Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν καταλαβαίνω αυτήν την καραμέλα, όταν κάποιος μιλάει για τον Μαρινάκη η απάντηση να είναι του τύπου "εσύ μιλάς ενώ έχεις Τράκη".

Καταρχάς ο υγειής κόσμος του Παναθηναϊκού (ο οποίος ευτυχώς είναι η συντριπτική πλειοψηφία) είναι ο πρώτος που καταδικάζει τον Γιαννακόπουλο για όσα κάνει. Ακόμα και μια βόλτα απ' τα αντίστοιχα site αρκεί. "Γλέντα τους Βαγγέλη", "Σ αγαπάμε πρόεδρε", "#%@$ τους ψεύτες" απ' τη μία και "Τράκη σήκω φύγε", "Παύλο και Θανάση ελάτε πίσω", "Γιαννακόπουλε είσαι απαράδεκτος" απ' την άλλη.

Δεύτερον, μιλάμε για τον Μαρινάκη και για ό,τι έχει κάνει ή ό,τι κατηγορείται. Αποφεύγοντας τη συζήτηση με το να αναφέρετε παράγοντα άλλης ομάδας μόνο και μόνο για να θίξετε αυτόν που λέει κάποια γεγονότα που δε σας αρέσουν είναι τουλάχιστον ανούσιο και δείχνει ότι ακόμα και οι ίδιοι δεν πιστεύετε ότι είναι αθώος, άσχετα με το τί λέτε.

Στο κάτω κάτω απ' τη μία μιλάμε για κυριολεκτική καταστροφή του αθλήματος με στησίματα για το κέρδος ενός μεγαλοεπιχειρηματία τον οποίο εμείς πληρώνουμε και ο οποίος συμβάλλει άμεσα στην οικονομική υπανάπτυξη της χώρας στην οποία ζούμε. Δεν αναφέρω καν το περιεχόμενο των πλοίων του μιας και δεν έχει καταδικαστεί ακόμα για αυτό. Απ' την άλλη έχουμε έναν κάφρο ο οποίος δεν τηρεί τους κανόνες, παρευρισκόμενος στα γήπεδα και μπουκάροντας σε αποδυτήρια διαιτητών. Ε νομίζω για το καλό του αθλητισμού καλό είναι να φύγουν τα μεγάλα κεφάλια πρώτα, και μετά ακολουθούν και οι υπόλοιποι, δε μπορούν να καταδικαστούν όλοι ταυτόχρονα.

Σταματήστε λοιπόν να φανατίζεστε και να αφήνετε τον κάθε μαφιόζο να σας κοροϊδεύει. Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, αρκεί να γίνει τώρα η αρχή. Απλά παραδεχτείτε ότι μιλάμε για εγκλήματα τα οποία αυτή τη φορά γίνανε δια μέσου της ομάδας σας δυστυχώς. Αντί να καταδικάζουμε αυτούς που μας ντροπιάζουν φανατιζόμαστε μόνο και μόνο για να επιβάλλουμε την ανωτερότητά μας στους απέναντι. Ντροπή σε όσους συμβάλλουν σε αυτό αλλά ακόμα μεγαλύτερη ντροπή σε πρόβατα υποστηρικτές που δεν παίρνουν καν μισθό.

για ποια στησιματα μιλαμε? και εγω σου λεω οτι η ολη διαδικασια ειναι στημενη. ουτε εγω δεν εχω δικιο ουτε εσυ.ολοι ειναι αθωοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου.και ο εισαγγελεας πρεπει να βρει επαρκη στοιχεια για να καταδικασει καποιον και οχι αυτες τις αστειες ενδειξεις που δεν μπορουν να σταθουν σε μια δικη.εδω θα ειμαστε λοιπον και θα δουμε αν ειναι αθωος η ενοχος.μετα ομως μην ακουω οτι η δικαιοσυνη ειναι τυφλη κτλ κτλ .

εγω παντως πιστευω οτι δεν θα τον στειλουν καν σε δικη απο κατι μαρτυριες του γεωργεα και των λοιπων συγγενων και φιλων.και μονο που ο φακελος κορεα κατανομαζε τον μαρινακη σαν υπευθυνο για τον εμπρησμο στο φουρνο του διαιτητη χωρις να υπαρχει κανενα στοιχειο και χωρις καμια μαρτυρια μου δειχνει οτι το πραγμα βρωμαει και απλα γινεται ενα επικοινωνιακο νταλαβερι οπου στο τελος θα την πληρωσουν αυτοι που το ξεκινησαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Νομικα ισως να μην μπορουν να του κανουν τιποτα αλλα Πχ οταν ακουγεται να λεει οτι θα πληρωσει τον προπονητη αλλης ομαδας εσενα σου αρεσει αυτο?

Νομικα ισως να μην μπορουν να του κανουν τιποτα αλλα Πχ οταν ακουγεται να λεει οτι θα πληρωσει τον προπονητη αλλης ομαδας εσενα σου αρεσει αυτο?

αδιαφορο με αφηνει.αν υπαρχουν στοιχεια οτι εστησε ματς κτλ κτλ να καταδικαστει.με αερολογιες και καταθεσεις της πλακας απλα γελαω.ο ανακριτης θα παραδωσει τον φακελο με τις καταθεσεις και τις απολογιες στον εισαγγελεα και εκεινος θα κρινει ποιος πρεπει να παει σε δικη με βαση αυτα που θα μελετησει και ποιος οχι.κανε υπομονη 5-6 μηνακια και η αληθεια θα λαμψει

Μπορεί να είναι απλά καλός άνθρωπος και να μην θέλει να μένει άνεργος ενας παλιός παίκτης της ομάδας του θα ποινικοποιήσουμε και την καλοσύνη? 

Τι λέει ο redagainstmachine για το θέμα που είναι ειδικός?

Καραπαπάς: Εντάξει, και θα τους πω εγώ στα παιδιά να τον κάνουν τούμπανο τώρα.

Μαρινακης :Και πες του άμα θέλει, τον μισόοοο... μισθό τον δίνουμε εμείς για δώρο

Μαρινακης: Να απορριφθεί  (εφεση)... Αυτό... Να ισχύσει ό,τι ίσχυσε πρωτόδικα.

Μερικες αερολογιες και καταθεσεις της πλακας  απο τον μαρινακη και καραπαπα. Επλιζω σε 5-6 μηνες να λαμψει η αληθεια οπως λεει και ο φιλος.

Μπαινει γαυρος στο σπιτι του και βρισκει την γυναικα του γυμνη στο δωματιο μαζι με τον κουμπαρο.

Τι κανετε εδω μωρη πηδιοσασταν της λεει;

Οχι αντρα μου τι λες; Με προσβαλλεις να λες κατι τετοιο χωρις να εχεις αποδειξεις.

Εχεις δικιο λεει ο γαυρος και ζηταει να τον συγχωρεσει ο κουμπαρος και η γυναικα του που εκανε το λαθος να τους κατηγορησει χωρις αποδειξεις...

• Like 4

πεντακαθαρο ειναι το ονομα της ομαδας φιλε. εχετε τον τρακη τοσα χρονια προεδρο στο μπασκετ και μιλας για καθαρο ονομα ομαδας?

Κατσε και σκεψου τι μου γραφεις και τι συνειρμους κανει ο εγκεφαλος σου

Μπαινει γαυρος στο σπιτι του και βρισκει την γυναικα του γυμνη στο δωματιο μαζι με τον κουμπαρο.

Τι κανετε εδω μωρη πηδιοσασταν της λεει;

Οχι αντρα μου τι λες; Με προσβαλλεις να λες κατι τετοιο χωρις να εχεις αποδειξεις.

Εχεις δικιο λεει ο γαυρος και ζηταει να τον συγχωρεσει ο κουμπαρος και η γυναικα του που εκανε το λαθος να τους κατηγορησει χωρις αποδειξεις...

latest?cb=20150106170932

• Like 5

Η εξομοιωση της καφριλας με εγκληματικες πραξεις μας εμεινε για ''επιχειρημα''...  :devil: 

Οσο για την παροιμια. Δεν υπαρχουν αρκετες πετρες να ριξουμε πραγματικα...

ΥΓ, http://www.gazzetta.gr/article/761393/thyra-7-kalosorizoyme-ton-vaggeli-marinaki

Χαχαχα δεν υπαρχει ελπιδα λεμε!!!

Όλοι έχουνε βαλθεί να φάνε την ομάδα θρύλο του πλανήτη.

Reds against the machine ρε! :D

Χαχαχ, αυτό δεν το είχα προσέξει.

Έξυπνο!

Και προφητικό:

Το πιο εύστοχο πρωτοσέλιδο ήταν του Goal

20837840_920.jpg

Επίσης:

Καταρχήν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μπορεί όντως να έχει τον τίτλο του προέδρου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά δε θα έχει δικαίωμα να ασκεί διοίκηση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δε θα μπορεί να υπογράφει τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου. Στην ουσία, δηλαδή, θα έχει έναν τίτλο τιμής και τίποτα παραπάνω. 

Ακόμα, δε θα έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπεί την ομάδα στα αρμόδια όργανα, στις κληρώσεις και γενικά σε οτιδήποτε αφορά τον Ολυμπιακό.

Όλα τα παραπάνω εμπερικλείονται στην απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένας περιορισμός που τονίστηκε ιδιαιτέρως από τον ειδικό ανακριτή προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην επτάωρη απολογία. 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δε θα μπορεί να κάνει καμία επίσημη δήλωση σε οποιοδήποτε Μέσο που θα αφορά το σύλλογο! Αυτό είναι κάτι που δεν έχει γραφτεί και δεν έχει διαρρεύσει και το αποκαλύπτει τώρα ο Σκύλος. Ότι, δηλαδή, τα αφεντικό του συλλόγου δεν θα έχει, πια, δικαίωμα να τοποθετηθεί για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό ή το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ενδεχομένως, λοιπόν, η επίσημη δήλωση που έκανε, μετά την ανακοίνωση των ποινών του, να ήταν και η τελευταία, μέχρι βεβαίως να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...