Zus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πάτε και βάζετε κάτι βίντεο και ξεχνάτε το καλύτερο: Για χθες, τι να πούμε πάλι? Για τον Αναστόπουλο που κατάπιε πάλι τη σφυρίχτρα του και σε φάση μπροστά στα μάτια του έδειξε ότι ο Μάντζαρης πάτησε γραμμή αν και δεν πάτησε ποτέ? Για τον Χακίμ Ολάζον Σοφτοκεφαλίδη που φόρτωσε 3 ψηλούς με 13 φάουλ μόνος του, όταν είχε αφεθεί ανενόχλητος να ρίχνει αγκωνιές στα μούτρα του Ντάνστον? Για το βρωμόξυλο που έπεφτε στην τρίτη περίοδο από τη μία πλευρά και από την άλλη σφυρίζοταν και η αναπνοή των παιχτών του Ολυμπιακού? Μιλάμε είναι τόσο χαώδης η διαφορά των δύο ομάδων που παιχνίδι 15-20 πόντων, τα κρατάνε με το έτσι θέλω στους 4-5 πόντους. Αν ο βάζελος ήταν πλήρης, με αυτή τη διαιτησία σήμερα θα βρίζαμε τον άσχετο τον Σφαιρόπουλο και οι απέναντι θα αποθέωναν τον Μαυροβουτυρίδη. Ένα ματς ακόμα, τπτ δεν τέλειωσε, έχουν δει πολλά τα ματάκια μας σε αυτό το άθλημα 3
kirileman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ***Οι φασεις ειναι απο την τελευταια περιοδο, μονο. Κρινεται το ματς, ας πουμε. Και σφυριζονταν οταν ο ΠΑΟ ηταν ακομα και στο -7. Στην 4η περιοδο, επαναλαμβανω. Αν τα κορακια, ηταν κορακια, υπηρχε περιπτωση με 0 χρονικα περιθωρια να δωσουν οχι 4, αλλα εστω και 1 σφυριγμα στην ομαδα που θελαν να σφαξουν; Αν ειχα ορεξη να φτιαχνω ηλιθια βιντεο για να πουλαω σανο περι διαιτησιας στα προβατα, πιστεψε με οτι απο το συγκεκριμενο παιχνιδι εχω καμια 10ρια φασεις για καθε ομαδα (φυσικα θα φιλτραρα το βιντεο και την μνημη μου αναλογως τι προπαγανδα ηθελα να κανω, βλεπε Chris_85, Alxnks , βλεπε uploaders των διαφορων βιντεο κλπ). Προφανως το βιντεο ειναι τρολλοβιντεο, οσο τρολλιες ειναι και τα περι σφαγης στον 3ο τελικο του 2010, σε ενα παιχνιδι που οι διαιτητες καναν πολλα λαθη εκατερωθεν, that's the point. Σφαγη, αποοσο ξερω λεγεται το να σφυριζεις μονο μια ομαδα. Εδω εχουν μπλεξει την κακη διαιτησια με την σφαγη, επειδη απτα 20 λαθη τα 10 ηταν εναντιον της ομαδας τους. Δε ξέρω αν ήταν 10 ή 20 ή 5 και με ποιά αναλογία μοιράστηκαν. Αυτό που ξέρω είναι ότι, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ, η πρόθεση του διαιτητή να ευνοήσει ή να αδικήσει μια ομάδα φαίνεται από συγκεκριμένα σφυρίγματα, αρκεί να έχεις τα μάτια να τα εντοπίσεις και να τα διαχωρίσεις από τα φυσιολογικά λανθασμένα σφυρίγματα που οφείλονται σε ανικανότητα ή την κακιά στιγμή. Το να μην καταλογίσεις ένα πέναλτυ σε αμφισβητούμενη φάση (ακόμα και αν αποδειχθεί από το replay ότι ήταν) είναι εντελώς διαφορετικό από να μη δώσεις κόκκινη (κατά παράβαση των κανονισμών) σε μαρκάρισμα τελευταίου παίχτη (σε προφανή θέση για γκολ). Αλλά ας δεχτούμε ότι η διάκριση των δυο αυτών διαφορετικών "ειδών" σφυριγμάτων είναι αδύνατη και ας δεχτούμε ότι, όπως σε όλα τα αθλήματα, ο ισχυρότερος, αυτός που επενδύει τα περισσότερα χρήματα έσω- και εξωαγωνιστικά, χαίρει και της ευνοϊκότερης αντιμετώπισης από διαιτητές, αθλητική δικαιοσύνη κλπ. Θες να πεις ότι στην περίπτωση του μπασκετικού ΠΑΟ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ δε συνέβη κάτι τέτοιο; Ότι οι Γιαννακόπουλοι, των οποίων το ήθος ας δεχτούμε επίσης ότι δε διαφέρει από των υπολοίπων επιχειρηματιών που εμπλέκονται με τον αθλητισμό, ακολούθησαν διαφορετικές πρακτικές; Και όλες οι σχετικές ενδείξεις περί του αντιθέτου, ήταν απλά false alarm; Μια ατυχής σύμπτωση; Ή μάλλον, πολλές ατυχείς συμπτώσεις που εξέθεσαν τον κατά τα άλλα πανάξιο πρωταθλητή μπασκετικό ΠΑΟ; Να θυμίσω, πάντως, ότι εκείνη τη μακρά περίοδο της πράσινης παντοκρατορίας, το αντεπιχείρημα του οπαδών του ήταν οι ευρωπαϊκές διακρίσεις του ΠΑΟ. Δηλαδή, "δεν είναι δυνατόν να έχουμε ευνοϊκή διαιτησία στους εγχώριους θεσμούς, γιατί δείτε στην Ευρώπη τί καλά που τα πάμε χωρίς τους Έλληνες διαιτητές!" Φυσικά, η παραπάνω πρόταση παίρνει ως δεδομένα τα εξής: α) ότι ευρωπαϊκοί θεσμοί είναι αδιάβλητοι και β) ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι πάντοτε και πρωταθλητής στη χώρα του, γιατί οι δυο θεσμοί είναι ίδιοι, ξέρω γω. Κατ' αναλογία, ο Ολυμπιακός των τελευταίων ετών είναι απολύτως λογικό να κατακτά και τους εγχώριους τίτλους, μια και η ανωτερότητά του αποδεικνύεται από τις ευρωπαϊκές του επιτυχίες και όταν δεν το πετυχαίνει, κάποιος εξωγενής παράγοντας ευθύνεται για αυτό, σωστά; Για να καταλήξω, αποφασίστε (όλοι) πάνω σε μια σταθερή και αμετάβλητη λογική θέλετε να συζητάμε. Ποιό είναι τελικά το επιχείρημα; Η κακή διαιτησία; Και ποιός μου απαγορεύει να την επικαλεστώ και στο ποδόσφαιρο; Δεχόμαστε ότι ο εκάστοτε ισχυρός ευνοείται παντού και πάντα (γιατί μπορεί) ή όχι; Και αν το δεχόμαστε, τότε γιατί αυτή η κουβέντα; 1
Zus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Όταν βλέπεις παίχτη να πατάει 2 μέτρα εκτός γηπέδου, να σηκώνεται, να πιάνει τη μπάλα, και να προσπαθεί να την πετάξει πάνω σε αντίπαλο και αυτό δεν το σφυράς, είσαι στημένος από 100 μπάντες, όχι από μία. Το βίντεο που έβαλα παραπάνω είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα στημένης διαιτησίας
kirileman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Όταν βλέπεις παίχτη να πατάει 2 μέτρα εκτός γηπέδου, να σηκώνεται, να πιάνει τη μπάλα, και να προσπαθεί να την πετάξει πάνω σε αντίπαλο και αυτό δεν το σφυράς, είσαι στημένος από 100 μπάντες, όχι από μία. Ακριβώς, δεν τίθεται θέμα λάθους εκεί. Υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση. Αλλά έχω σταματήσει να διαμαρτύρομαι, γιατί γνωρίζω ότι δε ζω σε έναν τέλειο κόσμο και επειδή το ίντερνετ και η επαφή μου με τα ξένα πρωταθλήματα μου έχει (απο)δείξει ότι τα ίδια και χειρότερα γίνονται και αλλού. Ο Μπατίστ περπατάει με την μπάλα εκτός γηπέδου, ο Τζόρτζεβιτς κερδίζει πέναλτυ 2 μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής, ο Πέπε πατάει αντιπάλους στη μάπα χωρίς να αποβάλλεται και ο Μπούσκετς παίζει θέατρο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, οπότε αποφάσισα να ευχαριστιέμαι απλά το παιχνίδι. Θα αδικηθείς και θα ευνοηθείς. Το σημαντικό είναι να μένεις "μέσα στο παιχνίδι", το οποίο είναι και παιχνίδι εξουσίας. Και σε αυτό το "παιχνίδι", ηθική δεν υπάρχει. 1
Zus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 +1 Το εξοργιστικό της όλης υπόθεσης είναι να επιμένεις ότι οι άλλοι στήνουν και εσύ είσαι καθαρός. Ειδικά στο μπάσκετ, πέρασαν χρόνια για να τα δουν αυτά μέχρι και Ολυμπιακοί. Να θυμίσω δε, ότι η φάση που ο Κατσουράνης σφυρίχτηκε offside, έχει προέλθει από ψεύτικο κόρνερ. Εγώ καταλαβαίνω ότι εκεί κάτι στράβωσε και δεν το αναφέρω καν, ο Midi/Dos Canones/Soopercharged θα το είχε κάνει σημαία διαφάνειας αυτό το ανάποδο κόρνερ 1
Alxnks Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 http://www.sport-fm.gr/article/basket/nees-kampanes-gia-giannakopoulo/3091883Νέες «καμπάνες» για Γιαννακόπουλο! Τελευταία ενημέρωση 11/06/2015, 14:20 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν αποδέχτηκε την ποινή που του επιβλήθηκε χθες από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και δίνοντας το «παρών» στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού τιμωρήθηκε εκ νέου. Συγκεκριμένα, στον κ. Γιαννακόπουλο επιβλήθηκε-πέραν της προηγούμενης ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 20 μήνες-νέα τιμωρία για άλλους δώδεκα μήνες, αλλά και πρόστιμο 14.000 ευρώ, ενώ άλλες 30.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. ρε σεις....τωρα που το σκεφτομαι, κανονικα πρεπει και οι ολυμπιακοι να τον στηριζουμε....ετσι οπως παει αυτος θα μας ξεπληρωσει το χρεος!! για παντα στο οακα τρακηηηηηη!! 1
rainman28 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 μονο καποιοι κολημενοι βαζελοι δεν βλεπουν αυτο που βλεπει ολος ο κοσμος.οταν αποχωρησε ο κοκκαλης απο το μπασκετ και σταματησε να βαζει λεφτα αυτοματα επεσε το επιπεδο του πρωταθληματος μιας και ουτε ο αρης,ο παοκ και η αεκ εβαζαν λεφτα.ο μονοι που εμειναν τοτε να εχουν ανταγωνιστικη ομαδα στην ευρωπη και να φαινεται το ελληνικο μπασκετ ηταν οι γιαννακοπουλοι.εκει λοιπον βρηκαν την ευκαιρια και εστησαν την δικια τους παραγκα.αν δεν ηταν αυτοι να ταιζουν δημοσιογραφους κτλ κτλ θα ειχαν βγει πολλοι στην ανεργια.ολο το μπασκετικο συναφι τους εχει υποχρεωση γιατι τους ταιζαν οποτε λογικο να βλεπουμε αυτα τα αισχη. μονο οταν φυγει ο σωληνας και ξηλωθει ολη η κεδ μπαινωντας νεα προσωπα στις θεσεις αυτες θα δουμε ξανα πραγματικο μπασκετ στην ελλαδα. 1
barbiedoll Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μην ξεχάσεις να μας πείς πως την νέα ΚΕΔ πρέπει να την συστήσει ο Μαρινάκης για να είναι τίμια και αξιόπιστη
nomisteraki Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Στα γραφεία της ΕΕΑ ξεκίνησε σήμερα (11/6) η ακροαματική διαδικασία για την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Μάνο Παπαδόπουλο. Οι "ερυθρόλευκοι" ισχυρίζονται πως η αλλαγή σκυτάλης στο "τριφύλλι" είναι εικονική και δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα, σύμφωνα με όσα είχαν αναφέρει επίσημα στις 8 Μαΐου μέσω επίσημης ανακοίνωσης που είχαν εκδώσει. Η συνέχιση της εκδίκασης θα γίνει σε μία εβδομάδα (18/6), οπότε και αναμένεται να προκύψει απόφαση της ΕΕΑ για το ζήτημα.
icenex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μιας και τα ξερετε ολα πειτε μου πως μπορω να μην βλεπω πλεον το θεμα ολυμπιακος γιατι θα βγαλουν καρκινο τα ματια μου απο αυτα που διαβαζω.Περα απο καποιες σωστες τοποθετησεις ορισμενων οι αλλοι ειστε τελειως "αντικειμενικοι" για τον μπασκετικο παο.Οσα δεν φτανει η αλεπου.... ξερετε το υπολοιπο.Και περυσι η διαιτησια φταιει που ειχαμε πλεονεκτημα εδρας μας κανατε break και ξανακαναμε break στο εξοχικο???Παιδες μονοι σας τα λεγατε τοτε οτι εχετε την loseria οταν βλεπετε πρασινα.Δυστυχως φετος περα τις ελλειψεις μας ειστε πιο δυνατοι σαν ομαδα και κανεις νοημων βαζελος δεν θα πει το αντιθετο.Τωρα να παραπονιεστε για διαιτησιες στο μπασκετ που εχει γινει τοσα και τοσα και εγω μπορω να βαλω ενα καρο βιντεακια με διαιτησιες αυτο δεν οδηγει πουθενα και ουτε εχω ορεξη να ανακυκλωνομαι σε τετοιες συζητησεις γιατι δεν βγαζεις ακρη.Το ρεζουμε της υποθεσης τοσα χρονια παιρνουμε πρωταθληματα γιατι παιζαμε καλυτερο μπασκετ και ειχαμε πιο δυνατη ομαδα και αυτο κανενας νοημων γαυρος δεν μπορει να το αρνηθει αν εσεις εδω μεσα σας αρεσει να κανετε τους χαζους η εχετε απωλεια μνημης δεν σας φταιει ο μπασκετικος παο.Δεν θα παθετε τιποτα αν παραδεχτειτε τα αυτονοητα.Αν οντως πιστευετε οτι αξιζατε καποιο πρωταθλημα και τελικα το πηρε ο παναθηναικος με την βοηθεια της διαιτησιας παρακαλω βαλτε ολοκληρους τους αγωνες και οχι μονο τα στιγμιοτυπα που αδικηθηκε μονο η ομαδα σας και να κανουμε την συγκριση διαιτητικων λαθων-στημενων λαθων να δουμε ποσα εγινα και εγιναν στο καθενα κ ποιος αξιζε το εν λογω πρωταθλημα.Το να πετατε ετσι βιντεκια που φτιαχτηκαν απο φαν με συγκεκριμενες φασεις εχω και εγω ενα καρο να βαλω.Οποιος μου τεκμηριωσει με στοιχεια κ ολοκληρους τους αγωνες στα ματς που αδικηθηκε ο γαυρος αλλα να βαλει κ τα αντιστοιχα λαθη εις βαρος του παο και να κανουμε συγκριση τι και πως τοτε να παραδεχτω ως τοτε ολα αυτα που λετε ειναι ραδιο αρβυλα και αναμασατε οτι πετανε τσουκαλαδες σε σαιτ και φυλλαδες η πορωμενοι φιλαθλοι που εθελοτυφλουν και προσπαθουν να μειωσουν το μεγαλειο του μπασκετικου παο τα προηγουμενα χρονια. Αν παραδεχτειτε οτι ειμασταν καλυτερη ομαδα τα προηγουμενα χρονια κ απλα πλεον η ψαλιδα δεν υπαρχει ισα ισα ειστε καλυτεροι τοτε ισως κανουμε ενα βημα μπροστα σε αυτο το φορουμ ως τοτε μιλαμε απλα ειστε κολλημενα μυαλα.Οπως εγω αναγνωριζω οτι ειστε καλυτερη ομαδα απο την δικη μας αυτην την στιγμη τοσο απλα ειναι να το παραδεχτειτε οτι ειμασταν κ παλιοτερα μην φοβαστε δεν θα πεσει φωτια να σας καψει.
washcloud Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δε ξέρω αν... ....καιρό είχα να διαβάσω τέτοιο kirilepost από κάποιον στα "αθλητικά". Εύγε στον kirileman και λάικ (σπανιότατα το παράω το συγκεκριμένο κουμπάκι, μια και κανονικά το θωρώ "αστείο" ως ύπαρξη γενικά). Αν όχι τόσο για όλες τις θέσεις του, οπωσδήποτε για τη δομή, το είδος/ύφος επιχειρηματολογίας του, όταν κατά βάση έχω συνηθίσει να βλέπω απλά (εκατέρωθεν) "αντεγκλήσεις" στα αθλητικά, από απλώς χρωματισμένες στα όρια του ανεκτού, έως αστειότητες τραγικότητες πνεύματος, ουσίας και περιεχομένου γενικώς... http://www.sport-fm.gr/article/basket/nees-kampanes-gia-giannakopoulo/3091883 Νέες «καμπάνες» για Γιαννακόπουλο! Τελευταία ενημέρωση 11/06/2015, 14:20 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν αποδέχτηκε την ποινή που του επιβλήθηκε χθες από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και δίνοντας το «παρών» στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού τιμωρήθηκε εκ νέου. Συγκεκριμένα, στον κ. Γιαννακόπουλο επιβλήθηκε-πέραν της προηγούμενης ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 20 μήνες-νέα τιμωρία για άλλους δώδεκα μήνες, αλλά και πρόστιμο 14.000 ευρώ, ενώ άλλες 30.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. ρε σεις....τωρα που το σκεφτομαι, κανονικα πρεπει και οι ολυμπιακοι να τον στηριζουμε....ετσι οπως παει αυτος θα μας ξεπληρωσει το χρεος!! για παντα στο οακα τρακηηηηηη!! ...άντε να δούμε φάση όπου ο announcer στο ΟΑΚΑ (δεν ξέρω καν αν υπάρχει τέτοιος, όπως στο ΣΕΦ πάντως) θα βγαίνει και θα λέει (μιας και σε γενικές γραμμές ο εκεί κόσμος είναι πιο συμμαζεμένος από αυτόν στο ΣΕΦ, οπότε δεν υπάρχει χρεία να τους μπαίνει χέρι από μεγάφωνα...) "...Κε φίλαθλε Δημήτρη Γιαννακόπουλε, παρακαλούμε...στηρίξτε την ομάδα μας - αποχωρήστε από το γήπεδο - όχι άλλα πρόστιμα, μπας και πάρουμε κα'να επιπλέον παίκτη της προκοπής για το μέλλον, με αυτά τα λεφτά!"
Zus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μιας και τα ξερετε ολα πειτε μου πως μπορω να μην βλεπω πλεον το θεμα ολυμπιακος Απλό είναι, δεν πατάς αριστερό κλικ στο θέμα Ολυμπιακός. Ελπίζω να βοήθησα
Pankar95 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μαθήματα δημιουργίας ψευδαισθήσεων απο τους Γαυρους 2
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Απλό είναι, δεν πατάς αριστερό κλικ στο θέμα Ολυμπιακός. Ελπίζω να βοήθησα Respect απο εναν φαν των φαν του Ολυμπιακου 1
~mxls~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ... Ο οποίος Ζοτς έχει προλάβει στα λίγα χρονάκια απέναντι να έχει περισσότερα στημένα ματς και απ'τα μεταξυ μας τόσα χρονια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις