Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέγας ταλιροφονιάς αν έφυγε για 150,000 παραπάνω από μια ομάδα που είχε ταιριάξει με τη φιλοσοφία της και ο κόσμος τον πήγαινε,δεν είναι όλα λεφτά σ αυτή τη ζωή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δεν εφυγε μονο για τα λεφτα, ειναι γνωστο οτι ειχε στραβωσει με τη σταση της διοικησης.

Επισης μεγιστοι ταληροφονιαδες ειναι κι αυτοι που τσιγκουνευτηκαν τα 150κ στον πιο ουσιαστικο παιχτη μαζι με τον Λο για εκεινα τα 2 ευρωπαικα.

Καπου χανονται και οι ισοροπιες οταν στον εναν δινουν 2.4μυρια ετσι απλα και στον αλλο που ειναι ολη η ρακετα μονος του σε 2 σεζον, να τον εχουν απο αναβολη διαπραγματευσεων σε ακυρο. Κατα γενικη ομολογια ηταν απ'τις μεγαλυτερες χοντραδες των αυγων ο χειρισμος αυτου του παιχτη.

Αν φυγει απο ΤΣΣΚΑ εννοειται οτι θα βρει μια χαρα συμβολαιο, αρα οικονομικα τουλαχιστον, σιγουρα δεν ειναι ζημιωμενος.

Δεν εφυγε μονο για τα λεφτα, ειναι γνωστο οτι ειχε στραβωσει με τη σταση της διοικησης.

Επισης μεγιστοι ταληροφονιαδες ειναι κι αυτοι που τσιγκουνευτηκαν τα 150κ στον πιο ουσιαστικο παιχτη μαζι με τον Λο για εκεινα τα 2 ευρωπαικα.

Καπου χανονται και οι ισοροπιες οταν στον εναν δινουν 2.4μυρια ετσι απλα και στον αλλο που ειναι ολη η ρακετα μονος του σε 2 σεζον, να τον εχουν απο αναβολη διαπραγματευσεων σε ακυρο. Κατα γενικη ομολογια ηταν απ'τις μεγαλυτερες χοντραδες των αυγων ο χειρισμος αυτου του παιχτη.

Αν φυγει απο ΤΣΣΚΑ εννοειται οτι θα βρει μια χαρα συμβολαιο, αρα οικονομικα τουλαχιστον, σιγουρα δεν ειναι ζημιωμενος.

Κανενας πανω απο την ομαδα και τους προεδρους φιλε μου.

Ο Χάινς ρευστοποίηση την υπεραξία του χάρη στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός τον ανέδειξε και Δη το παιχνίδι του τύπου που παίρνει δύο εκατομμύρια και μαγκιά του γιατί τα αξίζει. Ο Χάινς συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ στο Λονδίνο, αμέσως μετά το F4 στα μουλωχτά και τον Ιούνιο απλά δεν απάντησε στην πρόταση των Αγγελόπουλων. Αν έβαλε μυαλό και γουστάρει την ομάδα να επιστρέψει, ειδάλλως ούτε έξω από το ΣΕΦ. Στην τελική δεν ξέρω και πόσο δίκαιο θα ήταν κάτι τέτοιο εις βάρος του Χάντερ και του Ντάνστον.

Αν τον πάρετε θα πρέπει να δεχθεί να είναι ο 3ος σέντερ ή να δεχθεί κάποιος από αυτούς που έχετε τώρα να γίνει  3ος οπότε δεν νομίζω ότι χωράει στο ροστερ και ούτε τον χρειάζεστε.

150 χιλιαδες δεν ειναι αρκετα περισσοτερα , ειναι απλα γουσταρω τα φραγκα κ θελω να παω σε ομαδα που θα με εχουν αρχοντα 

Εξαφανιστηκε απο προσωπου γης κ το καλοκαιρι θα ψαξει να γυρισει , εγω δεν θα τον επαιρνα

Καλά έκανε και δε θα μας ρωτήσει. Επαγγελματίας είναι, ας καταλάβουμε πέντε βασικά πράγματα σ αυτή τη χώρα.

Υ.Γ. Ας μην πω ποιό μέρος του σώματος του Χαινς είναι ο φετινός Ντάνστον. Επειδή έχουμε κοντή μνήμη, τουλάχιστον για την αγωνιστική αξία που αναφέρθηκε πιο πάνω, δε πήρα εγώ Ευρωλίγκα με δεύτερο ψηλό τον Πάουελ..

Επαγγελματιας ειναι ας πηγαινε οπου ηθελε. Ομως δε φερθηκε σωστα τη στιγμη που συμφωνησε με τους ρωσους κατω απ το τραπεζι και μετα δεν απαντησε ποτε στους αγγελοπουλους... Ελεγε κατι μπουρδες δεν ειδα το mail, δε ξερω γω απ αυτα να μιλησει ο μανατζερ μου, κατι τετοια.

Οι αγγελοπουλοι ειχαν ανεβασει πολυ την προσφορα τους κ ο τυπος δεν απαντουσε γτ ηξερε οτι εχει κλεισει αλλου.

Ας πηγαινε στη ρωσια απλα ο τροπος που το εκανε δεν ηταν σωστος. Τελικα τι καταφερε.... Πηρε καποια παραπανω χρηματα αλλα εγινε δευτεροτριτος στις επιλογες, back2back λούζερ, και παιζει μπροστα σε 3000 κοσμο ακομα κ στην ευρωλιγκα (και πολλους λεω). Εδω περυσι τον ειχανε ντυσει γελοια κ γυρναγε τις πλατειες να μαζεψει κοσμο.

Δε θα θελα να γυρισει, αλλωστε undersized ψηλο εχουμε, ενα κανονικο 5ρι θελουμε επιτελους κ εχουμε να το δουμε απο καιρο νεστεροβιτς

Aυτά εγώ τα ακούω βερεσέ. Και μου θυμίζουν τις γραφικότητες της άλλης πλευράς για τον Σπανούλη.

Ήταν Κύριος ο Κάιλ όσο έπαιζε σε μας? Ήταν. Έδινε και την ψυχή του και ενώ είχε δίπλα του κάτι Παπαδόπουλους, κάτι μισότρελους Ντόρσει, κάτι Πάουελ και έπαιζε επι 35' στα ίσια όλα τα αντίπαλα νταμάρια?

Και όχι μόνο δεν έχουμε αγωνιστικό παράπονο, αλλά ήταν με διαφορά ο πιο επιτυχημένος σέντερ στην ιστορία του ΟΣΦΠ, συμπεριλαμβάνοντας και τους Έλληνες.

Εγώ τα ενδότερα της ομάδας δεν τα γνωρίζω. Αλλά τι σημασία έχουν? Έληξε το συμβόλαιό του, δεν τα βρήκε με την ομάδα (θες για τα λεφτά, θες γιατι του αρέσουν οι ρωσίδες, θες γιατί έβλεπε οτι τον είχε ξεζουμίσει η ομάδα), έφυγε και υπέγραψε αλλού. 

Δηλαδή αν σου πεί οτι ναι ρε Μαργαρίτα, θέλω να βγάζω έστω και 150χιλ το χρόνο παραπάνω γιατί έχω φιλανθρωπικό ίδρυμα και θα ζήσουν 3 οικογένειες με αυτά τα λεφτά ή επειδή μου λείπουν ζαντολάστιχα για τη φερράρι, δικαίωμα του δεν είναι?

Οι Αγγελόπουλοι σαφώς και είναι εξαιρετικοί πρόεδροι και τίποτα κοινό δεν έχουν με το απέναντι σίχαμα, αλλά κάνουν και λάθη.

Με τον Λο γνωρίζεις οτι ήθελαν να του διακόψουν το συμβόλαιο επειδή την τελευταία χρονιά τραυματίστηκε (σε αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας εννοείται)?

Και στην τελική, αν το πας συναισθηματικά, οι Ντόρσει-Λο είπαν πως μέχρι να κλείσουν, ο Χαινς τους είχε ζαλίσει στα τηλέφωνα, απο το άγχος του μηπως διασπαστεί η παρέα. Ο ίδιος χαινς που μας παρουσιάζεται σαν τέρας. Δε βρωμάει κάτι?

Και για να μη σε κουράζω απάντα σε ένα μόνο ερώτημα. Την τελευταία 7ετία ο ΟΣΦΠ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα πανευρωπαικά. Δε σου φαίνεται περίεργο να μην έχει καταφέρει να κρατήσει ούτε έναν ξένο? Και πάμε στοίχημα, πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτό το καλοκαίρι να μείνουν μόνο οι Χαντερ, Λοτζέσκι, άρα ψάχνουμε πάλι 4 ξένους.

• Like 1

Αυτα που λετε για το πως εγινε χαινσ και τσσκα που τα ξερετε? Οι μονοι που ξερουν ειναι οι παικτες και οι προεδροι.... Εμεις μονο υποθεσεις κανουμε...

Και μην ξεχνατε ειναι επαγγελματιες που παιζουν 15 χρονια,εκτος αν πιστευετε οτι ο χαινσ όχι ειχε αφισα φασουλα στο δωματιο του.

και αυτα που λετε εγινε b2b looser δεν ισχυουν. Ο καθε παικτης εχει την αξια του,εκτος αν θεωρείτε loosers και τεοντοσιτς, κιριλενκο και σισκαουσκας.

Αυτα που λετε για το πως εγινε χαινσ και τσσκα που τα ξερετε? Οι μονοι που ξερουν ειναι οι παικτες και οι προεδροι.... Εμεις μονο υποθεσεις κανουμε...

Και μην ξεχνατε ειναι επαγγελματιες που παιζουν 15 χρονια,εκτος αν πιστευετε οτι ο χαινσ όχι ειχε αφισα φασουλα στο δωματιο του.

και αυτα που λετε εγινε b2b looser δεν ισχυουν. Ο καθε παικτης εχει την αξια του,εκτος αν θεωρείτε loosers και τεοντοσιτς, κιριλενκο και σισκαουσκας.

Προχθες τα ειπαν σε συνεντευξη , δεν τα μαντεψαμε

Ποια 15 χρονια παιζει ο Χαινς?Στη Μπαμπεργκ επαιζε κ στον Ολυμπιακο εγινε απο τα καλυτερα 5αρια της Ευρωπης 

Εκανε τις επιλογες του κ πλεον ειναι μακρυα απο αυτο που ηταν

Ο Τεοντοσιτς ειναι απο τους μεγαλυτερους losers του ευρωπαικου μπασκετ

2 ποστ που γιναν στη σελιδα αυτη αποδεικνυουν οτι πολλοι απο τον κοσμο του ΟΣΦΠ δεν ξερουν και δεν θα μαθουν ποτε να σεβονται και να εκτιμουν.

Η λογικη σε αυτα τα 2 ποστ , ειναι που καταληγει στο να καιγονται αμαξια παιχτων, να απειλειται η σωματικη τους ακεραιοτητα και ναι τρωνε γιουχα διχως αυριο, οταν δεν φερνουν τα επιθυμητα αποτελεσματα.

Θα μου πεις αδειο ΣΕΦ στην επιστροφη του Ντουντα, στον Χαινς θα δειχναν τσιπα;

Εξαλλου ο ενας απο τους 2 χρηστες ειχε εκνευριστει λιγες μερες πριν οταν επεσε quote στο οποιο εβριζε την ιδια την ομαδα και τη διοικηση λιγους μηνες πριν. Οποτε επιβεβαιωνεται το αυτο, της αρρωστημενης λογικης και αντιμετωπισης της ομαδας, Νταξει , Μαιος ειναι, δηλαδη ο μηνας που γινονται μπασκετικοι. Υπομονη, θα περασει.

ΥΓ. Λουζερ ο Χαινς ε; Συζητηστε για κανα Μανιατη καλυτερα αν πρεπει να σουταρει με πλασε ή με κουτουπιε. Αφηστε το το μπασκετακι.

Χρηστο δεν ειπα οτι ο χαινς δεν ηταν κυριος οσο επαιζε σε μας, οτι δεν εχει προσφερει ή οτι δεν ειχε δικαιωμα να φυγει! Εφοσον ηθελε να φυγει καλα εκανε κ εφυγε, επαγγελματιας ειναι φυσικα. Δε μου αρεσε ο τροπος που χειριστηκε το θεμα δε μπυ αρεσε που τα βρηκε με τους Ρωσους κατω απ το τραπεζι.

Αυτο και πιστευω δε χρειαζεται αλλη αναλυση το θεμα.

Οσο για την ερωτηση σου ναι ειναι γεγονος , καπου λιγο δε τα βρισκανε κι οι αγγελοπουλοι με τους χειρισμους αλλα πες μου ποιοι ξενοι εφυγαν που θα πρεπε να χουν μεινει. Εγω αυτη τη στιγμη μονο τον γκορντον μπορω να σκεφττω και τον Μπεβερλυ που απο τοτε ελεγα οτι ειναι τρελλο εργαλειο αμυντικα.

Οι ξενοι οανε κι ερχονται το πιο σημαντικο ειναι να υπαρχει ο κορμος των ελληνων αυτο ειναι το α και το ω. Και φυσικα εννοειται πως και ξενοι τυπου χαινς θα πρεπε να μενουν αλλα εδω ερχεται και το θεμα μπατζετ.

2 ποστ που γιναν στη σελιδα αυτη αποδεικνυουν οτι πολλοι απο τον κοσμο του ΟΣΦΠ δεν ξερουν και δεν θα μαθουν ποτε να σεβονται και να εκτιμουν.

Η λογικη σε αυτα τα 2 ποστ , ειναι που καταληγει στο να καιγονται αμαξια παιχτων, να απειλειται η σωματικη τους ακεραιοτητα και ναι τρωνε γιουχα διχως αυριο, οταν δεν φερνουν τα επιθυμητα αποτελεσματα.

Θα μου πεις αδειο ΣΕΦ στην επιστροφη του Ντουντα, στον Χαινς θα δειχναν τσιπα;

Εξαλλου ο ενας απο τους 2 χρηστες ειχε εκνευριστει λιγες μερες πριν οταν επεσε quote στο οποιο εβριζε την ιδια την ομαδα και τη διοικηση λιγους μηνες πριν. Οποτε επιβεβαιωνεται το αυτο, της αρρωστημενης λογικης και αντιμετωπισης της ομαδας, Νταξει , Μαιος ειναι, δηλαδη ο μηνας που γινονται μπασκετικοι. Υπομονη, θα περασει.

ΥΓ. Λουζερ ο Χαινς ε; Συζητηστε για κανα Μανιατη καλυτερα αν πρεπει να σουταρει με πλασε ή με κουτουπιε. Αφηστε το το μπασκετακι.

Δεν ειπε κανεις οτι δεν σεβεται η δεν εκτιμα τον Χαινς ρε συ Midi . Απειρη η προσφορα του σε οσα καταφερε ο Ολυμπιακος οσο ηταν στην ομαδα αλλα το τραβηξες μακρυα . Προσωπικα τον γουσταρα απειρα τον συγκεκριμενο παιχτη , αλλα μου εφυγε η καψα 

Και μιας κ μιλαμε για σεβασμο κ εκτιμηση , ακομα πολλοι μιλανε για Φραγκοφονουληδες , τοσα χρονια μετα

• Like 1

Και μιας κ μιλαμε για σεβασμο κ εκτιμηση , ακομα πολλοι μιλανε για Φραγκοφονουληδες , τοσα χρονια μετα

Δυο διαφορες.

-Ο Χαινς πηγε ΤΣΣΚΑ κι οχι ΠΑΟ

-Ο Χαινς δεν προκαλεσε ποτε κανεναν οπαδο του ΟΣΦΠ με καμια δηλωση ή καμια κινηση, ποσο δε μαλλον κι ως παιχτης του αιωνιου αντιπαλου.

Δε θελω να φανταστω τι θα γινοταν σε περιπτωση που ο Χαινς ακολουθουσε βιο και πολιτεια Σπανουλη, απο αυτους/ες που ηδη τον κραζουν και τον αποκαλουν εως και λουζερ. Νταξει μιλαμε για ατομα που εβριζαν και καταριοντουσαν την ομαδα τους μετα τον προημιτελικο κυπελλου vs ΠΑΟ σε αυτο εδω το φορουμ, αρα πανω-κατω παει ο νους μου.

Συγκρισιμη περιπτωση με τον Χαινς, για τον οπαδο του ΠΑΟ, ειναι ο Ματσιουλις-Λασμε με τη διαφορα οτι οι δευτεροι δε φεραν ποτε back2back, ενω ο πρωτος το εκανε.

Τι κάνεις ρε; Πρέπει να χάσουμε 3-0

Κελαηδησε και ο καλοκαιρης, καλογερης, πωςτονλενε...

πηγη

Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για το οτι ειναι στημενο και δε ξερω τι θα γινει με την Βεροια αλλα ο Αρβανιτιδης πρεπει να τιμωρηθει..

Περα απο την πλακα και την καζουρα ομως, το να τιμωρηθει (δεν λεω να πεσει κατηγορια, γελαει το πληκτρολογιο οταν παω να το γραψω) ο ολυμπιακος για κατι τετοιο μου θυμιζει το οτι πιασανε τον Αλ Καπονε για φορολογικες παραβασεις, αφου δεν μπορουσαν να τον πιασουν για ναρκοτικα... Εξαιρετικα απιθανο αλλα εχει φαση η ολη ιστορια..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...