Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...Πρινς και Περπέ πλέον, στην προσπάθεια διάσωσης απέναντι στους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ φενερτζήδες...

edit : ...ώπα, "ο ΑΡΧΗΓΟΣ του Ολυμπιακού" (γειά σου Βαγγέλακλα) είπε να βάλει (ελεύθερο) τρίποντο...Μπράβο - μπράβο αρχηγέ, κι άμα τους περάσουμε, μελομακάρονα θα κεράσουμε.......

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Παλι καλα που ειναι τραυματιας ο Μπογδανοβιτς γιατι αλλιως θα ειχαμε δραματα στην Κωνσταντινουπολη σημερα.

Δημοσ.

...αυτό το στόμα του Βαγγέλακλα πάντως.... : "Σπανούλης κρατάει την μπάλα", τη στιγμή ΑΚΡΙΒΩΣ που του την κλέβανε.....

...και η στοματάρα του συνεχίζεται : "έχει πολύ μεγάλο ποσοστό ευστοχίας ο Σπανούλης στις βολές" - ΤΣΟΥΠ έξω η 1η....

(...απ' το 2007 το έχω εντοπίσει το στόμα του εν τω μεταξύ...)

...κι άντε πάλι ο Χάινς έκανε τον ηρωισμό κι έσωσε τον ΟΣΦΠ απ' το σίγουρο καλάθι του Σαβάς...

...τί, ΔΕΝ έχει πλάνο με ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ του Bar-joke-ass για την ΝΙΚΗ.........;!

Δημοσ.

Καρδιακοί θα γίνουμε φέτος.

Ευτυχώς πήρε μπρος ο Πρίντεζης στο κρισιμότερο σημείο.

Πολλά χάλια η ομάς, πολλά πάντως.

Δημοσ.

Πολλά χάλια η ομάς, πολλά πάντως.

...νταξ', αλλά Ο ΑΡΧΗΓΟΣ καταπληκτική άμυνα. Δε μας κατουράς ρε Μάντζαρη λουφατζή φάση.

Δημοσ.

Το κακο δεν ειναι οτι δε μπορουν να παιξουν. 5' γυαλισε το ματι τους και κανανε 17-4!!! Δε καταλαβαινω γιατι να σπαταλαμε τοσο πολυ χρονο. Ειναι προφανες πως ο Μπαρτζωκας δεν μπορει να βοηθησει.

Δημοσ.

Σαν ομάδα παίζει να είμαστε χειρότερη από αυτή τη Φενέρ που κατέβηκε χωρίς Άντερσεν, Μπογντάνοβιτς.

Τουλάχιστον κερδίζουμε στον ηρωισμό...

Δημοσ.

Xαλια ο Ολυμπιακος οπως και στα προηγουμενα παιχνιδια ,αλλα οταν εισαι στο -8 μεσα στην Τουρκια 5 λεπτα πριν την ληξη και κερδιζεις τελικα κατι λεει .Ειμαι σιγουρος πολλοι στο -8 ηταν σιγουροι οτι θα εχανε αλλα...

Οσο για τις απουσιες των 2 ομαδων ε νομιζω ειναι αστειο να ασχολουμαστε αν λαβουμε υποψη το ποσο επηρεασαν την μια και την αλλη ομαδα  στην εξελιξη των αποτελεσματων του ομιλου .

Δημοσ.

...λέει ρε συ Κωνσταντίνε ότι είναι αλλού γι' αλλού ο ΟΣΦΠ. Και ότι δεν μπορείς να πας πολύ μακρυά με προσωπικές ενέργειες "ηρώων". Όταν παίζεις  Χ Ω Ρ Ι Σ   Η Γ Ε Τ Η, ή όταν ο "ηγέτης" σου κάθε άλλο παρά ηγετικές εμφανίσεις κάνει, όταν ΔΕΝ σε βοηθάει να βγεις από το τέλμα ως σύνολο, τότε δεν φαίνεται να έχει πολύ χαΐρι το πράμμα. Αλλίμονο αν μένουμε με την εντύπωση πως "κάτι γίνεται", όταν "αντιδράει" ο περσινός πρωταθλητής (με τέτοιο τρόπο) απέναντι στους ανύπαρκτους (σε θεωρία αλλά και πράξη) κι αδιάφορυς φενερτζήδες...

Και μωρέ ΜΑΚΑΡΙ "με μαγικό τρόπο" ν' αλλάξει λειτουργία ο ΟΣΦΠ, αν καταφέρει να περάσει στους 8. Θα γίνει όμως;

Δημοσ.

Τον αδικείς τον Σπανούλη στο σημερινό ματς και η Φενέρ μόνο αδιάφορη δεν ήταν, το αντίθετο είδα εγώ.

Δημοσ.

...λέει ρε συ Κωνσταντίνε ότι είναι αλλού γι' αλλού ο ΟΣΦΠ. Και ότι δεν μπορείς να πας πολύ μακρυά με προσωπικές ενέργειες "ηρώων". Όταν παίζεις  Χ Ω Ρ Ι Σ   Η Γ Ε Τ Η, ή όταν ο "ηγέτης" σου κάθε άλλο παρά ηγετικές εμφανίσεις κάνει, όταν ΔΕΝ σε βοηθάει να βγεις από το τέλμα ως σύνολο, τότε δεν φαίνεται να έχει πολύ χαΐρι το πράμμα. Αλλίμονο αν μένουμε με την εντύπωση πως "κάτι γίνεται", όταν "αντιδράει" ο περσινός πρωταθλητής (με τέτοιο τρόπο) απέναντι στους ανύπαρκτους (σε θεωρία αλλά και πράξη) κι αδιάφορυς φενερτζήδες...

Και μωρέ ΜΑΚΑΡΙ "με μαγικό τρόπο" ν' αλλάξει λειτουργία ο ΟΣΦΠ, αν καταφέρει να περάσει στους 8. Θα γίνει όμως;

Εγω δεν βλεπω να αλλαζει .Εξαλλου το εχω πει και πιο παλια δεν αξιζει με αυτο το μπασκετ να περασει ο Ολυμπιακος ,γνωμη μου καθαρα .Τωρα να φτασει μεχρι τους 8 με πλεονεκτημα ή μειονεκτημα λιγο με απασχολει απο την στιγμη που εχει τετοια εικονα σαν ομαδα.Τωρα στο f4 αν περασει ειναι μια αλλη κουβεντα γιατι ειναι 2 αγωνες νοκ αουτ ,αλλα μου φανταζει πολυ δυσκολο να επιβιωσει μεσα απο μια σειρα 5 αγωνων στην φαση των 8 .Επομενως μια ενδεχομενη προκριση στο f4 την θεωρω κατα καποιο τροπο υπερβαση ,επαναλαμβανω με την εικονα που βλεπω στον δευτερο γυρο . Θα μπορουσα να πω και καποια αλλα πραγματα για τους Αγγελοπουλους αλλα δεν θελω τωρα να αναψω φωτια ,αυτα θα τα πουμε στο τελος της χρονιας .

Παντως σημερα η αληθεια ειναι ο Ολυμπιακος οπως κερδισε με -8 ποντους λιγο πριν την ληξη οπου φαινονταν οτι η Φενερ τον ειχε σκοτωσει γιατι την διαφορα την πηρε ακριβως προς το τελος του 10λεπτου ,ειναι νικη πρωταθλητη τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.

Δημοσ.

Τον αδικείς τον Σπανούλη στο σημερινό ματς και η Φενέρ μόνο αδιάφορη δεν ήταν, το αντίθετο είδα εγώ.

