manzah80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Με τρωει το χερι μου να το γραψω απο χτες αν κα ξερω οτι θα λαβω παλι κανα μηνυματακι ολο ειρωνεια κτλ και θα μου γυρισει το μυαλο αλλα θα το ρωτησω.Πριν κατι σελιδες θυμαμαι δυο τρεις χρηστες που λεγανε οτι δεν ασχολουμαστε καν με την α1 γιατι ειναι σαπια ελεεινη δεν μας νοιαζει δειχνουμε ποιοι ειμαστε στην ευρωπη και την βρωμοκουπα του πρωταθλητη την αφηνουμε στον σαπιο Παο..Δηλαδη την κουπα που ρχετε την κυριακη με σκουπα κιολας δεν την θελετε ετσι?Σε εκεινους απευθυνομαι γιατι δεν θυμαμαι ποιοι ηταν και δεν παιζει να κατσω να το ψαξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Απλό είναι, δεν πατάς αριστερό κλικ στο θέμα Ολυμπιακός. Ελπίζω να βοήθησα Δυστυχως ειμαι περιεργος απο την φυση μου και ο μονος τροπος ειναι να το σβησω απο την λιστα πραγμα που δεν ξερω πως γινεται και περα απο αυτο..Δεν εγραψα μονο αυτο και απαντηση δεν πηρα υποθετω για να υπαρχει σιωπη δεν εχετε επιχειρηματα αρα κλασσικα σαν κολλημενα μυαλα αποφευγετε την ερωτηση και απαντατε σε οτι σας συμφερει..Χμμ σωστη τακτικη θα την θυμαμαι στο μελλον...αλλα τι λεω εγω δεν κανω τετοια ειμαι βαζελος οχι γαυρος εκει ειναι η διαφορα μας..Δεν προκειται να ξαναγραψω στο θεμα σας μην σκατε ουτως η αλλως ειτε μιλαω σε τοιχο ειτε σε γαυρους το ιδιο πραγμα ειναι η μαλλον ο τοιχος θα σκεφτοτανε περισσοτερο αυτα που το ειπα.Και για να μην παρεξηγηθω μιλαω για γαυρους οχι για φιλαθλους του οσφπ.Υπαρχει χαωδης διαφορα με αυτους τους 2 κ δυστυχως στο φορουμ νομιζω ολοι εχουμε καταλαβει τι εχει πιο πολυ απο αυτους τους 2. Τα φιλια μου ευχομαι να αλλαξετε μυαλα φιλικα κ μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αυτα τα λεμε οταν χανουμε , φετος που πεφτει σκουπα ηλεκτρικη μας νοιαζει το πρωταθλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αν δεν το λες ειρωνικα με καλυψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως κάθε χρόνο σπάει ο διάβολος το πόδι του και σε κάποιο άθλημα από τα 4 δεν παίρνουμε την κούπα. Φέτος ήταν το βολευ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν σε φωναζουν πρωταθλητη σ'ολα τα σπορ παντοτινε , για αυτο Kappa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα για τη χτεσινη νικη. Τρομερη αλλαγη με Σφαιροπουλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αμαν κάναμε να φύγει ο Μπαρτζώκας μερικοί. Μάλλον κάτι βλέπαμε. btw και ο Σφαιρόπουλος του καλοκαίρι θα έχει τα θέματά του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 O ολυμπιακος ο περσινος με τον φετινο ειναι σχεδον ιδιος, η διαφορα ειναι οτι μίκρυνε ο παναθηναικος αισθητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν σε φωναζουν πρωταθλητη σ'ολα τα σπορ παντοτινε , για αυτο Kappa Έχεις ένα δίκιο μπορώ να πω. Να αλλαχτει ο υμνος αμέσως και να μπει το νιαου βρε γατουλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 O ολυμπιακος ο περσινος με τον φετινο ειναι σχεδον ιδιος, η διαφορα ειναι οτι μίκρυνε ο παναθηναικος αισθητα. Καμία σχέση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καμία σχέση.Δεν αναφερομαι στον τροπο παιχνιδιου αλλα την δυναμικη της ομαδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ο Ολυμπιακός ο φετινός είναι φιναλίστ Ευρωλίγκας αποκλείοντας Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα και το φαβορί, ΤΣΣΚΑ για τρίτη φορά. Δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό και ναι, είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟ όντως έχει μικρύνει σε όλα τα επίπεδα. Αυτό δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παραμένει μέσα στις 3-4 καλύτερες ομάδες της δεκαετίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Φιλε ολα αυτα που μου λες ότι, φυσικα και εγιναν αλλα δεν θα βγαλω συμπερασμα απο την συμμετοχη στο φ4. Μπορεί να απεκλεισες την τσσκα αλλα βαση ολης της χρονιας ειναι καλυτεροι οι ρωσοι. Με την ιδια λογικη και εγω εκανα πλακα στη ρεαλ στο οακα, αρα εχω ομαδαρα. Δεν παει ετσι ομως. Ο ολυμπιακος επαιξε καλυτερο μπασκετ ολη τη χρομια και δικαι θα το παρει. Τωρα αν πιστευεται οτι παιζεται μπασκεταρα δικαιωμα σας. Υγ για την τελςυταια δεκαετια ξερουμε ποιες ειναι οι καλυτερες ομαδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rainman28 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Με τρωει το χερι μου να το γραψω απο χτες αν κα ξερω οτι θα λαβω παλι κανα μηνυματακι ολο ειρωνεια κτλ και θα μου γυρισει το μυαλο αλλα θα το ρωτησω.Πριν κατι σελιδες θυμαμαι δυο τρεις χρηστες που λεγανε οτι δεν ασχολουμαστε καν με την α1 γιατι ειναι σαπια ελεεινη δεν μας νοιαζει δειχνουμε ποιοι ειμαστε στην ευρωπη και την βρωμοκουπα του πρωταθλητη την αφηνουμε στον σαπιο Παο..Δηλαδη την κουπα που ρχετε την κυριακη με σκουπα κιολας δεν την θελετε ετσι?Σε εκεινους απευθυνομαι γιατι δεν θυμαμαι ποιοι ηταν και δεν παιζει να κατσω να το ψαξω. αδιαφορη μου ειναι η κουπα φιλε γιατι το προβλημα στο σαπιο ελληνικο μπασκετ παραμενει και το βλεπουμε και φετος.πιο πολυ πανηγυρισα και χαρηκα την συμμετοχη μας στο φαινολ φορ παρα θα πανηγυρισω το πρωταθλημα στην ελλαδα.οταν θα φυγει ο σωληνας και θα αλλαξουν τα προσωπα στην κεδ που ειναι τα ιδια και τα ιδια εδω και χρονια τοτε θα πανηγυρισω για το ελληνικο μπασκετ.και δεν θα πανηγυρισω για κατακτηση κουπας αλλα για το γεγονος οτι θα ξαναδουμε μπασκετ με τους κανονισμους που ολοι η ευρωπη γνωριζει και εδω απλα δεν υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις