Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει κάποιος πρόεδρος ομάδας SUPERLEAGUE που πρέπει να είναι έξω απο την Φυλακή?

Οσον αφορα ποδοσφαιρικες υποθεσεις αρκετοι. Βασικα οσον αφορα ποδοσφαιρικες υποθεσεις ενας αν μπει φυλακη ξεβρωμιζει σχεδον το συνολο του ποδοσφαιρου...

Αν εννοεις γενικα, επιχειρηματικα κλπ δεν ξερω... Ισως οχι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

το θεμα ειναι οτι καποιοι τον θεωρησαν ενοχο.αυτο δεν σημαινει οτι ειναι.η δικαιοσυνη αποφασισε οτι οχι απλα ειναι αθωος αλλα τα στοιχεια που ειχε ηταν της πλακας και δεν τον παρεπεμψε καν σε δικη.εσυ και οποιοσδηποτε αλλος στο μυαλο του μπορει να τον θεωρει ενοχο γιατι ετσι γουσταρει γιατι ετσι την βρισκει η για οποιοδηποτε αλλο λογο.ας αποφασισει η δικαιοσυνη  λοιπον για το αν ειναι ενοχος η οχι και για την δευτερη περιπτωση και οχι ο τακης,ο λακης και ο μακης που εχουν τα δικα τους συμφεροντα και ελπιζουν να ειναι ενοχος.με λασπες και χωρις στοιχεια ποτε κανεις δεν δικαστηκε.

Φιλε μου ολοι ξερουμε τι γινεται στο παρασκηνιο και οχι μονο απο μαρινακη χωρις καν να εχουμε στοιχεια στα χερια μας...δηλαδη εσυ πιστευεις μετα απο αυτο οτι ο μαρινακης ειναι αθωος γιατι προφανως βρηκαν παραθυρακι στο νομο και για τον χι ψι λογο ειτε καταργηθηκαν τα υπαρχοντα στοιχεια ειτε οπως λες δεν ηταν επαρκη δικηγορος δεν ειμαι για να ξερω ουτε εχω τα στοιχεια στην κατοχη μου.Αλλα οταν ακους συνομιλιες απο την παραγκα 1 και παραγκα 2 που τους εχει καταγραψει ο κοριος και κανει καραμπαμ τι ρολο βαραει ο μαρινακης στο θεμα παραγκα αθωο δεν τον λες επειδη βρηκε παραθυρακι μεσω νομου να αθωωθει.

Τεσπα οπως ειπα δικηγορος δεν ειμαι και στην τελικη δεν με νοιαζει αν αθωωθει η οχι για τους λογους που αναλυσα πιο πανω αλλα ντροπη να βγαινετε να υποστηριζετε τετοια ατομα που στην τελικη δεν σας ειναι κ τιποτα..λιγη τσιπα δεν βλαπτει.Ακου εκει πεταμε λασπη στον μαρινακη δηλαδη θεωρεις απιθανο οτι σε εναν ανθρωπο σαν τον μαρινακη με τα λεφτα και επιρροη να εξαγορασε πόσα άτομα και να εκανε ποσα στοιχεια να εξαφανιστουν να με συχγωρεις αλλα αυτα που λεω δεν ειναι απιθανα να συμβουν ουτε σεναρια επιστημονικης φαντασιας.Ξερω σε τι χώρα ζω εσυ?

Link.png Site: ΑνακοίνωσεΦετφατζίδη η Αλ Αχλί!

Παλαίμαχος από τώρα?? Ντάξει αλά Σαμαρά θα πάει για 1-2 χρόνια αλλά τέτοιοι παίκτες με μηδέν φιλοδοξίες που κοιτάνε μόνο τα λεφτά, δε με ενθουσιάζουν.

O Bαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να απαλλάχθηκε με βάση το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών αλλά υπάρχουν 85 κατηγορούμενοι που θα οδηγηθούν σε δίκη. Άλλοι για κακουργήματα, άλλοι για πλημμελήματα.

Ανάμεσα στους και και αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, και ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Δημήτρης Τζελέπης, νυν ποδοσφαιριστές όπως οι Κώστας Μενδρινός και Αβραάμ Παπαδόπουλος αλλά και πρώην ποδοσφαιριστές.

Επίσης στη λίστα των 85 κατηγορουμένων ξεχωρίζουν οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης,  Γιάννης Κομπότης, Δημήτρης Μπάκος, Νίκος Παντέλης, Άγγελος Τραυλός και Μιχάλης Κουντούρης.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/stimena/oi-85-kathgoroumenoi-gia-to-koriopolis.3596821.html#at_pco=cfd-1.0&at_ab=per-2&at_pos=17&at_tot=26&at_si=55bb4fb16a3a7e7c

Κουντούρης Μιχάλης (πρόεδρος Ερασιτέχνη Ολυμπιακού) και πρώην αρχηγός όλης της θήρας 7. Συλήφθηκε και για την υπόθεση Φιλόπουλου. Παιδί Μπουμπούκι.  http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=191045

Πρόεδρος ερασιτεχνικού αθλητισμού αυτός...

Φιλε μου ολοι ξερουμε τι γινεται στο παρασκηνιο και οχι μονο απο μαρινακη χωρις καν να εχουμε στοιχεια στα χερια μας...δηλαδη εσυ πιστευεις μετα απο αυτο οτι ο μαρινακης ειναι αθωος γιατι προφανως βρηκαν παραθυρακι στο νομο και για τον χι ψι λογο ειτε καταργηθηκαν τα υπαρχοντα στοιχεια ειτε οπως λες δεν ηταν επαρκη δικηγορος δεν ειμαι για να ξερω ουτε εχω τα στοιχεια στην κατοχη μου.Αλλα οταν ακους συνομιλιες απο την παραγκα 1 και παραγκα 2 που τους εχει καταγραψει ο κοριος και κανει καραμπαμ τι ρολο βαραει ο μαρινακης στο θεμα παραγκα αθωο δεν τον λες επειδη βρηκε παραθυρακι μεσω νομου να αθωωθει.

Τεσπα οπως ειπα δικηγορος δεν ειμαι και στην τελικη δεν με νοιαζει αν αθωωθει η οχι για τους λογους που αναλυσα πιο πανω αλλα ντροπη να βγαινετε να υποστηριζετε τετοια ατομα που στην τελικη δεν σας ειναι κ τιποτα..λιγη τσιπα δεν βλαπτει.Ακου εκει πεταμε λασπη στον μαρινακη δηλαδη θεωρεις απιθανο οτι σε εναν ανθρωπο σαν τον μαρινακη με τα λεφτα και επιρροη να εξαγορασε πόσα άτομα και να εκανε ποσα στοιχεια να εξαφανιστουν να με συχγωρεις αλλα αυτα που λεω δεν ειναι απιθανα να συμβουν ουτε σεναρια επιστημονικης φαντασιας.Ξερω σε τι χώρα ζω εσυ?

για πες τι λενε οι συνομιλιες που ειναι ο μαρινακης μεσα?λεει σε καμια οτι χρηματισε καποιον η εκανε κατι?προφανως και οι συνομιλιες που κυκλοφορησαν αν σε καποιες απο αυτες ηταν ο μαρινακης μεσα δεν αναφερονται σε κατι τετοιο.και ο ζαγορακης εχει ακουστει σε συνομιλιες και αλλοι πολλοι

Παντως στο παραγκα νο2 βλεπουμε τον κο fataul να παρεμβαίνει στην δικαιοσυνη, να πληρωνει προπονητη αλλης ομαδας, και να εχει συνομιλει με τον κο καραπαπα για ξυλοδαρμο του κουγια, και αλλα πολλα απο τους συνεργατες του. Σε αλλες συνομιλιες μιλαει για κατι καραβια με ενα κυριο που ταξιδευε πολυ και τωρα ειναι μεσα... Ελπιζω να σε καλυψα...

Μεθαύριο ολοκληρώνεται (και με τζίφρες) το deal του Φετφατζίδη με την Αλ Αχλί, από το οποίο μάλιστα ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος του transfer fee έχοντας κρατήσει ποσοστό από τα δικαιώματα του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Μπορεί στην Αλ Αχλί να καλωσόρισαν ήδη τον Γιάννη Φετφατζίδη, ωστόσο τα τελευταία μερεμέτια της συμφωνίας για τη μετακόμιση του Ελληνα μεσοεπιθετικού στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Όχι πως αυτά είναι ικανά να χαλάσουν το deal, ίσα ίσα, αλλά τα τελεσίδικα αναμένονται μεθαύριο, Κυριακή, επί ελβετικού εδάφους κι από εκεί και πέρα ο «Φέτφα» θα πάρει το αεροπλάνο για Τζέντα για να ενσωματωθεί πλέον στο ρόστερ της νέας του ομάδας.

Ο ίδιος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας (2+2) με συνολικές απολαβές που θα ξεπεράσουν τα δέκα εκατ. ευρώ (!), ενώ από την συγκεκριμένη μεταγραφή κερδισμένος βγαίνει κι ο Ολυμπιακός, μιας κι είχε διατηρήσει το 25% των δικαιωμάτων του 25χρονου εξτρέμ όταν και τον παραχώρησε στους «γκριφόνε».

Οσον αφορα ποδοσφαιρικες υποθεσεις αρκετοι. Βασικα οσον αφορα ποδοσφαιρικες υποθεσεις ενας αν μπει φυλακη ξεβρωμιζει σχεδον το συνολο του ποδοσφαιρου...

Αν εννοεις γενικα, επιχειρηματικα κλπ δεν ξερω... Ισως οχι...

Γενικά αν και Ολυμπιακός νομίζω πως ολοι ειναι παράνομοι ο καθένας για διαφορετικό λόγο..... Αν θες να το μεγενθυνουμε το θεμα πιστεύω πως σε παγκοσμιο επίπεδο δε νομίζω να υπάρχει rich and famous σε τετοιο επίπεδο που να μην εχει πράξει αξιοποινες ποινές.....

Γενικά αν και Ολυμπιακός νομίζω πως ολοι ειναι παράνομοι ο καθένας για διαφορετικό λόγο..... Αν θες να το μεγενθυνουμε το θεμα πιστεύω πως σε παγκοσμιο επίπεδο δε νομίζω να υπάρχει rich and famous σε τετοιο επίπεδο που να μην εχει πράξει αξιοποινες ποινές.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...