Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακαμπι απτα παλια και δωρο στον ΟΣΦΠ που τον στελνει τοπ8 με πλεονεκτημα εδρας απεναντι στην Εφες λογικα

Κατσε μη μας στειλει σε καμια Τσσκα.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Το να βλέπω μια τέτοια εμφάνιση αποκαρδιωτική δε με κάνει να θέλω να δείρω τον Βαγγέλα αλλά τους παίχτες που εμφανίζονται τόσο κακοι. Ειλικρινά, τι κάνανε 1 εβδομάδα τωρα???

Καφέ και τσιγάρο?

Δημοσ.

Ξεφορτωθήκαμε τον Χολέμπας και φάγαμε στα μούτρα τον Λυκογιάννη που σε κάθε μλκια που κάνει γυρίζει και κοιτάζει τον πάγκο, μην τον μαλώσουν.

Με τη μικρή Superleague και μακρυά έφτασες, του χρόνου ούτε Europa με το παντελόνιασμα που κάνει ο χοντρός και τον Ισπανό Σόλιντ που κατέβασε την ομάδα γιούργια στα αγγούρια!

Δημοσ.

Το να βλέπω μια τέτοια εμφάνιση αποκαρδιωτική δε με κάνει να θέλω να δείρω τον Βαγγέλα αλλά τους παίχτες που εμφανίζονται τόσο κακοι. Ειλικρινά, τι κάνανε 1 εβδομάδα τωρα???

Καφέ και τσιγάρο?

Ξεκάθαρο φταίξιμο του Μιτσελ όλο αυτό που βλέπουμε. Ούτε ο Αλεφας δεν κατέβαζε τέτοια ενδεκάδα και σύστημα σε τετοιο ματς.

Δημοσ.

Ξεκάθαρο φταίξιμο του Μιτσελ όλο αυτό που βλέπουμε. Ούτε ο Αλεφας δεν κατέβαζε τέτοια ενδεκάδα και σύστημα σε τετοιο ματς.

Δε ξέρω αν ειναι φταίξιμο Μιτσελ Είναι κακιστοι και αυτοι στον αγωνα.

Δημοσ.

Η ομάδα 100 χρόνια παίζει 4-5-1 ηρθε τώρα ο Μίτσελ να εφαρμόσει το 4-4-2 ακυρώνοντας και τους δύο επιθετικούς μας. Ο Τζεμπούρ έπρεπε να παίζει πλάγια.

Δημοσ.

4-4-2 δεν παίζει; Το σύστημα των άμπαλων, το πιο απλό σύστημα είναι. Να το έκανε 4-3-3 να γέλαγε το σύμπαν; Θα ήμασταν στο 0-3 ήδη.

Υπάρχει σύστημα 4-4-2 εν ετει 2013?

Φουλ επίθεση σε ματς που αν φας ένα γκολ αντίο ζωή?

Δεν υπάρχουν αυτά. Γελάει ο κόσμος.

Δημοσ.

κι αν στο πρωτο παιχνιδι ειχαμε καποιες δικαιολογιες για το οτι χασαμε με τοσο μεγαλο σκορ (διαιτησια-γκαντεμια), στο δευτερο δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογια. εχουμε πεσει τοσο χαμηλα ως χωρα που η πρωταθλητρια μας, και σκαλες ανωτερη απο τις υπολοιπες, τρωει σχεδον 5 γκολ απο την 9η της Ισπανιας..

αυτα να τα βλεπουν οσοι ειναι ικανοποιημενοι με την πορεια στο ελληνικο πρωταθλημα και τους υπεριδπλασιους βαθμους που εχουμε απο το βαζελο. πρωτοι στο χωριο ειμαστε. ουτε καν χωριο. στον οικισμο.. στη συνοικια. γιατι οταν παιξαμε με τον 9ο του χωριου, φαγαμε 4...

Δημοσ.

Κουράγιο αδέλφια...10 λεπτά δράμα ακόμα!!!!!

Ο "πυρηνος" λαος, πόσο ξύλο θέλει. Πόσο κομπλεξ κουβαλάνε μερικοι και μας παίρνει όλους η μπάλα.

Κάτι ξέρω που έκοψα το γηπεδο.

Δημοσ.

Μπα...τι τυχαιο...Μολις μπηκε ο Ιμπαγάσα παίζουμε μπάλα...σωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπα!!

το εκλεισα στο 25... τι παιχτηκε;

Τιποτα!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...