Soopercharged Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ξεχασα οτι δεν μπορει να κανει συζητηση μαζι κανεις σου Midi/DonCanones My bad Και ξαφνικα δεν απαντας Αργησες αλλα καταλαβες οτι δεν καταλαβαινεις ουτε εσυ τι προσπαθεις να πεις τοση ωρα. "O Λασο ο κορυφαιος προπονητης στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη". Να καταχωρηθει στο βιβλιο με τιτλο "Ο ΠΑΟ του 1.5 point guard".
Chris_85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Υπαρχει ενα σεναριο στη σκεψη μου το οποιο εμπεριεχει ρισκο αλλα μπορει να καταληξει καπου καλα.. Να γινει μια μονο μεταγραφη γκαρντ αυτη του Ζηση. να προωθηθει ο Κατσιβελης κι ετσι να χουμε 4δα ελληνων. Ν ανεβει σχεδον μονιμως στο 2 ο Λοτζεσκι και στο 3 να μοιραστουν τη θεση Παπ/Περπε 'Η ο Παπ μ ενα αθλητικο 3ρο/4ρι. Αγραβανης μ αναβαθμισμενο ρολο μαζι με Πριντεζη και στο 5 ενας που θα παιζει με πλατη, ο χαντερ και Μπογρης αντι Καββαδα. Ετσι καλυπτεις ολες τις θεσεις και με ταλεντο και με εμπειρια. Εχεις και αμυνα και επιθεση και δημιουργια και ταχυτητα.... Ο Λοτζέσκι ειναι τριάρι αυστηρά. 1
Aristomaxos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Να γινει μια μονο μεταγραφη γκαρντ αυτη του Ζηση. να προωθηθει ο Κατσιβελης Αμάν με τον Κατσίβελη. Δεν κάνει για τον Ολυμπιακό. Αφήστε το παιδί να πάει σε κάποια ομάδα να παίξει μπάσκετ επιτέλους !
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Και ξαφνικα δεν απαντας Αργησες αλλα καταλαβες οτι δεν καταλαβαινεις ουτε εσυ τι προσπαθεις να πεις τοση ωρα. "O Λασο ο κορυφαιος προπονητης στην Ευρωπη" αυτη τη στιγμη. Να καταχωρηθει στο βιβλιο με τιτλο "Ο ΠΑΟ του 1.5 point guard" η ατακα. Διαφωνησα μαζι σου στο οτι ο Ζοτς ειναι αυτη τη στιγμη ο καλυτερος προπονητης της ευρωπης βασει αποδοσης . Απο αποψη τιτλων σαφως κ ειναι ο κορυφαιος Οταν καποιος παιρνει triple crown , αναγκαστικα ειναι αυτη τη στιγμη ο καλυτερος στην Ευρωπη ειτε λεγεται Λασο ειτε λεγεται Μπανανιας . Δεν χρειαζεται να συμφωνεις
Aristomaxos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι στην επίθεση και το είδαμε στο φάιναλ φορ. Τι θα γίνει όταν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι ο Σπανούλης δεν μπορεί να σκοράρει και έχει 0 στα 12 σουτ, ο Μάντζαρης δεν πάρει, ως συνήθως, πολλές προσπάθειες, και οι ψηλοί, ως συνήθως δεν σκοράρουν; Είναι σαν να ξεκινάς με γκολ από τα αποδυτήρια. ΥΓ ο Ζήσης έπαιξε πολύ άσχημα στον Φάιναλ φορ και δείχνει ότι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Για ποιο λόγο να τον φέρουμε στον ολυμπιακό; Σωστός. Θέλουμε κάποιον με κωλόχερο σαν του Λοτζέσκι, έναν παίκτη τύπου Ντιλέινι.
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ο Λοτζέσκι ειναι τριάρι αυστηρά. εγω τον βλεπω πιο καλα στο 2 με εκτελεστικες ευθυνες αλλα δ εθα τα χαλασουμε εκει @Aristomaxos αποψεις ειναι αυτες! Εγω αν δεν εδω τον Δημητρη μια φουλ χρονια δε μπορω να πω οτι δε κανει, οταν εχει δειξει να χει προσοντα. Φυσικα αν αποκτηθουν 2 γκαρντ τοτε δ εθα χει χρονο και θα ναι καλο να φυγει.
Chris_85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σωστός. Θέλουμε κάποιον με κωλόχερο σαν του Λοτζέσκι, έναν παίκτη τύπου Ντιλέινι. Όχι, δε θέλουμε σουτέρ. Δημιουργό με έφεση στα ντραιβς θέλουμε, έναν παίκτη σαν τον Παππά.
Soopercharged Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Γραφεις παντα απλα για να γραφεις ωστε να την πεις στον αλλο Για αυτο και εχεις φαει ηδη 2 ban . Αν δεν μπορεις να κανεις συζητηση χωρις να προσπαθεις να βγεις πανω απο τον αλλο , μην ξεκινας κουβεντα Διαφωνησα μαζι σου στο οτι ο Ζοτς ειναι αυτη τη στιγμη ο καλυτερος προπονητης της ευρωπης βασει αποδοσης . Απο αποψη τιτλων σαφως κ ειναι ο κορυφαιος Οταν καποιος παιρνει triple crown , αναγκαστικα ειναι αυτη τη στιγμη ο καλυτερος στην Ευρωπη ειτε λεγεται Λασο ειτε λεγεται Μπανανιας . Δεν χρειαζεται να συμφωνεις Το ποστ στο οποιο απαντησες ειρωνικα και με προσωπικες επιθεσεις δεν εμπεριεχει καμια προσπαθεια να "βγω απο πανω". Αν καταλαβες μονος σου οτι φασκεις κι αντιφασκεις δεν σου φταιω εγω. Δεν υπαρχει επιχειρημα "πηρε φετος triple crown" η κουτση Μαρια γιαυτο και ειναι η κορυφαια στο επαγγελμα φετος. Κι ο αλλος που εχει 20 χρονια καριερα με τις γνωστες του επιτυχιες "δεν υπαρχει επειδη αποκλειστηκε φετος απο τον Αρη Τουρκιας". Ξανα-ματα-λεω. Εγω εγραψα το αυτονοητο, οτι ο Σλουκας προτιμησε Φενερ γιατι μεταξυ αλλων θα εχει την ευκαιρια να δουλεψει με τον καλυτερο προπονητη στην Ευρωπη. Εσπευσες να διαφωνησεις για τα περι κορυφαιου εφευρισκοντας και κατι "prefixes" τυπου "αυτη τη στιγμη" και πετωντας κατι ανεκδοτα τυπου Λασο. Λιγα ποστ μετα ειπες απο μονος σου οτι στη θεση του Σλουκα θα επελεγες κι εσυ τον Ζοτς. Σε ρωτησα που διαφωνουμε τελικα και μου απαντησες οτι δε ξερω να συζηταω. So much win. tbh ημουν βεβαιος οτι καποιος θα ερθει την απλουστατη σκεψη μου περι Σλουκα-Ζοτς να την κανει δυσκολη. Ησουν εσυ αυτος.
Chris_85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εγω τον βλεπω πιο καλα στο 2 με εκτελεστικες ευθυνες αλλα δ εθα τα χαλασουμε εκει @Aristomaxos αποψεις ειναι αυτες! Εγω αν δεν εδω τον Δημητρη μια φουλ χρονια δε μπορω να πω οτι δε κανει, οταν εχει δειξει να χει προσοντα. Φυσικα αν αποκτηθουν 2 γκαρντ τοτε δ εθα χει χρονο και θα ναι καλο να φυγει. Ένας παίκτης τρέχει το επιθετικό σύστημα. π.χ. στην ομάδα μας είναι ο Σπανούλης, και παίζει 99% π&ρ. Όταν δεν μπορέσει να επιτεθεί επειδή έχει κλείσει η άμυνα πάνω του, ούτε να πασάρει σε κάποιον ψηλό που κόβει (και αφού δεν έχουμε ψηλούς με ποστάρισμα) και πρέπει να πασάρει σε κάποιον περιφερειακό, πρέπει να διαλέξει έναν εκ των 2. Ο ένας λοιπόν περιφερειακός θα είναι επιφορτισμένος με το να πάει να πάρει τη μπάλα και να προσπαθήσει να διεμβολίσει την άμυνα, ο άλλος να είναι στη σωστή γωνία πάσας ώστε να δεχθεί την μπάλα και να εκμεταλλευτεί τις περιστροφές των αντιπάλων για να σουτάρει. Για τον δεύτερο ρόλο έχεις τον Λοτζέσκι (3άρι). Αν τον βάλεις στον δεύτερο ρόλο, που έχει το 2άρι σου, αναγκαστικά θα πρέπει να βάλει τη μπάλα στο παρκέ και να δημιουργήσει με ντραιβ. Κάτι στο οποίο δεν είναι σε τοπ επίπεδο. Όλα αυτά πολύ χονδρικά και μόνο για τον ΟΣΦΠ.
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το ποστ στο οποιο απαντησες ειρωνικα και με προσωπικες επιθεσεις δεν εμπεριεχει καμια προσπαθεια να "βγω απο πανω". Αν καταλαβες μονος σου οτι φασκεις κι αντιφασκεις δεν σου φταιω εγω. Δεν υπαρχει επιχειρημα "πηρε φετος triple crown" η κουτση Μαρια γιαυτο και ειναι η κορυφαια φετος στο επαγγελμα. Κι ο αλλος που εχει 20 χρονια καριερα με τις γνωστες του επιτυχιες "δεν υπαρχει επειδη αποκλειστηκε φετος απο τον Αρη Τουρκιας". Ξανα-ματα-λεω. Εγω εγραψα το αυτονοητο, οτι ο Σλουκας προτιμησε Φενερ γιατι μεταξυ αλλων θα εχει την ευκαιρια να δουλεψει με τον καλυτερο προπονητη στην Ευρωπη. Εσπευσες να διαφωνησεις για τα περι κορυφαιου εφευρισκοντας και κατι "prefixes" τυπου "αυτη τη στιγμη" και πετωντας κατι ανεκδοτα τυπου Λασο. Λιγα ποστ μετα ειπες απο μονος σου οτι στη θεση του Σλουκα θα επελεγες κι εσυ τον Ζοτς. tbh ημουν βεβαιος οτι καποιος θα ερθει την απλουστατη σκεψη μου να την κανει δυσκολη. Ησουν εσυ αυτος. Δεν ειπα ποτε οτι θα διαλεγα τον Ζοτς , καπου φανταστηκες οτι το διαβασες Μαλλον αναμεσα στα 35 edits που κανεις Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε στο ποιος ειναι ο καλυτερος προπονητης atm η γενικα , αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις . Δεν υπαρχει λογος να με κανεις να συμφωνησω μαζι σου οταν εχω αλλη αποψη ειτε αυτη ειναι σωστη ειτε λαθος . Μπορω καλλιστα να ειμαι αμπαλος , δεν σημαινει οτι δεν μπορω να εχω αποψη Τα πραγματα μονος σου τα κανεις δυσκολα , δυστυχως
Soopercharged Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Λες οτι ο κορυφαιος atm ειναι ο Λασο. Σου κανω ερωτηση αν θα προτιμουσες ως Σλουκας τον Λασο ή τον Ζοτς (μια που το σκεπτικο μου αυτο ηταν ουτως ή αλλως). Και απαντας "δεν θα προτιμουσα τον Λασο, δεν τον παω. Αλλα αν διαλεγα μονο απο φετινα αποτελεσματα τοτε θα διαλεγα τον Λασο". Εχεις δικιο, οργιαζει η φαντασια μου που απο τα παραπανω συμπερανα πως η απαντηση στο ερωτημα μου ειναι "Ζοτς". Εγω ειμαι που δεν ξερω να συζηταω, δικιο κι εδω
sl028 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σωστός. Θέλουμε κάποιον με κωλόχερο σαν του Λοτζέσκι, έναν παίκτη τύπου Ντιλέινι. Γενικά θέλει επιθετικά όπλα και άλλον έναν γρήγορο πλέιμεικερ εκτός Σπανούλη που θα μπορεί να κάνει drive και να βγάζει την μπάλα στην περιφέρεια για τρίποντο. Όσο πιο μονότονη επίθεση έχεις τόσο πιο εύκολα σε διαβάζει ο αντίπαλος οπότε χρειάζεται ποικιλία.
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 παντως με ντιξον που θελει μια μπαλα μονος του και με μπογκντάνοβιτς δε βλεπω πως θα βγαινουν στη φενερ τα 25'/αγωνα για σλουκα....
Soopercharged Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Και που ξερεις εσυ τι ρολο συμφωνησε να εχει με τον Ζοτς; Μπορει να συμφωνησε 15 λεπτα.
Zus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Πολλοί έφυγαν από αυτή την ομάδα, όλοι έκλαψαν. Ο Κωστάκης θα κουβαλάει στην πλάτη του το ραντεβού με τον κατάδικο, πριν μιλήσει με τους ανθρώπους που τον πίστεψαν και τον ανέδειξαν. Αν θέλει μπορεί να ρωτήσει και τον χοντρό για το πώς καταλήγουν αυτές οι ιστορίες. Πάμε γι' άλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις