Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Ενώ το ότι ο Χάινς δεν παίζει μπάσκετ επειδή του λείπουν οι πορτοκαλάδες του Ολυμπιακού, είναι λογικό και μάλλον δεν υπέπεσε στην αντιληψή σου again ;)

Στο έχω ξαναπεί ότι εγώ με τρολιές δεν τσιμπάω.

Εσύ είχες αναπτυξεί μια ανόητη λογική για να προσβάλεις τον παναθηναικό.

Τι θέλεις τώρα, να μαλώσω εγώ όποιον την χρησιμοποιεί εναντίον σου;

Που στο κάτω-κάτω, απλά να σε προκαλέσει προσπαθεί και όχι να θίξει τον χάινς.

Τουλάχιστον εγώ αυτά καταλαβαίνω..

Χαχανιζε οσο θες , ρωτα τον Γιαννουλη ποσα μπουκαλακια επαιρνε

Θα ήταν τέλειο αν ήσουν ανηλικός γιατί θα σήμαινε ότι μεγαλώνοντας θα άλλαζες μυαλό.

Δεν είσαι όμως και είναι ψιλοκρίμα.

Όχι ότι με ενδιαφέρει κιόλας, οπότε τι ασχολούμαι....

Τέλος πάντων, εγώ προτείνω να ρωτήσουμε τον σπανούλη πόσα μπουκαλάκια έπαιρνε. Εκεί ήταν κι αυτός. Θα ξέρει. Ε;

Μη μου πεις ότι δίνανε σε όλους εκτός του σπανούλη θα στεναχωρηθώ

Λίγη σοβαρότητα ρεεεεεε

Selfpwn επικών διαστάσεων σε καθημερινή βάση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχει λογος να κλειδωθει το topic 

Συνεντευξεις υπαρχουν , ο καθενας μπορει να ψαξει αλλα προτιματε να στρουθοκαμηλιζετε , αλλα δεν περιμενα κατι περισσοτερο να πω την αληθεια

Όταν ένας παίχτης, χωρίς να προκληθεί, πατάει κεφάλια, το θέμα ξεφεύγει από τη λογική και πάει αλλού και το ξέρεις πολύ καλά.

Δεν ξέρω τι σου είναι ο Χάτζος και δεν με νοιάζει κιόλας προσωπικά, αλλά ο τύπος είναι από τους πιο σιχαμένους του ελληνικού αθλητισμού.

Μπορούμε να αναφερόμαστε χρόνια σε αυτό το σκηνικό.

Από εκεί όμως μέχρι το σημείο όπου όλοι οι παίκτες είναι ντοπαρισμένοι αλλά όχι αυτός που πήραμε εμείς, έχει πολύ μεγάληψ απόσταση και πολύ μικρή σοβαρότητα.

Καφροσυζητήσεις γαύρου και πράσινης είναι αυτές. Δηλαδή επειδή έγραψε 5 μαλακίες ο γιαννακόπουλος στη φυλλάδα του εγώ θα λέω τον χάινς ντοπαρισμένο; Που βασικά, εδώ μέσα έλεγα πόσο τον ζηλεύω αυτόν τον τύπο.

Κάθεται και μου λέει ο άλλος για τον φώτση; Για τον φώτση;

Αποδεικνύει ο άνθρωπος ότι είναι παντελώς άσχετος με το μπασκετ. Σαν αυτούς που φωνάζουνε γκολ όταν μπαίνει καλάθι.

Αν είναι δυνατόν. Και κάθομαι τώρα εγώ να αντικρούσω σοβαρά τι; Αν ντοπαρίστηκε ο φώτσης; Έλεος ρε!

Ο φώτσης που στα 17 του ήταν αλτικός σαν ελάχιστους και από τότε, μυς δεν έχει βάλει, ενέργεια δεν έχει παραπάνω, παραπάνω δεν πηδάει, περισσότερο δεν αντέχει. Τι συζητάμε; Ντοπαρίστηκε ο φώτσης και σουτάρει καλύτερο τρίποντο;

Καλά λέει ο τσοπανοπίκουλας, αν είσαι γαύρος ξέρεις

Καλά, για τον Φώτση κι εγώ το αποκλείω, οι ενστάσεις μου έχουν να κάνουν με Μπατίστ, Νίκολας.

Ο Φώτσης είχε τα πρόσόντα, αλλά από ένα σημείο και μετά έχει καταντήσει Σεϊταρίδης.

edit: Και σε ότι αφορά τον χάντζο, προσωπικά δεν έχω σχέση μαζί του, το έχω πει πολλές φορές. Έχουμε πει δέκα φορές καλημέρα, αυτό.

Η διαφορά είναι ότι οι περισσότεροι τον μάθατε από τα κάφρικα άρθρα. Εγώ τον ξέρω σχεδόν 20 χρόνια. Ξέρω ποιος είναι και τι έχει κάνει. Οι περισσότεροι αθλητές του βγάζουν το καπέλο. Ο γαλούπης και ο συρίγος ο συγχωρημένος, δημοσιογράφοι που έχουν ασχοληθεί όσο λίγοι με το ντοπινγκ τον αναγνωρίζουν ως τη σπουδαιότερη προσωπικότητα στη χώρα μας στον αγώνα κατά του ντόπινγκ. Και ξαφνικά, ήρθε να μας πει ο κάθε πίκουλας ποιος είναι ο χάντζος....

Το να μην τον γουστάρεις όταν τον βλέπεις είναι αποδεκτό. Δεν είναι ανάγκη να συμπαθούμε τους πάντες.

Αν ήταν όσα λες, δεν θα είχε δεχτεί ποτέ να κηλιδώσει το ονομά του ως γιατρός του ΠΑΟ και πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ παράλληλα.

Αυτό θα έπρεπε πρώτος να το καταλάβεις εσύ. Είναι σα να έχεις τον Σχινά προπονητή στο μπάσκετ και να μπαίνει μέσα και να σφυρίζει κιόλας. Ο πιο δίκαιος διαιτητής του κόσμου να είναι θα αντιμετωπίζεται όπως του αρμόζει.

Δεν χρειάζεται να τα πεί ο Πίκουλας, για να καταλάβουμε μόνοι μας τι έχει παιχτεί κι αν πιστεύεις ότι ενημερωνόμαστε de facto από τον γαύρο, τότε θα πρέπει να περιμένεις και ο άλλος να σε αντιμετωπίζει ώς Λαχανά.

Πες μας πρωτα για τον Γκρει και τον Μπουρουση .

Επισης μια που λετε για ντοπες κι επειδη συχνα πυκνα βλεπω υπερηφανειες για το πολο.

Ντοπε μεχρι και οι ερασιτεχνες του ΟΣΦΠ http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=402824&catid=1

Το τι συμβαινει στα επαγγελματικα τμηματα του συλλογου τρομαζω και μονο να το σκεφτομαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...