daPro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Έλα μην λέμε μλκιες...πότε ο σπανουλης έκανε καλό παιχνίδι με βάζελο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 πότε ο σπανουλης έκανε καλό παιχνίδι με βάζελο? Δε ξέρω, πάντως μπορώ να σου πω πόσα παιχνίδια γύρισε ο Σλούκας και καρπώθηκε τη δόξα (και το μαρούλι) ο Σπανούλης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αυτός θα είναι ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης για το τέλος της χρονιάς. Έχουν δεχθεί τεράστια επιβάρυνση. Σήμερα εγώ φοβόμουν το break, η ομάδα είναι άδεια και ψυχολογικά και σωματικά, απο το Φάιναλ4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πως γίνεται να είναι σωματικά άδεια η ομάδα απο παιχνίδια που έγιναν 20 μέρες πρίν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Έχει φορμαριστεί και έχει φτάσει στο πικ της την περίοδο του Φαιναλ 4 (μέσα απο προπονήσεις με πολύ μεγάλη ένταση). Εκεί τα δίνουν ολα για 2-3 εβδομάδες, και μετά αρχίζει ραγδαια πτώση. Έτσι εξηγείται ο αποκλεισμός της Φενέρ απο τα τελικά, η ήττα της Ρεαλ μέσα στην έδρα της απο τη μισή Μάλαγα, το '10 η ήττα της υπερηχητικής μπαρτσελόνα στους τελικούς απο την Κάχα, η 35άρα που ρίξαμε στον βάζελο και πλείστα άλλα παραδείγματα. Ειδικά οι παίκτες που προανέφερα πέρασαν εφιαλτικές στιγμές σωματικά απο τα πλεύ όφφς μέχρι και το φάιναλ4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Έχει φορμαριστεί και έχει φτάσει στο πικ της την περίοδο του Φαιναλ 4 (μέσα απο προπονήσεις με πολύ μεγάλη ένταση). Εκεί τα δίνουν ολα για 2-3 εβδομάδες, και μετά αρχίζει ραγδαια πτώση. Έτσι εξηγείται ο αποκλεισμός της Φενέρ απο τα τελικά, η ήττα της Ρεαλ μέσα στην έδρα της απο τη μισή Μάλαγα, το '10 η ήττα της υπερηχητικής μπαρτσελόνα στους τελικούς απο την Κάχα, η 35άρα που ρίξαμε στον βάζελο και πλείστα άλλα παραδείγματα. Ειδικά οι παίκτες που προανέφερα πέρασαν εφιαλτικές στιγμές σωματικά απο τα πλεύ όφφς μέχρι και το φάιναλ4. Κάτι μου θύμισαν αυτά που έγραψες. Την παραλίγο λιποθυμία του Πρίντεζη στον αγώνα με τη ΤΣΣΚΑ. http://www.eurohoops.net/el/2015/05/one-on-one/94336 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Η εξήγηση της νίκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Συζητήσεις και με Φενέρ ο Περέιρα μετά από αυτές με τη Ρειντζερς γραμμένους στα τέτοια του σας έχει και δεν σέβεται καθόλου την ομάδα που τον πληρώνει. Οταν τα λέγαμε ότι δε πάει καλά αυτός ο άνθρωπος πέσατε να μας φάτε τώρα φάνηκε ότι είναι καραγκιόζης και τυχοδιώκτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αφου εχει τελειωσει απο την ομαδα λογικο ειναι να ψαχνει αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τυπικά ακόμα έχει συμβόλαιο και είναι προπονητής της ομάδας αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν εχει μεγαλη σημασια , εχει φυγει εδω κ 15 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Συζητήσεις και με Φενέρ ο Περέιρα μετά από αυτές με τη Ρειντζερς γραμμένους στα τέτοια του σας έχει και δεν σέβεται καθόλου την ομάδα που τον πληρώνει. Οταν τα λέγαμε ότι δε πάει καλά αυτός ο άνθρωπος πέσατε να μας φάτε τώρα φάνηκε ότι είναι καραγκιόζης και τυχοδιώκτης. Ευτυχώς που τον διώξαν!!!!Αν και δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη στο Μαρινάκη.Θα βρει κάνα χειρότερο. Εγώ ήμουν κατά της απομάκρυνσης του Μίτσελ.Η ομάδα έπαιξε κατα καιρούς εκπληκτικά με αυτόν προπονητή. Αν του πουλήσαν τη μισή ομάδα και του φέραν τις παλτουδιές δε μπορούσε να κάνει και πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το πρωί της Δευτέρας (8/6) πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας, η Γενική Συνέλευση των Μετόχων του συλλόγου, όπου και εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της πειραϊκής ΠΑΕ κατά 10.000.000 ευρώ. Το ποσό κάλυψε εξ ολοκλήρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ ήδη έχουν εισρεύσει στα ταμεία του συλλόγου τα 4.000.000 ευρώ. http://www.redplanet.gr/podosfairo/megalh-kinhsh-apo-ton-vaggelh-marinakh.3516671.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σοβαρές καταγγελίες για επίθεση στο ΣΕΦ Επίθεση από μπράβους καταγγέλλει πως δέχτηκε στο ΣΕΦ την Κυριακή ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτης Μαυρίκος... Διάβασε περισσότερα στο: Σοβαρές καταγγελίες για επίθεση στο ΣΕΦ | Γενικές Ειδήσεις | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Όσον αφορά την στιγμή του περιστατικού, είπε στον ραδιοφωνικό «αέρα»: «Στο τρίτο δεκάλεπτο 9.05 παίρνω τα δύο παιδιά, πάω στο κυλικείο και όπως τους είπα θέλω δύο νερά και λοιπά έρχονται δύο άνδρες στο ταμείο. Μου φώναζε ένας "ρε γιατί γράφεις για τον πρόεδρο; Αν ξαναγράψεις για τον πρόεδρο θα σου σκοτώσουμε τα παιδιά, πρόσεξε μην ξαναγράψεις για τον πρόεδρο μας τον Μαρινάκη". Ξαφνικά ένας πήγε πίσω από τον πρώτο, παίρνει το χέρι μου δίνει μαι μπουνιά όπου αφήνω ταπ αιδιά μυο από τα χέρια και εκτοξεύομαι στις κου΄τες πυο είχε το κυλικείο. Ενιωσα ότι πεθαίνω, αυτός τράπηκε σε φυγή από άλλη πόρτα. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που το είδαν αυτό». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbiedoll Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Θα στο δώσει το μερίδιό σου ο Μαρινάκης. Καλή δουλειά κάνεις tzizzz... τύφλα να χει ο Τσουκαλάς και ο Νικολακόπουλος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις