Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Midi miliz ο αλεξης ειναι φιλαράκι και το να μου μιλάς για παρεξηγήσεις έχοντας γυρίσει 8 μηνες πισω (ελεος...ψάχνεις τα θρεντς??Μου θυμισες τη φάση που έμπαινες στο προφιλ μου για να δεις αν ειχα πάει όντως στους αγανακτισμένους..χαχαχαχαχαχαχα), ειναι τουλάχιστον αστείο.

Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Εσύ εισαι αντιολυμπιακός . Σε βολεύει να το παίζεις αντικειμενικός,βρίσκοντας υποστήριξη σε απογοητευμένους Ολυμπιακους, ξεχνώντας πως η δική σου ομάδα, βρίσκεται σε μια τραγική κατάσταση με μοναδικους φταιχτες τους επενδυτές της που για ένα πρωτάθλημα τη φέσωσαν 50 μυρια.

Τρικυμια εν κρανιω για τα παραπανω και παμε στα παρακατω τωρα:

Όσο βλέπω τον ΠΑΟ, την ΑΕΚ και βλέποντας τη ρεαλιστικη κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ο Μαρινάκης θα μου φαίνεται μια χαρά.

....

Εμένα με νοιάζει να παιζει μπάλα η ομάδα, να έχει σταθερη παρουσία στο Τσ.Λ. και να κάνει νικες. Ψυχαγωγία ειναι η μπάλα.

Φασκεις και αντιφασκεις μεσα σε 2 σειρες. Να συζητησω τι απο κει κι επειτα?

Τα υπολοιπα μου αρκει οτι τα πιστευεις. Οτι πχ ο χοντρος εδιωξε Ζαρντιμ (κι εφερε Μιτσελ) ως αποδειξη οτι ενδιαφερεται η ομαδα να παιξει μπαλα, ουτε ο Γκεμπελς δε θα τα πηγαινε τοσο καλα :-D

Κι ο Αλαφουζος το ιδιο κανει, διαφωνεις? Αγαπαει την ομαδαρα του, νοιαζεται για τη μπαλα που παιζουμε γιαυτο θα αλλαξει 4-5 προπονητες φετος. Aν αλλαξει αλλους 5 τοτε παει να πει οτι στοχο εχει να μας κανει Ρεαλ. Επιχειρηματα made by πρωταθλητης/γαυρος/ρεντπλανετ κλπ.

Επιτυχημενος λεει ο Μαρινακης. Συμφωνω, τετοιο παντελονιασμα ειχαμε χρονια να δουμε στο ελληνικο ποδοσφαιρο! Πωληση παιχτων, εσοδα απτο Τσου Λου, φερνει Ντιακιτε και Βλαχοδημους, εχει και ενα 30% του κοσμου να λενε αυτα που λες εσυ, αυτο ελειπε να τον πουμε και αποτυχημενο!

Θα στο πω απλα. Αν εσυ θες να τα βλεπεις ολα κοκκινα μπορεις να τα βλεπεις. Βαφτισε αντιολυμπιακο τον εναν, απογοητευμενο γαυρο τον αλλο, εντοπισε την "συνεργασια" των 2 παραπανω, βαφτισε ατυχιες τις (επαναλαμβανομενες) φαπες και επιτυχημενο τον προεδρο που παραλιγο και θα σηκωνε ΟΥΕΦΑ περυσι και πεισε τον εαυτο σου για οσα αντικειμενικα μας λες και kudos!

ΥΓ. Ζω για την ημερα που καποιοι θα καταφερουν να ξεφυγουν απτο loop "κοιτα την ομαδουλα σου που ειναι -666 βαθμους και μετα ελα μιλα για το 3μπαλο που φαγαμε απτη Λεβαντε ή τον Ντεβιτς περυσι ή για τον Μαρινακη κλπ". Πραγματικα θεωρειτε οτι με αυτο το επιχειρημα ακυρωνετε την αποψη του αλλου? Πολυ χειροτερα, θεωρειτε οτι κανετε καζουρα σε εναν που λεει οτι ο ΠΑΟ πρεπει να πεσει Δ εθνικη? Η πειτε τιποτα καλο ή αφου δε το χετε, μη λετε αυτα που λεγαμε γυμνασιο οταν μας ζοριζαν με καμια εξυπνη ατακα.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Τι σχέση έχει ο Αλαφουζος ρε άνθρωπε με τον Μαρινάκη?

Ο ένας βάζει λεφτά, έστω και λιγα, ο άλλος γράφει μονο στο τουιτερ...τι συγκρίσεις κάνεις??

Θα στο πω απλά.

Αν εσυ θελεις να βλέπεις παντου τους Αλ αφουζ τους δικους σου, δεν έχω πρόβλημα, αλλά μη προσπαθείς να μου το παίξεις οτι έχεις και δίκιο και μιλάς αντικειμενικά.

Ευτυχώς το ποστ σου απέδειξε το σακουλιασμα που προσπαθείς να κάνεις.

Δημοσ.

Olympiacos - Haha Laboral, σημειώσατε 1.

"Τυπικά καλός", απέναντι σε μία ομάδα που αν δεν ήρθε για να χάσει, τουλάχιστον δεν ήρθε για να παίξει για να κερδίσει. Όχι ότι μας χαλάει σαν αποτέλεσμα, αλλά σαν παιχνίδι, δεν...

...τί να πεις τώρα. Το "τυπικά καλός", έγινε "άτυπα μαλάκας". Έχασε την διαφορά, ισοφαρίζοντας την μεταξύ τους από το 1ο παιχνίδι. Τσκ. Καλά δηλαδή που το 'χει λόγω συνολικών πόντων... Το θέμα είναι όμως ότι όλο αυτό, μόνο "σοβαρότητα" δεν δείχνει. Για την συνέχεια.

Για να δούμε....

Δημοσ.

Τι σχέση έχει ο Αλαφουζος ρε άνθρωπε με τον Μαρινάκη?

Ο ένας βάζει λεφτά, έστω και λιγα, ο άλλος γράφει μονο στο τουιτερ...τι συγκρίσεις κάνεις??

Τη μια μας λες οτι επειδη αλλαξε προπονητη αποδεικνυεται οτι θελει την ομαδα καλυτερη (αλλα αυτο σαν επιχειρημα δε το δεχεσαι για αλλους προεδρους πλην του δικου σου), την αλλη μας λες οτι βαζει λεφτα εστω και λιγα, διαλεγε σε ποιο επιχειρημα θα βασισεις το σκεπτικο σου την επομενη φορα, δε σου φταιω εγω αμα σε καθε ποστ πετας και απο μια αντιφαση...

Θα στο πω απλά.

Αν εσυ θελεις να βλέπεις παντου τους Αλ αφουζ τους δικους σου, δεν έχω πρόβλημα, αλλά μη προσπαθείς να μου το παίξεις οτι έχεις και δίκιο και μιλάς αντικειμενικά.

Επιχειρηματα, παλι. "εσυ, ο προεδρος σου, η ομαδα σου" κλπ. Σαν να μην εγραψα το ΥΓ προηγουμενως. Συνεχιζεις να νομιζεις οτι βγαινει νοημα οταν λεμε για τον Μαρινακη κι εσυ μου την λες για τον ΠΑΟ, αλλαζοντας και συζητηση...Ας ειναι...Ειπαμε, εγω ειμαι Αλαφουζοπληκτος, οι Ολυμπιακοι που λενε οτι λεω κι εγω ειναι απογοητευμενοι, ευτυχως υπαρχει και η φωνη της αληθειας, εσυ που επιβεβαιωνεσαι μαλιστα (και ο Ευαγγελοπουλος λεει οτι ειναι εθνικος σταρ, δεν τρεχει τιποτα)...

Ευτυχώς το ποστ σου απέδειξε το σακουλιασμα που προσπαθείς να κάνεις.

Ευτυχως, ευτυχως! :-D

Στα του μπασκετ τωρα -και δεν ασχολουμαι αλλο με τρολαρισματα Μαρινακοπληκτων- το οτι χαθηκε η διαφορα δειχνει ελλειψη συγκεντρωσης. Αναρωτιεμαι αν με Ιφκοβιτς θα υπηρχε τετοια πιθανοτητα. Και δεν μιλαμε για απειρους παιχτες (οπως θα ελεγε και μια ψυχη). Ετσι οπως εξελιχθηκε το παιχνιδι οι Ισπανοι εχουν καθε λογο να φυγουν ευχαριστημενοι μιας και το εκμεταλλευτηκανε στο επακρο..

Δημοσ.

ΥΓ. Ζω για την ημερα που καποιοι θα καταφερουν να ξεφυγουν απτο loop "κοιτα την ομαδουλα σου που ειναι -666 βαθμους και μετα ελα μιλα για το 3μπαλο που φαγαμε απτη Λεβαντε ή τον Ντεβιτς περυσι ή για τον Μαρινακη κλπ". Πραγματικα θεωρειτε οτι με αυτο το επιχειρημα ακυρωνετε την αποψη του αλλου? Πολυ χειροτερα, θεωρειτε οτι κανετε καζουρα σε εναν που λεει οτι ο ΠΑΟ πρεπει να πεσει Δ εθνικη? Η πειτε τιποτα καλο ή αφου δε το χετε, μη λετε αυτα που λεγαμε γυμνασιο οταν μας ζοριζαν με καμια εξυπνη ατακα.