Ε όταν δεν κάνει και πολλά ο αντίπαλος, τί να κάνει ρε συ κι αυτή πια; Να μη βγει απ' τ' αποδυτήρια;

Όσο για τον Σπάμμερ, κάθετα διαφωνώ. Δεν θυμάμαι ΟΥΤΕ ένα παιχνίδι που με την εμφάνισή του να έκανε "αίσθηση". Είτε τραβηγμένα πράγματα απ' τα μαλλιά κάνει, που αν μπουν λες "ουφ", κι αν δεν μπουν, σε παίρνει η κάτω βόλτα. Αχτίδες φωτός υπάρχουν ΜΟΝΟ όταν τραβώντας κόσμο πάνω του (κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι και δυνατός και γρήγορος) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ να γυρίσει όμορφα τη μπάλα έξω ή όταν αποφασίζει να δώσει καμμιά καλή ασίστ. Παίρνουν και οι άλλοι έτσι τα πάνω τους. Άντε κι όταν πάιρνει φάουλ για βολές. Μέχρι εκεί όμως. Γι' αυτό και για τ'΄αποψινό, πες μου σε τί ήταν καλός; Στην κυκλοφορία της μπάλας; Την έπνιξε. Στην οργάνωση (πλεή-μέηκερ δεν είναι, δεκτόν, είναι όμως 30 χρονώ γαϊδούρι και υποτίθεται ότι του κόβει για να μπορεί να κάνει αυτό που υποτίθεται πως αναλογεί στον γαμημένο τίτλο του ηγέτη που του πιπιλάνε για πάρτη του : να κατευθύνει τους λοιπούς) του παιχνιδιού; Στην εκτέλεση; Πάλι τούβλα πέταγε. Θα θυμόμαστε το ένα ελεύθερό του τρίποντο στο τέλος για να τον εξιλεώσουμε; Γιατί; Εγώ προτιμάω να θυμάμαι τις χαμένες βολές, το ότι του κλεβανε την μπάλα λες και ήταν καραμέλες από παιδί, το ότι φαινόταν να μην έχει "δύναμη" απόψε, και τα πόσα άλλα. Και θα προσπαθήσω να ξεχάσω τον Ιωάννου που προσαθούσε να μας πείσει ότι..."έπαιξε καταπληκτική άμυνα" και "κράταγε τον Ολυμπιακό" (όταν αυτός που γαμιότανε απόψε στο παρκέ, για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ήταν ο Παπανικολάου. Κι όχι μόνο γαμιότανε, αλλά έφερε κι αποτέλεσμα).

Δεν τον αδικώ, κάνεις λάθος. Και δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, δεν τον θεωρώ άμπαλο, δεν, δεν, δεν - πολά δεν. Όταν όμως κουβαλάει έναν τίτλο όπως "ηγέτης" και ένα ανάλογο χρηματικό συμβόλαιο, πρέπει να είναι ο πρώτος που θα γαμιέται να αποδίξει ότι αμφότερα τ' αξίζει, ο τελευταίος που θα κάνει λάθη, και ο μόνιμος στυλοβάτης των υπολοίπων. Πότε τον θυμάσαι τον Μπίλη να κάνει κάτι απ' όλ' αυτά; Την ανάλογη κριτική (ΠΑΝΤΑ) του κάνω, χωρίς καμμία εμπάθεια. Και έμμεσα και σε όσους τον λιβανίζουν, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ. Κι όταν κάποια στιγμή ο Βασίλης θα κάνει ένα παιχνίδι στο οποίο θα φερθεί ώριμα και θα αποδώσει άψογα και θα σκιστεί ΚΑΙ στις δύσκολες στιγμές ΧΩΡΙΣ να λαθέψει ούτε στις επιλογές ούτε στην εκτέλεση, μπράβο θα πω. Μέχρι τότε όμως, αυτά που βλέπω θα σχολιάζω. Αναλόγως.

Εγω δεν βλεπω να αλλαζει .Εξαλλου το εχω πει και πιο παλια δεν αξιζει με αυτο το μπασκετ να περασει ο Ολυμπιακος ,γνωμη μου καθαρα .Τωρα να φτασει μεχρι τους 8 με πλεονεκτημα ή μειονεκτημα λιγο με απασχολει απο την στιγμη που εχει τετοια εικονα σαν ομαδα.Τωρα στο f4 αν περασει ειναι μια αλλη κουβεντα γιατι ειναι 2 αγωνες νοκ αουτ ,αλλα μου φανταζει πολυ δυσκολο να επιβιωσει μεσα απο μια σειρα 5 αγωνων στην φαση των 8 .Επομενως μια ενδεχομενη προκριση στο f4 την θεωρω κατα καποιο τροπο υπερβαση ,επαναλαμβανω με την εικονα που βλεπω στον δευτερο γυρο . Θα μπορουσα να πω και καποια αλλα πραγματα για τους Αγγελοπουλους αλλα δεν θελω τωρα να αναψω φωτια ,αυτα θα τα πουμε στο τελος της χρονιας .

Παντως σημερα η αληθεια ειναι ο Ολυμπιακος οπως κερδισε με -8 ποντους λιγο πριν την ληξη οπου φαινονταν οτι η Φενερ τον ειχε σκοτωσει γιατι την διαφορα την πηρε ακριβως προς το τελος του 10λεπτου ,ειναι νικη πρωταθλητη τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.

Διαφωνώ με την οπτική για το συγκεκριμένο ματς. Ο πραγματικά σκοτωμένος ήταν η Φενέρ (συν τις απουσίες της, που και άλλο ειδικό βάρος απ' του ΟΣΦΠ είχαν, καθώς αυτός "έχει μάθει" -...λέμε τώρα...- "να παίζει χωρίς τον βασικό της πλέημέηκερ εδώ και πολύ καιρό" - άσε που του ξαναγύρισε ο Πρινς του. Κι αν προσθέσεις την αδιαφορία της για την Ευρωλίγκα και το ότι έχει να δώσει παιχνίδι για το ντόπιο της πρωτάθλημα, ε ολ' αυτά, συν την εμφάνισή της, που απλώς είχε κάποια καλά τελειώματα λόγω ύψους, τον Μακάλεμπ να κάνει ταχυδακτυλουργικά κλασσικά και μερικά σουτ που της μπαίνανε σαν σε προπόνηση μέσα στο γήπεδό της, νομίζω ότι είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του σκοτώματος). Τώρα τί ρόλο βάραγε ο διακαώς ενδιαφερόμενος ΟΣΦΠ απέναντι σ' ολ' αυτά, beats me. Εγώ ούτε σ' ένα σημείο πάντως δεν ένιωσα/φοβήθηκα/πίστεψα πως θα χάσει. Αν θες...πίστεψέ το. Γιατί έβλεπα ότι οι άλλοι ήταν χειρότεροι. ΛΙΓΟ να τους πίεζες, καληνύχτα. Αυτό που μου την έσπασε όμως ήταν ότι αυτό το λίγο φαινόταν να είναι πολύ για τον ΟΣΦΠ. Όχι για να το έχει, αλλά για να το δώσει. Επίσης, δεν θυμάμαι τους χρόνους, αλλά νομίζω ότι δεν ήταν και "στη λήξη του 4ου 10λέπτου" που πήρε τη διαφορά η Φενέρ. Νομίζω γύρω στο 5λεπτο ήταν. Και δεν κράτησε και πολύ. Γιατί ήταν και "πλασματική" (νομίζω από τις 2 απανωτές μαλακίες του Σπάμμερ ήταν που ξέφυγαν οι άλλοι). Εκείνο λοιπόν το "λίγο" που χρειαζόταν από εκείνη τη στιγμή, το έδωσε τη μια ο Πρίντεζης, την άλλη ο Περπέρογλου, λίγο κάτι έκανε ο Λω, λίγο ο Παπ (διότι πιο πριν, κατά βάση αυτός ήταν που τα έκανε όλα), λίγο ο Άντιτς, ο Χάινς, και βγήκαν τα κουκιά. Α ναι, και το τρίποντο της αρχηγάρας βεβαίως-βεβαίως, να μην λένε ότι τον αδικούμε.

Όλα όμως καλά τα αποπάνω, όμως ρε συ Κωνσταντίνε δεν συνιστούν ΟΜΑΔΑ τα αποπάνω. Και γενικώς υπάρχει, έχω διαπιστώσει, η τάση να μπερδεύεται ο κόσμος με "τίτλους" και "ταμπέλες" : νίκησε ο ΟΣΦΠ, άρα νίκησε κι ο Μπαρτζώκας να πούμε (που δεν έβγαζε τον Σπανούλη όταν αυτός εμφανώς σερνότανε, ΕΣΤΩ για να του δώσει μερικές ανάσες, ΜΠΑΣ και κάνει κάτι σοβαρό μετά, ή είχε ξεχάσει τον Παπ που τον κράτησε στο παιχνίδι), νίκησε το μπάσκετ, νίκησαν οι Έλληνες τους Οθωμανούς, κτλκτλ. Δεν ήταν -για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά φέτος- εικόνα ΟΜΑΔΑΣ αυτή. Ένα συνονθύλευμα παικτών που κάποιοι από αυτούς παίξανε καλά, κάποιοι κάπως λιγότερο, κάποιοι κάνανε και "ηρωικές προσπάθειες", ήτανε. Γι' αυτό κι εγώ ΔΕΝ μπορώ να πω ότι από το -8 νίκη με +5 "κάτι λέει". Και ΚΥΡΙΩΣ δεν μπορώ να πω ότι ήταν "αντιπροσωπευτική του πρωταθλητή Ευρώπης" (αν και αυτός ο τίτλος, μιας και είπα περί "ταμπελών" πριν, σηκώνει μεγάλη κουβέντα για το τί αντιπροσωπεύει ΣΗΜΕΡΑ - δεν παύει όμως να είναι ένα, θεωρητικά, ψυχολογικό αβαντάζ υπέρ του ΟΣΦΠ, απ' το οποίο πρέπει να μπορεί ν' αντλεί δυνάμεις). Όχι όταν είχε απέναντί του ένα πτώμα στο οποίο θα έπρεπε, κανονικά, να είχε ασελγήσει. Και χωρίς μάλιστα να είχε καν...κουραστεί για να το κάνει). Το μόνο που μπορεί κανείς να πει γι' αυτό το "-8 μέχρι +5", είναι "τεσπα, αφού κέρδισε τουλάχιστον, δε γαμιέται". Αλλά όχι και να "πει" κάτι...Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε αξιέπαινο το να μη διασύρεται, όπως περασμένη βδομάδα μεσ' στο σπίτι του. Και δεν είναι το θέμα το ότι έχει πονέσει από τραυματισμούς. Και πριν πάθει πρώτος ο Μάντζαρης την νίλα, πάλι προβλήματα είχε. Και τα λέγαμε. Το θέμα είναι ότι ακόμη και με ελλείψεις, μια ομάδα είναι "υποχρεωμένη" να δίνει αξιόμαχες εμφανίσεις. Ακόμα κι αν χάνει, να διακρίνεται πρώτα για την ομαδική της προσπάθεια, και κάποιοι παίκτες ΠΑΝΤΑ να ξεχωρίζουν, έστω για λίγο, σταθερά όμως. Και σε τέτοια φάση, μόνο τον Χάινς βλέπω εγώ να είναι (με τις όποιες εξαιρέσεις, όπως και την αποψινή, που ήταν ψιλο-εξαίρεση, καθώς ανύπαρκτος δεν ήταν).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...