Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν σαν τον Χάινς στα τελευταία λεπτά. Το παλικάρι έκανε βουτιές να σώσει την μπάλα, τάπες στην άμυνα κτλ, αλλά απανωτά έχανε 2 λέι-απ. Προσπάθησαν στο Β' ημίχρονο, αλλά δεν πήγαινε η κατάσταση. Δυο ερωτήσεις:

Ο Κατσίβελης πόσο χειρότερος θα ήταν από τον Πέρκινς, με το φανταστικό ranking -6 σε 4 λεπτά;

Είναι ιδέα μου ή φέτος ο Ολυμπιακός τα πάει χάλια στο τελευταίο λεπτό των αγώνων; Προφανώς ο Μπαρτζώκας δεν είναι Ιβκοβιτς, αλλά εδώ χάνουν τις μπάλες μέσα από τα χέρια τους!

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Το καλό είναι οτι έχασε η Σιένα, και αν υποθέσουμε οτι χάνει απο την Μπάρτσα την άλλη αγωνιστική, πάλι υπάρχουν ελπίδες για δεύτερη θέση.

Δημοσ.

...καλά, καιρό τώρα έχω διαπιστώσει ότι δεν παλεύεσαι, αλλά το αποπάνω πια είναι έπικ.

το εχεις διαπιστωσει κι ομως επιμενεις να ασχολεισαι με μενα, χωρις καν να απευθυνομαι σε σενα; τοτε sorry αλλα εισαι αρρωστος, μαζοχας. γιατι αν ησουν νορμαλ δεν θα το εκανες. αποφευγω μεχρι και να κοιταω εδω μεσα επειδη βαριεμαι τα εξοντωτικα κι ανουσια σεντονια σου, ε οχι και να μου τη λες κι απο πανω ομως!

κατα τα αλλα...αργησαν να ξυπνησουν. κι αυτο το απιστευτο 62-68 μας σκοτωσε. μυλος λοιπον ο ομιλος...αντε να δουμε.

Δημοσ.

Παντως με το μπασκετ που παιζει στο δευτερο γυρο ο Ολυμπιακος δεν νομιζω οτι αξιζει να προχωρησει στον επομενο γυρο ,εγω λεω αυτο που πιστευω ...Ειδικα με αυτους τους αχρηστους Παουελ και Περκινς νομιζω ειμαστε αξιοι της μοιρας μας .Ολοι εχουν ενα δευτερο ή και τριτο καλο σουτερ εμεις πηραμε τον Περκινς ο οποιος ουτε βολες δεν βαζει αλλα προσεξτε ,παιζει αμυνα .Τρεχα γυρευε δηλαδη και προερχεται και απο τραυματισμο .Πιστευω στην τυχη να διαλεγαμε 2 παιχτες καλυτεροι θα βγαινανε απο αυτους τους 2 και δεν το λεω ετσι το πιστευω πραγματικα ...

Οσο για τον Μπαρτζωκα σε περιπτωση,ξαναλεω σε περιπτωση που δεν προκριθει καν ο Ολυμπιακος στην επομενη φαση νομιζω πρεπει να τον διωξει με σεβασμο και αξιοπρεπεια χωρις πολλα λογια ...

Δημοσ.

...δεν νομίζω Κωνσταντίνε να την γλυτώσει την απομάκρυνση ένας προπονητής, αν όντως δεν πάει στα πλέη-οφ, καίτοι περσινός πρωταθλητής.

(...και δικαίως ίσως, γιατί για κάποιον λόγο -χωρίς να έχω γνώση ή πληροφόρηση- έχω την εντύπωση πως κάτι δεν πάει καλά με Μπαρτζώκα και παίκτες, δεν είναι δηλαδή μόνο το κοουτσάρισμα το θέμα...)

...το "δεν αξίζει", σηκώνει κουβέντα όμως. Αν βάλεις στην εξίσωση των αποτελεσμάτων του τους συνεχείς τραυματισμούς παικτών-κλειδιά, τη στιγμή που έχουν δείξει ότι υπάρχουν στιγμές/περίοδοι/παιχνίδια που χτυπιούνται σαν τα χταπόδια κάποιοι, κι άλλοι πάλι το παλεύουν κι ας ακόμη μη χτυπιούνται και τόσο. Θέλω να πω, ακόμη και με ανύπαρκτο παίκτη Πέρκινς, και "ολίγον" παίκτη Πάουελ, και μπορεί, και του αξίζει να το παλαίψει (με ταβάνι, όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, ίσως το να φτάσει Λονδίνο και να φύγει 4ος). Δεν θέλει άλλωστε ολόκληρη 10άδα παικτών μεγάλων αξιώσεων μια ομάδα για να καταφέρει νίκες. Πρέπει βέβαια να βγει ο πάτος 5-6 από αυτούς, αλλά...

Τεσπα μια ομάδα με Χάινς, Σπανούλη, Πρίντεζη (στα καλά του φυσικά), Λω, Παπανικολάου, Άντιτς, Περπέρογλου, Σλούκα, Σερμαντίνι, είναι, νομίζω, ομάδα αξιώσεων, όσον αφορά τους παίκτες...Με τον Μπαρτζώκα βέβαια στο τιμόνι, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Εγω τον Μπαρτζωκα δεν τον κρινω μονο απο την εικονα της ομαδας που στα τελευταια παιχνιδια ειναι αναξια σχολιασμου καθοτι βλεπουμε ενα μπασκετ γυμνασιου ,τον κρινω και απο τις μεταγραφες αφου αυτος φανταζομαι θα ενεκρινε να ερθει ο Περκινς και ο Παουελ στην ομαδα .

Επειτα οπως λες με ενα τοσο αποδεκατισμενο ροστερ δεν θα μπορουσε να αξιοποιησει καλυτερα τον Κατσιβελη ή τον Μαυροειδή(δεν μιλαω για χθες που ηταν τραυματιας) ή εστω τον Γκετσεβιτσιους ?Ειναι δυνατον χθες με 7 παιχτες να προσπαθεις να κερδισεις την Μακαμπι ? Ενταξει ειναι απειρος ο Μπαρτζωκας αλλα υπαρχει και ενα οριο ρε παιδι μου .Τουλαχιστον βλεπεις εφυγε ο Ντορσει οπως εφυγε ,τραυματιστηκε ενας βασικος παιχτης ο Μαντζαρης ε τραβα παρε καποιον που θα ειναι ετοιμος να βοηθησει να βαλει ρε αδελφε καποιες βολες στην χειροτερη ,να κανει κατι ..Οχι ομως να φερεις αυτον τον αχρηστο μαλακα τον Περκινκς που οχι βολες δεν βαζει οχι αμυνα δεν παιζει αλλα πλεον χαλαει επιθεσεις κυριολεκτικα .Για τον Παουελ τα εχω πει ..Στην χειροτερη πες στον Αγγελοπουλο δεν θελω σ.γ θα την βγαλω με τον Κατσιβελη και τελειωσε ,και ουτε κανεις μετα θα σου πει και τιποτα για την επιλογη σου γιατι θα πεις δεν βρηκα κατι που να μου κανει .

Δημοσ.

Ολυμπιακος δεν ειναι μονο το ποδοσφαιροκ το μπακετ!!! Σημερα κατακτησαμε το κυπελλο ελλαδας, κοντρα στον φοινικα συρου. Συγχαρητηρια στα παιδια που συνεχιζουν μια λαμπρη παραδοση!!!!

Οι κουπες ειναι αμετρητες λεμε!!!!!

Δημοσ.

...αυτός ο Ιωάννου, αναρωτιέμαι πού κοιτάει όταν περιγράφει......

Έχει γαμηθεί ο Παπανικολάου σ' ΟΛΟ το ματς να είναι μέσα σε κάθε φάση, κι αυτός "...ο Σπανούλης κρατάει τον Ολυμπιακό με 9 πόντους* και...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ άμυνα"....

Τσκ

* (0/3 -αψυχολόγητα ή ελεύθερα- τρίποντα εν τω μεταξύ, τη στιγμή που ο άλλος είναι 16 πόντους 2/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα κι ένα σωρό ρημπάουντ)

edit

...γειά σου ρε Σπανούλη με την καταπληκτική σου άμυνα που σε 10'' και δύο φάσεις έχασες τη μπάλα κι έφαγες ΠΕΝΤΕ πόντους..................

Δημοσ.

Με ενέργεια υπό του μηδενός πάντως, ο Ολυμπιακός θα χάσει και σήμερα και την άλλη αγωνιστική και ούτε στην 8άδα δε θα μπει. Τι στο διάολο, οι τραυματισμοί τους χάλασαν το προπονητικό πρόγραμμα; Σε αργή κίνηση παίζουν τον τελευταίο μήνα.

Δημοσ.

...είναι εμφανές ότι παίζουν άψυχα. Και ξαναλέω, κάτι μου φαίνεται δεν βγαίνει με προπονητή και πάικτες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...