Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

...άλλη μια φορά, ο Χάινς ο πραγματικός στυλοβάτης του ΟΣΦΠ, δίνοντας έναυσμα και σε άλλους (Παπ κυρίως, που εκεί που ζορίζανε τα πράγματα είχε τελματώσει, μέχρι να πάρει φόρα και αυτός μετά από 3 σερί επιθετικά/γκολ φάουλ σε ελάχιστο χρόνο από τον Χάινς κι εκεί που κόντευαν να διασυρθούν με -10, έφτασαν να κερδίσουν με +15) να πάρουν ένα παιχνίδι που κόντευε να χαθεί κόντρα στο Ρέθυμνο μέσα στο ΣΕΦ...

Ποιός Θανάσης.....

Δημοσ.

Σμερα κερδισαμε την αεκ στην εδρα της στο βολλευ γυναικων. Οταν τελειωσε το ματς, ενας ανεγκεφαλος καφρος, κλωτσησε στα πλευρα μια παιχτρια μας που κατευθυνοταν στ αποδυτηρια!! Η κοπελα πηγε με αιματωμα στο νοσοκομειο.

Δημοσ.

...πρώτος διδάξας εγώ στο "κράξιμο" για τον Σπαμ, αλλά αυτά που βλέπω να είπε, δεν λένε δα και τίποτα...

"Αποφάσιζε για τον ρόλο μου". ΟΚ. Και...; Και το παιδί για τις πετσέτες ν' αποφάσιζε, το ένα θέμα είναι αν ήταν σωστές οι αποφάσισεις, αν δεν ήταν κόντρα στις οδηγίες προπονητή, διοίκησης και γενικού προσυμφωνημένου περιβάλλοντος. Συν το ότι ο Ντόρσι είχε πάει "χθες", τί ήθελε; Να βγάζει πλάνο;

Το δε "Τζόι απλά παίξει άμυνα και μην αγχώνεσαι αν θα πάρεις τη μπάλα", ακούγεται εντελώς διφορούμενο. Μπορεί να στο λέει ο άλλος "γιατί έτσι είναι/έτσι πρέπει" (και να μη χαλάς το πλάνο της ομάδας), μπορεί να στο λέει "υποστηρικτικά" - εκτός κι αν εννοεί ο Ντόρσι ότι του το έλεγε νταβατζίδικα...Κι αν απλά ξεκατινιάζει λοιπόν ο Ντόρσι; Βέβαια το ζήτημα επίσης είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, ενδεχομένως υπάρχει και φωτιά. Όμως παν' απ' όλα, δεν είναι ανάγκη να βγαίνει ο Ντόρσι για να λέει με ασάφεια, "πικρές αλήθειες", διότι η πραγματικότητα που όλοι βλέπουν (και πολλοί κάνουν γαργάρα) στα παιχνίδια του ΟΣΦΠ, είναι πιο σαφής : κι αυτή είναι ότι ναι μεν δεν είναι δα και δικτάτορας "τύπου Γκάλη", πάντως "παρακοιτάει την πάρτη του" μέσα στο παιχνίδι ο Μπίλης, και είναι περισσότερο ηγεμονικός, παρά "ηγετικός", όπως χαριτωμένα του αποδίδεται. Και δεν είναι αυτό το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι εμφανώς δεν βγαίνει σε καλό της ομάδας αυτό. Λίγες οι εξαιρέσεις. Πολλά, ή έστω αρκετά, πρέπει ν' αλλάξει στο παιχνίδι του, "επίσημα ή ανεπίσημα", για καλό ΟΛΩΝ. Όπου υπάρχει περιθώριο για βελτίωση κι αλλαγές, πρέπει να εφαρμόζεται. Όχι;

Δημοσ.

Καλα, αν συνδυασεις τα οσα ειπε σημερα με οσα εχει πει κυριως κατα τη φυγη του (τοτε δεν ελεγε με ποιον συμπαικτη ειχε προβλημα, αλλα εκανε νιαου-νιαου), καταλαβαινεις οτι η αληθεια ειναι πικρη και δεν μεταφραζονται ολα στην τοσο ροδινη και light εκδοχη που προσπαθεις να τα παρουσιασεις.

Υποψιν ο Ντορσι, παροτι τρελος και απροσαρμοστος, δεν ειχε προβλημα περυσι με τον Σπανουλη αλλα φετος. Και μαντεψε το λογο.

Δημοσ.

Υποψιν ο Ντορσι, παροτι τρελος και απροσαρμοστος, δεν ειχε προβλημα περυσι με τον Σπανουλη αλλα φετος. Και μαντεψε το λογο.

την ψωνισε ο vpsan;

Δημοσ.

Οχι, απλα περυσι στον παγκο υπηρχε ανθρωπος που εριχνε και καμια με την βεργα σε οποιον ετεινε να ξεφυγει, αλλα κυριως διατηρουσε το ρολο του (ο Ιφκοβιτς εννοω) και συνεπως δεν ξεπεταγοταν καμια ντιβα να κανει τον χαλιφη στη θεση του χαλιφη. Αντιθετα τον Μπαρτζωκα ή τον Αρτζυ οπως καταλαβαινω μπορει να τον καβαλησει οποιοσδηποτε φιλοδοξος ή με μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του.

@wash. Ξεχασα να συμπληρωσω. Για να τα κανει λαμπογυαλο ο Ντορσι με αφορμη τη συμπεριφορα συμπαικτη του προς αυτον, παει να πει οτι οσο τρελος και ναναι ο ιδιος, σιγουρα θα υπαρχει κατι και απτην αλλη πλευρα που θα τον ενοχλησε...Εξαλλου ο Αμερικανος τοτε -αν θυμαμαι καλα- ειχε μιλησει για συνεχιζομενη συμπεριφορα κι οχι για περιστατικο της στιγμης. Επισης παροτι ο ιδιος παικτης ζητησε συγγνωμη και απολογηθηκε, τον τελειωσαν απο τον ΟΣΦΠ με συνοπτικες διαδικασιες χωρις να βαλουν νερο στο κρασι τους, χωρις 2η ευκαιρια, παροτι σημαντικο γραναζι στη μηχανη της ομαδας. Μηπως οντως ο killbill κανει παραπανω κουμαντο μεσα στην ομαδα απ'όσο αντιστοιχει σε εναν πρωτοκλασατο παιχτη? (κι εδω που τα λεμε, ο κοσμος το χει τουμπανο...).

Δημοσ.

...κάτσε ρε Μίντι, "προσπαθώ να παρουσιάσω", λάιτ εκδοχή, εγώ; Για τέτοιον με ξέρεις; Που με έχουν χρίσει σπανουλοκράχτη και από αντιολυμπιακό (μέχρι βάζελο) εδώ μέσα; Αυτό που βλέπω παρακολουθώντας λέω, κι όπως πάντα το μόνο που "προσπαθώ" είναι να τονίσω όσο πιο αντικειμενικά μου κόβει, τον οποιονδήποτε και την οποιαδήποτε κατάσταση, χωρίς "συναισθηματισμούς", προμελέτες και προκατάληψη κάθε είδους (γενικό κουσούρι χαρακτήρα αυτό). Αν ξέρω λίγα, άλλο καπέλο, και να μου ανοίξετε τα μάτια, αλλά το μόνο που γενικά ξέρω ν' ακούγεται, είναι ότι "όλα καλά με Σπανούλη, αρχηγός κι ηγέτης είναι ο άνθρωπος, κι όλα του επιτρέπονται".

Το μόνο λοιπόν που προσπάθησα να κάνω, είναι να θέσω σε σωστή βάση των "λεγομένων Ντόρσι". Κατά τ' άλλα, τα άλλα που έγραψα δεν τα διάβασες; Ή τα όσα γράφω κατά καιρούς για τον Σπαμ; (...εσύ μάλιστα που όταν έχεις γράψει για τον ποιμένα που οδήγησε τους αμούστακους πέρσι, πιο "λάιτ" νομίζω ότι τα νιώθεις τα πράγματα...). Για την ακρίβεια, τουλάχιστον ότι με τον Πρίντεζη δεν πάνε, φέτος, τόσο καλά τα πράγματα, σχεδόν το χέρι στη φωτιά βάζω ότι φταίει η ηγεμονία του Μπίλη. Χωρίς να έχω διαβάσει, χωρίς να "ξέρω". Το μόνο που σου τόνισα, είναι ότι αυτά που είπε ο Ντόρσι, από μόνα τους δεν "αποδεικνύουν" κάτι.....

edit για το edit σου : ...δεν διαφωνώ βρε παληκάρι μου, ότι πιθανώς με το Σπανουλιστάν τα έχει ο Ντόρσι. Με ποιόν θα τα έχει, με τον Κατσίβελη; σημειολογία κάνω, κατάλαβέ με...(...και για να βοηθήσω να καταλάβεις : χέσε τον Ντόρσι. Ο Χάινς πχ έχει κάνει την δουλειά του ακόμα καλύτερα φέτος, χωρίς "γκρίνιες", ενώ εκνευρίζομαι κάθε φορά που τον βλέπω σχεδόν "να κυνηγάει" τον Σπαμ για να του δώσει την μπάλα. Άρα, καλές οι σπόντες του Τζόι, αλλά να δούμε και τί ρόλο βαράει ΚΑΙ αυτός. Κι αν θέλουμε να πιαστούμε για τις παπαριές του Σπαμ, τις βλέπουμε όλη την ώρα (ειδικά από τοπ16 και μετά), τον Ντόρσι περιμένουμε να μας τα πει;

Την μόνη αξία που μπορώ να δώσω στις δηλώσεις του, είναι, ότι ΕΣΤΩ κι έτσι, "επιτέλους κάποιος είπε ΚΑΤΙ" δημόσια, αντί απλά να λιβανίζει, όπως όλοι οι υπολοιποι που περνάνε όλη την ώρα κλίμα "είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια"...

Και όχι, δεν τον θεωρώ ούτε "τρελό", ούτε καφαντάν-σακάτ.

Δημοσ.

Καλά, όποια ερμηνεία θέλει ο καθένας μπορεί να δώσει στις δηλώσεις Ντόρσι. Ορίστε μια διαφορετική από του Midi:

O Σπανούλης, όπως και κάθε άλλος γκαρντ που είναι παλιός σε μια ομάδα, είναι και λίγο προπονητής εντός του παρκέ, οπότε μιλάει στους νεότερους και ενίοτε τους κράζει κιόλας. Άπειρες οι φορές που έχουμε δει τέτοια σκηνικά, εν ώρα αγώνα, από τον Διαμαντίδη, τον Σάρας και τον Παπαλουκά με αποδέκτες νεότερους παίκτες. Ο Ντόρσι, μετά την περσινή αποθέωση, την ψώνισε και ήθελε να το παίξει Χακίμ, παίρνοντας πολλές επιθέσεις (είχαν γίνει και σχετικά σχόλια εδώ στην αρχή της χρονιάς), ενώ δεν ήταν αυτός ο ρόλος του στην ομάδα, ούτε με τον Ίβκοβιτς, αλλά υποθέτω ούτε και στον σχεδιασμό του Μπαρτζώκα. Εκτός αν θεωρούμε ότι ο Μπαρτζώκας έλεγε αρχικά "η μπάλα στον Τζόι, την κολώνα της επίθεσής μας" και ο Σπανούλης λειτουργούσε αντίθετα επειδή έτσι γούσταρε. Ο Ντόρσι λοιπόν, που έχει δείξει διάφορα στοιχεία ανωριμότητας τον τελευταίο χρόνο που τον ξέρουμε, δεν μπορούσε να δεχθεί τον ρόλο του ούτε τις παρατηρήσεις του Σπανούλη. Κι επειδή δεν υπήρχε Ντούντα να κρατάει τα γκέμια, βγήκε και είπε αυτά που είπε. Και φυσικά, όπως θα έκανε κάθε σοβαρή ομάδα, ο Ολυμπιακός τον έστειλε.

Δε λέω ότι έτσι έγινε, γιατί κανείς δεν είναι στα αποδυτήρια να ξέρει τι παίζει, απλώς ο καθένας κρίνει τι είναι περισσότερο ή λιγότερο πιθανό.

Δημοσ.

Πικρες αληθειες απο Ντορσι για Σπανουλη...

Τι ειπε? Ενα τιτλο διαβασα οτι ο Σπανουλης κατευθυνε τα παντα και εκρινε πως θα παιζει και ο ιδιος και μαλλον εννοουσε την επιθεση.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ειναι πικρες? Τι ηθελε ο Ντορσεϊ? Ποιος να κατευθυνει την επιθεση δηλαδη?

Σμερα κερδισαμε την αεκ στην εδρα της στο βολλευ γυναικων. Οταν τελειωσε το ματς, ενας ανεγκεφαλος καφρος, κλωτσησε στα πλευρα μια παιχτρια μας που κατευθυνοταν στ αποδυτηρια!! Η κοπελα πηγε με αιματωμα στο νοσοκομειο.

Αυτος θελει διωξη σε βαθμο κακουργηματος. Θα μπορουσε η κοπελα να υποστει ρηξη νεφρου με απρολεπτα πολυ επικινδυνες συνεπειες. Τι εγινε λοιπον? Συλληφθηκε ο εν λογω ανεγκεφαλος?

Δημοσ.

Φίλιππε, τα είχα πει κι εγώ αυτά πιο πάνω, του Μίντι. Και όντως μια χαρά τα λες. Η μόνη διαφορά είναι ότι η ηγεμονία Σπανούλη, ΕΙΝΑΙ προβληματική. Το αν τσίνησε ο πιο "ευερέθιστος" Τζόης, δε σημαίνει ούτε ότι τους μαστιγώνει ο ΣΠαμ όλους εκεί μέσα μεν - αλλά δεν σημαίνει κι ότι έτσι απλά καλά κάναν' και τον στείλανε (...αν κάπου καλά κάνανε, είναι που το είχε γαμήσει στα τελευταία κι έκοβε βόλτες στο παρκέ, κι όχι επειδή "μίλαγε". Γιατί ναι μεν μπορεί να έχει θέματα και να μην πολυγουστάρει, αλλά υπάρχουν και πιο επαγγελματικοί τρόποι να το διαχειριστεί. Πχ να γαμόδερνε κάθε βδομάδα στην άμυνα, και ΜΕΤΑ ας το άνοιγε και το στοματάκι του. Να τον σουταίρνανε κύριο, και να ήταν οι της διοίκησης, δηλαδή...Αγγελόπουλοι, Μπαρτζόπουλοι, Σπανόπουλοι, οι εκτεθειμένοι).

Η ΟΥΣΙΑ όμως (κι εδώ θα δώσω ένα έμμεσο δίκιο στην Μίντι, καθώς πλησιάζουν οι απόψεις μας περί Σπάμμερμαν, νομίζω), είναι ότι καλά θα ένκανε ο Μπίλης ν' άλλαζε χαβά. Για της ομάδας το καλό. Κι ίσως και το δικό του.

Δημοσ.

washcloud, εντάξει, ξέρω την άποψή σας για τον Σπανούλη (αν και στο συγκεκριμένο θέμα διάβασα τι έγραψες). Απλώς η άποψη πρέπει να σχηματίζεται από τα γεγονότα και όχι να χρησιμοποιείται για να ερμηνεύσουμε τα γεγονότα.

Όταν ο Σπανούλης παίρνει 6 σουτ (συν ένα απελπισίας σε επαναφορά ενός δευτερολέπτου) σε ολόκληρο ματς και έχει 50% ευστοχία (ματς με Φενέρ) λες ότι πετάει τούβλα. Όταν ο Διαμαντίδης χάνει 3/4 βολές στο τελευταίο λεπτό, σιωπή. Όταν είναι σε κακή μέρα ο Σπανούλης, δεν είναι ηγέτης γιατί δεν σηκώνει την ομάδα, όταν ο Διαμαντίδης έχει με τον Πανιώνιο μηδέν καλάθια και 9 λάθη, αυτό δεν χαλάει το ηγετικό του προφίλ. Και αυτή η λογική υπάρχει και αλλού.

Άκουγα μετά το ματς Ολυμπιακού-Μπαρτσελόνα, σχετικά με την τεχνική ποινή που είχε πάρει ο Σάρας (και που ο ΟΣΦΠ έχασε 4 βολές και την επίθεση, άρα και την ευκαιρία να πάρει 6-7 πόντους διαφορά) ότι ήταν ο μεγάλος ηγέτης που πήρε επίτηδες τεχνική ποινή για να ξυπνήσει την ομάδα! Έλεος δηλαδή, όλοι κάνουν βλακείες.

Με λίγα λόγια, δεν αμφισβητώ ότι ο Σπανούλης πιθανότατα είναι εγωιστής και θέλει να είναι ο σταρ ή να έχει ρόλο στο πώς παίζει η ομάδα. Γι' αυτό και δεν άντεξε στο ΝΒΑ που ήταν ένας ανάμεσα στους πολλούς. Αλλά τα κριτήρια πρέπει να είναι κοινά. Αν βγει αύριο ο Καπόνο και πει ότι τον έδιωξαν γιατί ο Διαμαντίδης έλεγε πώς πρέπει να παίζει η ομάδα, θα βγει ο Midi να πει "να'τα, τώρα εξηγείται, πάντα το βλέπαμε ότι ο ΔΔ μιλάει συνέχεια στους άλλους παίκτες της ομάδας"; Και βασικά, ο Καπόνο έδειξε και σοβαρός άνθρωπος. Ο Ντόρσι ρωτούσε τη μαμά του για να πάει τουαλέτα ας πούμε, με ποια λογική παίρνουμε σοβαρά τις δηλώσεις του;

Αυτά. Δεν επιδιώκω να ξαναρχίσει Σπανουλιάδα, απλώς είπα να πω 2 κουβέντες. Κι ο Σπανούλης καλά θα κάνει να δίνει την μπάλα λίγο πιο γρήγορα με τις σοβαρές ομάδες, γιατί τον έχουν διαβάσει και η ομάδα έχει πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

...μα με αυτό που έγραψες, εσύ χρησιμοποιείς γεγονότα σταχυολογημένα : λες για τα τούβλα που είπα, μόνο που εγώ αναφέρομαι γενικά στα τούβλα του Μπίλη. Τα οποία βγάζουν μάτι Φίλιππε, δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε οι εξαιρέσεις, και, κυρίως, γίνονται καθώς ο ίδιος τραβάει στην πλειονότητα των περιπτώσεων τα πρ΄γματα απ' τα μαλλιά. Σαφώς και όλοι δικαιούνται κακών στιγμών, ημιχρόνων, ημερών, και εβδομάδων ακόμα. Δεν είναι ότι εγώ τον κυνηγάω ως μπασκετικός Ιαβέρης και με την παραμικρή λαγάνα που θα πετάξει στο καλάθι, τον δακτυλοδείχνω. Κι ούτε ο Μήτσος είναι θεός, μόνο που εκείνος συνηθίζει να αμβλύνει τις εντυπώσεις με πολύ περισσότερες καλές ανέργειες, και δη υποβοηθητικές για να σπρώξει την ομάδα, κι όχι απλά να πέσει σαν καμικάζι στο ζωγραφιστό και να πάρει γκολ φάουλ. Άσε που δεν καταλαβαίνω αυτό το περί "σιωπής" που είπες. Χρειάζεται να τονίζω παράλληλα με τον Σπαμμούλη, τις ενίοτε "αστοχίες" του Μήτσου, για να μπορώ να κρίνω τον πρώτο...;! Από ένα γενικά σοβαρό όπως εσύ, δεν περίμενα τέτοιο σκεπτικό. Αν πάντως σε ικανοποιεί, στο παιχνίδι πχ με τον Πανιώνιο, το γάμησε ΚΑΙ ο Μήτσος προς το τέλος. Κι όχι "απλά" το γάμησε, αλλά δεν φέρθηκε "ηγετικά", αλλά παιδαριωδώς, παρ' ότι είχε χαθεί η μπάλα και ως έναν κάποιο βαθμό -εκεί χωράει το κανείς δεν είναι θεός- δικιολογείται. Τον δε Χάινς επίσης ας πούμε, που προφανώς ξέρεις ότι τον πάω με χίλια (μη πω με 10 χιλιάδες), δεν δίστασα να του προσάψω στο παιχνίδι με Μακάμπι ότι ήταν ο δήμιος του ΟΣΦΠ με τα λάθη του, επειδή ακριβώς αυτό ίσχυε. Απελθέτω λοιπόν απ' εμού το "σιωπή". ΑΝ ο Μπίλης στρώσει -ως ΟΦΕΙΛΕΙ- ο πρώτος είμαι που θα το εξάρω. Μ' άλλα λόγια, δεν είμαι αλλού εμπαθής ενώ αλλού συμπαθής και με βάση αυτό κρίνω αυτά που βλέπω. Το ότι κρίνω μια γενική πορεία για τον έναν, και γαι τον άλλο, και για τον παράλλον και για τον καθένα, κι έχω την ανάλογη εκτίμηση, δε σημαίνει ότι αν κάτι αλλάξει θα το παραβλέψω.

...ο Σπανούλης λοιπόν, γενικά δεν είναι ηγέτης Φίλιππε. Παρτάκιας κατά βάση, και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΣ κι όλας, είναι, με ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ τις καλές στιγμές, είτε σημαίνουν προσφορά στην ομάδα (πουσάρισμα), είτε τις ατομικές του επιδόσεις. Δεν θυμάμαι ούτε ένα παιχνίδι σοβαρό, όταν έρχονται τα δύσκολα, να είναι αυτός που θα βγάλει την ομάδα από το τέλμα, και θα εμπνεύσει και τους άλλους. Αντιθέτως θυμάμαι συνεχώς παιχνίδια που όταν χρειάζεται ηγέτης, να κάνει σωρηδόν μαλακίες, και να βγάζουν άλλοι τα κάστανα (ΟΤΑΝ τα βγάζουν). Συν το ότι "καλός είναι", στα εύκολα και στις αρχές. Κι όλο αυτό συμβαίνει ως έναν βαθμό, ακριβώς λόγω του αντι-έξυπνου τρόπου που παίζει. Χαρακτηριστικό στο ματς με το Ρέθυμνο που προς το τέλος, κι ενώ όλοι είχαν ξεθεωθεί πια γαι να πάρουν ένα παιχνίδι που πήγαινε να χαθει, κι αυτός έκανε γιούργια στον βρόντο. Χαρακτηριστικό λέω, γιατί ΔΕΝ βρήκα αφορμή να γκρινιάξω με 2 φάσεις σκάρτες που έκανε, αλλά επειδή είναι φάσεις που τις ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ. Και που όλοι ξεχνάνε ΑΝ κοπανήσει κανένα τουβλοτρίποντο (...μην αρχίσω να μιλάω για το "αντιμπασκετικό" του στυλ στο τρίποντο, που από ΜΟΝΟ του είναι προδιαγεγραμμένο αντί να γλυστρίσει στο καλάθι, να μπιστάρει όπου βρει και να πάει έξω........).

Τέλος, κανείς ποτέ και πουθενά δεν γκρινιάζει για τον Μήτσο, κι ας φαίνεται ξεκάθαρα ο ηγετικός του ρόλος. Ξέρεις γιατί; Γιατί τον κάνει πράξη. Ποιός παλαβός θα βγει να πει ότι ο Μήτσος κάνει κατάχρηση; Πιο "φτιάχτης" απ' αυτόν, δεν παίζει στην Ευρώπη όλη να υπάρχει. Ενώ ο Σπαμ, δεν θέλει ΚΑΝ να είναι ηγετικός. Θέλει ΑΠΛΑ την λεοντομερίδα, "γιατί έτσι", γιατί πιστεύει στον εαυτό του, γιατί το έγραψαν τα άστρα, και ξερωγώ. Και για να το κάνω πιο απλά, εμπλέκοντας και πάλι τον Μήτσο για να γίνει καταννοητό συγκριτικά, ο Μήτσος φέρεται ως ο "μεγάλος αδελφός που φροντίζει τ' αδέλφια του". Ενώ ο Μπιλ απλώς ως ο Μεγάλος Αδελφός που ενίοτε πετάει και κανένα κοκκαλάκι εν είδει ασίστ.

Άλλο λοιπόν να βγαίνει ο Ντόρσι και να μπλαμπλαρίζει, κι άλλο το ΑΑΑΑΝΝΝΝ βγει ο Καπόνο (...δε νομίζω ότι πραγματικά πιστεύεις ότι θα βγει και θα πει κάτι για τον Μήτσο). Στη μία υπάρχει θέμα, στην άλλη όχι.

*...τί ΑΚΡΙΒΩΣ σ' άρεσε ρε Χρήστο, είναι που θα 'θελα να 'ξερα...:ρ

Δημοσ.

Δηλαδή ο ΔΔ δεν είναι και προπονητής εντος παρκέ, όταν συνεχώς μιλάει στους συμπαίχτες του? Ο Νοβίτσκι? Ο Ναβάρο?

Μαλακίες του Ντόρσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...