Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Κλαιω απο τα γελια με την Πρασινη, διδασκει αγγλικα στους αναγνωστες (λεμε και καμια μ@Λ@κια) της.

Aγγλικα Τρακης style

χαχαχαχα τωρα το διαβασα ...Θεοι αυτοι στην πρασινη.

Δημοσ.

Καρολ-Μεγερι ειναι τραυματιες; θα παιξουμε με γιαννιωτα (!!!!!!!!!) την πεφτη ;;;; η κατι εχω χασει..;

Δημοσ.

Που το περιεργο? Αγνωστου ταυτοτητος σεντερ, κατω απο 2 μετρα ερχομενο τοτε απο την Μπαμπεργκ που σαν ομαδα ηταν ακομα πιο αγνωστη αποτι ειναι τωρα (για την ακριβεια ηταν η φαση που ολοι γελουσαν στο ακουσμα του ονοματος).

Θα εδινες δηλαδη,σημερα, παραπανω απο 200χιλιαρικα για τον Κειζι Γιακομπσεν?

Το περίεργο είναι ότι καλά την πρώτη χρονιά (σκατά καλά δηλαδή, τί να πω, ο μάνατζέρ του μάλλον σκότωμα θέλει. Προφανώς -άσχετα τις ομάδες που είχε παίξει μέχρι τότε- ο Χάινς δεν έμαθε πέρσι να παίζει όπως παίζει. ΧΑΛΑΡΑ μισό μύριο "τα άξιζε", άντε ρε παιδί έστω για 300-400Κ...Αλλά...200...; ), αλλά νομίζω ότι το συμβόλαιό του ήταν για ένα έτος, όχι; Τί έγινε δηλαδή, ανανέωσε φέτος για τα ίδια; Μετά από ευρωκούπα και ελληνοκούπα; Ήμαρτον. Ακόμη δηλαδή κι αν ήταν για 2 χρόνια, αφ' ενός τραγική μαλακία να κλείσει τέτοιο, αφ' ετέρου, του πούστη, δεν θα έπρεπε να βγει και να πει "ε, ψιτ, μίστερς Αγγελό, της Παναγιάς τα φρύδια σας έφερα το '12, δε νομίζετε ότι πρέπει ν' αλλάξει η σχέση μας; Ποιός μάλιστα δεν θα τον ήθελε από άλλες ομάδες με γκαφρά (μετά τα περσινά), και δε θα ήταν διατεθημένοι να πληρώσουν για το σπάσιμο της...συμβολαιάρας του με τον ΟΣΦΠ...; Τί να πω, απλά μου φαίνεται τρελό να συνεχίζει να αμοίβεται με μόλις 200, και μάλιστα να αποδίδει όπως αποδίδει...

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε ότι πολλοί παίχτες αναδεικνύονται μέσα από συγκεκριμένες ομάδες και δεν είμαι σίγουρος αν οι συγκεκριμένοι παίχτες σε άλλες ομάδες θα απέδιδαν το ίδιο καλά.

Βλέπε Φώτσης στην Αρμάνι, Μπατίστ στους Τούρκους κλπ.

Δεν σημαίνει δηλαδή ότι ο Χάινς ήταν για μύριο και εμείς τον πιάσαμε μλκα.

Δημοσ.

Το περίεργο είναι ότι καλά την πρώτη χρονιά (σκατά καλά δηλαδή, τί να πω, ο μάνατζέρ του μάλλον σκότωμα θέλει. Προφανώς -άσχετα τις ομάδες που είχε παίξει μέχρι τότε- ο Χάινς δεν έμαθε πέρσι να παίζει όπως παίζει. ΧΑΛΑΡΑ μισό μύριο "τα άξιζε", άντε ρε παιδί έστω για 300-400Κ...Αλλά...200...; ), αλλά νομίζω ότι το συμβόλαιό του ήταν για ένα έτος, όχι; Τί έγινε δηλαδή, ανανέωσε φέτος για τα ίδια; Μετά από ευρωκούπα και ελληνοκούπα; Ήμαρτον. Ακόμη δηλαδή κι αν ήταν για 2 χρόνια, αφ' ενός τραγική μαλακία να κλείσει τέτοιο, αφ' ετέρου, του πούστη, δεν θα έπρεπε να βγει και να πει "ε, ψιτ, μίστερς Αγγελό, της Παναγιάς τα φρύδια σας έφερα το '12, δε νομίζετε ότι πρέπει ν' αλλάξει η σχέση μας; Ποιός μάλιστα δεν θα τον ήθελε από άλλες ομάδες με γκαφρά (μετά τα περσινά), και δε θα ήταν διατεθημένοι να πληρώσουν για το σπάσιμο της...συμβολαιάρας του με τον ΟΣΦΠ...; Τί να πω, απλά μου φαίνεται τρελό να συνεχίζει να αμοίβεται με μόλις 200, και μάλιστα να αποδίδει όπως αποδίδει...

E καλα 200 ειναι τα φανερα και τα στανταρ. Σιγουρα θα πηρε πριμ για περυσι και ισως να πηρε και καποια εξτρα.

Εξαρχης ηταν διετες το συμβολαιο.

Δημοσ.

...το είπα πάντως και πριν : και 2ετές να είναι (...που ακόμη κι έτσι παραήταν χαμηλό γαμώτ), δεν ξέρω, μετά τα περσινά, πώς το άφησε ο Χάινς έτσι, πώς συνεχίζει να παίζει όπως παίζει (...εδώ κάτι άλλοι έχουν μασήσει εκατομμύρια, και μόνο την πρώτη χρονιά κάνουν τον καμπόη), πώς δεν βρέθηκε κανείς να τον χρυσώσει ( μετά υποθέτω θα βγαίνανε οι Αγγελό, θα "αναγνωρίζανε" ότι είναι μαλακία 200, και θα τα σκάγανε αυτοί για να μην τον χάσουν) για να φύγει από ΟΣΦΠ....

Τα "πριμ" είναι για όλους, και σίγουρα δεν μιλάμε για σοβαρά λεφτά - όσο για "έξτρα", τί να πω, δεν μπορώ να φανταστώ να του σκάνε κατοστάρικα κάτω από το τραπέζι (γιατί από κάτω, άλλωστε; Δεν παίζει κάτι όπως σάλαρι καπ κλπ...).

Τεσπα. Απλά το όλο πράγμα μου φαίνεται απίστευτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...