zeniath Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Σωστά γράψε λάθος τότε Sent from my iPhone using Insomnia
kirileman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μεγάλο γκολ Θεοί παίχτες, τεράστιος Μασσάδο O Μόντεστο-Μοντέστο-Μοντεστό πώς πήγε;
Cossutius. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 O Μόντεστο-Μοντέστο-Μοντεστό πώς πήγε; Δεν έπαιξε!
daPro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ε καλα μηπως το γαμησε το θεμα ο βαζελος...τι σκατα...
nash-gf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δεν νομιζω να αμφισβητηθηκε ποτε η ποιοτητα του Φεισα, το θεμα με τον συγκεκριμενο παικτη ειναι τα γυαλινα ποδια του που δεν τον αφηνουν να παιξει συνεχομενα ματς. Μακαρι παντως να καθιερωθει.
konstantinos77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειναι και τοσο γρηγορος αλλα οκ ,εχει ποιοτητα...
dismemberer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Τι γνωμη εχουμε για τον Περκινς? Αποσο τον θυμαμαι απτη Μακαμπι καλος ηταν αλλα εκανε χιαστους λεει?
washcloud Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ^ Παίκτης που έρχεται από το κινεζοπρωτάθλημα, για να παίξει τελική φάση Ευρωλίγκας, είτε χίτης είναι, είτε ταγματασφαλίτης, είτε Χ-man, δεν το βλέπω για καλό να έρχεται πάντως εγώ.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Και ο J.R Smith απο την Κίνα πήγε στους Νίκς, και φέτος κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Ο καλός Πέρκινς είναι πολλά σκαλιά ανώτερος του Μάτζαρη, δεν το συζητάμε. Πολύ καλή κίνηση.
Chris_85 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Πολλα σκαλια ανωτερος απ τα παιχνιδια που επαιζε περυσι και φετος ο Ματζαρης, δεν ειναι κανενας παικτης στην Ευρωλιγκα. Ειδικα στην αμυνα, θα ελεγα οτι βρισκεται μεσα στους κορυφαιους σε αποδοση. Και σε αποφυγη λαθων, οργανωση κτλ. Οκ το σκοραρισμα δεν το χει. Σαμπως το χει ο Περκινς?
washcloud Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ...παραδόξως θα συμφωνήσω σε κάτι που αφορά τον ΟΣΦΠ, με τον Κρις :ρ Τηλεμ, δεν λεμ ότι δεν είναι καλός. Δεν τον ξέρω καν τον Κο - κι ούτε ξέρω πως ΘΑ δέσει (ή όχι) στον ΟΣΦΠ. Κι ασχέτως με το παράδειγμα που έδωσες (καθ' ό,τι δεν νομίζω να είναι η νόρμα, αλλά πιθανώς η εξαίρεση), εγώ απλά είπα ότι δεν πιστεύω ότι παίκτης που θα έρθει από εκεί, θα είναι για καλό. Άσε που νομίζω ότι σε αυτή τη φάση, ούτε ο Κόμπες (ο πραγματικός, κι όχι...κινέζικος) θα έδενε...
Tilemaxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Καλύτερος σκόρερ είναι ο Πέρκινς, δεν χωράει συζήτηση επι αυτού Chris.
margaritagr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ο Περκινς ειναι πολυ καλος παιχτης, πιστευω πως απο αυτους που ακουστηκαν ειναι ο πιο ταιριαστος γι αυτο που θελουμε!!! Αν ειναι σε καλη κατασταση, θα χουμε κανει εξαιρετικη μεταγραφη. Θα πρεπε ομως ν αποκτηθει κι ενας ψηλος
LRoi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν αντικατασταθεί ο Πάουελς και τον Κόμπε να φέρουμε στον άσο, πάρτυ θα γίνεται στη ρακέτα μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις