washcloud Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δεν πάει πουθενά ο Σλούκας. Είδε τί έπαθαν οι άλλοι που έφυγαν και τους έφαγε η μαρμάγκα και θα κάτσει στα αυγά του. Ας ρωτήσει τον Πρίντεζη για αρχή. Ποιόν έφαγε η μαρμάγκα, εκτός από τον Χάινς (αγωνιστικά μιλάμε πάντα, διότι τα φράγκα του, φράγκα); Ο Θεοδόσης χάρη έκανε στον ΟΣΦΠ όταν έφυγε και να μην πω για κλαιειζάδες κλπκλπ. Τεσπα νομίζω ότι ο Σλούκας είναι παίκτης που πρέπει να πάρει πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι του. Και στον ΟΣΦΠ με Σπανούλη μαζί, αυτό δεν παίζει. Είναι σε κατάλληλη ηλικία για να βρεθεί σε ομάδα που χτίζεται και θα την βοηθήσει με την εμπειρία του, πράγμα που θα βοηθήσει και αυτόν παικτικά. Και όπως είπα χτε, πέρα από μια ιν ρημπήλντινγκ πρόσες ΑΕΚ, αλλού δεν βλέπω χαΐρι για αυτόν. Το να μείνει ΟΣΦΠ, θεωρώ πως είναι η "σιγουριά" χωρίς προσωπικές προκλήσεις και αναβαθμισμένο μέλλον. Και ενστικτωδώς κάτι μου λέει ότι ο Σλουκ δεν είναι και τόσο γαβροματήριαλ, οπότε ανθίζομαι την ΑΕΚ που είπα (εάν βεβαίως του γίνει προσφορά, η οποία μου κάνει λογικότατο να του γίνει, καθώς ψοφάνε για τέτοιον παίκτη που θα είναι ταμάμ για τη φάση τους). Με την συνθήκη να μαζέψει ρόστερ που θα παίζει Ευρωλίγκα κλπ πάντα ε.( Τεσπα, θα δείξει. Ψυχανεμίζομαι απλώς, με βάση κάποια δεδομένα, και λέω εκτίμηση. Φάση όμως "θα κάτσει στα αυγά του" (...σπόντα για Αγγελόπουλους ήταν αυτό ωρέ; :ρ), δεν θεωρώ πως παίζει. Το να μείνει νομίζω θα είναι απόρροια μεγάλης σκάψης, κι όχι δόγμα "μπα δεν πάω πουθενά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231409187 Ο ανακριτής θα καλέσει όλους τους παίκτες της Βέροιας Για το Κολοσσός - Παναθηναϊκός 75-73 δε βλεπω τον ανακριτη Θωμαιδη να λεει τιποτα Θα μου πεις ειναι απολυτα φυσιολογικο να κερδισει ο Κολοσσος και οχι ο Ολυμπιακος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231409187 Ο ανακριτής θα καλέσει όλους τους παίκτες της Βέροιας Για το Κολοσσός - Παναθηναϊκός 75-73 δε βλεπω τον ανακριτη Θωμαιδη να λεει τιποτα Θα μου πεις ειναι απολυτα φυσιολογικο να κερδισει ο Κολοσσος και οχι ο Ολυμπιακος Σκεψου οτι εξετισε αλλη μια τιμωρια εδρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ποια αεκ θα παει ο σλουκας σε ομάδα που δεν μπήκε ούτε καν στο final4 του ελληνικού πρωταθληματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Φυσικα γιαυτο το εκανε αν οχι και για στοιχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εγώ αν ήταν να στείλω έναν εκ των Σλούκα ή Μάντζαρη στην ΑΕΚ θα έστελνα τον Μάντζαρη. Στο Φ4 συνολικά ο Μάντζαρης είχε 6 πόντους, ήταν ανύπαρκτος, σε αντίθεση με τον Σλούκα που είχε και στα 2 παιχνίδια 10π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ποια αεκ θα παει ο σλουκας σε ομάδα που δεν μπήκε ούτε καν στο final4 του ελληνικού πρωταθληματος? Καλα και σεις για 2 χρονια πριν αναλάβουν οι Αγγελοπουλοι 8οι ήσασταν, όπου πέσουν λεφτα πανε και παιχτες.. Προφανως δεν θα παει αεκ για λόγους μπατζετ και, πιθανου, eurocup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εγώ αν ήταν να στείλω έναν εκ των Σλούκα ή Μάντζαρη στην ΑΕΚ θα έστελνα τον Μάντζαρη. Στο Φ4 συνολικά ο Μάντζαρης είχε 6 πόντους, ήταν ανύπαρκτος, σε αντίθεση με τον Σλούκα που είχε και στα 2 παιχνίδια 10π. Eh , η δουλεια του Μαντζαρη δεν ειναι να βαζει 15 ποντους Αμυνα παιζει , ετσι εκανε καριερα Μονο τριποντο θα βαλει σε παιχνιδι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλα και σεις για 2 χρονια πριν αναλάβουν οι Αγγελοπουλοι 8οι ήσασταν, όπου πέσουν λεφτα πανε και παιχτες.. Προφανως δεν θα παει αεκ για λόγους μπατζετ και, πιθανου, eurocup. Πάνε είτε έλληνες που έχουν περάσει το πικ τους είτε ξένοι. Ο σλουκας έχει το πικ μπροστά του και αν πάει κάπου θα πάει σε ομάδα για φαιναλ4 ευρωλίγκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Eh , η δουλεια του Μαντζαρη δεν ειναι να βαζει 15 ποντους Αμυνα παιζει , ετσι εκανε καριερα Μονο τριποντο θα βαλει σε παιχνιδι Τρίποντο και αυτό με το ζόρι. Δηλαδή εσύ προτιμάς Μάντζαρη από Σλούκα επειδή παίζει άμυνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μα δεν μπαινει τετοιο διλημμα μιας κ δεν κανουν τα ιδια πραματα μεσα στο γηπεδο Αλλα ναι , σαν παιχτη προτιμω Σλουκα μακραν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Για να χεις σοβαρή ομάδα στο μπάσκετ, πρέπει και οι 5 να είναι σε θέση να σκοράρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εγώ αν ήταν να στείλω έναν εκ των Σλούκα ή Μάντζαρη στην ΑΕΚ θα έστελνα τον Μάντζαρη. Στο Φ4 συνολικά ο Μάντζαρης είχε 6 πόντους, ήταν ανύπαρκτος, σε αντίθεση με τον Σλούκα που είχε και στα 2 παιχνίδια 10π. Mε αυτη τη λογικη στειλε Σπανουλη στην ΑΕΚ να εισαι καλυμενος. Παντως το να μετραμε ποιος βαζει παραπανω ποντους για να βρουμε τον καλυτερο, ειναι λαθος. Οσο λαθος ειναι και το "πρεπει και οι 5 να ειναι σκορερς". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Mε αυτη τη λογικη στειλε Σπανουλη στην ΑΕΚ να εισαι καλυμενος. Παντως το να μετραμε ποιος βαζει παραπανω ποντους για να βρουμε τον καλυτερο, ειναι λαθος. Οσο λαθος ειναι και το "πρεπει και οι 5 να ειναι σκορερς". Δεν θεωρείς ότι η στατιστική είναι ένα εργαλείο μέτρησης της επίδοσης ενός αθλητή; Ο Σπανούλης έχει πάρει μόνος του παιχνίδια. Είναι γνωστή η αξία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 δεν εχετε καταλαβει κατι καποιοι.....το θεμα δεν ειναι τα ατομικα χαρακτηριστικα των Ελληνων παιχτων μας αλλα το πως αυτοι δενουν μεσα στην ομαδα! ο μαντζαρης αλλου μπορει να τανε παγκιτης για μας ομως ειναι πολυτιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις