pontez2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 . Εδώ το όνομα του Βαγγελα τρέμουν να γράψουν και οι άλλοι περιμένουν mug shot για να πειστούν. Κάντε τους ανηξερους, πρώτη φορά δεν θα ειναι. Τα άρθρα που παρέθεσαν οι δύο συμφορουμίτες δεν αναφέρουν το όνομα του Βαγγέλη.Ούτε το όνομα του προφυλακισμένου δεν γράφουν. Οι αρθρογράφοι και οι δημοσιογράφοι ξέρουν να καλύπτουν τον εαυτό τους σε ότι αφορά τις υποψίες. Γιατί να το γράψουμε εμείς; Δεν είμαι Ολυμπιακός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνετε ? Αν δεν βρεθεί το dna του προέδρου στα αμπάρια του Noor-1 πάνω σε ένα σακουλάκι ηρωίνης δεν υπάρχουν επαρκή στοιχείαKαι τον ιδιο να βρουνε μεσα στο noor1 δεν θα ειναι επαρκη στοιχεια. Επιβατης σε κρουαζιερα αναψυχης. Με γαυρους μιλας. Τα άρθρα που παρέθεσαν οι δύο συμφορουμίτες δεν αναφέρουν το όνομα του Βαγγέλη. «Στο Ντουμπάι με έστειλε ένας εφοπλιστής (σ.σ. μνημονεύεται το όνομα πρόεδρου ΠΑΕ) προκειμένου να ασχοληθώ με πετρελαϊκές επιχειρήσεις» ... Ο προφυλακισθείς επιχειρηματίας, που έχει διατελέσει και παράγοντας της ίδιας ΠΑΕ Με λιγα λογια, εφοπλιστης-πλοιοκτητης και μεγαλοπαραγοντας της ΠΑΕ στην οποια διετελεσε παραγοντας ο Κοτσωνης ειναι συμφωνα με τον Κοτσωνη και το αρθρο, αυτος που τον εστειλε στο Ντουμπαι (τον οποιο εχει ηδη κατονομασει ο Κοτσωνης στην απολογια του). Τωρα για το σε ποια ΠΑΕ διετελεσε παραγοντας ο Κοτσωνης, ποιος να ξερει αραγε, δεν λεει στο αρθρο, εχεις δικαιο. Και να το αναφερε, δεν αναφερει πουθενα το ονομα Ευαγγελος Μ. Μαρινακης, οποτε εχεις δικιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Kαι τον ιδιο να βρουνε μεσα στο noor1 δεν θα ειναι επαρκη στοιχεια. Επιβατης σε κρουαζιερα αναψυχης. Με γαυρους μιλας. Με λιγα λογια, εφοπλιστης-πλοιοκτητης και μεγαλοπαραγοντας της ΠΑΕ στην οποια διετελεσε παραγοντας ο Κοτσωνης ειναι συμφωνα με τον Κοτσωνη και το αρθρο, αυτος που τον εστειλε στο Ντουμπαι (τον οποιο εχει ηδη κατονομασει ο Κοτσωνης στην απολογια του). Τωρα για το σε ποια ΠΑΕ διετελεσε παραγοντας ο Κοτσωνης, ποιος να ξερει αραγε, δεν λεει στο αρθρο, εχεις δικαιο. Και να το αναφερε, δεν αναφερει πουθενα το ονομα Ευαγγελος Μ. Μαρινακης, οποτε εχεις δικιο. Φίλε μου εσύ και το άλλο το παλικαράκι, είσθε τόσο φανατισμένοι που δε βλέπετε πως το άρθρο αυτό μπορεί να υπονοεί, αλλά φροντίζει να μην ονοματίζει. Κρατάει δικλίδες ασφαλείας. Εσύ κάνεις το λάθος να ονομάζεις και να ρισκάρεις μια, απίθανη ελπίζω, καταγγελία για ψεύτικες κατηγορίες και άλλα τέτοια. Υπάρχει προηγούμενο σε άλλα σάιτ (τράκης νομίζω). Γιατί να ρισκάρετε; Δεν είναι κουτό; Άσε να τα γράψουν πρώτοι οι δημοσιογράφοι και αναπαράγεις όσο θέλεις μετά. Γιατί να έχεις ευθύνες; Φιλικά στα γράφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τι να κανει μωρε κι ο γνωστος εφοπλιστης Για τον Τρακη τα εφερνε που δεν την παλευε με τα ληγμενα των θειων του Στην τριτη εθνικη ο Ολυμπιακος γρηγορα Δικαστης ο Θωμαιδης και Αλαφουζ Τιγρης και Ιβαν πρωταθλητες απο του χρονου Αυτο με τον τρακη δεν νομιζεις οτι εχει παραγινει?Τον ειδες εσυ με τα ματια σου να σνιφαρει?Οσο τον ειδες εσυ να σνιφαρει τοσο ειδα και εγω τον βαγγελα να σπρωχνει ζαμπον.Οχι σαν προεδρο του παναθηναικου δεν με ενδιαφερει αυτο αλλα σαν ατομο.Ειπαμε ειναι μαλακας αλλα το χετε γαμησει.Και να τον λενε ζακια ποιοι ν οι γαβροι που αμα μπεις στο σεφ τα μισα ειναι πρεζακια τα αλλα μισα απο το μαυρο δεν βλεπουν που πανε. Φίλε μου εσύ και το άλλο το παλικαράκι, είσθε τόσο φανατισμένοι που δε βλέπετε πως το άρθρο αυτό μπορεί να υπονοεί, αλλά φροντίζει να μην ονοματίζει. Κρατάει δικλίδες ασφαλείας. Εσύ κάνεις το λάθος να ονομάζεις και να ρισκάρεις μια, απίθανη ελπίζω, καταγγελία για ψεύτικες κατηγορίες και άλλα τέτοια. Υπάρχει προηγούμενο σε άλλα σάιτ (τράκης νομίζω). Γιατί να ρισκάρετε; Δεν είναι κουτό; Άσε να τα γράψουν πρώτοι οι δημοσιογράφοι και αναπαράγεις όσο θέλεις μετά. Γιατί να έχεις ευθύνες; Φιλικά στα γράφω. Κραταει δικλειδες ασφαλειας γιατι θα του καψουνε του σπιτι και θα του βαλουνε βομβα στο αμαξι καλα κανει.Αυτοι γραφουν επωνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αυτο με τον τρακη δεν νομιζεις οτι εχει παραγινει?Τον ειδες εσυ με τα ματια σου να σνιφαρει? Νομιζεις οτι πρεπει κανεις να τον δει live να το κανει για να το καταλαβει ? Αν στον εθιξα ζητω συγγνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Το τι νομιζω και τι γνωριζω εγω προσωπικα ειναι αλλο θεμα.Το συγκεκριμενο θεμα ειναι αρρωστια δεν ειναι χαρακτηριστικο του χαρακτηρα ενος ανθρωπου και δεν μου φαινετε και πολυ αστειο γενικα.Το εχω πει απο την αρχη που μπηκα εδω μεσα δεν τον θελω αυτον τον ανθρωπο για προεδρο για τους δικους μου λογους αλλο αυτο αλλο να να τον λεει πρεζακια ο καθενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Οι ίδιοι που είναι πεπεισμένοι ότι ο χοντρός πουλάει πρέζα εγκαλούν κόσμο προς υπεράσπιση του Τράκη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αντε παλι.Ειδες εμενα πουθενα να γραφω τιποτα?Εχεις μια ταση να νομιζεις οτι λειτουργουμε σαν ενας επειδη σας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου γκεμπελικου επιπεδου να λειτουργειτε ετσι.Ωπα σκασανε και τα κομαντο τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εσύ δεν χασκογελάς στο άλλο νήμα για το Noor 1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Φίλε μου εσύ και το άλλο το παλικαράκι, είσθε τόσο φανατισμένοι που δε βλέπετε πως το άρθρο αυτό μπορεί να υπονοεί, αλλά φροντίζει να μην ονοματίζει. Κρατάει δικλίδες ασφαλείας. Εσύ κάνεις το λάθος να ονομάζεις και να ρισκάρεις μια, απίθανη ελπίζω, καταγγελία για ψεύτικες κατηγορίες και άλλα τέτοια. Υπάρχει προηγούμενο σε άλλα σάιτ (τράκης νομίζω). Γιατί να ρισκάρετε; Δεν είναι κουτό; Άσε να τα γράψουν πρώτοι οι δημοσιογράφοι και αναπαράγεις όσο θέλεις μετά. Γιατί να έχεις ευθύνες; Φιλικά στα γράφω.Tελικα το ολο point σου ειναι οτι σε κανενα αρθρο δεν εμπλεκεται πουθενα ο Μαρινακης και ειναι αβασιμα τα οσα γραφτηκαν στα προηγουμενα ποστ; Η οτι παροτι ειναι προφανες το ποιον κατονομαζει ο βασικος μαρτυρας της υποθεσης στην επισημη απολογια του, εμεις που το λεμε κινδυνευουμε να μπλεξουμε και μας προτεινεις να μην to αναφερουμε για καλο δικο μας; Μας μπερδεψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλα περα απο ολα οσα λετε αν νομιζετε οτι ολοι αυτοι μαρινακηδες αλαφουζοι κτλ βγαλανε λεφτα με τον σταυρο στο χερι τοτε τι να πω ειστε βαθια νυχτωμενοι απλα καποιοι ειναι βουτηγμενοι μεσα στα σκατα ως τις φτερνες αλλοι ως στη μεση κ αλλοι ειναι κ το κεφαλι μεσα...Δεν εχει νοημα η κουβεντα σας ποιος ειναι χειροτερος το νοημα ειναι να τιμωρουνται τετοιοι ανθρωποι κ οχι να σφυριζουμε αδιαφορα κ δυστυχως σε ενα κρατος οπως το δικο μας το σφυριγμα παει συννεφο ειδικα αν εχεις τον παρά μπορεις να κανεις πολλους να σφυριζουν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Ας περιοριστουμε λοιπον στα αγωνιστικα θεματα στην ενοτητα των αθλητικων Οποιος θελει να το παιξει δικαστης και ντετεκτιβ ας ανοιξει αλλο θεμα στο μπλα μπλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Tελικα το ολο point σου ειναι οτι σε κανενα αρθρο δεν εμπλεκεται πουθενα ο Μαρινακης και ειναι αβασιμα τα οσα γραφτηκαν στα προηγουμενα ποστ; Η οτι παροτι ειναι προφανες το ποιον κατονομαζει ο βασικος μαρτυρας της υποθεσης στην επισημη απολογια του, εμεις που το λεμε κινδυνευουμε να μπλεξουμε και μας προτεινεις να μην to αναφερουμε για καλο δικο μας; Μας μπερδεψες. O στόχος μου ήταν να σε/σας κάνω να καταλάβετε πως είναι καλό να μην γράφουμε ονόματα που δεν αναφέρονται σε άρθρα που παραθέτουμε άσχετα αν καταλαβαίνουμε ποιον εννοούν. Οι δημοσιογράφοι έχουν τους λόγους τους να μη κατονομάζουν. Τι σε μπέρδεψε; Φιλική προτροπή ήταν. Δικαίωμά σου να κάνεις ότι θέλεις. 1 ερωτήση Το πρώτο σου συμπέρασμα/ερώτημα προκύπτει από κάπου απ΄αυτά που έγραψα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αυτο ειναι το μονο σιγουρο Ας περιοριστουμε λοιπον στα αγωνιστικα θεματα στην ενοτητα των αθλητικων Οποιος θελει να το παιξει δικαστης και ντετεκτιβ ας ανοιξει αλλο θεμα στο μπλα μπλα Εισαι εκεινος που οταν ριξανε ποτηρι στον Αναστασιου μεσα στο Καραισκακη ελεγες οτι σιγα τι εγινε και οτι ο Ανααστασιου ειναι θεατρινος και καραγκιοζης; Εισαι εκεινος που για τα επεισοδια στη Λεοφωρο εκανες σπαμ οτι ο ΠΑΟ πρεπει να τιμωρηθει και δεν παει αλλο ολο αυτο και επιτελους ας καθαρισει το ελληνικο ποδοσφαιρο; (γιατι δεν ανοιξες νεο thread να τα πεις Εισαι εκεινος που οποτε ο τρακης παρει ανασα σπαμαρεις επι 2 μερες ; Τωρα "παντου γινονται αυτα και ας επικεντρωθουμε στο αθλητικο κομματι του θεματος και για τα υπολοιπα ας ανοιξουμε αλλο thread;". Μηπως ποσταρει κι αλλος απο το account σου ή ολες αυτες οι κωλοτουμπες προερχονται απο εσενα μονο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εχει παρουσιαστεί μια ευκαιρία να καθαρίσει όσο γίνεται αυτό ο χώρος και οι μόνοι που φαίνεται να σπάσονται/ενοχλούνται από αυτό είναι οι γαύροι,αυτό παρατηρώ σε φορουμ και αθλητικά σάιτ. Γιατί έτσι;Δεν θέλετε να καθαρίσει ο χώρος;Αν εμπλέκεται και η ομάδα μου έστω και σε ποσοστό 5% να πάνε μέσα οι δικοί μας παράγοντες και να επιβληθούν οι τιμωρίες που προβλέπονται από το νόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις