Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδες εσυ να παιξει καμια μπαλαρα η Λεβαντε και δεν ειδα εγω?

Εκανε κατι το πολυ?Εκανε κατι που δεν περιμενες?

Οχι τιποτα δεν εκανε , τιποτα που να μην μπορεις να αντιμετωπισεις

Απλα χτυπησε στις αδυναμιες σου , ειδαν οτι ο Χολεμπας δεν υπαρχει και χτυπουσαν απο εκει

Προφανως και εμεις την καναμε ομαδα ΣΗΜΕΡΑ γιατι δεν εκανε κατι αξιολογο παρα μονο τα βασικα

Ουτε οι ιδιοι στη Λεβαντε δεν το πιστευουν σημερα το ποσο ευκολα κερδισαν , γελουσαν και τα μουστακια του προπονητη τους

• Like 3
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ναι. Το απέδειξε ο Ζαρντιμ οτι δε μπορουσε να κάνει καλές εμφανισεις. Πότε επαιξε μπάλα η ομάδα?

Απλά ίσως να είχε κάνει διαφορετικές επιλογές 11άδας. Καλύτερες, διοτι ηξερε την ομάδα.

Αλλά με τέτοια ατυχία και τέτοια διαιτητικά λάθη, τι περιμένεις??

ρεσυ τι μπαλα να παιξουμε με τετοιο ροστερ...5 πασες δεν μπορουσαν να τελειωσουν.

κ ενω φευγει ο Τορο,παει κ φερνει επιθετικο...

κ βαλε οτι πέρυσι ειχαμε Ιμπα κ Ορμπαιθ στο κεντρο κ φετος τι εχουμε...τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεψε με δεν ειμαι κανενας με παροπιδες και καταλαβαινω.Αλλα το παιχνιδι σημερα κριθηκε στην τακτικη ο Μιτσελ θεωρησε οτι με το να εχει κατοχη θα τους βαλει και γκολ λες και ειναι η Μπαρτσελονα.Βλεπει οτι ετσι δεν βγαινει το ματς και δεν κανει τπτ να το αλλαξει.Ομως εχει συγχωροχαρτι γιατι δεν ειναι δικια του ομαδα. Εκανες 4 ευκαιριες απο τα οποια 2 δοκαρια και 2 αποκρουσεις σε υπερενταση, δεν τα λεει ολα αυτο?

Δε γούσταρες ομως που αν μη τι άλλος είδες κάτι διαφορετικό στην ομάδα?Οκ κακές οι επιλογές, φταίει και ο Μιτσελ μαζί με όλα, αλλά έβαλε την υπογραφή του απ τον πρωτο αγωνα. Εγω τον συμπάθησα για το ρισκο του πάντως.

Στα τέτοια μου, δε πειράζει που θα αποκλειστουμε. Θα κερδίσουμε εδω μέσα τη Λεβάντε.

Αλλά πιστευω οτι αυτος θα πετυχει σα προπονητής σε εμάς. (θέλω να πιστευω)

Υποτιθεται οτι μέσα στους όρους για να έρθει ειναι και 2 δικοι του παίχτες, 2 μέσοι.

Μαζι με τις μεταγραφές που θα γινουν το καλοκαίρι και θα ειναι ολες οπως ειπωθηκε προσωπικές του επιλογές, θα δουμε κάτι διαφορετικό.

Αλλωστε ο Βαγγελας ειχε πει οτι η επομενη χρονιά δε θα ειναι τόσο λιτή σε μεταγραφικά. Αρκει να μπαίναμε πάλι στους ομιλους.

Δημοσ.

Ειδες εσυ να παιξει καμια μπαλαρα η Λεβαντε και δεν ειδα εγω?

Εκανε κατι το πολυ?Εκανε κατι που δεν περιμενες?

Οχι τιποτα δεν εκανε , τιποτα που να μην μπορεις να αντιμετωπισεις

Απλα χτυπησε στις αδυναμιες σου , ειδαν οτι ο Χολεμπας δεν υπαρχει και χτυπουσαν απο εκει

Προφανως και εμεις την καναμε ομαδα ΣΗΜΕΡΑ γιατι δεν εκανε κατι αξιολογο παρα μονο τα βασικα

Ουτε οι ιδιοι στη Λεβαντε δεν το πιστευουν σημερα το ποσο ευκολα κερδισαν , γελουσαν και τα μουστακια του προπονητη τους

Ακουσε ,οταν χανεις απο καπου ο αλλος θα στην κανει ,κατι θα εκμεταλλευτει ,αυτο ειναι εκ των ων ουκ ανευ.Αν δεν ηταν ο Χολεμπας καποιος αλλος θα ηταν που θα κραζαμε ...Εξαλλου και εγω σου μιλησα για τον Ολυμπιακο του Χολεμπας ,του Κοντρερας και του Μασαντο σε σχεση με την Λεβαντε. Με την Μπαρτσελονα αν επαιζες στις αδυναμιες σου θα χτυπουσε ,χαιρω πολυ Κωστας.Τι θελεις να μου πεις με αυτο δεν καταλαβαινω .

Δημοσ.

Δε γούσταρες ομως που αν μη τι άλλος είδες κάτι διαφορετικό στην ομάδα?Οκ κακές οι επιλογές, φταίει και ο Μιτσελ μαζί με όλα, αλλά έβαλε την υπογραφή του απ τον πρωτο αγωνα. Εγω τον συμπάθησα για το ρισκο του πάντως.

Στα τέτοια μου, δε πειράζει που θα αποκλειστουμε. Θα κερδίσουμε εδω μέσα τη Λεβάντε.

Αλλά πιστευω οτι αυτος θα πετυχει σα προπονητής σε εμάς. (θέλω να πιστευω)

Υποτιθεται οτι μέσα στους όρους για να έρθει ειναι και 2 δικοι του παίχτες, 2 μέσοι.

Μαζι με τις μεταγραφές που θα γινουν το καλοκαίρι και θα ειναι ολες οπως ειπωθηκε προσωπικές του επιλογές, θα δουμε κάτι διαφορετικό.

Αλλωστε ο Βαγγελας ειχε πει οτι η επομενη χρονιά δε θα ειναι τόσο λιτή σε μεταγραφικά. Αρκει να μπαίναμε πάλι στους ομιλους.

Αντικειμενικα να κατηγορησουμε τον Μιτσελ θα ηταν το λιγοτερο προστυχια, 2 ματς εχει παιξει ο Ανθρωπος. Μου αρεσε οτι εβαλε τον Βλαχοδημο αν και το παιδακι χαθηκε εκανε τακλιν στους δικους του. Επισης κατα την ταπεινη μου αποψη ο Φεισα ηταν θετικος, καποια στιγμη πρεπει να δουμε και τη κανει και αυτος. Τωρα για την καινουργια χρονια και σχετικα με τις μεταγραφες δεν μ εχει δωσει το θρασος ο Μαρινακης να πιστευω οτι θα κανει τπτ τς προκοπης... 

Δημοσ.

Απο τον Ολυμπιακο ναι εχει καλυτερη ομαδα και καλυτερους ,πολυ καλυτερους παιχτες φιλε μου .Αν θες το πιστευεις .Το να βλεπεις εσυ την Λεβαντε στην ισπανικη λιγκα που παιζει με τις καλυτερες ομαδες του κοσμου να μην τα πηγαινει καλα και να βγαζεις συμπερασματα οτι ο Ολυμπιακος θα υπερισχυσει δειχνει απλα οτι δεν γνωριζεις .Δεν στο λεω για να τσακωθουμε απλα επειδη ετσι ειναι ...Μιλαμε παντα για τον Ολυμπιακο του Μασαντο και του Κοντρερας ετσι ? Κατεβηκε  στην Βαλενθια ο Ολυμπιακος για να χτυπησει με τον Μασαντο το παιχνιδι απο το κεντρο  ,μιλαμε τωρα παιζει να μας πανε και φυλακη .

Πιστεψε με δεν ειμαι κανενας με παροπιδες και καταλαβαινω.Αλλα το παιχνιδι σημερα κριθηκε στην τακτικη ο Μιτσελ θεωρησε οτι με το να εχει κατοχη θα τους βαλει και γκολ λες και ειναι η Μπαρτσελονα.Βλεπει οτι ετσι δεν βγαινει το ματς και δεν κανει τπτ να το αλλαξει.Ομως εχει συγχωροχαρτι γιατι δεν ειναι δικια του ομαδα. Εκανες 4 ευκαιριες απο τα οποια 2 δοκαρια και 2 αποκρουσεις σε υπερενταση, δεν τα λεει ολα αυτο?
Πες τα γμ την τρέλα μου. Τί διάολο έχουν πάθει με το 4-3-3 από τη στιγμή που το ρόστερ δεν το επιτρέπει και καταλήγουμε με μια γραμμή λιγότερη; Πίσω λέμε, άμυνα και αντεπιθέσεις μπας και βάλεις ένα ή έστω να φας λίγα.Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Θελω να σου πω οτι της δινεις το δικαιωμα να ειναι καλη

Στο πρωτο ημιχρονο επαιξε οπως παιζει ο Ατρομητος στο Καραισκακη

Διπλη ζωνη αμυνας , μπαλιες στην πλατη της αμυνας και τρεχα Μαρτινς να προλαβεις

Οταν ομως εχεις τον Χολεμπας που ειναι 2 κλικ πιο αργος απο τον αντιπαλο του και τον χανει σε 3 φασεις δεν μπορεις να περιμενεις κατι

Απλα δεν επαιξε καμια μπαλαρα η Λεβαντε , εκανε πολυ απλα πραγματα και σε συνδυασμο με την δικη μας κακιστη αποδοση πηρε το πιο ευκολο αποτελεσμα που εχει παρει εδω και 4 μηνες

Δημοσ.

Θα δειξει μωρέ.

Εγω έχω δωσει ημερομηνία ανοχής στην οικονομικη πολιτικη του Μαρινάκη.

Θέλω να πιστευω οτι θα δουμε καλυτερα πράγματα το καλοκαίρι.

Εαν δε τα δουμε, θα με δεις και εμένα να τον κράζω ανελέητα. Απλά για την ωρα κάνω υπομονή, γνωρίζοντας την μέτρια οικονομικη κατάσταση της ομάδας.

Στο φινάλε, περιμέναμε να βγουμε τελευταίοι στο Τσ.Λ. πηραμε 9 βαθμους. Θα δείξει :-)

Τί διάολο έχουν πάθει με το 4-3-3

Απαιτουμε θέαμα για αυτο :P

Δημοσ.

Παιδια εγω δε διαφωνω οτι ο Μιτσελ εκανε λαθη σημερα. Απλα θεωρω πως λογω ροστερ και χρονου που χει στην ομαδα, εχει ελαφρυντικα. Ας θυμηθουμε οτι καποτε ο Βαλβερδε αρπαξε τοσα απο κατι Γαλλους κι εντος εδρας. Το προβλημα δεν ειναι ο προπονητης. Ο Ζαρντιμ δεν εκανε για τον ολυμπιακο αλλα ακομα και τον Μουρινιο να φερνε, θα καταφερνε να τον εκθεσει, και να φυγει νυχτα.

Το θεμα ειναι αυτο που εγραψα παραπανω οτι η ομαδα εχει αποδυναμωθει παρα πολυ κι αυτος τις προαλλες ελεγε οτι εχουμε 10 φορες καλυτερο ροστερ σε σχεση με περυσι. Ναι, το δηλωσε, μετα το εντος με Μονπελιε νομιζω.

Κι εχει και τους οργανωμενους με το πλευρο του, που ειναι μεγαλη αβαντα.

Αν επελεγε να χωσει λεφτα θα χαμε χρυση ευκαιρια για κατι καλο. Οπως ειναι οι αλλοι, θα κερδιζε για πλακα το ελληνικο πρωταθλημα με μπαλαρα που θα χε καθε φορα το γηπεδο γεματο. Θα μπροουσε να κανει rotation εντος εδρας, και να χει παιχτες ξεκουραστους για εκτος.

Ο τυπος ομως βλεποντας την ανυπαρξια των αλλων, παντελονιαζει οσο μπορει και μικραινει επικινδυνα την ομαδα.

υγ.ο μανιατης κι ο χολεμπας ειναι δυο τρανες αποδειξεις του ποσο ρολο παιζει ο προπονητης σε μια ομαδα. Οπως κι ο φουστερ. Κλασσικες περιπτωσεις παιχτων που οταν δουλεψουν με τον σωστο ανθρωπο αποδιδουν τα μεγιστα.

Δημοσ.

Καλά, δείτε λίγο και το Ρουμπίν - Ατλέτικο που κερδίζει η Ρουμπίν με Μαρκάνο, Ορμπάιθ βασικούς, να κλάψουμε όλοι μαζί.

• Like 5
Δημοσ.

Ο Ορμπαιθ είχε κάτι το πρωτόγνωρο για το Ελληνικο πρωτάθλημα. Αμυντικο χαφ με μπαλιά Τσιάρτα.

Και ομως τον άφησαν να φύγει!!!!

• Like 5
Δημοσ.

Ο τυπος ομως βλεποντας την ανυπαρξια των αλλων, παντελονιαζει οσο μπορει και μικραινει επικινδυνα την ομαδα.

Μεγαλη κουβεντα!!!

Δημοσ.

Ρε Μιτσελ τι ονειρο ειδες σημερα , ελεος ..

Ηξερες και την Λεβαντε καλα και μου πηγες και ανεβασες την αμυνα στο κεντρο για να μπορουν να κανουν αυτο που ξερουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ οι ισπανοι.

Τις αντεπιθεσεις. 

Μας πηγε σαν τα προβατα στη σφαγη πραγματικα.

Το πιο ευκολο βραδυ της Λεβαντε πρεπει να ηταν.

Με αυτα που βλεπω πραγματικα θα ηταν καλυτερα να ειχαμε τον Ζαρντιμ ακομα...

Επαιζε φουλ αμυνα αλλα δε ξεφτιλιζομασταν οπως τωρα με τον καθε Νικοπολιδη και τον καθε Ζαρντιμ που νομιζει οτι ηρθε και θα κανει την ομαδα Μπαρτσελονα με αμυντικο διδυμο τον Μανωλα και τον Κοντρερας ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...