Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Δεν νομιζω να αμφισβητηθηκε ποτε η ποιοτητα του Φεισα, το θεμα με τον συγκεκριμενο παικτη ειναι τα γυαλινα ποδια του που δεν τον αφηνουν να παιξει συνεχομενα ματς. Μακαρι παντως να καθιερωθει.

Δημοσ.

^ Παίκτης που έρχεται από το κινεζοπρωτάθλημα, για να παίξει τελική φάση Ευρωλίγκας, είτε χίτης είναι, είτε ταγματασφαλίτης, είτε Χ-man, δεν το βλέπω για καλό να έρχεται πάντως εγώ.

Δημοσ.

Και ο J.R Smith απο την Κίνα πήγε στους Νίκς, και φέτος κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Ο καλός Πέρκινς είναι πολλά σκαλιά ανώτερος του Μάτζαρη, δεν το συζητάμε. Πολύ καλή κίνηση.

Δημοσ.

Πολλα σκαλια ανωτερος απ τα παιχνιδια που επαιζε περυσι και φετος ο Ματζαρης, δεν ειναι κανενας παικτης στην Ευρωλιγκα.

Ειδικα στην αμυνα, θα ελεγα οτι βρισκεται μεσα στους κορυφαιους σε αποδοση. Και σε αποφυγη λαθων, οργανωση κτλ.

Οκ το σκοραρισμα δεν το χει. Σαμπως το χει ο Περκινς?

Δημοσ.

...παραδόξως θα συμφωνήσω σε κάτι που αφορά τον ΟΣΦΠ, με τον Κρις :ρ

Τηλεμ, δεν λεμ ότι δεν είναι καλός. Δεν τον ξέρω καν τον Κο - κι ούτε ξέρω πως ΘΑ δέσει (ή όχι) στον ΟΣΦΠ.

Κι ασχέτως με το παράδειγμα που έδωσες (καθ' ό,τι δεν νομίζω να είναι η νόρμα, αλλά πιθανώς η εξαίρεση), εγώ απλά είπα ότι δεν πιστεύω ότι παίκτης που θα έρθει από εκεί, θα είναι για καλό. Άσε που νομίζω ότι σε αυτή τη φάση, ούτε ο Κόμπες (ο πραγματικός, κι όχι...κινέζικος) θα έδενε...

Δημοσ.

Ο Περκινς ειναι πολυ καλος παιχτης, πιστευω πως απο αυτους που ακουστηκαν ειναι ο πιο ταιριαστος γι αυτο που θελουμε!!! Αν ειναι σε καλη κατασταση, θα χουμε κανει εξαιρετικη μεταγραφη.

Θα πρεπε ομως ν αποκτηθει κι ενας ψηλος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...