Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πωπω τι μου ειπες.

Btw μιλας για μικροσπορια που πηρε ο ΟΣΦΠ στο ΣΕΦ προχθες (και καλα εισαι αντικειμενικος ας πουμε και παραδεχεσαι ξερωγω οτι πηρες 1-2 μικροσφυριγματακια) και ακομα δεν εχεις παρει θεση για τις φασεις που κυκλοφορουν σε βιντεο που δεν τις λες και μικροσπορια...Τουλαχιστον με τα κριτηρια γαυρου ή και δικα σου απλως -των περασμενων ετων-, τις λες απο σφαγες εως παραγκες. Ξαφνικα οι ισοπεδωσεις δωσανε τη θεση τους σε μετρημενες εκφρασεις. Ως προς το γνωστο βιντεο, μουγκα ομως.

Τουναντιον μιλας για σφαγες σε 3ους τελικους . Ποσταρω 5 φασεις μονο απο την τελευταια περιοδο του συγκεκριμενου τελικου και η απαντηση ειναι κατι που στο ειπαν καποτε και σου φανηκε καλη ατακα, που ουτε κολαει -εστω και ως ατακα- εδω, αλλα ουτε και σε βοηθα να μας δειξεις ποσο δικιο εχεις. Το αναποδο, μαλλον.

άλλες 5 φάσεις από τον ίδιο αγώνα

http://www.dailymotion.com/video/xol9hx_%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-o%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-79-70-h-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84_sport

http://www.dailymotion.com/video/xiqyq7_panathinaikos-vs-olympiakos-79-70-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7_sport

Εμφανής πλέον  η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων. Πάει για το 3-0 λογικά στο επόμενο και τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δεν έχει νόημα να ανοίγεις κουβέντα με τον συγκεκριμένο.

Καλώς ή κακώς υπάρχουν λάθη που είναι διαιτητικά, και λάθη που είναι εσκεμμένα, όπως π.χ. το να είσαι διαιτητής, να βλέπεις μπροστά σου τον μπατιστ να πατά ένα μέτρο έξω απο το γήπεδο για να επαναφέρει χαμένη μπάλα και να δίνεις "παίζεται".

Όποιος δεν καταλαβαίνει οτι υπάρχει αυτή η διάκριση, χάνει όποια επιχειρήματα έχει στο ποδόσφαιρο σχετικά με τη διαιτησία.

Εγώ δε θεωρώ πως θα τελειώσει η σειρά με 3-0.

Σου θυμίζω τον φετινό τελικό Κυπέλλου..

Θεωρώ πως ΔΔ, Φώτσης, χρωστάνε ένα μεγάλο παιχνίδι, και εμείς επιθετικά δεν έχουμε καμία σχέση, μα καμία, με την ομάδα που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα. (τότε ήταν το ξεκάθαρο πικ της ομάδας). Και αμυντικά, επίσης λίγα πράγματα δείχνουμε.

Δε λέω οτι είστε το φαβορί, αλλά εγώ δε σας έχω ξεγραμμένους.

Επίσης μέχρι στιγμής ο Μανωλόπουλος δε μου έχει δείξει κάτι παραπάνω απο έναν πολύ καλό assistant coach. Θεωρώ πως πρέπει να αποδείξει πως μπορεί να εκπλήξει τον αντίπαλο και να αλλάξει το μομέντουμ του παιχνιδιού. Να αναγκάσει τον αντίπαλο προπονητή να σκεφτεί. Οι άμυνες ζώνης δε βοηθάνε, όταν εφαρμόζονται σε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο.

Μέχρι στιγμής ο Σφαιρόπουλος το πάει στον αυτόματο πιλότο.

• Like 1

Σου θυμίζω τον φετινό τελικό Κυπέλλου..

Θεωρώ πως ΔΔ, Φώτσης, χρωστάνε ένα μεγάλο παιχνίδι, και εμείς επιθετικά δεν έχουμε καμία σχέση, μα καμία, με την ομάδα που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα. (τότε ήταν το ξεκάθαρο πικ της ομάδας). Και αμυντικά, επίσης λίγα πράγματα δείχνουμε.

Δε λέω οτι είστε το φαβορί, αλλά εγώ δε σας έχω ξεγραμμένους.

Επίσης μέχρι στιγμής ο Μανωλόπουλος δε μου έχει δείξει κάτι παραπάνω απο έναν πολύ καλό assistant coach. Θεωρώ πως πρέπει να αποδείξει πως μπορεί να εκπλήξει τον αντίπαλο και να αλλάξει το μομέντουμ του παιχνιδιού. Να αναγκάσει τον αντίπαλο προπονητή να σκεφτεί. Οι άμυνες ζώνης δε βοηθάνε, όταν εφαρμόζονται σε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο.

Μέχρι στιγμής ο Σφαιρόπουλος το πάει στον αυτόματο πιλότο.

μην ξεχνας αμυντικα οτι δεν μας αφηνουν να παιξουμε την αμυνα που μπορουμε γιατι με την παραμικρη επαφη μας χρεωνουν με φαουλ.αλλο ευρωλιγκα που υπαρχουν τα ιδια κριτηρια για τις 2 ομαδες και αλλο ελλαδα.σε καποια φαση σημερα ο σφαιροπουλος εδωσε εντολη να μην περνανε καν διπλα απο τον μαυροκεφαλιδη των 4 ποντων μεσο ορο στην ευρωπη γιατι θα τους καταλογισουν φαουλ.καταλαβαινεις λοιπον γιατι η αμυνα μας δεν ειναι το ιδιο αποτελεσματικη.υπο νορμαλ συνθηκες αυτος ο παο με το ζορι θα ξεπερνουσε τους 50 ποντους απεναντι μας.

Μπα, διαφωνώ.

εμενα αυτη ειναι η αποψη μου γιατι ξερω τι παιχτες ειναι οι ψηλοι μας και τι ψηλους εχουν αντιμετωπισει στην ευρωπη με επιτυχια και ξερω και τι παιχτης ειναι ο μαυροκεφαλιδης και τι εχει κανει στην ευρωπη.οταν βλεπεις σε μαχες σωμα με σωμα για το ποιος θα παρει θεση να σφυριζονται φαουλ υπερ του μαυροκεφαλιδη ολα ε τοτε δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.και μιλαμε για ενα παιχτη που πιο soft πεθαινεις

Θα ξεχασουμε πως παιζεται το μπασκετ με μερικους απο εσας εδω σφυριξαν φαουλ που δεν υπηρχε καν σπρωξιμο στο αντιστοιχο παιχνιδι στο σεφ με νελσον

βαλε στο 3:10 να ξεστραβωθεις φιλε rainman που σφυριχτηκε ενω δεν ηταν κ μιλας οτι δεν πρεπει να σφυριζονται??Tragic..

Θα ξεχασουμε πως παιζεται το μπασκετ με μερικους απο εσας εδω σφυριξαν φαουλ που δεν υπηρχε καν σπρωξιμο στο αντιστοιχο παιχνιδι στο σεφ με νελσον

βαλε στο 3:10 να ξεστραβωθεις φιλε rainman που σφυριχτηκε ενω δεν ηταν κ μιλας οτι δεν πρεπει να σφυριζονται??Tragic..

εχει λογικη αυτο που λες?μου δειχνεις μια φαση και μπορω να σου δειξω 100 φασεις.λογικη εχουν τα στατιστικα των ομαδων καθολη την  διαρκεια της σεζον και συγκεκριμενων παιχτων που για τον παο ειναι κακιστα στην ευρωπη γιατι πραγματικα εχει παρα πολυ κακη ομαδα και ξαφνικα ολα τα νουμερ ανεβαινουν ανεξηγητα στο ελληνικο πρωταθλημα και ξερουμε ολοι το γιατι.δεν γινεται να εισαι κατα πολυ καλυτερη ομαδα και σε καθε ματς να σου χρεωνουν περισσοτερα φαουλ απο την χειροτερη ομαδα.πουθενα παγκοσμιως δεν γινεται αυτο μονο στο παο-ολυμπιακος. δεν πειθεις ουτε τον εαυτο σου με αυτα που ποσταρεις. ολη η ελλαδα ξερει τι γινεται στην Α1 και οχι μονο στο αγωνιστικο κομματι.εδω ο προεδρος σου εχει φαει 2-3 χρονια αποκλεισμο και ο εσακε του δινει μεταλια σε τελικους και τον καλοσωριζει στις κληρωσεις διαιτητων.απο κει και περα δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο.γελαει ο κοσμος

εμενα αυτη ειναι η αποψη μου γιατι ξερω τι παιχτες ειναι οι ψηλοι μας και τι ψηλους εχουν αντιμετωπισει στην ευρωπη με επιτυχια και ξερω και τι παιχτης ειναι ο μαυροκεφαλιδης και τι εχει κανει στην ευρωπη.οταν βλεπεις σε μαχες σωμα με σωμα για το ποιος θα παρει θεση να σφυριζονται φαουλ υπερ του μαυροκεφαλιδη ολα ε τοτε δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.και μιλαμε για ενα παιχτη που πιο soft πεθαινεις

Eν μέρει έχουμε επιλέξει να παίζουμε 1on1 άμυνα στον Μαυροκεφαλίδη, με τη λογική πως δε χάνεις απο αυτόν τον παίκτη, αντίθετα κερδίζεις αν δε μπούν στο παιχνίδι όλοι οι υπόλοιποι.

Άρα προτιμάς να φας 30 πόντους απο αυτόν, παρά να βρούν ρυθμό σλότερ, διαμαντίδης, μπλούμς και οι λοιποί περιφερειακοί.

Έλα ντε!

Σπρώχνεις, παίρνεις θέση.

Έτσι παίζεται το μπάσκετ.

Πες τα ρε rainman!

Βασικά, που διαφωνείς?

***Οι φασεις ειναι απο την τελευταια περιοδο, μονο. Κρινεται το ματς, ας πουμε. Και σφυριζονταν οταν ο ΠΑΟ ηταν ακομα και στο -7. Στην 4η περιοδο, επαναλαμβανω. Αν τα κορακια, ηταν κορακια, υπηρχε περιπτωση με 0 χρονικα περιθωρια να δωσουν οχι 4, αλλα εστω και 1 σφυριγμα στην ομαδα που θελαν να σφαξουν;

Αν ειχα ορεξη να φτιαχνω ηλιθια βιντεο για να πουλαω σανο περι διαιτησιας στα προβατα, πιστεψε με οτι απο το συγκεκριμενο παιχνιδι εχω καμια 10ρια φασεις για καθε ομαδα (φυσικα θα φιλτραρα το βιντεο και την μνημη μου αναλογως τι προπαγανδα ηθελα να κανω, βλεπε Chris_85, Alxnks , βλεπε uploaders των διαφορων βιντεο κλπ). Προφανως το βιντεο ειναι τρολλοβιντεο, οσο τρολλιες ειναι και τα περι σφαγης στον 3ο τελικο του 2010, σε ενα παιχνιδι που οι διαιτητες καναν πολλα λαθη εκατερωθεν, that's the point. Σφαγη, αποοσο ξερω λεγεται το να σφυριζεις μονο μια ομαδα. Εδω εχουν μπλεξει την κακη διαιτησια με την σφαγη, επειδη απτα 20 λαθη τα 10 ηταν εναντιον της ομαδας τους.

^

"...ορίστε Κε Τάσο, το πεντακοσάρικο από τον Κο Θανάση, το βάζω στην παλάμη σας, οκέι;"

"...βαλ' το αγόρι μου..."

(...εγώ τώρα, να βάλω " :P", ή θα καταλάβουν όλοι -μα όλοι λέμε- ότι σαρκάζω...; )

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...