barbiedoll Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Στο basket την πήρατε δηλαδή ? no double as well Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως κάθε χρόνο σπάει ο διάβολος το πόδι του και σε κάποιο άθλημα από τα 4 δεν παίρνουμε την κούπα. Φέτος ήταν το βολευ
rainman28 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Φιλε ολα αυτα που μου λες ότι, φυσικα και εγιναν αλλα δεν θα βγαλω συμπερασμα απο την συμμετοχη στο φ4. Μπορεί να απεκλεισες την τσσκα αλλα βαση ολης της χρονιας ειναι καλυτεροι οι ρωσοι. Με την ιδια λογικη και εγω εκανα πλακα στη ρεαλ στο οακα, αρα εχω ομαδαρα. Δεν παει ετσι ομως. Ο ολυμπιακος επαιξε καλυτερο μπασκετ ολη τη χρομια και δικαι θα το παρει. Τωρα αν πιστευεται οτι παιζεται μπασκεταρα δικαιωμα σας. Υγ για την τελςυταια δεκαετια ξερουμε ποιες ειναι οι καλυτερες ομαδες... υπαρχει μια διαφορα.νικησες την ρεαλ σε ενα αδιαφορο ματς για την ρεαλ.νικησα 3 φορες σερι την μπαρτσελονα σε ματς που κρινοταν η συμμετοχη στο φαινολ φορ.στην κανονικη διαρκεια ειχα απο μια νικη με τσσκα στα μεταξυ μας ματς και την απεκλεισα απο τον τελικο.συν το συνολικο ρεκορ νικων-ηττων απο την αρχη της σεζον στην ευρωλιγκα. 1
harisv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν συγκρινω καν τις ομαδες, απλα το φερα σαν παραδειγμα. Εκει που θελω να καταληξω ειναι μην κρινετε τις ομαδες μετα απο ενα αγωνα αλλα βαση της χρονιας. Και περσι ο ολυμπιακος επαιζε ωραιο μπασκετ, και φετος. Απλα επειδη θα παρει πρωταθλημα νομιζετε οτι ειναι 3 επιπεδα πανω σε σχεση με περσι. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2015 από harisv
Zus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Όχι, επειδή έφτασε στον τελικό είναι τρία επίπεδα πάνω, όταν ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Ερυθρό Αστέρα εκτός.
harisv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν καταλαβαινετε νομιζω. Και κερδισε τη ρεαλ αρα ειναι πρωταθλητης ευρωπης. Σας λεω μη βλεπετε τα παιχνίδια μεμονωμενα και εσύ κανεις ακριβως αυτο...
lifeowner771 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 H διαφορα ειναι οτι περσι ειχαμε Μπαρτζωκα τον οποιο τον επιανε κομπλεξ καθε φορα που εβλεπε πρασινα.
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Φιλε ολα αυτα που μου λες ότι, φυσικα και εγιναν αλλα δεν θα βγαλω συμπερασμα απο την συμμετοχη στο φ4. Μπορεί να απεκλεισες την τσσκα αλλα βαση ολης της χρονιας ειναι καλυτεροι οι ρωσοι. Με την ιδια λογικη και εγω εκανα πλακα στη ρεαλ στο οακα, αρα εχω ομαδαρα. Δεν παει ετσι ομως. Ο ολυμπιακος επαιξε καλυτερο μπασκετ ολη τη χρομια και δικαι θα το παρει. Τωρα αν πιστευεται οτι παιζεται μπασκεταρα δικαιωμα σας. Υγ για την τελςυταια δεκαετια ξερουμε ποιες ειναι οι καλυτερες ομαδες... Δε παίζει να τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.
rainman28 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν συγκρινω καν τις ομαδες, απλα το φερα σαν παραδειγμα. Εκει που θελω να καταληξω ειναι μην κρινετε τις ομαδες μετα απο ενα αγωνα αλλα βαση της χρονιας. Και περσι ο ολυμπιακος επαιζε ωραιο μπασκετ, και φετος. Απλα επειδη θα παρει πρωταθλημα νομιζετε οτι ειναι 3 επιπεδα πανω. ειναι 3 επιπεδα πανω.ανεβηκε λιγο ο ολυμπιακος σε σχεση με περσι και γεμισε καλυτερα το ροστερ του για να ανταπεξελθει στο μαραθωνιο αγωνων της ευρωλιγκας,επεσε ο παναθηναικος ποιοτικα αρκετα σε σχεση με περσι και η διαφορα των 2 ομαδων ανοιξε πολυ.αλλωστε τα ρεκορ των 2 ομαδων στην ευρωλιγκα απο την αρχη ως το τελος μιλανε απο μονα τους για το ποια ομαδα παιζει σταθερα σε υψηλο επιπεδο.οταν τερματιζεις την διοργανωση με ισο αριθμο νικων-ηττων τοτε απλα συγκαταλεγεσαι παιχτικα στο γκρουπ με ομαδες σαν την μαλαγα και την αλμπα. οσο πιο γρηγορα δειτε την πραγματικοτητα και το ποσο εχετε μικρυνει τοσο πιο γρηγορα θα αποκτησετε καποιο πλανο και θα κανετε ομαδα. ομαδα χωρις κορμο διεθνων παιχτων δεν κανεις αν δεν εχεις τα φραγκα να παρεις ξενους τοπ κλας με 1.000.000+ ευρω συμβολαιο ο καθενας 1
harisv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δε παίζει να τα πιστεύεις αυτά που γράφεις. Chris που διαφωνεις? Rainman συμφωνω με αυτα που λες
harisv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν με βοηθας, ποια αυτονοητα? Ισως να μην διαβασες ολα τα σημερινα ποστ μου...
