Stavrakas13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/308125-Neo-chtyphma-Ntorsei-kata-Olympiakoy Ντόρσει, κακώς το συνεχίζεις αγόρι μου, ότι και να πεις όλοι θα σε θυμόμαστε σαν ένα μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό που μας είχε προκαλέσει η παρουσία σου. Αν δεν σου άρεσε η συμφωνία για το συμβόλαιο, θα μπορούσες να μείνεις ένα εξάμηνο στον πάγο. Η ξεροκεφαλιά αυτό το κόστος έχει. Με κάτι τέτοια να το ξαναπώ: Κάρλ Χάινς σε λατρεύουμε ρε γίγαντα. Kyle Hines bro
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Καλά αυτός ο Ντόρσεϊ έχει καταντήσει χειρότερος και απ' τους βάζελους στην κλάψα. Κακώς του έκαναν διακοπή συμβολαίου. Άστον να τρώει πάγκο μέχρι το τέλος της χρονιάς και να μην μπορεί να πεί και κουβέντα, να φάει τα λυσσακά του.
Alxnks Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 για να εχουμε καλο ρωτημα....ποιοι θα ειμαστε αποψε στο σεφ;
LRoi Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Καλά αυτός ο Ντόρσεϊ έχει καταντήσει χειρότερος και απ' τους βάζελους στην κλάψα. Κακώς του έκαναν διακοπή συμβολαίου. Άστον να τρώει πάγκο μέχρι το τέλος της χρονιάς και να μην μπορεί να πεί και κουβέντα, να φάει τα λυσσακά του. Θα πάει βάζελο του χρόνου και δημιουργεί κλίμα εναντίον της ομάδας, για να μην ακούσει η μάνα του όσα της πρέπει, αν με το καλό το τολμήσει.
Andy Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 ρε χαινς!!σε σιχαθηκα..σε καθε κρισιμη φαση μεσα εισαι!!
No limit Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πω!!!!! πάντως δεν είμαστε για κάτι παραπάνω φέτος αν περάσουμε θα γελάει ο κόσμος μαζί μας.Άλλη μια φορά "ρεσιτάλ"από τον μπίλαρο.Τόσα τούβλα πια ούτε οι οικοδόμοι
margaritagr Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ευτυχως που καποιοι επιστημονες ειχαν σπευσει να μας ενημερωσουν οτι φετος ο Πριντεζης δε θα ναι στην ιδια κατασταση με περυσι. Τι εκανες αγορι μου!!!!! Χαινς...καθε μερα σ αγαπω και πιο πολυ. Σημερα επιθετικα ημαστε μετριοι, και οι ψηλοι τους μας δημιουργουσαν προβλημα, την Πεμπτη περιμενω παρομοιο ματς. Συγχαρητηρια στην ομαδα για τη νικη!
LRoi Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Σπανούλη, σύνελθε. Δεν θα υπάρχει πάντα ένας Πρίντεζης και ένα Παπανικολάου για να μας ξελασπώνουν. Σύνελθε λέμε.
thermo-sifounas Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ο Xαινς δεν υπαρχει, σ αυτην την πρωτη αγωνιστικη της φασης των 8 μαζεψε 9 (!) ριμπαουντ και ειναι δευτερος πισω απο Tomic. Επισης ο Πριντ ειναι πρωτος στο index rating και ο Σπανουλης παρα την τραγικη του βραδια στο σκοραρισμα μοιρασε 8 ασιστ. Κατα τ αλλα ειμασταν επιεικως απαραδεκτοι επιθετικα αλλα η Εφες εσπασε ολα τα καλαθια (αναρωτιεμαι κατα ποσο εφταιγε η καινουρια μπαλα που λενε). Ο Μπαρτζωκας ειναι εκτος τοπου και χρονου και πρεπει να φυγει το καλοκαιρι. Επισης περα απ τους γνωστους ανυπαρκτους (Γκετσε, Περκινς, Παουελ) πρεπει να παρουν ποδι ο Αντιτς και ισως και ο Law που εχει βοηθησει ελαχιστα φετος
Tilemaxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ευτυχώς που μας λέγατε ο Πρίντεζης οτι δεν είναι το ίδιο καλός όπως πέρσυ. Που να ήταν κιόλας.Τέσπα, εμένα η ομάδα συνεχίζει να μην μου αρέσει αλλά παραδόξως ακόμα και έτσι νικάμε. Ακόμα όμως και να πάμε Φ4, θα είμαστε κάτι σαν τη Ρεάλ του '10-11, που ναι μεν πήγε, αλλά ήταν μακράν η χειρότερη εκ των τεσσάρων και όλοι λίγο-πολύ ξέραμε οτι θα αποκλειστεί στον ημιτελικό.Όλα αυτά, αν συνεχίσει η ομάδα να παίζει έτσι. Αν βρεί φόρμα παρόμοια με αυτή του Δεκεμβρίου, θα πάει με αξιώσεις στο Λονδίνο. Το θέμα είναι προς το παρών να μην την πατήσουμε μεθαύριο, αν και η ΕΦΕΣ δεν είναι Μπάρτσα ούτε ΤΣΣΚΑ (για μένα είναι χειρότερη ακόμα και απο την Κίμκι). Το θέμα είναι εμείς να σταματήσουμε να μαλακιζόμαστε σε κάποιους τομείς.
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Τον συμπαθω τον Περο αλλα Καιμακογλου ή Μαυροκεφαλιδης στη θεση του δε θα με χαλαγαν.
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Πω ρε γκέη μου...Όλη τη χρονιά λέγαμε (εμείς οι επιστήμονες) οτι ο Πρίντεζης δεν τράβαγε όπως πέρσι, και με το που έκανε δυνατό παιχνίδι όπως τα περσινά, αμέσως ξεσπάθωμα...Δεν παλέβεστε λέμε. (...από την άλλη, καθώς δεν ειπώθηκε κανένα "Πρίντεζης ΝΒΑ του χρόνου", πάλι καλά) (...λες και είπε κανείς ότι δεν θα ξανακάνει καλό παιχνίδι. Λες και είπε κανείς ότι στο πρώτο ματς πλεηοφ, θα πατώσει. Σπορέλεος πια.) (...αναρωτιέμαι μήπως περιμένετε να ξαναπάρει κούπα με το ίδιο σουτ, στον ίδιο χρόνο...) (...κουβέντα δε, για τον χτίστη Σπανούλη. Σιγά δηλαδή, λες και είναι η πρώτη φορά.)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Πω ρε γκέη μου...Όλη τη χρονιά λέγαμε (εμείς οι επιστήμονες) οτι ο Πρίντεζης δεν τράβαγε όπως πέρσι, και με το που έκανε δυνατό παιχνίδι όπως τα περσινά, αμέσως ξεσπάθωμα...Δεν παλέβεστε λέμε. (...από την άλλη, καθώς δεν ειπώθηκε κανένα "Πρίντεζης ΝΒΑ του χρόνου", πάλι καλά)Α πρεπει να το συνηθισεις αυτο. Ο Πριντεζης και ο χειροτερος παιχτης του γαυρου να ηταν χτες, αν του χρονου (το 2014 εννοω) κανει μια καλη εμφανιση τα ιδια θα ακουγες. Οποιος περιμενει την μια καλη εμφανιση απο Λο, Πριντεζη, Παπανικολαου, Αντιτς για να πει "οριστε που μας λεγατε οτι δεν τραβανε φετος" τοτε ειτε μας δουλευει, ειτε δεν καταλαβαινει τι βλεπει, ειτε ΔΕΝ βλεπει μπασκετ και το παιζει τρελιτσα. Αλλα ειπαμε: Κανει μια καλη βραδια ο Παπανικολαου τον Νοεμβρη: Αδικειται αυτο το παιδι που δεν αγωνιζεται στο ΝΒΑ, αλλα οταν παει θα αφησει εποχη. Κανει μια καλη βραδια ο Πριντεζης μηνα Απριλη: Παρτε τα μλκες που λεγατε οτι δεν κανει καλη σεζον Θα κανει και καμια καλη βραδια ο Λο με τον Αντιτς (στατιστικα βεβαιο, ακομα και τον Μπακατσια να βαλεις να παιζει επι μια σεζον): Εκει να δεις τι θα ακουστει. ΥΓ. Προσωπικα δεν εχω γραψει κατι για τους παραπανω παιχτες, περαν του Παπανικολαου που εχει και τη σημαντικοτερη αγωνιστικη πτωση σε σχεση με περυσι (και δεν δικαιολογειται λογω ηλικιας), αλλα οπως ειπα οποιος εχει δει γαυρο φετος και δεν εχει σκοπο να μας δουλευει, συμφωνει οτι αυτοι οι 4 ειναι σε χαμηλα επιπεδα συγκριτικα με περυσι. Ομως, παγια αποψη μου για το μπασκετ ειναι να περιμενουμε Απριλη και Μαη για να εχουμε ολοκληρωμενη γνωμη για καθε παικτη, διοτι οι σεζον για αυτες τις ομαδες ΤΩΡΑ κρινονται. Αρα και οι παικτες. 1
dimopou Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 εγώ δεν θα το δω από κοντά το ματσάκι την Κυριακή, αλλά καλά που υπάρχει και το HD της nova, σαν να μαι εκεί θα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις