπιστο παιχτη γιατι φετος ετσι οπως εγιναν τα πραγματα και με τον Ματνζαρη αλλα και με τους απιστευτους Παουελ-Περκινς δεν μας βλεπω για πολλα πραγματα.Θελει δηλαδη και λιγο ταλεντο για να καταφερεις να χαλασεις μια ετοιμη ομαδα με τοσες αστοχες κινησεις ενω υποτιθεται το πλεονεκτημα σου σε σχεση με τον βασικο σου αντιπαλο ειναι η ομοιογενεια .

Δημοσ.

Δηλαδή οι Αγγελόπουλοι φταίνε που τραυματίστηκε ο Μάντζαρης και θυμήθηκε τα ψυχολογικά του ο Ντόρσι?

Δημοσ.

Οχι φταινε επειδη πηραν τον Παουελ και τον Περκινς που τους βλεπεις και σου γυριζουν τα σωθικα.Για τον Μπαρτζωκα που φερανε  γνωμη θα εχω στο τελος .Επισης δεν μου αρεσει η νοοτροπια που εχουν που αντι να κανουν πραγματα καθονται και  διαμαρτυρονται .Οταν ο αλλος βλεπεις σου κανει επιθεση κανεις και εσυ επιθεση αγωνιστικη ,δεν του δινεις το χερι οταν περυσι τετοια εποχη του εκανες μηνυσεις για εξυβριση ,δημιουργεις τελος παντων μια συσπειρωση .Εμενα οι Αγγελοπουλοι επεσαν στα ματια μου οταν βγηκαν με το μπλουζακι 18-2 και οταν ειπαν οτι αποχωρουν και μετα το πηραν πισω .Σεβομαι οτι εδωσαν λεφτα στην ομαδα αλλα ειναι ανθρωποι που μου δινουν την εντυπωση οτι αγαπανε πιο πολυ το μπασκετ και οχι τον Ολυμπιακο ,ενω οι Γιαννακοπουλοι ειναι το αντιθετο .

Δημοσ.

Ο Παουελ και ο Περκινς δε ξερουμε αν ηταν επιλογες Μπαρτζωκα ή Αγγελοπουλων, δε νομιζω να ταν το δευτερο. Ενταξει περυσι με τους δυο αμερικανους επιασες τζακ ποτ, δε γινεται καθε χρονο αυτο. Δυστυχως καναμε δυο κακες επιλογες, αλλα η αληθεια ειναι οτι μεσα στη χρονια ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις καλη λυση.

Ας τ αφησουμε αυτα πλεον, σημερα ολοι Σεφ, το ματς θελει γιουχα και φωνη ακομα και στα ταιμ αουτ , θα ναι πολυ δυσκολα και πρεπει να βοηθησουμε την ομαδα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν ο Πάουελ έβαζε τα αυτονόητα, όπως κάνει ο Χάινς, ο Σπανούλης θα είχε 10 ασίστ μέχρι τώρα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην αρχίσει τα τρίποντα.

Δημοσ.

Αυτη η ΕΦΕΣ(2 φορες την εχω δει φετος στα 2 παιχνιδια με Ολυμπιακο) δεν με εντυπωσιαζει καθολου ως ομαδα. Απροσωπη, χωρις καμια προσωπικοτητα. Απορω πως εφτασε στους 8.

Ο Ολυμπιακος καλος αν και το μπασκετ που παιζει δεν με εντυπωσιαζει και πολυ. Μακαρι να σοβαρευτει και να μην παρουν τα μυαλα του αερα γιατι τιποτα δεν τελειωσε ακομη για την προκριση.

Δημοσ.

Πώς τα καταφέρνουν οι Τούρκοι να μαζεύουν όλους αυτούς τους παίκτες στις ομάδες τους και να εμφανίζουν τόσο άθλια εικόνα, είναι να απορεί κανείς. Ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσιάζει, αλλά τουλάχιστον δείχνουν να σκίζονται στην άμυνα και όχι να χαζεύουν όπως σε διάφορα ματς μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Αυτος ο Ιωαννου κοιμαται ορθιος. "Ευκαιρια για τους πρωτους ποντους του εχει ο Σπανουλης μετα το ημιχρονο" ειπε και στην αμεσως προηγουμενη φαση ειχε εκτελεσει 2 ευστοχες βολες!!!! :eek:

Κοιμαται ορθιος. :shifty:

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος ο Ιωαννου κοιμαται ορθιος. "Ευκαιρια για τους πρωτους ποντους του εχει ο Σπανουλης μετα το ημιχρονο" ειπε και στην αμεσως προηγουμενη φαση ειχε εκτελεσει 2 ευστοχες βολες!!!! :eek:

Κοιμαται ορθιος. :shifty:

Αλλιως λεγεται ειδικα για τον συγκεκριμενο αλλα τελος παντων...

Αναμενομενο να ειναι ευκολες οι βραδιες στο ΣΕΦ, οι Τουρκοι εκτος εδρας δεν αποτελουν φοβητρο για καμια ομαδα. Mιλαμε για ομαδα με 5 εκτος εδρας νικες σε ολη τη διοργανωση εκ των οποιων οι 3 ηταν εναντιον Τσεντεβιτα, Αλμπα και Μπαμπεργκ...Θα ηταν αρκετα φιλοδοξο σεναριο να φτασουν στο φ4 με μειονεκτημα εδρας απεναντι σε οποιαδηποτε ομαδα.

Τελος οταν δεν εχεις κορμο σε μια ομαδα, δεν εχεις και ψυχη. Μπορει να φερνεις 15 αστερες των 2 εκ ευρω τον καθενα αλλα να ειναι ολοι στα τετοια τους (βλεπε Φενερ). Θες παιχτες να ματωνουν την φανελα (ας ειναι και ρολιστες) και οι Τουρκοι δεν εχουν να δειξουν πολλους τετοιους στις ομαδες τους...Καποτε ηταν ο Γκονλουμ αλλα γερασε κι οτι μπορει κανει, αντε και κανας Ερντεν. Ο Φαρμαρ, ο Βουγιασιτς, ο Σαβανοβιτς, ο Μπαρατς καλοι παιχτες αλλα λαιτ aka γατακια.

Δημοσ.

Μόνο μέσα απ' την αποψινή άμυνα μπορούμε να πάμε στα ίσια και να διεκδικήσουμε κούπα στο Φ4. Πρώτα όμως πρέπει να τελειώσει η σειρά στην Κωνσταντινούπολη, θα είναι έγκλημα αν πάμε σε πέμπτο παιχνίδι. Έτσι όπως είναι τώρα οι ομάδες καλό θα ήταν να τελειώσει η σειρά την Τετάρτη, γιατί αν γίνει καμία στραβή στο πρώτο μάτς εκεί μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...