margaritagr Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Πωπω αυτη η εμπαθεια δεν εχει ορια πια! Βγηκε ενα δημοσιευμα λιγο πριν τον "τελικο" (τυχαιο?) και εσπευσαν οι γνωστοι αγνωστοι να ριξουν τη χολη τους. Βασιζομενοι στη δηλωση του Ντορσει, ενος παιχτη ψυχολογικα ασταθη, με τρομερα σκαμπανεβασματα, με εκρηξεις & γενικοτερα προβληματα! Ο Ντορσει περυσι βοηθησε τα μεγιστα την ομαδα, εχοντας ομως συγκεκριμενο ρολο. Ηρθε σαν αποτυχημενος κι ειχε εναν Ιβκοβιτς πανω απ το κεφαλι του να τον κουμανταρει. Το καλοκαιρι τον περιμεναμε τοσο καιρο, τελικα υπεγραψε, και μετα αρχισε τα κουλα. Να λεει ο Ντορσει οτι του λειπει το σπιτι του, και να τρεχουν ολοι να τον παρηγορησουν, κ να ελπιζουν οτι η μαμα του θα του δωσει σωστες συμβουλες!!! Ημαρτον κι ελεος μαζι, δεν ειμαστε ιδρυμα εδω!!! Κι η αντιδραση του εκεινη τη μερα μετα το ματς ηταν απαραδεκτη, το κερασακι στη τουσρτα, και πολυ σωστα τον εδιωξαν!! Οσο για το θεμα του Σπανουλη, το θεωρω φυσιολογικοτατο να δινει καποιες συμβουλες και οδηγιες στους συμπαιχτες του!! Αμα το κανε ο Διαμαντιδης θα μας λεγατε για τον προπονητη εντος παρκε κλπ κλπ, τι ΘΑ δηλαδη, που τα χουμε διαβασει ηδη πολλες φορες! Ο Ντορσει ας μεινει να πανηγυριζει τις νικες του με τον Καοδ κοντρα στη Δαφνη, κι ας αφησει τον Σπανουλη.
Anubis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μαργαριτα μονο προσεξε μην σου παθει τιποτα ο μπιλαρος και παρει αυτος την μαμα του οπως εκανε απο αμερικη.
thermo-sifounas Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Οπως ειπωθηκε παραπανω μερικοι παιχτες ακομα και 18 ποντους να βαζουν οπως ο Σπανουλης θα δεχονται δριμεια κριτικη για τα λαθη τους (το βλεπω συνεχεια και απο φιλους του Ολυμπιακου, οχι οτι εχουν συνεχεια αδικο) και μερικοι παιχτες ειναι ιερες αγελαδες που εχουν το ακαταλογιστο
LRoi Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μαργαριτα μονο προσεξε μην σου παθει τιποτα ο μπιλαρος και παρει αυτος την μαμα του οπως εκανε απο αμερικη. Είχε ποτίσει από τους μαμάκηδες τους βάζελους τότε, τώρα αποτοξινώθηκε.
