Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Χωρίς την διαιτησία θα μπορούσε να ήταν 1-1 η σειρά, απο τον πρώτο αγώνα. Αν κάποιος εκ του αποτελέσματος ευνοείται αυτός είναι ο γάβρος. Έχετε και παράπονα. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδή δεν είδα τον αγώνα αλλά όπου και να διαβάζω ολυμπιακοί και βάζελοι γελάνε με τη τραγική διαιτησία υπέρ του βάζελου (για άλλη μιά φορά), ήταν τόσο τραγική η διαιτησία ή ήταν το συνηθισμένο 90%-10% υπέρ του βάζελου οπότε και δεν έχει νοημα να το συζητάμε;

Δεν νομίζω να έχει νόημα να συζητάει κανείς μαζί σου γενικά... 

Κατά τα άλλα, μπράβο σας για την νίκη, προσωπικά περιμένω να το πάρετε σκούπα, η ομάδα είναι καλύτερη.

αν είναι αηδίες τότε το δέχομαι. Επαναλαμβάνω, δε το είδα, γιαυτό ρώτησα. Αυριο θα κοιτάξω καλύτερα να δω και μόνος μου καμια φάση.

Διάβασα πάντως πως ο κόσμος ήταν κόσμιος, σε αυτό πρέπει να πούμε και ένα μπράβο.

αν είναι αηδίες τότε το δέχομαι. Επαναλαμβάνω, δε το είδα, γιαυτό ρώτησα. Αυριο θα κοιτάξω καλύτερα να δω και μόνος μου καμια φάση.

Διάβασα πάντως πως ο κόσμος ήταν κόσμιος, σε αυτό πρέπει να πούμε και ένα μπράβο.

ναι να πούμε ενα μπράβο που σημερα δεν μπουκαρανε στο παρκέ..
  • Like 2

είναι πρόοδος. όπως και να το κάνεις. όπως επίσης ότι ο απλός φίλαθλος δεν απείλησε πάλι μανάδες-γυναίκες-παιδιά.

Είναι κρίμα που έχουν μικρύνει τόσο τον παναθηναικό.

Μην μου πεις πως επεσες απο τα συννεφα? Τοσα χρονια κανουν το ασπρο μαυρο, τι περιμενεις να δουν τα πραγματα οπως ειναι? Η αντιμετωπιση στο ποδοσφαιρο εχει μπει τοσο βαθια στο πετσι τους που οτιδηποτε λιγοτερο απο 90-10 υπερ τους ειναι αδικια.

Γιατί, δεν είναι;

Αναλογη του πρώτου ματς ήταν η διαιτησία χάσανε 2-3 σφυρίγματα και μάλλον σφυριξαν υπερβολικά κάποιες επαφές.

αν είναι μόνο αυτά τότε δε δικαιολογείται ο χαμός που διαβάζω. Βέβαια παει και ο κάθε πικραμένος και βγάζει το κόμπλεξ του, οπότε δε μπορεις να ξέρεις και τι είναι αντικειμενικό και τι όχι απο αυτά που διαβάζεις.

αν πας πχ στο sport24 θα δεις να αναφέρουν τερατουργήματα.

edit stavraka, ξαναδιαβάζοντας τα σχόλια μου παρατηρώ πως είμαι σχετικά πιο επιθετικός από ότι θα επιθυμούσα, απλα αρπάχτηκα από την απάντηση σου (κάτι που δε συνηθίζω να κάνω). Δεν είχα σκοπό να το κάνω προσωπικό Δε θέλω να προσβάλω κανέναν, απλώς γνώμες θέλω.

• Like 1

Xαμός για μένα δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Χαμός δικαιολογούταν το '10 στον 3ο τελικό. Καμία σχέση. Ο παο πήρε τα σφυρίγματα που και εμείς θα παίρναμε αν παίζαμε στο Σεφ με μόνο σέντερ τον Ντανστον π.χ.

Και όσο για τα ανάποδα σφυρίγματα, εντάσσονται, πιστεύω, σε ανθρώπινα λάθη.

Μία κίνηση που δε μου άρεσε πάντως ήταν του Μαυροκεφάλα. Μπαίνει ο Ντάνστον με 3 φαουλ στο 4ο δεκάλεπτο' και σε ένα μποξ αουτ σε βολές, του τραβάει μια τρελή αγκωνία, μόνο και μόνο για να τον εκνευρίσει και να κάνει επιθετικό στις επόμενες φάσεις.

Xαμός για μένα δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Χαμός δικαιολογούταν το '10 στον 3ο τελικό. Καμία σχέση. Ο παο πήρε τα σφυρίγματα που και εμείς θα παίρναμε αν παίζαμε στο Σεφ με μόνο σέντερ τον Ντανστον π.χ.

Μία κίνηση που δε μου άρεσε πάντως ήταν του Μαυροκεφάλα. Μπαίνει ο Ντάνστον με 3 φαουλ στο 4ο δεκάλεπτο' και σε ένα μποξ αουτ σε βολές, του τραβάει μια τρελή αγκωνία, μόνο και μόνο για να τον εκνευρίσει και να κάνει επιθετικό στις επόμενες φάσεις.

αυτο που λες για τον ντανστον το ειδα κ εμενα δεν μου αρεσε αλλα ξεχασες να σημειωσεις οτι στα προηγουμενα λεπτα και στην συνεχεια του αγωνα ο ντανστον επαιζε πολυ επιθετικα κ πολυ σκληρα απεναντι στο βιταμ κ ολοι ξερουμε για τον βιταμ οτι δεν παιζει τοσο επιθετικα εξου κ πηρε αυτο το nickname γενικα ο ντανστον ειχε πολυ επιθετικες διαθεσεις οσον αφορα το παιχνιδι του απο την αρχη του παιχνιδιου και απορουσα γιατι δεν σφυριζαν μερικα απο αυτα επιθετικα φαουλ οι διαιτητες.Και το σχολιασα κ στο δικο μας θεμα οτι στην αρχη δεν σφυριζαν τιποτα οι διαιτητες και μετα σφυριζαν την παραμικρη επαφη προφανως γιατι υπηρχε εκνευρισμος σε πολλους παιχτες κ των 2 ομαδων και ισως θελανε να τους ηρεμησουν.

Καπως έτσι έκανε επιθέσεις ο Ντάνστον και στο πρώτο ματς. Απλά τότε σφυρίχτηκε ανάποδα. Παιζει με παρα πολυ δύναμη και αρκετές φορες και αντιαθλητικά. Είχε και το φοβερό να βάζει και τρίποντα! Δεν υπάρχει...τεχνίτης σουτερ δεν είναι σε καμια περίπτωση. Παίζει να είναι και η έκπληξη της σειράς.

Ο Μαυρό δεν νομίζω να τον τρόλαρε, έτσι είναι αυτός by default.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...