Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαστε καλοί σε ένα άθλημα και παίρνουμε ότι αξίζουμε το άσχημο είναι να κλέβεις και να παίρνεις νίκες/τίτλους που δεν αξίζεις.

Προσπαθεις σε τυφλο να δωσεις φως??αστο να παει στο διαολο δυστυχως λιγοι ειναι οι σκεπτικοι φιλαθλοι του ολυμπιακου κ το λεω το δυστυχως οχι απο κακια αλλα επειδη οντως λυπαμαι που εχουν το σκεπτικο που εχουν...

• Like 2
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Λιγοι γενικα δεν ειναι, απλα αυτη την εντυπωση αποκομιζει κανεις κρινοντας απο αυτα που βλεπει στο παρον section.

Δημοσ.

Δεν είμαστε καλοί σε ένα άθλημα και παίρνουμε ότι αξίζουμε το άσχημο είναι να κλέβεις και να παίρνεις νίκες/τίτλους που δεν αξίζεις.

Σαν γενική αρχή αυτό που ανέφερες είναι απολύτως σωστό και δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Λίγοι συνοπαδοί σου συμφωνούν πραγματικά όμως εδώ εκθειάζουν τον τεράστιο Σώκο που πήρε με πολλούς πλάγιους τρόπους τίτλους και τίτλους.

Τα ίδια κάνουν και με το παχύδερμο σήμερα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι ντροπή να χάνεις όταν ο άλλος είναι καλύτερος υπάρχει και η ήττα στον αθλητισμό.

Δημοσ.

Λιγοι γενικα δεν ειναι, απλα αυτη την εντυπωση αποκομιζει κανεις κρινοντας απο αυτα που βλεπει στο παρον section.

Κοιτα δουλευω σε περιπτερο κ αυτο το συμπερασμα εβγαλα κ εξω στην κοινωνια(στην περιοχη τουλαχιστον που βρισκομαι) μιας κ μιλαω με πολλους ολυμπιακους κ εχουν παρομοιο σκεπτικο..Τι να πω ισως τυχαινει να επεσα τοσο καιρο σε κολλημενα μυαλα που εθελοτυφλουν...Μακαρι να μην τσουκαλιζανε οι περισσοτεροι αλλα δυστυχως αυτο παρατηρω στην δουλεια κ δεν κανουν πλακα τα λενε σοβαρα αυτοι που τα λενε,στην δικη μου περιπτωση λιγοι ειναι αυτοι που ειναι πραγματικα σκεπτομενοι...Ξαναλεω δεν ειναι ο κανονας απλα λεω την εμπειρια που εχω αποκομισει εγω..

Δημοσ.

Αμ δεν επεσες.Το φαινομενο ολυμπιακος πρεπει να γινει αντικειμενο μελετης.Ακομα και σοβαροι ανθρωποι λενε μαλακιες οταν μιλανε για τον γαβρο.Ο αλλος ελεγε οτι ο ιωαννου ειναι γνωστης του μπασκετ και κανει φοβερες αναλυσεις για τον καθε αγωνα.Σοβαρος ανθρωπος τωρα οχι να χαμε να λεγαμε.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον icenex στο σχολείο ήμουν ο μόνος παναθηναικός στη τάξη και οι υπόλοιποι 6-7 ήταν ολυμπιακοί,κανα 2 από αυτούς όταν μεγάλωσαν ωρίμασαν οι υπόλοιποι κλασσικά τσουκαλάδες.

"Ρε παράγκα νίκησες με γκολ οφσαιντ"

"Αντε γεια"

Ο μέσος οπαδός του ολυμπιακού είναι ακριβώς αυτό για αυτό πουλάνε και αυξάνονται και οι φυλλάδες τους.

Δημοσ.

Και να μην τα λέγαμε εμείς μιλάνε οι πωλήσεις το σανοφυλλάδων.

Sure

TT3MZZY.jpg

Δημοσ.

Λίγοι συνοπαδοί σου συμφωνούν πραγματικά όμως εδώ εκθειάζουν τον τεράστιο Σώκο που πήρε με πολλούς πλάγιους τρόπους τίτλους και τίτλους.

Ότι χρωστάμε παντοτινή ευγνωμοσύνη στο Κόκκαλη που μας έβγαλε απ' τη μιζέρια και την αφάνεια και έφτιαξε τη γηπεδάρα μας δε πρέπει να συγχέεται με τις βρωμιές που όντως έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας του στο χώρο του ποδοσφαίρου. ΠΟΤΕ δε θα εκθειάσω εγώ προσωπικά τακτικές που αντιβαίνουν στο "ευ αγωνίζεσθαι".

Βέβαια κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία που έχουν προλάβει τα πέτρινα χρόνια ίσως να αισθάνονται ότι πήραν το αίμα τους πίσω μ' αυτά που έζησαν εκείνη τη περίοδο. 

Τα ίδια κάνουν και με το παχύδερμο σήμερα 

Μόνο στο Champions League βλέπω τον Ολυμπιακό. Καρφί δε μου καίγεται αν πήρε το πρωτάθλημα. Βαρέθηκα την ίδια ιστορία κάθε χρόνο όπου δεν υπάρχει ανταγωνισμός και ακούγονται διάφορα από εδώ και από εκεί.

σήμερα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι ντροπή να χάνεις όταν ο άλλος είναι καλύτερος υπάρχει και η ήττα στον αθλητισμό.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.

• Like 1
Δημοσ.

Βέβαια κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία που έχουν προλάβει τα πέτρινα χρόνια ίσως να αισθάνονται ότι πήραν το αίμα τους πίσω μ' αυτά που έζησαν εκείνη τη περίοδο. 

Όχι ακόμα

Δημοσ.

Ε ναι οχι ακομα ας σκοτωσουμε κανα παιχτη του παναθηναικου πρωτα και μετα θα ηρεμησουν

Sure

TT3MZZY.jpg

Το φως τι ειναι δηλαδη?ο πρωκταθλητης?Ρε πλακα μας κανετε.ποσα βγαζουν ολες οι δικες σας μαζι μετρησες?Μια εχουμε εμεις και αυτη κατι γραφικοι την αγοραζουν

Δημοσ.

Το Φως είναι με διαφορά η ποιοτικότερη αθλητική εφημερίδα στην Ελλάδα και δεν φόρεσε ποτέ τον μανδύα του αντικειμενικού

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...