Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Λοιπόν.

Ο Μασάδο προσφέρει ότι και ο Φουστέρ, μονο που αυτος δε βάζει γκολ.

Το παλικάρι δε μπορει. Ειναι φιλότιμος, τρέχει, μαρκάρει, αλλά οι μισές πάσες του ειναι λάθος, σουτ καλό δεν έχει (καμια σχέση με αυτο που ηξερα εγω στη Τουλουζ), κάθετη δεν έχει...ένα καλο φαουλάκι έχει και αυτό άμα...

Ο Φέισα ειναι καιρός να φεύγει. Ειναι βασικός τόσο καιρό, σε ένα παιχνίδι που όλοι παίζουν, αυτος παραμένει μια μετριότητα. Να μοιράσει δε μπορει, να μαρκάρει δε μπορει, παιρνει τη μπάλα απ τον αμυντικο, την ξαναγυρνάει στην άμυνα. Που εισαι ρε Ορμπάιθ να κάνεις μια μπαλιά 30 μέτρων να δειξεις το γατάκι πως παίζει ο αμυντικος χαφ που μοιράζει...

Στα μείον του οτι ειναι πολύ αργός.

Οι υπόλοιποι καλοί σημερα.

Θετικός και ο Παπάζογλου στα δεξιά.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν.

Ο Μασάδο προσφέρει ότι και ο Φουστέρ, μονο που αυτος δε βάζει γκολ.

Το παλικάρι δε μπορει. Ειναι φιλότιμος, τρέχει, μαρκάρει, αλλά οι μισές πάσες του ειναι λάθος, σουτ καλό δεν έχει (καμια σχέση με αυτο που ηξερα εγω στη Τουλουζ), κάθετη δεν έχει...ένα καλο φαουλάκι έχει και αυτό άμα...

Ο Φέισα ειναι καιρός να φεύγει. Ειναι βασικός τόσο καιρό, σε ένα παιχνίδι που όλοι παίζουν, αυτος παραμένει μια μετριότητα. Να μοιράσει δε μπορει, να μαρκάρει δε μπορει, παιρνει τη μπάλα απ τον αμυντικο, την ξαναγυρνάει στην άμυνα. Που εισαι ρε Ορμπάιθ να κάνεις μια μπαλιά 30 μέτρων να δειξεις το γατάκι πως παίζει ο αμυντικος χαφ που μοιράζει...

Στα μείον του οτι ειναι πολύ αργός.

Οι υπόλοιποι καλοί σημερα.

Θετικός και ο Παπάζογλου στα δεξιά.

Ναι αλλα ο Φουστερ μας ερχεται ποιο φτηνα. :D

Δημοσ.

Παιζουμε στο κεντρο με Μασαδο Φεισα Γκρεκο, δηλαδη κατεβαζουμε ομαδα με 8 παικτες και κερδιζουμε 0-4

• Like 1
Δημοσ.

Απόσπασμα απο συνέντευξη Μανωλά.

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό:

Ολυμπιακός είναι ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου, που θα με βοηθήσει
κάποια στιγμή στο μέλλον, να μπορέσω να πάω και σε μία άλλη ομάδα στην
Ευρώπη, που είναι και το όνειρό μου.
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη
ομάδα. Έχω καταφέρει αυτή τη στιγμή να είμαι βασικός. Δουλεύω σκληρά κι
ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια
".

Δε τα λένε αυτά ρε Κωστάκη. Θα αρχισει να σε βριζει ολο το γηπεδο και είσαι καλός παίχτης.

Το ξέρουμε οτι δε θα μεινεις μια ζωή στον Ολυμπιακό, αλλά δε μπορουν να αντιληφθούν ολοι τι σημαίνει επαγγελματισμός. Πούλα λιγο γαβροσυνη να σε γουστάρει η 7 και φύγε μετά σαν μάγκας, όπως εκαναν και άλλοι...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο νωρις ακομα για τετοια

Και καμια φορα δεν ξερεις αντι για τη Μπαρτσελονα μπορει να βρεθεις στη Μηχανιωνα

• Like 1
Δημοσ.

Πράγματι...

Πάντως άσχετο, επειδή έβλεπα πάλι τις φάσεις του παιχνιδιου (μια που η ποιότητα που ειδα live το ματς ηταν για τον...), κοιτάξτε τι καθετη κάνει στο 0,48 ο Μασσάδο.

(μωρη παιχτάρα δικαίωσε με και ας ησουν ο 2ος χειρότερος χθες :P

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/ofh_-_olympiakos_0-4.2150421.html

Δημοσ.

προσωπικα βλεπω του χρονου να μην εχουμε Κοντρερας (απαραδεκτος), Ιμπαγασα, Μοδεστο, Παντελιτς κι ελπιζω να δωσουμε και το Φεισα. Ευχομαι ο Μιτσελ, μετα απο τοσες ευκαιριες που του εχει δωσει, να εχει συνειδητοποιησει οτι δεν κανει το παιδι.

απο κει και περα, για τον Μασαδο, δεν εχω πολλες ελπιδες ρε Κοσσοτιους. Εχει παιξει μια γεματη χρονια χωρις τραυματισμους, αλλα δεν εχει δειξει πολλα πραγματα. θα προτιμουσα να τον ειχε πουλησει τωρα που τον ζηταγε η λοκομοτιβ με 5 μυρια. καλο deal θα ηταν. βεβαια θα μου πεις οτι μετα θα ελεγα πως "ο βαγγελας πουλαει παιχτες, τσεπωνει τα λεφτα και δεν τους αντικαθιστα".. σωστο κι αυτο..

Δημοσ.

Βασικά αυτό το τελευταίο που ειπες ισχύει.

Δε ξέρω με έχει απογοητευσει πολύ ο Μασάδο. Τρέχει, καλύπτει χώρο, πιέζει...αλλά ρε φίλε...αυτά τα κάνει και ο Φουστέρ.

Αλλο πράγμα ειχα δει εγω στη Τουλουζ απ τον παιχτη...Οκ δειχνει οτι έχει δυνατότητες αλλά δεν τις ξεδιπλωνει. Πολλά λάθη.

Θα δεις οτι θα τον κρατήσει αυτόν ο Βαγγέλας. Εκτος αν υπάρξει καλυτερη προταση///

Ο Ιμπαγάσα θα κάτσει. Οχι σαν παιχτης πλέον. Λογικά θα του δώσουν αλλο ποστο. Κάτι τέτοια διάβαζα.

Ασε που μην εκπλαγεις αν τον δεις σε φάση, παίχτη-γυμναστή η κάτι τέτοιο. Εχει κουράγια ακόμα και μεγάλη ποιότητα. Σκύλος.

Κοντρέρας τελειωμένος. Και δε θα πάει για άλλο στοπερ, σιγουρα.

Πάντελις οπως ειπες και εσυ, λήγει το συμβόλαιο, οποτε καληνυχτα.

Μοντέστο, δεν αντέχει άλλο το παλικάρι, έσκασε.

Φέισα δε κάνει...

Γενικά θα διωξει κοσμο ο Μιτσελ.

(τον Μητρογλου πως και δε τον βάζει?Εντυπωση μου κάνει)

Δημοσ.

το καλο του μιτσελ, νομιζω, ειναι οτι ασχολειται και με ακαδημια. ισως του εχουν δωσει γραμμη να βγαλει κανα παιχτακι απο εκει να πουλησουμε.

ετσι μου φαινεται. θα μου πεις, ενα ματς της ακαδημιας ειδε, κλαιν μαιν....

εβαλε παντως και λυκογιαννη και νομιζω θα δωσει ευκαιριες και σε αλλους μικρους. προτιμω να βλεπω πιτσιρικια παρα κατι ντιακιτεδες, σαλινους, μποατενγκ, πινους και λοιπες τυχαρπαστες παλταδουρες..

ΥΓ: μολις διαβασα οτι ο αβραμης επαιξε βασικος. πως ηταν; παταγε καλα; νταξει δεν ειχε και καμμια σοβαρη επιθεση να αντιμετωπισει, αλλα ειναι σημαντικο το αν ειχε τρεξιματα και διαθεση.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά ήταν ο Αβραάμ αλλά θέλει κάμποσα παιχνίδια στα πόδια του για να σιγουρευτεί και ο ίδιος, δε νομίζω να έχει πρόβλημα πάντως.

Ο Μασάδο καλώς η κακώς είναι καλύτερος από το να πάρει κάποιον άλλο και μπορεί να απογοητεύει γιατί δεν έχει πιάσει την επίδοση που θέλουμε όμως από Νικοπολίδη και μετά που τον έβαλε στην θέση του έχει αυξήσει την απόδοσή του από δεξί εξτρέμ που τον είχε μόνιμα ο Ζαρντίμ με αποτέλεσμα ο Βλαχοδήμος να έχει βρει θέση στην ομάδα και να είναι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι σε αντίθεση με τον Φέτφα που έχει καεί μου φαίνεται, πρέπει να πάει δανεικός να βρει την φόρμα του.

Ο Φέισα μας έχει σπάσει τα νεύρα πάντως.

και τέλος...

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΡΕ Μ**ΝΙΑ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...