Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Μαλιστα...

Καταρχην τεχνικη ποινη μεταφραζεται σε βολες.

Επειτα να επιτρεπει το σκληρο παιχνιδι στην μια ομαδα ενω στην αλλη οχι παλι μεταφραζεται σε βολες. Ας πουμε επιτρεπει στο παναθηναικο το σκληρο παιχνιδι και δεν σφυραει. Στον ολυμπιακο δεν το επιτρεπει και σφυριζει φαουλ, που οδηγει εν τελει σε περισσοτερες βολες για τον παναθηναικο.

Τα παραπανω αν ισχυαν θα ειχαν αντικτυπο στις βολες.

Επομενως μας μενουν τα βηματα, τα καλαθια που δεν μετρουν αντικανονικα και λανθασμενα πλαγια.

Η παραγκα του παναθηναικου δηλαδη ειναι αυτα; Αυτο λεμε; Περιμενω με λαχταρα να ακουσω ναι και εχουμε συνεχεια!

Να φανταστώ ότι για να διαγράψεις τη φράση "ο καθενας επαιρνε οτι του αξιζε", δεν το πιστεύεις πια (άρα, τα πρωταθλήματα που πήρε η ομάδα σου, ίσως και να μην τα άξιζε, σωστά; Ή δεν το πιστεύεις αρκετά για να μπορέσεις να το στηρίξεις δημόσια... ) Δε ξέρω αν σκέφτεσαι να ξανατροποποιήσεις το μήνυμά σου, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να αποφασίσεις. Υπήρχε πράσινη παράγκα, δεν υπήρχε ποτέ, υπήρχε κόκκινη παράγκα, υπάρχει τώρα κόκκινη παράγκα, δεν υπήρχε παράγκα ποτέ από κανέναν και "ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει", έπαιρνε αυτό που του αξίζει αλλά όχι πια; Περιμένω.

ΥΓ. Πολύ τίμιο να γράφουμε κάτι, να μας απαντούν σε αυτό το κάτι και επειδή δε μας αρέσει η απάντηση που λάβαμε, να τροποποιούμε το δικό μας αρχικό μήνυμα αφήνοντας το μήνυμα του συνομιλητή μας στον αέρα. Η άλλη λύση είναι να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε οτιδήποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω τι εγινε και σβηστηκε το συγκεκριμενο. Τωρα το βλεπω που το ειπες πως ειναι κομμενο το post. Το εσβησαν οι mods μηπως, γιατι σβηστηκαν και μηνυματα.Φαινεται επεξεργασμενο απο εμενα? Γραφω απο tablet και δεν μπορω να το δω.

Τελοσπαντων η ουσια ειναι πως οτι εγραψα ισχυει

Απο οτι θυμαμαι ειπα πως δεν υπαρχει παραγκα και πως ο καθενας πηρε οτι του αξιζε.

Δωσε την απαντηση σου τωρα...

Δεν ξερω τι εγινε και σβηστηκε το συγκεκριμενο. Τωρα το βλεπω που το ειπες πως ειναι κομμενο το post. Το εσβησαν οι mods μηπως, γιατι σβηστηκαν και μηνυματα.Φαινεται επεξεργασμενο απο εμενα? Γραφω απο tablet και δεν μπορω να το δω.

Απο οτι θυμαμαι ειπα πως δεν υπαρχει παραγκα και πως ο καθενας πηρε οτι του αξιζε.

θα μου πεις γιατι ο εσακε εδωσε μεταλιο σε εναν τυπο που δηλωνει απλος φιλαθλος και δεν εχει καμια σχεση με τα διοικητικα του παναθηναικου?θα μου πεις γιατι τον ιδιο τυπο τον αφηνουν και παει στις κληρωσεις διαιτητων? οταν μου δωσεις μερικες πειστικες απαντησεις για αυτα τα ερωτηματα τα ξαναλεμε.εχουμε ματια και βλεπουμε οσο και νσ προσπαθεις το ασπρο-μαυρο δεν γινεται

Η απάντησή μου είναι ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ο καθένας φυσικά και παίρνει αυτό που του αξίζει και όπως έγραψα χαρακτηριστικά, είσαι "ο χαμένος ερυθρόλευκος αδελφός μας" (τα ίδια ακριβώς λέει ο Τσουκαλάς για το ποδόσφαιρο)! Απλά να θυμάσαι τί έγραψες στις επόμενες συζητήσεις μας.

Ναι μονο που δεν καταλαβες η κανεις πως δεν καταλαβες τι ειπα..

Ειπα πως στο μπασκετ δεν υπαρχει παραγκα και ο καθενας πηρε οτι του αξιζει...

Αυτο δεν σημαινει πως ισχυει και στο ποδοσφαιρο το ιδιο...

Στο ποδοσφαιρο υπαρχει παραγκα και φυσικα ο καθενας δεν παιρνει οτι του αξιζει....

Οσον αφορα την 1η διαπιστωση για το μπασκετ νομιζω καταλαβαμε ολοι τι ισχυει. Μεχρι τωρα δεν εχει παραθεσει κανενας ολυμπιακος ουτε ενα επιχειρημα γιατι ο ολυμοιακος αδικειται, αλλα εχουμε μονο δηλωσεις αλα τσουκαλα...

Αν θες να παμε στην 2η διαπιστωση για το ποδοσφαιρο να δεις πως στηριζεται με επιχειρηματα και αποδειξεις μια αποψη...

• Like 1

θα μου πεις γιατι ο εσακε εδωσε μεταλιο σε εναν τυπο που δηλωνει απλος φιλαθλος και δεν εχει καμια σχεση με τα διοικητικα του παναθηναικου?θα μου πεις γιατι τον ιδιο τυπο τον αφηνουν και παει στις κληρωσεις διαιτητων? οταν μου δωσεις μερικες πειστικες απαντησεις για αυτα τα ερωτηματα τα ξαναλεμε.εχουμε ματια και βλεπουμε οσο και νσ προσπαθεις το ασπρο-μαυρο δεν γινεται

Περιμενεις εσυ απαντηση? Αν ναι,αδικως

Ναι μονο που δεν καταλαβες η κανεις πως δεν καταλαβες τι ειπα..

Ειπα πως στο μπασκετ δεν υπαρχει παραγκα και ο καθενας πηρε οτι του αξιζει...

Αυτο δεν σημαινει πως ισχυει και στο ποδοσφαιρο το ιδιο...

Στο ποδοσφαιρο υπαρχει παραγκα και φυσικα ο καθενας δεν παιρνει οτι του αξιζει....

Οσον αφορα την 1η διαπιστωση για το μπασκετ νομιζω καταλαβαμε ολοι τι ισχυει. Μεχρι τωρα δεν εχει παραθεσει κανενας ολυμπιακος ουτε ενα επιχειρημα γιατι ο ολυμοιακος αδικειται, αλλα εχουμε μονο δηλωσεις αλα τσουκαλα...

Αν θες να παμε στην 2η διαπιστωση για το ποδοσφαιρο να δεις πως στηριζεται με επιχειρηματα και αποδειξεις μια αποψη...

How convenient. Στο μπάσκετ ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει, στο ποδόσφαιρο όχι. Περιμένω με αγωνία τις αποδείξεις σου. Καλή τύχη στην προσπάθειά σου να αποδομήσεις 42 πρωταθλήματα.

Υγ. Ελπίζω να μη στηρίζεις την επιχειρηματολογία σου σε προϊόντα υποκλοπών και πρωτοσέλιδα, αλλά σε δικαστικές αποφάσεις και αποφάσεις λοιπών αρμόδιων οργάνων.

Ελπιζω να εχεις την υπομονη και να μου δωσεις λιγο χρονο ωστε να τα συγκεντρωσω. Ειναι χρονοβορα διαδικασια οπως καταλαβαινεις...

Ελπιζω να κολλας ενσημα πληρης απασχολησης

εσύ ο ρεπόρτερ του γαυρου που φωτογραφίζεις τα καθίσματα του Καραϊσκάκης?

Και η μεγαλη πλακα ξερεις ποια ειναι? Οτι του εχουν απαντησει κατι εκατονταδες φορες οτι δεν μας ενδιαφερει,οτι ναι μας πουλαει παραμυθι ο Βαγγελας οτι οτι οτι,και αυτος εκει συνεχιζει στο ιδιο τροπαριο εδω και μηνες ολοκληρους.Τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια.. Στο πληκτρολογιο του,πρεπει να εχουν χαλασει στανταρ τα πληκτρα ctrl+c και ctrl+v

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...