Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι ρε guys πως αλλιως θα μπορουσε να ματσαρει τον Μαικλ? Με τον Σλουκα ή με τον Πριντεζη? Προφανως Παπανικολαου και Περπερογλου θα τον μαρκαρουν. Σημειωστε παντως οτι αρκετοι ποντοι του Μαικλ δεν ηταν προιον κακης αμυνας απαραιτητα, αλλα το οτι ο Αμερικανος βρεθηκε σε μεγαλη βραδια και πετυχε δυσκολες προσπαθειες ακομα και απεναντι σε καλες αμυνες (εν ολιγοις δεν φταιει παντα ο αμυντικος οταν η μπαλα παει μεσα, υπαρχουν και περιπτωσεις που απλα νικαει το ταλεντο του επιθετικου).

@Chris85 ο καλυτερος σου παικτης στο 3π φετος, επαιξε χθες περιπου 20 λεπτα (μην μου πεις οτι εσυ εννοεις τον Μασιγιαουσκας γιατι θα σπασω κανα πλευρο... Ο Μασιγιαουσκας σωστα δεν μπηκε χθες, δε φτανει που αμυντικα ησασταν τραγωδια θα σου βαλει και τον χειροτερο του Σπανουλη στην αμυνα με την προοπτικη οτι το 2/17 θα γινοταν 3/20?).

Eπισης οταν με ρωταγες ποτε στη ζωη του ντεφορμαριστηκε ο Χαινς (οταν εγω σου ελεγα οτι εχει ντεφορμαρισματα καταστροφικα για την ομαδα) ενοουσα κατι σαν τη χθεσινη παρουσια του, η οποια ειδικα φετος επαναλαμβανεται συχνα-πυκνα.

Anyway ασηχμη βραδια, παει περασε, το καλο οτι ηταν απο την Μπαρτσελονα που θα τους νικησει ολους πανω-κατω, αρα δεν αλλαζουν και πολλα. Ομως σημερα το Χιμκι-Σιενα ειναι πολυ σημαντικο παιχνιδι, οπως και το επομενο δικο σας μεσα στην Σιενα και το μεθεπομενο με την Μακαμπι. Χωρις το 2/2 σε αυτα τα παιχνιδια αρχιζουν οι περιπετειες.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Παίζει ακόμα ο Ματσιγιάουσκας στον Ολυμπιακό? :P (εκτός αν εννοούμε τον Γκετσεβίτσιους)

Δημοσ.

2η φορα που μπερδευω τα ονοματα του ανυπαρκτου με τον ανυπαρκτο. Τον Γκετσε εννοουσα, προφανως (και μη μου πεις οτι αυτος παιζει στη Ντορτμουντ :D ).

Δημοσ.

Eυτυχως επαιξαν τα πουλεν σου ο Παπανικολαου και ο Σλουκας και πηραμε το παιχνιδι..

Η ομαδα μια χαρα δυνατοτητες ειχε. Το εδειξε στο τριτο δεκαλεπτο ξεκαθαρα. Αν ομως ο παγκος gets schooled που λενε και στο αμερικα, τετοια αποτελεσματα θα εχεις.

Πιο καταστροφικη βραδια του προπονητικου τιμ δεν εχει ξαναυπαρξει φετος. Μεγαλυτερο pawned απ το σημερινο του Πασκουαλ στον ομορφαντρα μας δεν εχω ξαναδει.

Χαρακτηριστικα να αναφερω οτι η μπαρτσα μοιρασε ισομερως τα φαουλς σε Τζαβαι, Τομιτς, Λορμπεκ και Γουαλας, εμεις εχουμε 4 πενταρια, εκ των οποιων επαιξαν τα 2(!) και μαλιστα ο Παουελ πηγαινε πολυ καλα στην αρχη, βγηκε αλλαγη και επαιξε για 25' ΣΕΡΙ (!!!!!!!) ο χαινς, μεχρι να φτυσει το γαλα της μανας του, και 5' πριν το τελος (!!!!!) ξαναθυμηθηκε τον Παουελ που επρεπε ξαφνικα να ξαναβρει ρυθμο, να μπει στο ματς κτλ κτλ κτλ.

Να αναφερω επισης οτι σε ματς που εχεις 2/20 τριποντα, ο καλυτερος σουτερ σου δεν παταει στο παρκε ουτε για μισο δευτερολεπτο?

Να αναφερω οτι ο Περκινς που παιζει πρωτο επισημο ματς ουσιαστικα, επαιξε 11' ???

Τραγικη διαχειρηση παικτων, μηδενικη συνεισφορα του μπαρτζωκα, πολυ κακη μερα στα σουτ για τον ΟΣΦΠ. Και πολυ καλο παιχνιδι, παρα πολυ καλο παιχνιδι απο την Μπαρτσελονα που εδειξε οτι ηθελε να το χτυπησει οσο τιποτα το σημερινο ματς, γι αυτο και η χαλαροτητα στο πρωταθλημα της.

...ρε μαλάκα, δεν έχεις θεό λέμε...:ρ

ΕΝΑ "οκ, υπερβολές του τότε", αρκούσε...Όχι γαμώ τον θρυλέοντά μου μέσα για να βγάλεις σκάρτη την ομάδα σου, δεν είναι, αλλά για ν' αναγνωρίσεις ότι θα έπρεπε να ήσουν πιο φειδωλός σε δηλώσεις. Αυτό που έλεγα και τότε δηλαδή...

Κανονικά "δεν αξίζει" επί μέρους σχολίων το παραπάνω, αλλά τουλάχιστον ωρέ αυτό θα το πω : ...αναφορικά με τα πουλέν, δες εσύ τον ξάδερφο καλύτερα, και το πόσο ορθά αποδίδει όταν γαμιέται ο Ζήους (ώστε να δικιολογείται το ηγέτηςηγέτηςηγέτηςηγέτηςηγέτηςηγέτηςηγέεεεεεεεεεεετηηηηηςςςςςςςςςςς). Στο ίδιο στυλ δηλαδή που λέγαμε για την Μπά(ρ)τσα μέσα και τις "δηλώσεις". Δηλαδή, ΝΑΙ, καλός, ΝΑΙ, Άγιο(βασίλη)ς, ΝΑΙ χρυσός (2.4 :ρ...), και ναι σε όλα..........κι εκεί πρέπει ν' αρχίζουν ΚΑΙ τα ΑΛΛΑ για την πάρτη του. Τα ΑΛΛΑ, που όχι μόνο ποτέ και από κανέναν (...τους βάζελους δεν τους λογαριάζω, διότι αντικειμενικοί δεν είναι ως επί το πλείστον) δεν ακούγονται, αλλά αρκεί να βάλει ο Μπίλης κανένα θρήποντο απ' τα 82 μέτρα ή κανένα...τζαμπ σουτ και τα ξεχνάνε όλοι όλα. Γιατί αυτό είναι : Ναιμεναλλάς.

Το δε αυτοννόητο, να το πω; Εγώ ποτέ δεν υποστήριξα "να ο πραγματικός ηγέτης της ομάδας ο Παπανικολάου". Το μόνο που είπα ήταν, "να ποιός ήταν ηγέτης στον περσινό τελικό, να ποιός τον πήρε". Μ' άλλα λόγια, άλλα γράφω-άλλα καταλαβαίνεις... Και όχι, ΔΕΝ χαίρομαι γι' αυτό. Δεν στο χτυπάω δηλαδή. Στεναχωριέμαι ίσα-ίσα. Αστείο δε το να βάζεις μέσα στα "¨πουλέν μου" και Σλούκα. Ρε παιδί, αυτός μαζί με Παπ και Μάντζαρη και Πρίντεζη δεν στην πήραν την κούπα (ή έμεινες με την εντύπωση ότι στην πήρε ο Σπαμ με την τελευταία πάσα; ); Ε μέχρι εκεί για τον Κωστάκη. Γενικά είναι "μέτριος" με εξαιρετικές εκλάμψεις ενίοτε, αλλά αν έχεις μείνει με την εντύπωση ότι εγώ τον έχω για "ηγέτη", ή περιμένω ΠΟΛΛΑ από αυτόν (από τον Παπ, ναι, περιμένω - όπως και ΝΒΑ ακόμα να πάει, αλλά ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΡΙΝ) δεν πας καλά...

Αν λοιπόν βρεις ποστ μου που να λεν "ρε για τους Ισπανούς μέσα συζητάμε; Σιγά τα παρτάλια, έχει Παπ και Σλουκ ο ΟΣΦΠ", ΤΟΤΕ έλα να μου πεις για πουλέν...

Α, και, όσο κι αν αν έχουν ευθύνες οι προπονητές, και σε ήττες και σε νίκες, παν' απ' όλα οι παίκτες είναι που παίζουν. Και από τις δυο ομάδες. Πολλοί φαίνονται να το ξεχνάνε αυτό. 

Δημοσ.

το ξερω ρε!

εγω αυτοσαρκαστηκα!!! (τα caps ηταν για να σου τονισω τι πρεπει να κανεις!) ειναι η δευτερη σερι φορα που οτι λεω βγαινει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο...!!! μιλαμε εχω (αναποδη) εμπνευση..

Δημοσ.

Το χθεσινο παιχνιδι για μενα τουλαχιστον ειναι ενδεικτικο της διαφορας τουλαχιστον στο ροστερ που υπαρχει αναμεσα στις 2 ομαδες .Οι 90 ποντοι που φαγαμε στο ΣΕΦ μαλιστα τα λενε ολα ....Ειδικα στην γραμμη των ψηλων οταν εβλεπες  τον καημενο τον Χαινς να προσπαθει να ματσαρει τους ψηλους της Μπαρτσα ή το αντιθετο ακομα και απο την τηλεοραση καταλαβαινες το παραλογο και παραδοξο του πραγματος.

Ο Μπαρτζωκας παντως εχει αρχισει και δινει δειγματα οτι ξεχνιεται στον παγκο ,δεν μπορω να δικαιολογησω οτι αφησε τον Πριντεζη τοση ωρα καθισμενο για λογους τακτικης .Αυτο εχω παρατηρησει και σε αλλους αγωνες απλα δεν δοθηκε σημασια επειδη τους ειχαμε κερδισει ,για μενα ομως βγαζει ματι οτι υπαρχει προβλημα .Τωρα οτι εχει καποιους παιχτες οπως ο Γκετσεβιτσιους που οκ συμφωνω οτι δεν παιζει αμυνα αλλα τι τον εχεις τοτε? Τον Μαυροειδη τι τον πηρε? Ο Παουελ τωρα αρχισε καπως να βοηθαει αλλα σκεφτειτε ο Περκινς ποτε θα αρχισει να το κανει αφου χθες ηταν εκτος τοπου και χρονου .Οι συμπληρωματικες μεταγραφες δηλαδη που εγιναν ειναι για κλαματα .Θα βγαλει τωρα μια χρονια στην ευρωλιγκα με 3 σ.γ (ο Περκινς δεν λαμβανεται υποψη ακομα αφου τωρα ηρθε) εκ των οποιων ο ενας ειναι ο Σλουκας που ειναι επιρρεπης στο λαθος σε καθε αγωνα.

Δημοσ.

ευτυχώς που χθες είχα πάει και χλαπάκιαζα σε μπυραρία αντί να κάτσω μέσα να δω τα χάλια αυτά, άκου κει 90 πόντους στην έδρα μας...

Δημοσ.

...ρε μαλάκα, δεν έχεις θεό λέμε...:ρ

ΕΝΑ "οκ, υπερβολές του τότε", αρκούσε...Όχι γαμώ τον θρυλέοντά μου μέσα για να βγάλεις σκάρτη την ομάδα σου, δεν είναι, αλλά για ν' αναγνωρίσεις ότι θα έπρεπε να ήσουν πιο φειδωλός σε δηλώσεις. Αυτό που έλεγα και τότε δηλαδή...

Κανονικά "δεν αξίζει" επί μέρους σχολίων το παραπάνω, αλλά τουλάχιστον ωρέ αυτό θα το πω : ...αναφορικά με τα πουλέν, δες εσύ τον ξάδερφο καλύτερα, και το πόσο ορθά αποδίδει όταν γαμιέται ο Ζήους (ώστε να δικιολογείται το ηγέτηςηγέτηςηγέτηςηγέτηςηγέτηςηγέτηςηγέεεεεεεεεεεετηηηηηςςςςςςςςςςς). Στο ίδιο στυλ δηλαδή που λέγαμε για την Μπά(ρ)τσα μέσα και τις "δηλώσεις". Δηλαδή, ΝΑΙ, καλός, ΝΑΙ, Άγιο(βασίλη)ς, ΝΑΙ χρυσός (2.4 :ρ...), και ναι σε όλα..........κι εκεί πρέπει ν' αρχίζουν ΚΑΙ τα ΑΛΛΑ για την πάρτη του. Τα ΑΛΛΑ, που όχι μόνο ποτέ και από κανέναν (...τους βάζελους δεν τους λογαριάζω, διότι αντικειμενικοί δεν είναι ως επί το πλείστον) δεν ακούγονται, αλλά αρκεί να βάλει ο Μπίλης κανένα θρήποντο απ' τα 82 μέτρα ή κανένα...τζαμπ σουτ και τα ξεχνάνε όλοι όλα. Γιατί αυτό είναι : Ναιμεναλλάς.

Το δε αυτοννόητο, να το πω; Εγώ ποτέ δεν υποστήριξα "να ο πραγματικός ηγέτης της ομάδας ο Παπανικολάου". Το μόνο που είπα ήταν, "να ποιός ήταν ηγέτης στον περσινό τελικό, να ποιός τον πήρε". Μ' άλλα λόγια, άλλα γράφω-άλλα καταλαβαίνεις... Και όχι, ΔΕΝ χαίρομαι γι' αυτό. Δεν στο χτυπάω δηλαδή. Στεναχωριέμαι ίσα-ίσα. Αστείο δε το να βάζεις μέσα στα "¨πουλέν μου" και Σλούκα. Ρε παιδί, αυτός μαζί με Παπ και Μάντζαρη και Πρίντεζη δεν στην πήραν την κούπα (ή έμεινες με την εντύπωση ότι στην πήρε ο Σπαμ με την τελευταία πάσα; ); Ε μέχρι εκεί για τον Κωστάκη. Γενικά είναι "μέτριος" με εξαιρετικές εκλάμψεις ενίοτε, αλλά αν έχεις μείνει με την εντύπωση ότι εγώ τον έχω για "ηγέτη", ή περιμένω ΠΟΛΛΑ από αυτόν (από τον Παπ, ναι, περιμένω - όπως και ΝΒΑ ακόμα να πάει, αλλά ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΡΙΝ) δεν πας καλά...

Αν λοιπόν βρεις ποστ μου που να λεν "ρε για τους Ισπανούς μέσα συζητάμε; Σιγά τα παρτάλια, έχει Παπ και Σλουκ ο ΟΣΦΠ", ΤΟΤΕ έλα να μου πεις για πουλέν...

Α, και, όσο κι αν αν έχουν ευθύνες οι προπονητές, και σε ήττες και σε νίκες, παν' απ' όλα οι παίκτες είναι που παίζουν. Και από τις δυο ομάδες. Πολλοί φαίνονται να το ξεχνάνε αυτό. 

Eισαι μεγαλος μυστης του αθληματος σε παρεξηγησα.

Δημοσ.

Εχασε η Σιενα αρα ως μη γενομενη η χθεσινη ηττα βαθμολογικα παντα...

Ακριβως το αντιθετο, εκτος αν εχεις στανταρακι την 4δα και κοιτας για 2δα. Η Χιμκι σας εφτασε στη βαθμολογια πλεον με τη νικη επι της Σιενα. Αν εχανε θα ειχες 2 ομαδες απο κατω σου, τωρα εχεις μονο την Μακαμπι με μνο 1 βαθμο διαφορα. Αν δεν νικησεις μεσα στη Σιενα την αλλη βδομαδα τοτε υπαρχει κινδυνος
Δημοσ.

To πρόγραμμα:

Siena (7-3):           Oly  @Bes  Bar  @Caja

Olympiakos (6-4):  @Sie  Mac  @Fen  Khi

Khimki (6-4):          @Mac Fen  Caja  @Oly

Maccabi (5-5):        Khi  @Oly   Bes  @Bar

Caja(5-5):              Fen  @Bar  @Khi  Sie

Λοιπόν, έστω ότι ο Ολυμπιακός χάνει από Σιένα και κάνει μόνο 2 νίκες ως το τέλος. Εντάξει, αν κάνει κάτω από 2, μη σώσει και προκριθεί, σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει καταρρεύσει, Φτάνει στις 8 λοιπόν. Έχει σίγουρα Μπάρτσα και Σιένα από πάνω και κοιτάζει να αφήσει πίσω 2 εκ των Μακάμπι, Χίμκι, Κάχα. Δεν μπορώ να αναλύσω όλους τους συνδυασμούς, αλλά με 2 νίκες Ολυμπιακού, νομίζω ότι προκρίνεται εκτός αν οι άλλοι κερδίσουν μέσα στην Μπάρτσα πχ.

Δημοσ.

Εξαρταται ποιες νικες θα ειναι. Αν ειναι επι Μακαμπι και Χιμκι, ναι. Αν απο αυτες τις 2 ηττηθει τοτε ζορικα τα πραγματα

Δημοσ.

Η χθεσινη ηττα ειναι ως μη γενομενη, ισα ισα μας ωφελησε γιατι φανερωσε τις μεγαλες αδυναμιες μας. Και να νικουσαμε χθες η Μπαρτσα θα εβγαινε σιγουρα πρωτη, απλως θα πιαναμε τη Σιενα στη δευτερη θεση, πραγμα που δεν εχει σημασια γιατι και παλι νικη θα θελαμε. Απ την αρχη το κρισιμο παιχνιδι ηταν με τη Σιενα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...