Mην κατηγορεις τους αλλους για αυτα που κανεις εσυ ..Ολοι εχουν να κανουν καζουρα για κατι στον αλλο ,οπως εσυ εκανες με τη Λεβαντε για το τριμπαλο ετσι θα σου κανουνε και οι αλλοι για τα τριμπαλα που εφαγες εσυ φετος και για το -31 .Γιατι σε ενοχλει τοσο ? Μαλιστα προσπαθεις να δειξεις οτι δεν σε ενοχλει και το γυριζεις παντα στο προσωπικο ως συνηθως .Του χρονου που δεν θα παιζετε καθολου Ευρωπη σκεψου θα γλιτωσεις τα δικα σου τριμπαλα και θα εχεις να λες μονο για τα δικα μας .Δες το απο την θετικη του πλευρα δηλαδη .. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Και οι 2 εντωμεταξυ ειστε στην 4η δεκαετια της ζωης...Και επιμενετε οτι με καζουριασατε/τρολλαρατε κλπ σε μια συζητηση με αποψεις για τον Μαρινακη επειδη μου ειπατε 2-3 φορες οτι ειμαι -31 με την ομαδα μου. Πολυ χειροτερα ποσταρετε και ξαναποσταρετε το ιδιο πραγμα , χωρις να βλεπω καποιο ουσιωδες επιχειρημα στη συζητηση για τον Μαρινακη.  Αν εξαιρεσουμε αυτο το γεγονος (οτι αυτη η τακτικη δεν ειναι απο γυμνασιοπαιδα οπως θα περιμενε κανεις), ολα τα αλλα τα βλεπω απτη θετικη τους πλευρα :-D

Δημοσ.

Πάντα και παντού αυτό γίνεται. Και ο Καρύδαρος, αν άκουσα καλά -γιατί εκεί ακριβώς μας μήσεγα το στρημ- είπε "έχει καλυτερη αναλογία ο ΟΣΦΠ".

Τί 'χες Γιώργο-τί 'χα πάντα, δηλαδή...

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/polu_konta_se_salino_o_olympiakos.2139597.html

Έχουμε λεει συμφωνησει, ειπαν στο ράδιο. Ταχύτατος παίχτης και εξαιρετικός αμυντικά. Υποτιθεται οτι έχεις τις αμυντκές αρετές του Τοροσίδη και τις επιθετικές του Χολέμπας.

Γεμάτες σεζόν και πέρσι και φέτος.

Δε μας χάλασε.

Δημοσ.

Ο τσαμπας ζει ακομα .. :-D

Καθε χρονο χειροτερευει η τσιγγουνια του χοντρου ..

Τα καβουρια τον τρωνε αγρια ..

Για τον παιχτη δεν τον εχω δει δεν εχω αποψη..

Δημοσ.

Ο τσαμπας ζει ακομα .. :-D

Καθε χρονο χειροτερευει η τσιγγουνια του χοντρου ..

Τα καβουρια τον τρωνε αγρια ..

Για τον παιχτη δεν τον εχω δει δεν εχω αποψη..

Δύσκολα για τον Βαγγέλη.

Και θα είναι πιο δύσκολη η επόμενη διετία.

Ευτυχώς που έχουμε καπαρώσει για την επόμενη διετία τα πρωταθλήματα και συνεπώς τα λεφτά απο το σεντόνι αλλά μετά η ομάδα θα αρχίζει να δίνει αγώνες για να ακούσει τον ύμνο του τσου λου.

Ας ελπίσουμε να φτιάξουμε την επόμενη διετία μια καλή και νεανική ομάδα.

Τα γερόντια Παντελιτς,Ιμπαγάσα,Καρολ,Μοντεστο και ο Κοντρέρας ακριβοί και άχρηστοι εκτός απο γερόντια.

Δημοσ.

Νεό πειθαρχικό παράπτωμα απο τον Πίνο

Τι καλο παιδι αυτος ο Πινο.

Μεσα σε 2-3 μηνες εχει υποπεσει σε "μονο" δυο παραπτωματα ...

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Ντιακιτέ

Όχι μόνο τον αφήνει εκτός αποστολής, αλλά ακόμη και στις προπονήσεις δύσκολα ο Αφρικανός βρίσκει θέση στα εσωτερικά διπλά.

Ευτυχως βρεθηκε ενας προπονητης να κανει το αυτονοητο ...

Να κανει ενα ξεσκαρταρισμα με ολους αυτους τους αμπαλους που εχουμε μαζεψει και να δωσει καποιες ευκαιριες σε παιχτες που εχουν παραγκωνιστει χωρις λογο ...

• Like 1
Δημοσ.

Να μην ξεχάσουμε οτι οι Κ20 παίζουν την Πεμπτη με την Αντερλεχτ για την φάση των 16.Ο νικητης αυτού του αγώνα θα αντιμετωπίσει την Αστον Βίλλα.Καλή επιτυχία στους μικρούς και ευχές να τους δώσει μια ευκαιρία η διοικηση και ο προπονητής να παίξουν στην Α ομάδα όπως μάλλον γίνεται με τον Λυκογιαννη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...