Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠΠΠ

2h5uoo3.jpg

ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΘΑ ΚΩΛΩΣΟΥΝ;

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, η μάρτυρας Α.Τ., αποκάλυψε στην απολογία της στον Ανακριτή Ανδρεάδη πως πιέστηκε από τον Κυριάκο Θωμαΐδη να πει όσα είπε και εκείνος!

Μάλιστα, η Α.Τ. υποστήριξε πως την κατηύθυνε για την κατάθεσή της!

«Την 7η Απριλίου 2014 και ώρα 1:00 πμ επιβιβάστηκα σε λεωφορείο προκειμένου να μεταβώ από την Καρδίτσα στην Αθήνα και στο γραφείο του κ. Θωμαΐδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τον οποίο είχαμε ραντεβού στις 7 πμ. Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, λόγω του στρες και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόμουν κατανάλωσα αλκοόλ με αποτέλεσμα κατά την άφιξή μου στην Αθήνα η συνείδησή μου να είναι πλήρως διαταραγμένη τόσο από την έλλειψη ύπνου όσο και από το αλκοόλ, ενώ με είχε καταλάβει έντονο αίσθημα θυμού απέναντι στον κ. Αρβανιτίδη, με τον οποίο είχα διακόψει κάθε σχέση πλέον. Με άλλα λόγια βρισκόμουν σε σύγχυση και βίωνα κατάσταση πανικού την οποία μου ήταν αδύνατον να ελέγξω.

Παρά την κατάστασή μου η συνέντευξή μου πραγματοποιήθηκε σε στούντιο του ΣΚΑΪ, όπως ακριβώς ήταν προγραμματισμένη. Κατά τη διάρκεια αυτής ωθήθηκα λόγω του εκνευρισμού και του θυμού μου απέναντι στον κ. Αρβανιτίδη, όπως προείπα, να αναφερθώ σε ζητήματα τα οποία στην πραγματικότητα ΔΕΝ γνώριζα με στόχο να γίνω πιο πειστική και πιο καυστική. Με άλλα λόγια παρασυρόμενη από τα συναισθήματά μου και επιθυμώντας να προκαλέσω αναφέρθηκα σε πρόσωπα και καταστάσεις, τις οποίες ΔΕΝ γνώριζα αλά υπέθετα και φανταζόμουν».

Και όμως, αυτοί οι άνθρωποι βγαίνουν στις... εκπομπές και δικάζουν τον κόσμο!!! Αλήθεια, με αυτό θα ασχοληθεί κανείς ή θα περάσει στα ψιλά επειδή δεν «πουλάει»;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

«...Την 7η Απριλίου 2014 και ώρα 1:00 πμ επιβιβάστηκα σε λεωφορείο προκειμένου να μεταβώ από την Καρδίτσα στην Αθήνα και στο γραφείο του κ. Θωμαΐδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τον οποίο είχαμε ραντεβού στις 7 πμ. Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, λόγω του στρες και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόμουν κατανάλωσα αλκοόλ με αποτέλεσμα κατά την άφιξή μου στην Αθήνα η συνείδησή μου να είναι πλήρως διαταραγμένη τόσο από την έλλειψη ύπνου όσο και από το αλκοόλ, ενώ με είχε καταλάβει έντονο αίσθημα θυμού απέναντι στον κ. Αρβανιτίδη, με τον οποίο είχα διακόψει κάθε σχέση πλέον. Με άλλα λόγια βρισκόμουν σε σύγχυση και βίωνα κατάσταση πανικού την οποία μου ήταν αδύνατον να ελέγξω. ..."

Μέθυσε στο ταξίδι και δεν ήξερε τι έλεγε. ok  :-D

ακομα και σε ξεκαθαρες δηλωσεις, εσυ απομονωνεις την ουσια και επιλεγεις μια δευτερετουσα φραση για να προσπαθησεις να μειωσεις το αντικειμενο της ουσιας της δηλωσης... στον ΣΚΑΙ δημοσιογραφος επρεπε να ησουν. καλο κλαμα

Ποιό είναι το αντικείμενο τη δήλωσης οτι έπαθε κρίση πανικού απο την αϋπνία και το αλκοόλ στο λεωφορείο; Και στην εκπομπή δεν ήξερε τι έλεγε;  :cry:  :-D

Καταρχήν δεν πουλάνε αλκόλ στα λεωφορεία είχε φέρει κανα μπουκαλάκι βοτκα μαζί της;  B)

Το καλύτερο ταίρι για τον μέγιστο κωλοτούμπα Α. Κούγια η κυρία :D

Ήταν τόσο μεθυσμένη να φανταστείς που δέχτηκε τα χρήματα και τις απειλές κατά της ζωής της για να αλλάξει τα λεγάμενά της...

• Like 1

Ηταν μεθυσμενη λεει! Γελαει ο κοσμος...

Περισσοτερο βεβαια γελαει με αυτους που τα μασανε ή κανουν πως τα μασανε...

Η ''μεθυσμενη'' τουλαχιστον ειχε σοβαρους λογους να δηλωσει ''μεθυσμενη'' και δεν μπορει να την κατηγορησει και κανενας. Οποιοσδηποτε θα το εκανε αν ειχε απεναντι του την μαφια.

Οι αλλοι που τα πιστευουν και τα επικαλουνται αυτα ειναι η τραγικοτητα της υποθεσης...

Καλα κοιτα και εμενα αν μου βαλεις  ενα περιστροφο στον κροταφο μπορει να αρχισω να λεω ιστοριες για αγριους.Ο φοβος για την ζωη σου ειναι πολυ ισχυρο συναισθημα

http://www.laola1.tv/en-int/live/olympiacos-piraeus-panathinaikos-athen/348135.html

HD ποιοτητα αλλα χρειαζεται το Zenmate για να δουλεψει ( IP Γερμανιας , δουλευει κ με Ρουμανιας )

• Like 1

To έμμισθε τρολάκο ο νομιστερικάκις το έγραψε;

Λοοοοοοοοοοοοοοοολ :lol:

dapro, δεν χρειάζεται ειρωνεία ρε συ, δεν σε παίρνει εξάλου η λίστα με και χωρίς, μην είσαι προκλητικός

• Like 2

http://www.laola1.tv/en-int/live/olympiacos-piraeus-panathinaikos-athen/348135.html

HD ποιοτητα αλλα χρειαζεται το Zenmate για να δουλεψει ( IP Γερμανιας , δουλευει κ με Ρουμανιας )

fullscreen δεν παει ομως ρε γαμωτο  :mellow:

To έμμισθε τρολάκο ο νομιστερικάκις το έγραψε;

Λοοοοοοοοοοοοοοοολ :lol:

dapro, δεν χρειάζεται ειρωνεία ρε συ, δεν σε παίρνει εξάλου η λίστα με και χωρίς, μην είσαι προκλητικός

φιλαρακο το γράφω..ΦΕΤΟΣ..

Ωραίος ρε!!Μέχρι τώρα έβλεπα από εδώ:http://www.sportingvideo.tv/20150614/vv557cc95f73c947.28186320-1091606.html...

fullscreen δεν παει ομως ρε γαμωτο  :mellow:

Σε μένα πάει κανονικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...