konstantinos77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ακριβως το αντιθετο, εκτος αν εχεις στανταρακι την 4δα και κοιτας για 2δα. Η Χιμκι σας εφτασε στη βαθμολογια πλεον με τη νικη επι της Σιενα. Αν εχανε θα ειχες 2 ομαδες απο κατω σου, τωρα εχεις μονο την Μακαμπι με μνο 1 βαθμο διαφορα. Αν δεν νικησεις μεσα στη Σιενα την αλλη βδομαδα τοτε υπαρχει κινδυνος Μιλαω για την 2η θεση με αρχη τον επομενο αγωνα με την Σιενα .Οι νικες που οφειλει να κανει με Χιμκι και Μακαμπι εδω τις θεωρω εκ των ων ουκ ανευ αν θελει να προκριθει στην επομενη φαση δεν το συζηταω.Αν χασει απο την Σιενα χανει την δευτερη θεση (μεγαλο ονειρο εκ των πραγματων για μενα) και μπλεκει σε περιπετειες προκρισης αρα ξεκιναει να σκεφτεται απλα την προκριση .Αν τωρα χασει απο Μακαμπι Χιμκι ε δεν νομιζω οτι δικαιουται και κατι παραπανω .Μετρημενα κουκια ειναι πια ...
alexis333 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Προς αποχώρηση ο Βιτόλο Ο μονος παιχτης του ΠΑΟ που θα ηθελα στον Ολυμπιακο. Και οταν τον πηρανε ειχα δυσαρεστηθει που μας ξεφυγε.. Πιστευω πως ο Μαρινακης δε θα τον αφησει ετσι αν φυγει τελικα απο τον ΠΑΟ .. Θελουν να του δωσουν τα μισα λεφτα.Σιγα μη δεχτει. Κοροιδο ειναι ??
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ειδικα στην γραμμη των ψηλων οταν εβλεπες τον καημενο τον Χαινς να προσπαθει να ματσαρει τους ψηλους της Μπαρτσα ή το αντιθετο ακομα και απο την τηλεοραση καταλαβαινες το παραλογο και παραδοξο του πραγματος. ...επιτέλους βλέπω και κάτι γραμμένο για τον Χάινς, διαφορετικό από το "ντεφορμέ", εδώ μέσα... Eισαι μεγαλος μυστης του αθληματος σε παρεξηγησα. Νταξ' ρε Χρήστο, ξαναρχίζουμε το ίδιο νταούλι βλέπω. Σωραίος. ...θα ήσουν βέβαια πιο ωραίος να έβγαινες απλά να παραδεχόσουν αυτό που από τότε "ζήταγα", αλλά άμα είναι να σου χαλάει την χωρίστρα βρ' αδερφέ, ασ' το. Μείνε ωραίος με χωρίστρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 ...επιτέλους βλέπω και κάτι γραμμένο για τον Χάινς, διαφορετικό από το "ντεφορμέ", εδώ μέσα... Περα απο τον ερωτα σου με τον συγκεκριμενο παιχτη θα επρεπε να διακρινεις τις αδυναμιες του. Ο Χαινς φετος κανει μετρια και ασταθη σεζον μεχρι στιγμης, με ξεσπασματα σε καποια παιχνιδια. Το προβλημα ειναι πως οταν δεν εχει αυτα τα ξεσπασματα, εχει προβλημα ο Ολυμπιακος γενικοτερα. Επισης βλεπω συχνα αυτην την καραμελα με τα "λαθος ματσαρισματα". Λαθος ματσαρισμα ο Παπανικολαου στον Μαικλ, λαθος ματσαρισμα ο Χαινς στον Τομιτς και τον Τζαουαι, η περιπτωση να ειναι ΑΥΤΟ το ροστερ του ΟΣΦΠ εχει περασει απτο μυαλο καποιου? Ειχε αλλες επιλογες ο Μπαρτζωκας εκτος απο αυτα τα...."λαθος ματσαρισματα"? Κι εμεις εχθες ειχαμε λαθος ματσαρισμα στον Ζοριτς και κατεβαζε επιθετικα ριμπαουντ με το κιλο, επρεπε ο Αρτζυ να βγαλει τον Λασμε και να βαλει μεσα τον Μπαρκλει. Και για τον Ουιλιαμς επρεπε να βαλει τον Σταρκς. Με τον Ουκιτς να τον "ματσαρει" δεν πηγαιναμε πουθενα.
Cossutius. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Nα και ένα απο τα αρθρα του Νικολακοπουλου που τον κάνουν να δείχνει οτι όποτε θέλει, μπορει να ειναι σωστός. http://www.gazzetta.gr/olympiakos/article/379007-kai-ta-3-ntermpi-einai Δεν έχει σε τίποτε λάθος.
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Mιντ, δεδομένος και δηλωμένος ο έρως μου για Χάινς - αλλά πώς όχι; 1.98 και γαμογδέρνει το παιδί (και με 200Κ επίσημα παρακαλώ που λέγαμε). Και δεν είναι μόνο το παιχνίδι του, είναι ο τρόπος του (στο τσακ είμαι να πω κι ο αέρας/ η γραββάτα/ το μουστάκι του), και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Ειλικρινά είναι η όλη του φάση να με κάνει να τον χαίρομαι σαν συγγενής (ο μικρός μου αδρεφός κετς) : είναι μετρημένος, ήρεμος, ισορροπημένος, έξυπνος, ευγενικός κτλκτλ. Πραγματικά σαν άνθρωπο τον χαίρομαι πάνω απ' όλα. Δεν είναι φυγόπονος, τουναντίον είναι δοτικότατος, χωρίς να είναι ντεμέκ ήρωας (όταν πχ βλέπω τη μια τον Σπαμ να ξύνει τ' αρχίδια του και την άλλη να βουτάει στα παρκέ, ξενερώνω και με τα δυο...). Επαγγελματία άψογο θα τον έλεγα, και σκάω γιατί πραγματικά μπορώ να κάτσω να γράψω ένα απ' τα μεγαλύτερα σεντόνια μου στ' αθλητικά για τον Μr Coolness Hines (..."Sir" τον φωνάζουν απ' όσο ξέρω, αλλά εκτός από ότι ένας ήταν ο Σέρης στο μπάσκετ, προτιμάω το πιο φιλικό Mr Coolness που αυτόκλητα του έχω κολλήσει εγώ). Τα αθλητικά του επιτέυγματα, τα ξέρουμε όλοι σε γενικές γραμμές, δε χρειάζεται να εγκωμιάζω περαιτέρω. Όσο τώρα για την ουσία που λες, εγώ δεν έχω δει αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ. Μάλιστα το έχω ακούσει και από αλλού, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη δική μου αίσθηση. Όχι τουλάχιστον στον βαθμό που του αποδιδετε. Από αρχής σαιζόν λέω ότι ο πεθαμένος είναι ο Πρίντεζης περισσότερο, παρά ο Χάινς. Και αυτό συνεχίζω να βλέπω (πάντα σε σύγκριση με πέρσι) και για 'μένα εκεί είναι που έχει πρόβλημα ο ΟΣΦΠ (συν βέβαια τον Παπανικολάου, συν και το ότι και ο Μαντζάρε την έφαγε). Ούτε καν ο Σπάμμερ είναι πρόβλημα σε σχέση με πέρσυ. Ο δε Μίστερας, ξαναλέω ότι για το δέμας του, κάνει ενίοτε απίστευτα πράγματα, και αυτό για 'μένα είναι τρομερό ρησπέκτ. ΔΕΝ περιμένω "πολλά", και κάθε φορά που κάνει τ' ανείπωτα, είναι το παραπάνω που δίνει που μετράει. Το αν είναι βαρόμετρο, σαφώς και είναι - αλλά μη δεν ήταν πέρσυ; Έπαιξε μήπως κάτι στον τελικό ας πούμε πέρσι; (Και γενικά στο ΦΦ). Όχι. Γιατί καλός και χρυσός, αλλά με όρια. Κι όταν τα όρια σταματάνε στο 1.98 (κάποιοι ισχυρίζονται και λιγότερο, αλλά τεσπα), όσο καλός κι αν είναι, όσο παιδί-θαύμα, με όρθιες ντουλάπες ΔΕΝ μπορεί να τα βάζει όλη την ώρα. Ό,τι κι αν κάνει, κέρδος είναι, όταν παίζει με τα γαϊδούρια της ΤΣΣΚΑ και της Μπάρτσας πχ. Κι αυτό που κάνει στον ΟΣΦΠ, είναι το να είναι σε γενικές γραμμές ο στυλοβάτης της σε γενικό πλαίσιο (άμυνα, επίθεση, τρανζίσιον, τελευταία κατεβαίνει μόνος τους σε αιφνιδιασμούς, κλέβει....). Τα όποια λάθη του τα θεωρώ αμελητέα, και να του καεί ο γάιδαρος και να του ψοφήσει το βίντεο αυτουνού που θα τολμήσει να βγει να τον χαρακτηρίσει ΑΙΤΙΑ για τις ήττες του ΟΣΦΠ. Ο Σπάμμερ ναι, γίνεται συχνά αιτία. Ο Παπ το ίδιο. Ο Πρινς (δια της ανυπαρξίας του κυρίως, αλλά και λόγω τζούφιων ενίοτε προσπαθειών σε κομβικά σημεία), επίσης. Κι ο Άντιτς. Μέχρι κι ο Περπέ (καλά για Πάουελ δεν το συζητάμε). Τον Χάινς δεν τον θυμάμαι να μ' έχει "στεναχωρέσει" παραπάνω από 1-2 φορές (για παιχνίδια λέω, όχι για φάσεις) με τον τρόπο που θα πάιξει, θα σταθεί στο παρκέ, θα κινηθεί, θα τρέξει - θα πασάρει ακόμα. Μη τυχόν μου πεις για "αριθμούς", δε θέλω να ξέρω, δε μου λένε κάτι. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ποτέ δεν τον θυμάμαι να σέρνει τα πόδια του, ποτέ να βαριέται, ποτέ να είναι αλλού γι' αλλού όπως είναι μέχρι και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ για την συντριπτική πλειονότητα των μπασκετμπωλιστών. Ακόμη και οι αποτυχημένες του προσπάθειες, είτε για άμυνα πρόκειται, είτε για επίθεση, ποτέ δεν μου αφήνουν την αίσθηση "...μα τί πήγε να κάνει τώρα ο μαλάκας". Και είμαι τέτοιος άνθρωπος, που δεν "ερωτεύομαι" εύκολα, για να πει κανείς χάνω το μυαλό μου όταν βλέπω κάτι που μ' αρέσει και μετά αρχίζω να προβάρω την μία παρωπίδα μετά την άλλη. Για να γουστάρω έναν άνθρωπο και να εξάρω αυτό που κάνει, όταν σημειολόγος από τη φύση μου, πρέπει πραγματικά να μ' έχει κερδίσει με τη λεπτομέρειά του. Και στην πρώτη του κατά συρροή στραβή φυσικά, θα πάρει τα γνωμοδοτικά μου αρχίδια. ...τεσπα, αν έχω κάπου να πω ότι δεν τα πήγε καλά ο Χάινς προχτέ, είναι εκείνες οι βολές που έχασε (και τον μιμήθηκε ατάκα ο άλλος ο ζηλιάρης). Σ' ένα παιχνίδι βέβαια που είχε ήδη σκοτωθεί και ο καταποντισμός φαινόταν αναπόφευκτος. Τί άλλο να περίμενα; Να ταπώσει στα ίσα τον Τόμιτς; Ας έμπαινε ο Bar-joke-ass να το κάνει ο ίδιος (αφού δεν έλεγε να βάλει τον Σαρμαδάκη - με πυρετούς ή χωρίς).
spacefart Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Site: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=196563&catid=1">Ερυθρόλευκη... καταιγίδα – Ο Ολυμπιακός Κ-20 “σκόρπισε” την ΑΕΚ
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Απο έναν Παπανικολάου που πέρσυ εξαφάνιζε όλα τα αντίπαλα τριάρια και έκανε τον Κιριλένκο γιογιο στην Πόλη έχω άλλες απαιτήσεις προσωπικά Μίντι. Ειδικά απο τον Παπανικολάου.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Και με καμιά σοβαρή μεταγραφή φέτος το καλοκαίρι μπας και δούμε λίγο μπάλα. Φέτος παίζει να ήταν η πιο αδιάφορη χρονιά της δεκαετίας, ξέραμε απο την αρχή οτι το πρωτάθλημα το είχαμε και οτι στην Ευρώπη δεν θα κάναμε τίποτα με αυτό το ρόστερ. Αυτό ήταν το δεύτερο ματς του Ολυμπιακού που είδα φέτος (το πρώτο με τον ΠΑΟ)... Ελπίζω να σεβαστεί κάποια πράγματα ο Μαρινάκης επιτέλους, εδώ και τρία χρόνια παίζει να έχει βγάλει μισό δις. έσοδα απο την ομάδα, ας φτιάξει κάτι καλό απο την στιγμή που υπάρχει δυνατότητα.Άντε και καλά μυαλά (σε όλους).
margaritagr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Χρονια πολλα στη μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας, και μια απο τις πιο επιτυχημενες ευρωπαικα!! 40 πρωταθληματα, απιστευτο νουμερο!!!
Rabican Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 εδώ και τρία χρόνια παίζει να έχει βγάλει μισό δις. έσοδα απο την ομάδα, ας φτιάξει κάτι καλό απο την στιγμή που υπάρχει δυνατότητα. Άντε και καλά μυαλά (σε όλους). λιγες σελιδες πιο πισω εχω ποσταρει εναν Ισολογισμο της ΠΑΕ, στον οποιο φαινεται οτι ειδικα περσυ εκανε αποσβεση σωρευμενων ζημιων.. δηλαδη, περα απο αυτα που θελουμε ως φιλαθλοι/οπαδοι/καφροι (!!!) για να γουσταρουμε, η ΠΑΕ παραμενει μια ΑΕ και πρεπει να λειτουργησει κατω απο συγκεκριμενα καθεστωτα προκειμενου να ειναι βιωσιμη μακροπροθεσμα. εν ολιγοις, καλα αυτα που βλεπουμε εγω κι εσυ οτι πουλαει παιχτες και δεν παιρνει, αλλα υπαρχει κι η αλλη οψη του νομισματος. επειδη ομως εδω ειναι ενα τοπικ με θεμα τον αθλητισμο και οχι τα λογιστικα, θα το δω κι εγω "οπαδικα"!!!! αντε βαγγελα, παρε κανα παιχτη!!! αντε κοιμηθηκαμε φετος...
kirileman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Του χρόνου (την ερχόμενη σεζόν, δηλαδή) θα είναι θαύμα αν μαζέψουμε πάνω από 4 βαθμούς στους ομίλους. Μέχρι την 1η παρέλαση θα έχουμε αλλάξει και προπονητή. Μάρκ μάι γουόρντς! 11/3/2013
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 και μια απο τις πιο επιτυχημενες ευρωπαικα!! Looking for more info. Kαι χωρις διαθεση τρολαρισματος or something το 88 ειναι κανα σημαδιακο νουμερο και το παναηγυριζουμε μες στον Μαρτη, ή απλα οταν δεν εχει δουλεια ο διαολος (if you know what i mean-αδιαφορο πρωταθλημα-αδιαφορη ομαδα-αδιαφορες μεταγραφες-αδιαφορο ντερμπι με ΑΕΚ και ακομα πιο αδιαφοροι αντιπαλοι τυπου ΠΑΟ κλπ) ασχολειται με... γενεθλια? (οταν μιλω για διαολο δεν εννοω τον φιλαθλο του ΟΣΦΠ btw).
Προτεινόμενες αναρτήσεις