Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Μιας και ρωτας μονο για το 2014 (που να παραδεχτώ ουτε εγώ θυμάμαι σε τι αναφέρεται ο συμφορουμιτης), να θεωρήσουμε οτι για 2007 και 2010 συμφωνεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπαίνεις γενικά σε κουβέντες που δεν σε συμφέρουν ή μόνο σε αυτή?

Γιατί πριν 4 μέρες έβαζες βιντεάκια με ερυθρόλευκες παράγκες στο μπάσκετ εδώ μέσα.

• Like 2

Δεν μπαίνεις γενικά σε κουβέντες που δεν σε συμφέρουν ή μόνο σε αυτή?

Γιατί πριν 4 μέρες έβαζες βιντεάκια με ερυθρόλευκες παράγκες στο μπάσκετ εδώ μέσα.

Δεν μίλησα για ερυθρόδερμη παράγκα στο μπάσκετ, αλλα γιατί μου το λες τώρα αυτό και όχι τότε, όταν το έκανα; Που ήσουν να μου το πεις πριν 4 μέρες;

Εσύ γουστάρεις να το θάβουμε όταν ευνοήστε και να αναδεικνύεται όταν ευνοούμαστε, καταλαβαίνω.

Να υποθέσω οτι δεν υπάρχει χρονόμετρο, άλλος ένας που κάνει ιστορική αναδρομή σε ποστς απ το να απαντήσει

Παντως ο Zerg μπηκε να ρωτησει τι συνεβη το 2014 με αφορμη ενα ποστ ενος συγκεκριμενου μελους και μεχρι στιγμης οσοι προσφερθηκαν να απαντησουν, μιλανε για αλλες σεζον... Κοινως, δεν ξερουν τι να απαντησουν. Αλλο κοκκινο μπλογκ διαβαζει ο ενας, αλλο ο αλλος, συνενοηθειτε τουλαχιστον να παιρνετε γραμμη απο ενα ιστοτοπο για να ξερετε τι να απαντατε και να μην παθαινετε τετοια ατυχηματα.

• Like 1

Θα μπω εγω στην κουβεντα για το 2007 και το 2010.

Για το 2007 και το παραμυθι του non call τα εχω πει 5-6 φορες ηδη. Στα τελευταια 2 λεπτα της κανονικης διαρκειας και στην παραταση οι διαιτητες δινουν ρεσιταλ φαλτσοσφυριγματων για να κρατησουν τον ολυμπιακο στο παιχνιδι. Μιλαμε για 6-7 σφυριγματα κραυγαλεα. Μια ανετη νικη τα κορακια την μετατρεπουν σε θριλερ.

Θα υπηρχε σφαγη στο παιχνιδι αλλα παρα την φιλοτιμη προσπαθεια απο τα κορακια ο Παναθηναικος καταφερε να νικησει. Και σε ενα παιχνιδι που ο ολυμπιακος εχει ευνοηθει οσο δεν παει καποιοι το εχουν κανει σημαια της ''πρασινης παραγκας''. Γελια απλα...

Για το 2010.

Καταρχην ''ξεχνανε'' ολοι οι γαυροι ΤΑ ΟΡΓΙΑ που εχουν γινει στον 2ο τελικο. Αν κατι διαστρεβλωθηκε σε αυτη την σειρα ειναι το γεγονος οτι ο Παναθηναικος δεν εκανε ακομα μια σκουπα.

Αλλα για να δουμε τι εγινε σε αυτη σειρα. Μηπως οι διαιτητες σφυριζαν Παναθηναικο?

Ο παναθηναικος στη σειρα εχει παει στις βολες 62 φορες ενω ο ''αδικημενος'' Ολυμπιακος ποσες λετε?

99!!!! Καλα διαβασατε 99!!!

Και υπαρχουν ατομα που τολμανε ή μαλλον δεν ντρεπονται να λενε πως αδικηθηκαν! Ημαρτον απλα.... Αλλα ειπαμε αν δεν ειναι 90-10 ειναι αδικια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε γι αυτό λένε, ακόμα και οι υγιείς Ολυμπιακοί, καλά σας κάνει ο Μαρινάκης.

Γιατί αν ξέραν οτι παραδέχεστε τα δικά σας, αυταπόδεικτα, εκτρώματα στο μπάσκετ, και άρα θα υπήρχε υγιές πρωτάθλημα στη μπάλα αν ερχόσασταν στα πράγματα, θα το στήριζαν 100% και θα κράζαν ακόμα περισσότερο τον Βαγγέλα. 

Άλλα όταν κοιτάς απέναντι και βλέπεις τον μπασκετικό Παο του Γιαννακόπουλου και τη νοοτροπία των οπαδών του, ή το Μελισσανίδη και το στρατό που σέρνει, λες καλύτερα να μη ξαναδώ ποτέ ελληνικό πρωτάθλημα και ας τους αφήσω να αλληλοτρώγονται.

Χωρίς να μαι μέσα στα πράγματα, έχω την εντύπωση πως συγκριτικά, ο πιο καθαρός είναι ο Ιβάν.

Επεξ/σία από Chris_85

Ε γι αυτό λένε, ακόμα και οι υγιείς Ολυμπιακοί, καλά σας κάνει ο Μαρινάκης.

Γιατι τι κάνει ο μαρινακης? Αφου ειναι θυμα σκευωρίας λενε ολοι...

δεν εχει νοημα να κανετε κουβεντα με οπαδους της ομαδας που εχει καταστρεψει το ελληνικο μπασκετ. και μονο το γεγονος οτι ο προεδρος τους εχει φαει 200 τιμωριες και τις γραφει κανονικα χωρις να του λεει κανεις τιποτα και το τραγικο που ο εσακε δινει μεταλια σε ενα ατομο που δηλωνει φιλαθλος και τον δεχετε κανονικα στις κληρωσεις διαιτητων.τωρα το να κατσω να αναλυσω φασεις και το πως ευνοουντε σε καθε φαση με ανυπαρκτα φαουλ απο επαφες της πλακας οταν ο σπανουλης που ειναι ο μετρ των επαφων δεν παιρνει φαουλ ουτε με αιτηση.τα εχουμε δει τοσα χρονια και εχουμε σιχαθει δεν χρειαζεται να τα επαναλαμβανουμε. μονος του ο εσακε μας εδειξε ποιος κανει κουμαντο και ποιος δινει εντολες αφου δεν κρατησαν ουτε τα προσχηματα και εδωσαν μεταλιο σε εναν φιλαθλο-αφεντικο τους.

για ελληνικο μπασκετ θα μιλησουμε μονο οταν ξηλωθει και το τελευταιο μελος του εσακε και της κεδ

• Like 1

Kαι αυτό με την Wild card που το βάζεις; Πες και για αυτό το θέμα  :cry:  :-D 1)Πες πόσο κάνει μια, και 2)ποιος πιστεύεις οτι την έδωσε. 

Να πάμε στα βαθιά νερά δηλαδή και να μην ασχολούμαστε με φαουλάκια  B)

Ο ΕΣΑΚE γιατί τιμωρεί με πρόστιμα τον ΔΓ; Και αθωώνει τα αυγά; Αλλά ξεχασε το αυτό προς στιγμήν για την wild card θέλω να μάθω

Αν εγώ σαν ολυμπιακός εκτιμούσα τον παναθηναικό για αυτα που έχει κάνει οπως τα έχει κάνει πλεον δεν αξίζει τιποτα.Ομαδα με πρόεδρο-οπαδο που βρίσκει ακόλουθους.Απλα να ξέρετε οτι οι αφοί επειδή το κατάλαβαν το παιχνίδι του Δγ θα τον έχουν συνέχεια στα δικαστήρια.Προκειμένου να τον ξεφτιλίσουν θα βρει λογο και θα παει στο καλό του.Η ερυθρολευκη δυναστεία στο μπάσκετ τώρα ξεκινάε.

Αν εγώ σαν ολυμπιακός εκτιμούσα τον παναθηναικό για αυτα που έχει κάνει οπως τα έχει κάνει πλεον δεν αξίζει τιποτα.Ομαδα με πρόεδρο-οπαδο που βρίσκει ακόλουθους.Απλα να ξέρετε οτι οι αφοί επειδή το κατάλαβαν το παιχνίδι του Δγ θα τον έχουν συνέχεια στα δικαστήρια.Προκειμένου να τον ξεφτιλίσουν θα βρει λογο και θα παει στο καλό του.Η ερυθρολευκη δυναστεία στο μπάσκετ τώρα ξεκινάε.

εσυ το ανεβασες τελικα το πανο?Ενα πρωταθλημα πηρατε και αρχισατε παλι τις δυναστειες τους αυτοκρατορες και τους παιανες.Πραγματικα τωρα ποιος ανθρωπινος εγκεφαλος εκατσε να φτιαξει αυτο το πανο.Εκτος και αν τους πληρωνουν οποτε παω πασο.Πλακα σου κανω μην μου γραψεις κανα πυρινο ποστ

post-337211-0-92290000-1434190244_thumb.jpg

Αν εγώ σαν ολυμπιακός εκτιμούσα τον παναθηναικό για αυτα που έχει κάνει οπως τα έχει κάνει πλεον δεν αξίζει τιποτα.Ομαδα με πρόεδρο-οπαδο που βρίσκει ακόλουθους.

Υποστηριζεις ολυμπιακο και στο ποδοσφαιρο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...