Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα παιξαμε αρκετα ασχημα αλλα το θεμα ειναι οτι δυστυχως κι η διαιτησια μας στερησε οποια ελπιδα υπηρχε. Και δυο δοκαρια. Ας κερδισουμε στο Καραισκακη, χωρις ομως να προκριθουμε, γιατι μετα θα πεσει χοντρο ξεβρακωμα.

Ειναι κριμα παντως λογωτσιγγουνιας να δινεις δικαιωματα σε ανυπαρκτες ομαδες. Κριμα πραγματικα.

Τον Μιτσελ δε μπορω να τον πολυκρινω, καμμενη γη παρελαβε. Οταν φτιαξει ομαδα δικια του τα λεμε. Το μονο που μου την εδωσε σημερα ηταν οτι εβγαλε τον Βλαχοδημο, λιγο ακυρη αλλαγη.

Αν και θεωρω οτι εχεις αποψη, και συμφωνω οτι δεν ειναι η ομαδα του μιτσελ, εσυ θεωρεις οτι ηταν στησιμο ομαδας αυτο? Επαιζες κατοχη και σε κοροιδευαν δεν το εχεις παρει χαμπαρι να αλλαξεις τροπο σκεψεις?

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

α ναι και αυτο με τον Τορο.. ο Μανιατης δυστυχως η ευτυχως δεν ειναι Τορο. Φευγει ο Μιραλλας, δεν τον αντικαθιστας, γερναει ο Ιμπαγασα, δεν καταφερνεις να βρεις αντικατστατη, φευγει ο Τορο, δεν τον αντικαθιστας, λογικα τετοια αποτελεσματα....

Δημοσ.

Τουλαχιστον αν δεν γνωριζετε να μην πετατε μπαρουφες .Αν θεωρει εδω καποιος οτι ο Ολυμπιακος του Μασαντο ,του Χολεμπας ,του Μανιατη και του κακομοιρη του Κοντρερας , ειχε πριν το παιχνιδι καλυτερη ομαδα απο την Λεβαντε τοτε οκ του προτεινω να κοψει να διαβαζει "πρωταθλητη" και "Γαυρο" αλλιως θα προσγειωνεται πολλες φορες ανωμαλα .Ετσι φιλικα το λεω χωρις παρεξηγηση ...

Ενω η Λεβαντε ειχε παιχταραδες που εβγαζαν ματια....

Δημοσ.

Με την περσινη ομάδα, η Λεβάντε έτρωγε χαλαρά 3 γκολ εκει μέσα.

Και οπως ειπαμε, αν δεν ειχε 2 πέναλτι και κοκκινη τζάμπα, το σκορ δε θα τελείωνε με 3-0. Μη σας πω οτι θα το κάναμε και ισοπαλία.

Θα δειτε πόσο διαφορετικά θα ειναι τα πραγματα στη ρεβάνς.

Η Λεβάντε ειναι ανωτερη ομάδα απο εμάς, αλλά σημερα δεν έδειξε τιποτε τρομερό.

Την Λεβάντε τη συγκρινω με τη Μοντελιέ την οποία κερδίσαμε 2 φορές. Επισης καλυτερη ομάδα απο εμάς.

• Like 1
Δημοσ.

Ενω η Λεβαντε ειχε παιχταραδες που εβγαζαν ματια....

Απο τον Ολυμπιακο ναι εχει καλυτερη ομαδα και καλυτερους ,πολυ καλυτερους παιχτες φιλε μου .Αν θες το πιστευεις .Το να βλεπεις εσυ την Λεβαντε στην ισπανικη λιγκα που παιζει με τις καλυτερες ομαδες του κοσμου να μην τα πηγαινει καλα και να βγαζεις συμπερασματα οτι ο Ολυμπιακος θα υπερισχυσει δειχνει απλα οτι δεν γνωριζεις .Δεν στο λεω για να τσακωθουμε απλα επειδη ετσι ειναι ...Μιλαμε παντα για τον Ολυμπιακο του Μασαντο και του Κοντρερας ετσι ? Κατεβηκε  στην Βαλενθια ο Ολυμπιακος για να χτυπησει με τον Μασαντο το παιχνιδι απο το κεντρο  ,μιλαμε τωρα παιζει να μας πανε και φυλακη .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβα γιατι εφυγε ο προηγουμενος προπονητης; Επειδη το ειπαν οι οργανωμενοι;

Ο Νικοπολιδης τι ρολο βαραει τωρα; Με το που μπηκε στην ομαδα, ο Ολυμπιακος διαλυθηκε.

Αυτος ο απιστευτος Μανωλας ποσες γκαφες εχει κανει φετος και ποσα δωρα εχει μοιρασει στους αντιπαλους στην Ευρωπη;

Δημοσ.

βρε ο μανωλας ειναι και μικρος. ο εμπειρος Κοντρερας-αντι-Μελμπεργκ την εφαγε ωραια στο πρωτο γκολ..

Δημοσ.

Απο τον Ολυμπιακο ναι εχει καλυτερη ομαδα και καλυτερους ,πολυ καλυτερους παιχτες φιλε μου .Αν θες το πιστευεις .Το να βλεπεις εσυ την Λεβαντε στην ισπανικη λιγκα που παιζει με τις καλυτερες ομαδες του κοσμου να μην τα πηγαινει καλα και να βγαζεις συμπερασματα οτι ο Ολυμπιακος θα υπερισχυσει δειχνει απλα οτι δεν γνωριζεις .Δεν στο λεω για να τσακωθουμε απλα επειδη ετσι ειναι ...Μιλαμε παντα για τον Ολυμπιακο του Μασαντο και του Κοντρερας ετσι ? Κατεβηκε  στην Βαλενθια ο Ολυμπιακος για να χτυπησει με τον Μασαντο το παιχνιδι απο το κεντρο  ,μιλαμε τωρα παιζει να μας πανε και φυλακη .

Φυσικα και εχει

Εχει Χουανφραν , εχει Καραμπελα και πλεον εχει και Βυντρα

Αυτα που λες τα πιστευεις?

Εσυ την εκανες να μοιαζει ομαδαρα

Οπως ξαναειπα η Λεβαντε ειναι ομαδα που τρωει σε καθε παιχνιδι γκολ εδω και 3 μηνες και εσυ πατησες περιοχη 3 φορες στα 90 λεπτα και εκανες 2-3 φασεις

• Like 1
Δημοσ.

κ λεω τωρα,με τον Ζαρντιμ ετσι χαλια θα παιζαμε?

Ναι. Το απέδειξε ο Ζαρντιμ οτι δε μπορουσε να κάνει καλές εμφανισεις. Πότε επαιξε μπάλα η ομάδα?

Απλά ίσως να είχε κάνει διαφορετικές επιλογές 11άδας. Καλύτερες, διοτι ηξερε την ομάδα.

Αλλά με τέτοια ατυχία και τέτοια διαιτητικά λάθη, τι περιμένεις??

Δημοσ.

Πιστεψε με δεν ειμαι κανενας με παροπιδες και καταλαβαινω.Αλλα το παιχνιδι σημερα κριθηκε στην τακτικη ο Μιτσελ θεωρησε οτι με το να εχει κατοχη θα τους βαλει και γκολ λες και ειναι η Μπαρτσελονα.Βλεπει οτι ετσι δεν βγαινει το ματς και δεν κανει τπτ να το αλλαξει.Ομως εχει συγχωροχαρτι γιατι δεν ειναι δικια του ομαδα. Εκανες 4 ευκαιριες απο τα οποια 2 δοκαρια και 2 αποκρουσεις σε υπερενταση, δεν τα λεει ολα αυτο?

Δημοσ.

Φυσικα και εχει

Εχει Χουανφραν , εχει Καραμπελα και πλεον εχει και Βυντρα

Αυτα που λες τα πιστευεις?

Εσυ την εκανες να μοιαζει ομαδαρα

Οπως ξαναειπα η Λεβαντε ειναι ομαδα που τρωει σε καθε παιχνιδι γκολ εδω και 3 μηνες και εσυ πατησες περιοχη 3 φορες στα 90 λεπτα και εκανες 2-3 φασεις

Ειδες κανενα Καραμπελα και Βυντρα σημερα ρε Αtallos ? Δηλαδη γιατι τρελαινεστε ετσι ?

Δηλαδη οποτε χανει ο Ολυμπιακος εμεις τους κανουμε ομαδα ? Δεν παιζει ποτε ο αλλος να ειναι καλυτερος ?

• Like 1
Δημοσ.

κ λεω τωρα,με τον Ζαρντιμ ετσι χαλια θα παιζαμε?

Βασικά αν είχε μείνει ο Ζαρντιμ η ομάδα θα είχε διαλυθεί από την γκρίνια. Πάντως η ομάδα του Ζαρντιμ, όπως την είδαμε στο CHL άνετα έπαιρνε το Χ.

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεψε με δεν ειμαι κανενας με παροπιδες και καταλαβαινω.Αλλα το παιχνιδι σημερα κριθηκε στην τακτικη ο Μιτσελ θεωρησε οτι με το να εχει κατοχη θα τους βαλει και γκολ λες και ειναι η Μπαρτσελονα.Βλεπει οτι ετσι δεν βγαινει το ματς και δεν κανει τπτ να το αλλαξει.Ομως εχει συγχωροχαρτι γιατι δεν ειναι δικια του ομαδα. Εκανες 4 ευκαιριες απο τα οποια 2 δοκαρια και 2 αποκρουσεις σε υπερενταση, δεν τα λεει ολα αυτο?

Στο πρωτο συμφωνω .Στο δευτερο δεν μου λεει κατι ...Με τα αν δεν γινεται τιποτα και εγω μπορω να σου πω οτι ειμαστε τυχεροι σημερα που δεν φυγαμε με ταλιρο ..Το εχω πει δε απο την αρχη της χρονιας αυτο ετσι ? Το εχω γραψει και εδω μαλιστα οταν ειχαμε την κληρωση στο c.l. να ευχομαστε να μην πεσουμε με καμια barca κτλ και αρχιζει να βρεχει .Σημερα τυχεροι ημασταν ...

Δημοσ.

Έχω λιώσει με τον κεντρικό τίτλο του contra.gr

"Ερωτας στα χρόνια του.....Χολέμπας"

Είναι θεοί οι άνθρωποι απλά :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...