Anubis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Είχε ποτίσει από τους μαμάκηδες τους βάζελους τότε, τώρα αποτοξινώθηκε. Λες ε? Ναι σωστα τωρα βγαζει γλωσσιτσα και πικαρει τον αντιπαλο, μονο που οταν ο αντιπαλος τον δερνει παλι σα δαρμενο σκυλι ειναι
FilipposMD Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ...μα με αυτό που έγραψες, εσύ χρησιμοποιείς γεγονότα σταχυολογημένα : λες για τα τούβλα που είπα, μόνο που εγώ αναφέρομαι γενικά στα τούβλα του Μπίλη. Τα οποία βγάζουν μάτι Φίλιππε, δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε οι εξαιρέσεις, και, κυρίως, γίνονται καθώς ο ίδιος τραβάει στην πλειονότητα των περιπτώσεων τα πρ΄γματα απ' τα μαλλιά. Σαφώς και όλοι δικαιούνται κακών στιγμών, ημιχρόνων, ημερών, και εβδομάδων ακόμα. Δεν είναι ότι εγώ τον κυνηγάω ως μπασκετικός Ιαβέρης και με την παραμικρή λαγάνα που θα πετάξει στο καλάθι, τον δακτυλοδείχνω. Κοίτα, εγώ κρίνω από αυτά που γράφεις εδώ. Στο ματς με τη Φενέρ έγραψες 4-5 ποστ που έκραζες τον Σπανούλη και ότι έριχνε τούβλα σε εκείνο το ματς συγκεκριμένα (ψάξε και δες το). Χωρίς να έχει ξεκινήσει κάποιος συζήτηση για τον Σπανούλη (εκτός από τον βλάκα της ΕΤ που δεν πιάνεται). Εντάξει, δεν τα διαβάζω όλα τα μηνύματα, ούτε είναι τόσο συχνά τα κακά παιχνίδια του ΔΔ, αλλά δεν θυμάμαι να μπεις αυθόρμητα μια φορά και να γράψεις "πω, παραλίγο να το χάσει το παιχνίδι ο ΔΔ που πέταξε τις βολές στο σίδερο". Ενώ του Σπανούλη του την έχεις στημένη. Αυτά που έγραψα αφορούσαν την τελευταία βδομάδα, δεν ηταν σταχυολόγηση. Ούτε για να κάνεις κριτική στον ένα πρέπει να κάνεις και στον άλλο, αλλά εφόσον παρκολουθείς και τις δύο ομάδες, η διαφορετική αντιμετώπιση κάτι δείχνει. Σε γενικές γραμμές, αν βάζαμε... ποδαράκια για να διαλέξουμε ομάδες κι εγώ τον ΔΔ θα έπαιρνα στη δική μου, γιατί θα είχα το κεφάλι μου πιο ήσυχο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι με κάθε ευκαιρία θα σκίζουμε τον έναν και θα αποθεώνουμε τον άλλο. Ή όποιον άλλο. Αντίστοιχα με ενοχλεί όταν οι μπούληδες της ΕΤ αποθεώνουν τον Σπανούλη ή άλλους Έλληνες παίκτες. Θέατρο ο Ναβάρο; Καραγκιόζης. Θέατρο ο Σπανούλης; "Πήρε έξυπνα το φάουλ". Και σε αυτό είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς, απλώς σου επισημαίνω ότι το κάνεις κι εσύ επειδή δεν γουστάρεις τον Σπανούλη ως παίκτη, ηγέτη ή δεν ξέρω τι. Δικαίωμά σου μεν, αλλά νομίζω ότι θολώνει την κρίση σου. 1
LRoi Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Λες ε? Ναι σωστα τωρα βγαζει γλωσσιτσα και πικαρει τον αντιπαλο, μονο που οταν ο αντιπαλος τον δερνει παλι σα δαρμενο σκυλι ειναι Πρωτάθλημα Ελλάδος, πρωτάθλημα Ευρώπης και 2-1 στα μεταξύ μας φέτος. Ποιος είναι το δαρμένο σκυλί? Who's your daddy now?
Anubis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Πρωτάθλημα Ελλάδος, πρωτάθλημα Ευρώπης και 2-1 στα μεταξύ μας φέτος. Ποιος είναι το δαρμένο σκυλί? Who's your daddy now? Δεν εχουμε emoticon να χειροκροταει! Στα μεταξυ μας φετος εισαι μια κουπα πισω Ετσι ξεκιναει η αριθμητικη απο το 0 ...1...και μετα.. Μην ξεχασεις να μου πεις ποσους τιτλους εχω στο μπασκετ...Η αληθεια ειναι οτι τεινει να γινει σαν αυτο εδω το προβλημα http://code.google.com/codejam/contest/1145485/dashboard#s=a με διαφορετικο input: Ξερεις ποιο ειναι αυτό? Οτι το μονο που θυμαμαι απο τιτλους ειναι οτι ο αλβερτης εχει παραπανω απο τον συλλογο σου. Τωρα λυσε το προβλημα και πες μου ποσους εχω.
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ...ελς να χρειάζεται να ψάχνω τα ίδια μου τα ποστ ρε Φίλιπε; Ξέρω τί έγραψα. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις, κι ας το διευκρίνησα, είναι ότι ο Σπαμ δίνει ΣΥΝΕΧΩς αφορμές, διαφόρων ειδών : είτε κρατώντας την μπάλα ενώ δεν θα έπρεπε, είτε κάνοντας γιουρούσια, ενώ φαινόταν ότι θα πάρει τα παπάρια του, είτε χάνοντας την μπάλα μεσ' απ' τα χέρια του σε κρίσιμες στιγμές, είτε πετώντας αητό αντί να κάνει άμυνα, είτε είναι "εξαφανισμένος" ενώ η κατάσταση κάνει ΚΡΑ ότι "να, εδώ χρειάζεται ένας ηγέτης, ή έστω ένας στιγμιαίος ήρωας (ρόλοι που με σειρά προτεραιότητας επιτυχίας αναλαμβάνουν συνήθως οι : Χάινς, Παπ, Λω, Πρινς, Πέρο, Περπέ, και ΜΕΤΑ ο ΣΠάμμερ και ο Σλουκ) να γαμήσει λίγο, και να χαρούνε κομμάτι κι οι υπόλοιποι 9 και να ξεκαβλώσουν με τη σειρά τους". Και για την ακρίβεια, συνήθως όσο είναι μέσα ο Σπαμ και πάει χάλια γενικά η ομάδα, αυτός το ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ. Τελευταία φάση είναι που θυμάμαι να κερνάει τους Φενερτζήδες με 5 σερί πόντους, από δύο απανωτές παπαριές μέσα σε λίγα δεύτερα, και μετά κόντεψαν αυτοί να χαθούνε. Ή να θυμηθώ ας πούμε τί έκανε αντί άμυνας κόντρα στον Μπράουν και χάθηκε το με τη Σιένα. Κάτι παρόμοιες φάσει πήγε να κάνει και τη Δευέρα με το Ρέθυμνο (τραβηγμένες απ' τα μαλλιά), και καλά που γκάζωσε ο Χάινς και καθάρισε για τον ΟΣΦΠ, συμπαρασαίρνοντας τον παπ που σ' εκείνο το σημείο σερνότανε. Και φυσικά, η κλασσική του αφορμή, είναι τα τρίποντα α-λα Γιαννάκη, τα "αψυχολόγητα" που έλεγε κάποτε κι ο Συρίγος. ΠΟυ χτυπάνε ΝΤΑΝΓΚ μπροστά στο στεφάνι και είναι σα μαχαιριά στην καρδιά. Και η μόνη φάση που τον αδίκησα στο φενερόματσο, ήταν που είχα την εντύπωση ότι είχε 0/3 ενώ ήταν 1/4, νομίζω, όταν το 'γραψα. Συν χαμένα δίποντα και λίγο πιο μετά και βολές. Τη στιγμή που ο Παπ σκιζότανε και ήταν κι απόλυτα εύστοχος, γαμώτη...Κια δεν τον ακτηγορώ για αστοχία, τον κατηγορώ για τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ που κάνει και καταλήγουν άστοχες. Θυμάσαι εσύ λοιπόν, αφού τον έχεις εμπλέξει εντελώς, τον Μήτσο ΣΥΝΕΧΕΙΑ να κάνει την μία άκυρη επιλογή από την άλλη; Διότι ναι, είπαμε ούτε ο Μήτος είναι θεός, έχει ΚΑΙ αυτός το δικαίωμα μέχρι και στη μαλακία. Συμμορφώνεται όμως, δεν κάνει σαν τον άλλον που κάνει λες και είναι ο Κωστίκας του γνωστού ανέκδοτου που λέει "σα κάκαλαμ κι αν ρουζ' - τ' εμόν έν...;". Κι ΑΥΤΟΣ είναι ο βασικός λόγος "που του την έχω στημένη". Διότι δεν τον κρίνω μόνο "για τη στιγμή", τον κρίνω για το ότι κάνει μαλακίες σε φάση 70%, ενώ ο άλλος, πες 35%. Ένας ακόμη λόγος, είναι ότι αυτή ακριβώς η τακτική καταστρέφει μια ελληνική ομάδα με αξιώσεις για επιτυχία πανευρωπαϊκά. Ο επόμενος είναι ότι σπαταλάει τις δυνατότητές ΤΟΥ. Γιατί όσο κι αν δεν μπορείς να το συλλάβεις ότι έχω την παρακάτω άποψη, το ότι είναι ένας παίκτης με σωματικές δυνατότητες "α-λα Μαρστουλιόνις" (διότι ΑΥΤΟ είναι ο Μπίλης κατά βάση : πολύ δυνατός, και πολύ, ΠΑΡΑ πολύ ΓΡΗΓΟΡΟΣ. Συν το "θράσος" του να κάνει μπούκες, και να βγάζει απ' το μανίκι γκολ-φάουλς. Ούτε καμμιά τρελή τεχνική έχει, ούτε σουίνγκμαν είναι για να μαγεύει με χορογραφίες και σπασίματα - ούτε τίποτ' άλλο. Και τα σουτ του από μακρυά, ΤΟΥΒΛΑ σε σημαντικό βαθμό. Ακριβώς γιατί σουτάρει με μαλακισμένη τεχνική, ΒΙΑΣΤΙΚΑ κατά βάση, λες και θέλει όχι να κάνει έρωτα, αλλά να πηδήξει). Και με πονάει και μ' ενοχλεί το να βλέπω να ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ έτσι. Γιατί, συν τοις άλλοις, έχει κι ΕΝΑ ακόμη γαμημένο χαρακτηριστικό, δώρο πραγματικό αυτό, που το τσιγκουνεύτεαι περισσότερο κι απ' τα μπουρμπουάρ που λεν ότι δεν αφήνει : βλέπει πολύ καλά γήπεδο, κι έχει αρκετά καλή έως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ πάσα. ΟΤΑΝ αποφασίσει όμως! Όχι όταν ΠΡΕΠΕΙ, αλλά όταν του ΚΑΥΛΩΣΕΙ. Κι ένας τελευταίος λόγος, είναι ότι νιώθω πιο κοντά στον ΟΣΦΠ -και το 'χω ξαναπεί ΚΑΙ εξηγήσει τους λόγους και τί ακριβώς εννοώ- απ' ό,τι στον ΠΑΟ. Οπότε, εκτός του ότι ο Μήτσος εμπνέει περισσότερη σιγουριά ΓΕΝΙΚΑ στα παιχνίδια που κάνει, δεν με κόφτει και τόσο όσο με κόφτει για τον ΟΣΦΠ. Τον ΠΑΟ και τις ενίοτε μαλακίες του Μήτσου, τα βλέπω με συμπάθεια (πόσο μάλλον που ο Μήτσος έχει τελειώσει απ' την Εθνική και με κόφτει ακόμα λιγότερο), γι' αυτό και ΑΠΛΑ απογοητεύομαι όταν βλέπω ότι δεν τραβάει, κάνει παπαριές κλπ και δεν ασχολούμαι. Για παράδειγμα, κάτι που μου την δίνει στον Μήτσο, είναι που όταν είναι ζόρικα τα πράγματα, προς το τέλος των παιχνιδιών (που είναι χώμα), κάνει αρκετό θέατρο και "εκβιάζει" κι όλας με τον τρόπο του το να παίρνει φάουλ (είναι μανούλα σε αυτό), και όλο αυτό είναι πράγμα που δνε μου αρέσει σε παίκτη, και μάλιστα με το δικό του ταλέντο. Χαρακτηριστικά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήθελα να τον βρίσω σε μια-δυο τέτοιες φάσεις. Το δηλώνω τώρα για να μη λες δηλαδή. Το γιατί "δεν μπήκα αυθόρμητα" στο Ινσόμνια για να τον κράξω όμως, όπως κάνω με τον Σπαμ, το εξήγησα μόλις πριν. ...α, και κάτι που ξέχασα : το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα των γάβρων (αλλού κι εδώ), σφυρίζουν αδιάφορα στις παπαριές του Μπίλη, και πιπιλάνε ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΛΕΜΕ την ηγετοκαραμέλα, και λιβανίζουν τ' αδικαιολόγητα, είναι ΕΝΑΣ ακόμη σοβαρός λόγος που ασχολούμαι τόσο με την πάρτη του... * ..επειδή "πήρα φορά" καθώς διάβαζα το ποστ σου, κι άφησα πράγματα έξω, και μόλις διάβασα την δεύτερη περίοδό σου, απλά να τονίσω ότι (και ήθελα να το χωρέσω και πριν εκεί που έγραψα για τα φάουλ του Μήτσου) στα φάουλ του (αυτά που παίρνει), είναι κατά βάση "κύριος". Ακόμη και οι πτώσεις του, νορμάλ είναι, κι ας τσουλάει μερικά μέτρα το κορμί πέφτοντας. Πολύ πιο αντρίκιος από κάθε Ναβάρο (και κάθε Ισπανό γενικότερα...), και ακόμη πιο αντρίκιος κι απ' τον Μήτσο, κι αυτό είναι από αυτά που εκτιμάω στον Σπάμμερ. Οπότε, μη με μπλέκεις με τους περιγράφοντες δημοσιοκάφρους. Όσο για την κρίση μου, είμαι απόλυτα ήσυχος με την συνείδησή μου και όσα καταμαρτυρώ. Έχω δώσει και δείγματα-παραδείγματα ότι ΔΕΝ είμαι κολλημένος,,,,αλλά δυστυχώς σχεδόν κανείς δεν το προσέχει. ΕΙδικά κάποιοι, είναι τόσο τυφλωμένοι με το τοτέμ τους - σχεδόν το θεωρούν προσωπική προσβολή να τους τον κρίνουν, που και κάτω να τους χτυπάς, δεν πρόκειται ν' ανοίξουν τα στραβά τους και να καταλάβουν τί ακριβώς γράφω κι αν έχω δίκιο ή όχι. Δε γαμιέται όμως, εδώ βλέπω άλλους να το κάνουν σε πιο σοβαρές εκφάνσεις της ζωής...
LRoi Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δεν εχουμε emoticon να χειροκροταει! Στα μεταξυ μας φετος εισαι μια κουπα πισω Ετσι ξεκιναει η αριθμητικη απο το 0 ...1...και μετα.. Μην ξεχασεις να μου πεις ποσους τιτλους εχω στο μπασκετ...Η αληθεια ειναι οτι τεινει να γινει σαν αυτο εδω το προβλημα http://code.google.com/codejam/contest/1145485/dashboard#s=a με διαφορετικο input: Ξερεις ποιο ειναι αυτό? Οτι το μονο που θυμαμαι απο τιτλους ειναι οτι ο αλβερτης εχει παραπανω απο τον συλλογο σου. Τωρα λυσε το προβλημα και πες μου ποσους εχω. Μόλις μου απαντήσεις πόσους έχει ο Τζόλε μόνος του. (hint: θα χρειαστείς και αεκτζήδες για το παραπάνω πρόβλημα) 2
dismemberer Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Και τωρα θα σου πει ο αλλος οτι του Τζολε ηταν καλπικοι ενω οι δικοι του ηταν εντιμοι καθαροι και ειχαν και πρωταθληματα Ευρωπης Δε βαρεθηκατε αυτη τη λουπα τοσα χρονια?
alexdelpiero Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε καλη μερα Λο-Παουελ στο ξεκινημα. Πολυ καλος ο Ολυμπιακος στο α ημιχρονο.Βελτιωθηκε στο β δεκαλεπτο ο Σπανουλης,πολυ καλος ο Χαινς,πολυ καλος ο Παουελ πολυ καλος και ο Λο. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2013 από alexdelpiero
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ...ας πει κάποιος που βλέπει το παιχνίδι, ότι το..."σύστημα" "ψάχνουμε όλοι να βρούμε τον Σπανούλη να του δώσουμε την μπάλα", αποδίδει από το μισό της 3ης μέχρι τώρα.........
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ο Παπανικολάου να είναι καλά πάντως και να χάσει ο Ολυμπιακός μάλλον περνάει Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Rabican Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ρουφιανα μπαρτσα θα το δωσει στη μακαμπι..............
Προτεινόμενες αναρτήσεις