Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Πως το βλέπεις αυτό ρε γιοκοτσόκο;

Τόσα χρόνια μέλος εδώ μέσα, noobάς έμεινες. :P

Πας στο θέμα (Αθλητικά εν προκειμένω), και δίπλα στο νήμα που σε ενδιαφέρει πατάς πάνω στη λέξη απαντήσεις

• Like 1
Δημοσ.

insomniacx.jpg

...διαμαρτύρομαι. Τα σεντόνια θα πρέπει να προσμετρούνται για περισσότερο από 1 ποστ τη φορά. Στα μεγάλα SMS πώς γίνεται δηλαδή;

• Like 1
Δημοσ.

...διαμαρτύρομαι. Τα σεντόνια θα πρέπει να προσμετρούνται για περισσότερο από 1 ποστ τη φορά. Στα μεγάλα SMS πώς γίνεται δηλαδή;

Να πω ότι δεν έχεις δίκαιο, ψεύτης θα είμαι.

Κάντο έτσι κι εσύ, μπας και σε διαβάσω κι εγώ κάποια στιγμή.

Δημοσ.

...δεν με κατάλαβες : δεν ζήτησα να σπάνε τα ποστ (όπως τα SMS) - ...για το ποστκάουντ μίλησα ο χλίτζουρας :ρ

Κόκκινη κάρτα τότε, πέρασε έξω κύριος

Δημοσ.

Ρε σεις, σορρυ που επεμβαινω, αλλα σαν γαυροι, ειστε ΟΚ με το πρωτοσελιδο του Γαυρου?

Δηλαδη τον πατο τον φτασαμε ή ακομα?

10χρονα βγαζουν εφημεριδες?

Το μονο που δεν εβαλαν ειναι το "...στον κωλο σου καυρος"

Δημοσ.

Οοοοοοοοοοοοο, κλαίωωωωωωωωωω, μου βγήκε ο καφές από τη μύτη, δεν το είχα δει so far :lol:

Να το βλέπεις εντάξει είναι, η μλκία τσάμπα είναι, αν τον αγοράζεις και πολύ περισσότερο αν τον διαβάζεις υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

κλαιν μαιν.. οσο σοβαρα παιρνω το γαυρο/πρωταθλητη αλλο τοσο παιρνω πρασινη/derby!

περισσοτερο γελαω με τετοιες φυλλαδες. αλλα παντα κοιταω να δω πρωτοσελιδα και στις 4 για να δω ποσο καφρικο τιτλο θα βγαλουν! να δω τα επιπεδα της καφριλας του ελληνικου "τυπου"..

Δημοσ.

Ρε σεις, σορρυ που επεμβαινω, αλλα σαν γαυροι, ειστε ΟΚ με το πρωτοσελιδο του Γαυρου?

Δηλαδη τον πατο τον φτασαμε ή ακομα?

10χρονα βγαζουν εφημεριδες?

Το μονο που δεν εβαλαν ειναι το "...στον κωλο σου καυρος"

Συμφωνώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...