Chris_85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Γιατί θα κουβαλάει αυτό το ραντεβού στην πλάτη του? Πέραν του πολύ χαμηλού επιπέδου συζήτησης ορισμένων βάζελων εδώ, που καταλαβαίνω οτι σηκώνουν τέτοιες απαντήσεις, δε νομίζω πως διαφωνείς οτι είναι δέλεαρ για κάθε παίκτη να δουλέψει με τον Ομπράντοβιτς, να δοκιμάσει νέα πράγματα, να προσπαθήσει να εξελιχθεί. Όυτε έδειξε ασέβεια (πρώτα άκουσε την πρόταση του ΟΣΦΠ και μετά της Φενέρ, ήταν σε 4ωρο μιτινγκ με τους Αγγελόπουλους, απέδειξε οτι δεν φεύγει για το οικονομικό - που και αυτό κατ' εμέ θεμιτό είναι). Άσε που θα κάνει το αγροτικό του σαν μελλοντικός ηγέτης του ΟΣΦΠ στην Φενέρ. Ή αν αποτύχει, θα επιστρέψει σαν πολύτιμος ρολίστας. win-win, αρκεί να καλύψουμε το κενό του με κάποια μεταγραφή έλληνα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Γιατί θα κουβαλάει αυτό το ραντεβού στην πλάτη του? Πέραν του πολύ χαμηλού επιπέδου συζήτησης ορισμένων βάζελων εδώ, που καταλαβαίνω οτι σηκώνουν τέτοιες απαντήσεις, δε νομίζω πως διαφωνείς οτι είναι δέλεαρ για κάθε παίκτη να δουλέψει με τον Ομπράντοβιτς, να δοκιμάσει νέα πράγματα, να προσπαθήσει να εξελιχθεί. Όυτε έδειξε ασέβεια (πρώτα άκουσε την πρόταση του ΟΣΦΠ και μετά της Φενέρ, ήταν σε 4ωρο μιτινγκ με τους Αγγελόπουλους, απέδειξε οτι δεν φεύγει για το οικονομικό - που και αυτό κατ' εμέ θεμιτό είναι). Άσε που θα κάνει το αγροτικό του σαν μελλοντικός ηγέτης του ΟΣΦΠ στην Φενέρ. Ή αν αποτύχει, θα επιστρέψει σαν πολύτιμος ρολίστας. win-win, αρκεί να καλύψουμε το κενό του με κάποια μεταγραφή έλληνα. Μονο που εστειλε πρωτα τον μανατζερ στους Αγγελοπουλους και ειπε ψεμματα οτι δεν ηταν Αθηνα για να συναντηθει με Ζοτς . Εκει νομιζω ειναι που πατανε αρκετοι κ τον κραζουν . Σιγουρα εκαναν λαθη και οι 2 πλευρες στην διαχειρηση του ολου θεματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μονο που εστειλε πρωτα τον μανατζερ στους Αγγελοπουλους και ειπε ψεμματα οτι δεν ηταν Αθηνα για να συναντηθει με Ζοτς . Εκει νομιζω ειναι που πατανε αρκετοι κ τον κραζουν . Σιγουρα εκαναν λαθη και οι 2 πλευρες στην διαχειρηση του ολου θεματος το αν ειπε ψεμματα η οχι δε μπορουμε να το ξερουμε. επισης το να συζητησει πρωτα ο μανατζερ δεν ειναι κακο. Κ η αλλη πλευρα θα μπορουσε να πει οτι οι Αγγελοπουλοι αργησαν να ζητησουν ραντεβου. Σε καθε περιπτωση ο Σλουκας πρωτα συναντηθηκε με τον Σφαιροπουλο κ προφανως δε του αρεσαν αυτα που ακουσε, και μετα με τον Ομπραντοβιτς. Θα ταν ασεβεια να μη μιλησιε με τους προεδρους, εφοσον αυτο εγινε, ολα καλα. Δε θα βγαλω τωρα σκαρτο κ ενα δικο μας παιδι, μονο κ μονο επειδη το προσπαθουν καποιοι αρδ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δεν είπα ότι είναι σκάρτος, είπα ότι δεν είπε την αλήθεια για το ραντεβού και αυτό δεν τον τιμά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Οπως και να εχει , θα επρεπε να παει να μιλησει ο ιδιος πρωτα στα αυγα μιας κ αυτοι τον εφτασαν οπου ειναι τωρα απο τον Μαντουλιδη και μετα να αρχιζει να μαζευει προτασεις Το αντιθετο ειναι αντιδεοντολογικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ουσιαστικά με αυτούς μίλησε πριν μιλήσει με οποιονδήποτε άλλο. Εκτός και αν ο Σκινδήλιας και ο Σφαιρόπουλος είναι παρατρεχάμενοι στην ομάδα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ρε παιδια ....ο σλουκας το χε πει 5 πανω 5 κατω δεν ειναι τα λεφτα το θεμα. η ΠΡΩΤΗ του συνατηση ηταν με τον Σφαιροπουλο. Ε δε του αρεσαν αυτα που ακουσε, ο Ομπραντοβιτς του ταξε αλλα και τελος το θεμα. Ισα ισα το οτι βρεθηκε σε τετ α τετ με τον Αγγελοπουλο δειχνει οτι σεβοταν τους προεδρους. Απλα θεωρει καλυτερο για τον εαυτο του να δοκιμασει αλλου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 To tweet του επιβεβαιώνει πλήρως αυτό που έγραψα και πιο πάνω. Ο Σλούκας θα κάνει το αγροτικό του στη Φενέρ για να επιστρέψει (?) σαν νέος ηγέτης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 "Δεν θέλω να κάνω μια απλή δήλωση αποχαιρετισμού. Πάλεψα με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου και κατέληξα στην απόφαση ότι αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο το καλύτερο για την καριέρα και το αγωνιστικό μου μέλλον είναι να συνεχίσω μακριά από τον Ολυμπιακό. Είναι μια απόφαση που λήφθηκε αποκλειστικά και μόνο με αγωνιστικά κριτήρια. Δεν ήθελα ποτέ η όλη υπόθεση να μετατραπεί σε σήριαλ. Δεν ήθελα και δεν έβαλα ποτέ τον Ολυμπιακό σε καμιά διαδικασία πλειστηριασμού. Δεν αμφισβήτησα σε καμία στιγμή την αγάπη της οικογένειας Αγγελόπουλου την οποία περισσότερο από απλόχερα μου πρόσφεραν για 7 χρόνια, όπως και δεν θέλω κανείς να αμφισβητήσει την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφω στους προέδρους, κ. Γιώργο και κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καθώς και στον κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο. Πιστεύω ότι επί 7 χρόνια, σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα έδωσα τα πάντα, σωματικά και ψυχικά για την ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στις επιτυχίες της. Κρατάω μέσα μου όλες τις όμορφες στιγμές που έζησα με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, το τεχνικό επιτελείο και κάθε έναν ξεχωριστά σε αυτή την μεγάλη οικογένεια. Σε αυτούς στους οποίους ένιωσα την ανάγκη να εξηγήσω και να αιτιολογήσω την απόφαση μου, το έκανα με τον σεβασμό και την ειλικρίνεια που αρμόζει και απαιτεί η περίπτωση και τα πρόσωπα. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν… 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σωστη δηλωση , οποτε παμε παραπερα Απο Ελληνες αξιολογους τι υπαρχει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι θέμα θυμού, το συναίσθημα που επικρατεί γενικότερα είναι στεναχώρια. Προσωπικά με στεναχώρησε πολύ η επιλογή του, αλλά δική του είναι η ζωή, θα κριθεί σε 1-2 χρόνια εκ του αποτελέσματος ( αν πάρει χρόνο, εξελιχθεί ή γυρίσει με την ουρά στα σκέλια ). Καταλαβαίνω πάντως την δίψα του για περισσότερο χρόνο συμμετοχής, εδώ θα πρεπε να περιμένει 1-2 χρόνια ακόμα. Ίδωμεν κύριοι, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε. Υ.Γ. Σωστή η δήλωση, εύγε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ο Ζησης θα ταν ιδανικη λυση , να ρθει να παιξει μαζι με τον κουμπαρο του και να γουσταρουνε και οι 2. Εδειξε με την εθνικη αλλα και με τη Φενερ οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση κ εχει μια γεματη διετια μπροστα του θεωρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Είναι 33 ο ζήσης. Δεν είναι καλός αμυντικός σε διάρκεια ούτε σούπερ επιθετικός. Μια χρυσή μετριότητα. Έχω την εντύπωση πως υπάρχει ή σκέψη προώθησης του Κατσιβελη με σκοπό να γίνει μπαμ στην περιφερεια με αμερικανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Να και ένα άρθρο που λέει διάφορα που δεν ήξερα και μου φαίνονται αλήθειες, πχ: (edit: Έχει πολλές λεπτομέρειες ακόμα κι απ' την σημερινή συζήτηση, αξίζει να το διαβάσετε! ) "Όπως προκύπτει από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, πέρυσι τον Αύγουστο έγινε η πρώτη επαφή για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς γκαρντ. Η πλευρά του Σλούκα ζήτησε τότε 600-700-800 χιλιάδες ευρώ για τριετές συμβόλαιο, με τον Γιώργο Σκινδήλια να απαντάει στον εκπρόσωπό του ότι “μετά από μια χρονιά που δεν κάναμε τίποτα και με τον Κώστα να μην έχει καλή απόδοση ούτε στα πλέι οφ με τη Ρεάλ, ούτε στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, δεν είναι δυνατόν να δοθούν αυτά τα χρήματα”. http://www.sportit.gr/ena-chrono-ton-kalouse-ke-sto-telos-ton-epsachne/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Tι διάλογοι δημοτικού είναι αυτοί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις