Zus Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ο προπονητής του Κολοσσού ασίσταντ κόουτς στον ΠΑΟ Ο Λυκογιάννης ασίσταντ στον Παναθηναϊκό Ε ρε ξεφτιλίκια και μετά μιλανε για παραρτήματα και για στημένους αγώνες οι εφευρέτες της αλητείας. Φάρος η ΕΟΚ ε υπουργάρα? 1
adi32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ελα δεν το πιστευω Αφου κοντεψανε να το πανε στις 3 νικες για να ξετιμωρηθουν τελειως οι χειροκροτητες του τρακη
gamanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Σούλης Μαρκόπουλος, πήγατε να τον πάρετε μεσούσης της περιόδου Μπόχα και στημένο κι αυτό; Ξεφτιλίκια και παραρτήματα; Ο άλλος έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του για φέτος. 3
margaritagr Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μαργαρίτα αν πας καραισκάκη μην κοιτάξεις τις φανέλες των παικτών σας, θα εκπλαγείς! Μηλως λεω τωρα μηπως, στο ποδοσφαιρο τα αστερια ανα δεκαδα πρωταθληματων συνηθιζονται; Plus : http://www.sport24.gr/football/Kosmos/taksidi-sta-asteria.2163327.html
Zus Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Σούλης Μαρκόπουλος, πήγατε να τον πάρετε μεσούσης της περιόδου Μπόχα και στημένο κι αυτό; Ξεφτιλίκια και παραρτήματα; Ο άλλος έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του για φέτος. Καλά, τέτοια σύγκριση μόνο εσύ. Μας έδωσε ποτέ παιχνίδι ο Σούλης, στέλνοντας τους παίχτες του διακοπές?
SlimData Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μηλως λεω τωρα μηπως, στο ποδοσφαιρο τα αστερια ανα δεκαδα πρωταθληματων συνηθιζονται; Plus : http://www.sport24.gr/football/Kosmos/taksidi-sta-asteria.2163327.html Α! Έλα ρε συ, τότε αλλάζει... Τότε αυτά είναι διαφορετικά αστέρια! Δε μου το έλεγες τόση ώρα...
margaritagr Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Α! Έλα ρε συ, τότε αλλάζει... Τότε αυτά είναι διαφορετικά αστέρια! Δε μου το έλεγες τόση ώρα... Εγραψα για το μπασκετ οτι ειστε οι μοναδικοι που βαζετε αστερια τις ευρωλιγκες και πηγες να μου τη πεις για το ποδοσφαιρο. Σου δειχνω οτι η απαντηση σου ηταν ατυχης , γιατι απλα δε το παραδεχεσαι...
SlimData Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ναι ρε μαργαρίτα σου λέω, είναι άλλα αστέρια αυτά, με τάπωσες!
EKTELESTES Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εγραψα για το μπασκετ οτι ειστε οι μοναδικοι που βαζετε αστερια τις ευρωλιγκες και πηγες να μου τη πεις για το ποδοσφαιρο. Σου δειχνω οτι η απαντηση σου ηταν ατυχης , γιατι απλα δε το παραδεχεσαι... Περιμένεις και εσύ να παραδεχτούν κάτι όταν τραγουδάνε γεμάτοι περηφάνια ότι είναι πρωταθλητές όλων των σπορ παντοτινοί. Η κάθε συζήτηση τελειώνει εκεί. Τα λάβαρα μας μάραναν τώρα, δεν κοιτάνε τις αναρίθμητες καμπούρες του, μια ζωή "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" και "τι ωραία όταν σας νικάνε 3οι σε οτιδήποτε γιατί εμείς δεν μπορούμε". Ε ρε κατάντια. Αλλά τι να λέμε, στου ..."άτιτλου την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα".
SlimData Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Κατάντια είπε... Ένας γαύρος Αυτογνωσία ρε φίλε, ναι 1
Zus Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Πήραμε τον κοουτς του Κολοσσού so what; Αν δεν βλέπεις το so what μετά τα όσα έγιναν στα μεταξύ σας παιχνίδια, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε καμία συζήτηση.
8elwADSL Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Αν δεν βλέπεις το so what μετά τα όσα έγιναν στα μεταξύ σας παιχνίδια, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε καμία συζήτηση. Τι έγινε στα μεταξύ μας παιχνίδια εκτός του ότι κατεβήκαμε με σκοπό να χάσουμε στη Ρόδο όπως έγινε κιόλας και έχει σχέση ο προπονητής του Κολοσσού;
Zus Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Τι έγινε στα μεταξύ μας παιχνίδια εκτός του ότι κατεβήκαμε με σκοπό να χάσουμε στη Ρόδο όπως έγινε κιόλας και έχει σχέση ο προπονητής του Κολοσσού; Ποιος έδωσε άδεια να φύγουν όλοι οι ξένοι του μετά το δεύτερο ματς και κατέβηκε με μισή ομάδα στο ΟΑΚΑ, εγώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις