Soopercharged Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ε πες ντε οτι σε ενοχλησε που ειπα σεντονι το ποστ σου Anyway over and out εγω, οταν βρεθει καποιος να μπορει να συζητησει πανω σε αυτο που ζητησα, ευχαριστως. Για τα υπολοιπα σου εχω απαντησει ηδη
Zerg13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Η καραμέλα της πράσινης παράγκας στο μπάσκετ έλιωσε πριν κάτι μέρες... με μια διαιτησία που μόνο ερωτηματικά προκαλεί πως δόθηκαν τέτοια φάουλ χωρίς σε μερικες περιπτώσεις να υπάρχει καν επαφη καλα καλα.. Αν υπήρχε κάτι απο όλα όσα βασκαλιζόσασταν, θα είχαμε φύγει με το διπλό, χωρίς να χρειαστεί να ευνοηθούμε καν. Μονο να είχαμε σωστότερη διαιτησία. Στο ποδόσφαιρο που υπάρχει κόκκινη παράγκα και όχι τρολαρίσματα, στον οσφπ έχει να δωθεί πέναλτι εις βάρος του απο το 2011 και αποβολή απo to 2011 ξανά... penalty silver alert 4 years
Chris_85 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μπασκετικός ο κόσμος του Παο, σου λέει μετά. Δεν τρώνε το σανό του Τρακη. 6
daPro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ακούω Μπερμπατοφ,Πάτο,Ρομπίνιο κ στο τέλος θα παίξουμε με τον Μήτρο παλι...
barbiedoll Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μπασκετικός ο κόσμος του Παο, σου λέει μετά. Δεν τρώνε το σανό του Τρακη. Πού είναι το σανό στο παραπάνω βίντεο ? ( άντε βγάλε 1-2-3 φάσεις που δεν θα τις σφύριζες εκατέρωθεν όμως, όχι μονόπλευρα ). Στα βήματα του Σπανούλη ? Στα καθαρά σπρωξίματα σε διεκδίκηση rebound ? Στα 2 ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ κλειδώματα που έκανε όντως ο Ντάντστον ? Τα συγκεκριμένα είναι κάτι παραπάνω από "σπόρια" που παίρνει η έδρα είτε αυτή είναι ΟΑΚΑ είτε ΣΕΦ.
Alxnks Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ε ρε κλάμα που χει να πεσει παλι... 20 μήνες απαγόρευση εισόδου για Γιαννακοπουλο http://www.eurohoops.net/el/2015/06/league-action-el/101769 Και σύνολο στα 3 χρόνια παρουσιας του: Οι τιμωρίες στον Γιαννακόπουλο: 63 μήνες και 174.000 ευρώ! http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/oi-timwries-ston-giannakopoylo-63-mhnes-kai-174-000-eyrw.3520242.html Ηδη είπε οτι είναι αντισυνταγματικο! Έως ποτε νομιζε θα εμπαιζει τους πάντες; Υπαρχουν και κάποιοι με παντελόνια και @@ που θα του ρίξουν τη φαπα του και θα κάτσει κλαρίνο. Απάντηση υποστήριξης του αδικημενου-κατατρεγμενου απο τη δικαιοσυνη τρακη απο παναθηναικους σε 3 2 1...
icenex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ε ρε κλάμα που χει να πεσει παλι... 20 μήνες απαγόρευση εισόδου για Γιαννακοπουλο http://www.eurohoops.net/el/2015/06/league-action-el/101769 Και σύνολο στα 3 χρόνια παρουσιας του: Οι τιμωρίες στον Γιαννακόπουλο: 63 μήνες και 174.000 ευρώ! http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/oi-timwries-ston-giannakopoylo-63-mhnes-kai-174-000-eyrw.3520242.html Ηδη είπε οτι είναι αντισυνταγματικο! Έως ποτε νομιζε θα εμπαιζει τους πάντες; Υπαρχουν και κάποιοι με παντελόνια και @@ που θα του ρίξουν τη φαπα του και θα κάτσει κλαρίνο. Απάντηση υποστήριξης του αδικημενου-κατατρεγμενου απο τη δικαιοσυνη τρακη απο παναθηναικους σε 3 2 1.. Δυστυχως για σας οι περισσοτεροι ειμαστε φιλαθλοι του παναθηναικου με μυαλο και πιστεψε με κανενας νοημων βαζελος δεν τον θελει.Ποσο μαλλον να τον υπερασπιστει...Αυτα τα πραγματα τα κανετε εσεις οχι εμεις.Φιλικα παντα κοιταχτειτε πρωτα στον καθρεφτη και αρχιστε να βλεπετε με τα ματια σας κ οχι με γαυρογυαλια κ μετα μιληστε εως τοτε εχετε την στοιχειωδη αξιοπρεπεια να μην πεφτετε σε τετοιες δηλωσεις..
icenex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Btw καλα να παθει ο τρακης και αυτο που παρατηρησα οτι με τοσα προστιμα που εχει φαει ο βλακας θα μου επερνε ενα GT-R που ειναι κ το αμαξi που γουσταρω τρελά.και τα ρεστα για τις βενζινες γιατι καιει κ πολυ το ατιμο
Alxnks Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δυστυχως για σας οι περισσοτεροι ειμαστε φιλαθλοι του παναθηναικου με μυαλο και πιστεψε με κανενας νοημων βαζελος δεν τον θελει.Ποσο μαλλον να τον υπερασπιστει...Αυτα τα πραγματα τα κανετε εσεις οχι εμεις.Φιλικα παντα κοιταχτειτε πρωτα στον καθρεφτη και αρχιστε να βλεπετε με τα ματια σας κ οχι με γαυρογυαλια κ μετα μιληστε εως τοτε εχετε την στοιχειωδη αξιοπρεπεια να μην πεφτετε σε τετοιες δηλωσεις.. Πόσες φορες εχεις γραψει-πει το γνωστό σύνθημα που λέγεται στο ΟΑΚΑ και περιλαμβάνει τις καταχρήσεις που κανει (όπως οι ιδιοι λέτε);
icenex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πόσες φορες εχεις γραψει-πει το γνωστό σύνθημα που λέγεται στο ΟΑΚΑ και περιλαμβάνει τις καταχρήσεις που κανει (όπως οι ιδιοι λέτε); Μοιαζω για φανατικος απο τα λεγομενα μου??Αδιαφορω για τον τρακη και καθε τρακη γιατι στην τελικη ναι υποστηριζω τον παναθηναικο αλλα αυτο δεν με κανει αυτοματα ουτε ιδιοκτητη ουτε ασκω οποιοδηποτε δικαιωμα πανω του απλα μου αρεσει να βλεπω μπαλιτσα και να περναει η ωρα μου ως εκει.Ουτε με ενδιαφερει να δικαιολογησω τον τρακη ή να τον βρισω σου ειπα αυτα ειναι δικα σας χαιρια εγω θα κατσω στην τηλεοραση να δω την ομαδα μου να παιζει μπασκετ,μπαλιτσα και θελω την ωρα που θα κατσω να δω να περασει η ωρα μου ευχαριστα το μονο που μου την δινει στα νευρα ειναι να βλεπω διαιτησιες κ παραγκες να εχουν αναλαβει δραση.Αυτο καταδικαζω εγω και χεστηκα αν ο τρακης ειναι βλακας ή πρεζακιας ή οτι αλλο ειναι.
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ξερουμε αν το μπασκετακι θα το δειξει το γερμανικο link που βλεπαμε προχθες? Μια χαρα ποιοτητα
nomisteraki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ξερουμε αν το μπασκετακι θα το δειξει το γερμανικο link που βλεπαμε προχθες? Μια χαρα ποιοτητα δωσε λινκ στον λαο!
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 http://www.laola1.tv/de-de/live/olympiacos-piraeus-panathinaikos-athen/345324.html Aπο εδω ειδα προχθες αλλα θελει german proxy 1
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 http://www.laola1.tv/de-de/live/olympiacos-piraeus-panathinaikos-athen/345324.html Aπο εδω ειδα προχθες αλλα θελει german proxy Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε για να το δουμε σ'αυτο?
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δεν το βλεπω να το εχει στο προγραμμα οποτε δεν θα το δειξει λογικα Τιποτα ενα extension θελει σαν το Zenmate
Προτεινόμενες αναρτήσεις