manzah80 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 αδιαφορη μου ειναι η κουπα φιλε γιατι το προβλημα στο σαπιο ελληνικο μπασκετ παραμενει και το βλεπουμε και φετος.πιο πολυ πανηγυρισα και χαρηκα την συμμετοχη μας στο φαινολ φορ παρα θα πανηγυρισω το πρωταθλημα στην ελλαδα.οταν θα φυγει ο σωληνας και θα αλλαξουν τα προσωπα στην κεδ που ειναι τα ιδια και τα ιδια εδω και χρονια τοτε θα πανηγυρισω για το ελληνικο μπασκετ.και δεν θα πανηγυρισω για κατακτηση κουπας αλλα για το γεγονος οτι θα ξαναδουμε μπασκετ με τους κανονισμους που ολοι η ευρωπη γνωριζει και εδω απλα δεν υπαρχουν Σε ρωταω ειλικρινα χωρις καμια δοση ειρωνειας χτες ρωτησα δυο φιλους μου ολυμπιακους αν τους εχω παρει εστω ενα πρωταθλημα που δεν αξιζα.Και οι δυο μου ειπαν οχι.Πιστευεις οτι σου χω παρει σειρα αγωνων χωρις να ειμαι καλυτερος η πιστευεις οτι εφαγες χειρουργειο σε κομβικα σημεια.Δεν ξερω αν ειμαι φανατισμενος η δεν ξερω τι αλλα δεν μπορω να το δεχτω αυτο και δεν αντεχω να κατσω να βλεπω βιντεακια του μισαωρου.Μεχρι το 2010 ημουν μεσα σε ολα με τον ολυμπιακο στο γηπεδο τα αλλα απο οθονη.
rainman28 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Σε ρωταω ειλικρινα χωρις καμια δοση ειρωνειας χτες ρωτησα δυο φιλους μου ολυμπιακους αν τους εχω παρει εστω ενα πρωταθλημα που δεν αξιζα.Και οι δυο μου ειπαν οχι.Πιστευεις οτι σου χω παρει σειρα αγωνων χωρις να ειμαι καλυτερος η πιστευεις οτι εφαγες χειρουργειο σε κομβικα σημεια.Δεν ξερω αν ειμαι φανατισμενος η δεν ξερω τι αλλα δεν μπορω να το δεχτω αυτο και δεν αντεχω να κατσω να βλεπω βιντεακια του μισαωρου.Μεχρι το 2010 ημουν μεσα σε ολα με τον ολυμπιακο στο γηπεδο τα αλλα απο οθονη. φυσικα και μου πηρες τιτλους που δεν αξιζες.το 2010 εκανα τρελο παρτυ στο οακα στο τριτο ματς 16 ποντους μπροστα και ξαφνικα μας πεσαν τα μαλλια απο αυτα που βλεπαμε.κατι βολτες του σαρας 5-6 βηματα και τριποντο ευστοχο χωρις να δινεται,κατι βολτες του μπατιστ εξω απο το γηπεδο και ο διαιτητης να λεει παιζετε κατι ταπες στην καθοδο και το ματς να συνεχιζεται.μιλαμε για εξωφθαλμα πραγματα που ειναι εσκεμενα.σε εκεινο το ματς εκανε μετρημενα 14 λαθη υπερ του παο μεσα σε ενα δεκαλεπτο για να γυρισει το παιχνιδι.και ολο αυτο το σκηνικο με τη σειρα του δημιουργει εκνευρισμο και στον παγκο της ομαδας και στους παιχτες.οταν εισαι αθλητης και πας να παιξεις και ξερεις οτι δεν θα σε σφυριξουν στα ισα αυτοματα μπαινεις με αλλη ψυχολογια μεσα και το αντιστροφο.οταν ξερεις οτι θα σε προστατεψει ο διαιτητης σε τυχον φαουλ που θα κανεις σε επαφες η σε τυχον βολες που θα σου δωσει αν πας να παρεις το φαουλ με καποια επαφη παιζεις με αλλο αερα.
Chris_85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Eπειδή ρωτάς, και για να μαθαίνουν και οι φίλοι σου, το '07 και το '10.
Gigamestin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Eπειδή ρωτάς, και για να μαθαίνουν και οι φίλοι σου, το '07 και το '10. βάλε και το 2014 οπου δεν έβλεπε ο διατητής καλα το χρονόμετρο στην προ-τελευταια φάση του αγώνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις