Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...α γειά σου ρε Κάιλ...Χώσε......

(...χώσε πριν γίνει...αλλαγή και κάνετε κανέναν αιώνα να ξαναδείτε μπάλα...)

edit :...χώσε κι εσύ Κωστάκη μου.....

ρουφιανα μπαρτσα θα το δωσει στη μακαμπι..............

...δεν πίστευα ότι θα κάνει κάτι άλλο...Μαλάκες είναι;

edit : ...ωχ, ξαναμπήκε...Παιδιά, ομπρέλες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Δεν έχω παρακολουθήσει φέτος παραπάνω από 2-3 ματς, νομίζω ότι ήταν μέτρια η φετινή του σεζόν αλλά τώρα τελευταία σα να έχει γ@μηθεί λίγο να σκοράρει!

Δημοσ.

Δεν έχω παρακολουθήσει φέτος παραπάνω από 2-3 ματς, νομίζω ότι ήταν μέτρια η φετινή του σεζόν αλλά τώρα τελευταία σα να έχει γ@μηθεί λίγο να σκοράρει!

Kώστα θέλω το τηλέφωνό σου!

fixed

Δημοσ.

Πάλευε να το χάσει μόνος του το παιχνίδι ο Σπανούλης, αλλά ευτυχώς ο Κωστάκης με τον άλλο τον @@δαρά είχαν άλλη άποψη.

Συγχαρητήρια στην ομάδα, μας θύμισε λίγο τον περσινό Ολυμπιακό και ελπίζω να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε.

Πολύ καλός και ο Πάουελ σήμερα, για να μην γινόμαστε και εμπαθείς. 

• Like 1
Δημοσ.

Στην μεγαλυτερη διαρκεια του ματς πολυ καλη αποδοση απο το Ολυμπιακο.

ΣΠανουλης 7 δεν ειχε διαρκια αλλα ειχε εξαιρετικα διαστηματα

Παπανικολαου 9 Ο καλυτερος παικτης του ματς.Εδωσε λυσεις σε σκορ,ριμπαουντ.

Λο 7 πολυ καλο πρωτο ημιχρονο καλος και στο δευτερο

Αντιτς 7 καλος στα ριμπαουντ επαιξε καλη αμυνα

Χαινς 7 Εδωσε λυσεις μπροστα

Παουελ 8 μεγαλο ματς πολυ ενεργεια

περπερογλου 7 βοηθησε στα λεπτα που επαιξε

Δημοσ.

Ο Παπανικολάου κατάπιε μότζο Καρμέλο απόψε;

Σχετικά καλή εμφάνιση, αλλά πάλι πρόβλημα στη ρακέτα. Η καλύτερη δυνατή κλήρωση με την ΕΦΕΣ, αν και κρύβει παγίδες γιατί η έδρα δεν πρέπει να σπάσει.

Δημοσ.

Μπασκετικα δεν εχει να φοβηθει κατι ο ΟΣΦΠ απ την Εφες,απλα καλη ομαδα με μια περιοδο φορμαρισματος που εκανε το μεγαλο σερι κ μετα ξεφουσκωσε.

Στο χερι του σε μεγαλο βαθμο η προκριση.Θεωρω οτι θα ειχε πολυ μεγαλυτερα προβληματα αν επεφτε πανω μας γιατι θα ηταν ματς ειδικων συνθηκων.

Δημοσ.

Τώρα χρειάζεται ξεκούραση για τους παίκτες, μας παίρνει να χάσουμε ένα δύο μάτς στην Ελλάδα. Ειδικά ο Σπανούλης μοιάζει χωρίς ανάσες; Είδατε ο ΠΑΟ που τους έχει ξεζουμίσει, 0 πόντους απόψε ο Διαμαντίδης. Και προβλέπεται και συνέχεια γιατί αν χάσουν πάλι στην Ελλάδα θα κινδυνέψει η δεύτερη θέση.

Δημοσ.

Αμάν washcloud, μας ζάλισες ότι ο Σπανούλης ρίχνει τούβλα. Χλατσωτά τα έχωνε τα τριποντάκια σήμερα. :-D

Ο Ολυμπιακός πάντως μπορεί να κάνει κάτι μόνο αν παίζει συνέχεια με την ενέργεια στα κόκκινα. Μόλις γίνεται λίγο μπλαζέ, χάνει τ'αυγά και τα καλάθια γιατί κυρίως δεν έχει ψηλούς. Αλλά αν δείξει το σημερινό πρόσωπο (με εξαίρεση κάτι κενά που έκανε) με την Εφές, μπορεί να περάσει και τότε θα είναι επιτυχημένος.

Δημοσ.

^....θέλω να πιστέψω ότι αστειεύεσαι, αλλά...

...αλλά μετά βλέπω το "γιατί γίνεται μπλαζέ" (=ψηλούς, που ναι μεν αλήθεια είναι, με αστεράκι όμως το ότι τπν Πρίντεζη τον έκλασε ο προπονηταράς, και τον Σερμαντίνι τον έχεσε), κι αναρωτιέμαι αν έβλεπες τί ακριβώς έκανε στο παρκέ απ' το 35 και μετά. Και δόξα τω Μπαρτζώκα που τον μάζεψε και ξαναβρήκαν οι λοιποί ρυθμό.

(...φοβήθηκα όταν ξαναμπήκε στην 4η προς το τέλος, αλλά ευτυχώς κυκλοφόρησε την μπάλα, αντί να την βιάζει...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...