daPro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Θελετε να τα γραψω ή θα μου παθετε τιποτα και θα το εχω τυψεις; γραψε γραψε..πλακα εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ελπιζω να εχεις την υπομονη και να μου δωσεις λιγο χρονο ωστε να τα συγκεντρωσω. Ειναι χρονοβορα διαδικασια οπως καταλαβαινεις... Κανένα πρόβλημα, take your time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Θα παρουμε πρωην προπονητη της Εστοριλ ακουω Τους τρολαρει ο χοντρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ενα τεραστιο μπραβο στην ομαδα μπασκετ.κοντρα σε ολους και σε ολα ταπεινωσε τον παναθηναικο δειχνωντας οτι δεν εχει απλα καλυτερη ομαδα αλλα ειναι ετη φωτος μπροστα. Μονο το τμημα βολευ δεν τα πηγε καλα φετος αλλιως θα ειχαμε κανει το 4 στα 4.Ο πραγματικος πρωταθλητης σε ολα τα sport παντοτινος λεγεται θρυλος. Επισης στο ποδοσφαιρο η μοναδικη ομαδα που πιαστηκε για δωροδοκια με στοιχεια και αποδειξεις ειναι ο παναθηναικος αλλα για ενα περιεργο λογω δεν υποβιβαστηκε και δεν τιμωρηθηκε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ενα τεραστιο μπραβο στην ομαδα μπασκετ.κοντρα σε ολους και σε ολα ταπεινωσε τον παναθηναικο δειχνωντας οτι δεν εχει απλα καλυτερη ομαδα αλλα ειναι ετη φωτος μπροστα. Μονο το τμημα βολευ δεν τα πηγε καλα φετος αλλιως θα ειχαμε κανει το 4 στα 4.Ο πραγματικος πρωταθλητης σε ολα τα sport παντοτινος λεγεται θρυλος. Επισης στο ποδοσφαιρο η μοναδικη ομαδα που πιαστηκε για δωροδοκια με στοιχεια και αποδειξεις ειναι ο παναθηναικος αλλα για ενα περιεργο λογω δεν υποβιβαστηκε και δεν τιμωρηθηκε. Θα συμφωνησω σ'αυτα που ειπες και τα εχω σημειωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbiedoll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Και στο ποδόσφαιρο μην ξεχνιόμαστε. Πάλι η ομαδάρα κόντρα σε όλους και όλα, Αλαφούζους, ψεύτες, διαιτητές, τους πήρε όλους και τους σήκωσε!!! Ενα τεραστιο μπραβο στην ομαδα μπασκετ.κοντρα σε ολους και σε ολα ταπεινωσε τον παναθηναικο δειχνωντας οτι δεν εχει απλα καλυτερη ομαδα αλλα ειναι ετη φωτος μπροστα. Μονο το τμημα βολευ δεν τα πηγε καλα φετος αλλιως θα ειχαμε κανει το 4 στα 4.Ο πραγματικος πρωταθλητης σε ολα τα sport παντοτινος λεγεται θρυλος. Επισης στο ποδοσφαιρο η μοναδικη ομαδα που πιαστηκε για δωροδοκια με στοιχεια και αποδειξεις ειναι ο παναθηναικος αλλα για ενα περιεργο λογω δεν υποβιβαστηκε και δεν τιμωρηθηκε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν οντως ισχυει δεν εχουμε καμια ελπιδα. http://www.huffingtonpost.gr/2015/06/16/koinwnia-athlitismso-tsoukalas_n_7594690.html?1434465615&utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_article&utm_campaign=24MediaWidget Επισης μαλλον πρεπει να συμφωνησε ο Ντανστον με Εφες. http://www.sportando.com/en/europe/turkey/164152/bryant-dunston-signing-with-anadolu-efes-istanbul.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά αν μπορεί να μου πει κάποιος που υπάρχουν διαθέσιμες προς αγορά φανέλες του Ολυμπιακου? Στο redstore δεν υπάρχει τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά αν μπορεί να μου πει κάποιος που υπάρχουν διαθέσιμες προς αγορά φανέλες του Ολυμπιακου? Στο redstore δεν υπάρχει τίποτα... Κάτω απ' το Καραϊσκάκης δεν έχει? Επίσης εδώ έχει αλλά δεν ξέρω αν είναι αυθεντικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ωραία τα λαμόγια, δίνουν την ρέπλικα σε τιμή προσφοράς με αρχική τιμή σχεδόν την τιμή της γνήσιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Κάτω απ' το Καραϊσκάκης δεν έχει? Επίσης εδώ έχει αλλά δεν ξέρω αν είναι αυθεντικές στο online σιγουρα δεν έχει. Για να αποφύγω τις μετακινήσεις, ήλπιζα σε online αγορά. Στο παραπάνω site δεν έχει ονόματα παιχτών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 http://www.sigmalive.com/sports/football/greece/242009/den-tha-katevei-sto-protathlima-o-panathinaikos O Τουιτι απειλει οτι δε θα κατεβει του χρονου και καλα θα το παει ετσι να τρεναρει ο καιρος να μην κανει καμια μεταγραφη και να μην με τον τσοπανη προπονητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genius_13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 .....Μετά από επτά ώρες, ολοκληρώθηκε η απολογία του και βγήκε η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα... Ο ίδιος αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού τον αποθέωσαν! Τελικά του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο μέχρι τη δίκη, εγγύηση 200.000 ευρώ και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα μία φορά κάθε 15 ημέρες. Είναι ιδιαίτερα βαρείς οι περιοριστικοί όροι, σε σχέση μάλιστα με τους υπόλοιπους 32 κατηγορούμενους για την εγκληματική οργάνωση. Αντιθέτως στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού δεν του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ίσως επειδή είναι επιχειρηματίας και χρειάζεται να ταξιδεύει στο εξωτερικό........ http://www.gazzetta.gr/football/article/760784/telos-podosfairo-gia-marinaki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Τι δεν ήταν στημένο το κατηγορητήριο τελικά; Γιατί τότε του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο μέχρι τι δίκη; Δεν ήταν όλα κατασκευασμένα από το Σκάι και το Θωμαίδη; Λάσπη λέμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις